Γκέι ιστορία – Ξέσχισε τον φίλο και την αρραβωνιάρα του

Γκέι ιστορία – Ξέσχισε τον φίλο και την αρραβωνιάρα του
Ο Μανόλης,νέος άντρας γύρω στα 30άντα,καλοσχηματισμένος λεπτός είχε αρκετή πέραση στις γυναίκες.Τραβούσε τις γυναίκες σαν μαγνήτης,όπου πήγαινε έβγαζε και γκόμενα.Η αδυναμία του όμως ήταν η εικοσάχρονη Κατερίνα,την οποία και αρραβωνιάστηκε.

Τώρα τελευταία ο Μανόλης,είχε γνωρίσει έναν φίλο,τον Τάσο.
Ο Τάσος αρρενωπός,βαρύς άντρας,γύρω στα 35,προκάλεσε το ενδιαφέρον του Μανόλη.Μια φιλία αναπτύχθηκε ανάμεσα στους δύο άντρες,έβγαιναν μαζί στα μπαράκια,κυνηγούσαν γκόμενες και περνούσαν καλά μαζί.Ο Μανόλης ήθελε συνέχεια να είναι μαζί με τον Τάσο,του άρεσε ο τρόπος που μίλαγε,μα και ο ίδιος αισθανόταν την ανάγκη να του μιλάει για το κάθε τι.
Σιγά σιγά ο Μανόλης,χωρίς να καταλάβει το γιατί,άρχισε να εξαρτιέται πολύ από τον Τάσο.Ένοιωθε μια γλυκειά τρεμούλα,όταν τον περίμενε και αισθανόταν ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του.Πολλές φορές τον φιλοξενούσε στο σπίτι του,όπου έμενε μόνος του,μιας και ο Τάσος ήταν από την επαρχία και ερχόταν θεσσαλονίκη για δουλειές.
Μια φορά βγαίνοντας από το μπάνιο ο Μανόλης,γυμνός με μια πετσέτα,έκανε σκέρτσα,θάλεγε κάποιος κοριτσίστικη χαριτωμένη κίνηση με νάζι.Ο Τάσος,παρότι έμπειρος,δεν έδωσε σημασία,αφού καμάκωναν μαζί γκόμενες και ήξερε ότι ο Μανόλης,ήταν γαμιάς.
Την άλλη φορά που η Κατερίνα είχε έρθει στο σπίτι,όταν ο Μανόλης βγήκε για τσιγάρα,το βλέμα της καρφώθηκε στο στήθος του Τάσου που ήταν πολύ τριχωτό γεμάτο με κατάμαυτρες τρίχες,σαν να χάθηκε για μια στιγμή,μονολόγησε,είναι πολύ σεξουαλικό,μου τόλεγε ο Μανόλης.
Ο Τάσος το άκουσε και προβληματίστηκε,αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να χωθεί σε γυναίκα φίλου,οπότε το προσπέρασε.
Ένα βράδυ και οι τρεις γύρισαν σπίτι,είχαν κατεβάσει αρκετά ποτά και ήταν χαλαροί.Η Κατερίνα έβαλε μια σέξυ νυχτικιά,Ο Μανόλης μπήκε για μπάνιο και ο Τάσος έκανε τσιγάρο βλέποντας τηλεόραση.
Ο Μανόλης βγήκε γυμνός,τυλιγμένος με μια πετσέτα,κάθισε δίπλα στην Κατερίνα και άρχισε να την φιλάει.ένα φιλάκι είναι φυσιολογικό,μα αυτός το παρακάνει,τι γίνεται ρε θα την γαμήσει μπροστά μου,σκέφτηκε ο Τάσος Η φάση γινόταν στο δωμάτιο που φιλοξενούσαν τον Τάσο.
ο Μανόλης είχε βγάλει την πετσέτα και γυμνός φιλούσε την Κατερίνα,παίζοντας με τα μικρά όμορφα βυζιά της.Ο Μανόλης φαινόταν πολύ καβλώμένος και συνέχισε,αγνοώντας την ύπαρξη του Τάσου.στεκόταν όρθιος μπροστά στην Κατερίνα που του παιρνε τσιμπούκι.Η Κατερίνα έγλυφε την μακριά αλλά λεπτή ψολή του Μανόλη,παίζοντας με την γλώσσα της από τα αρχίδια μέχρι το κεφαλόπουτσο.Η Κατερίνα είχε βάλει όλον τον πούτσο του Μανόλη στο στόμα της,όταν ο Τάσος σηκώθηκε.
Πέταξε γρήγορα το παντελόνι του,έβγαλε το σλιπάκι του και προχώρησε στην πλάτη της Κατερίνας.Με μια απαλή κίνηση σήκωσε την νυχτικιά της,της χάιδεψε τα κολομέρια,η Κατερίνα κουνήθηκε για να της βγάλει την κυλότα,ενώ έπαιζε τώρα μαλακία στον Μανόλη..
Ο Τάσος της ανασήκωσε τα καπούλια και της ακούμπησε την χονδρή του ψολάρα στην χαραμάδα του κόλου της.Η Κατερίνα άρχισε να παίζει με τα αρχίδια του Τάσου,ενώ έπαιρνε πίπα στον αρραβωνιάρη της.Τώρα η ψολάρα του Τάσου ήταν σε επαφή με το όμορφο ξυρισμένο μουνάκι της..
Μανόλη να την τον χώσω,ρώτησε ο Τάσος;
Ο Μανόλης κούνησε απλά το κεφάλι καταφατικά.
Με μια δυνατή κίνηση ο Τάσος έσπρωξε όλη τη ψολάρα μέσα στο νεανικό μουνί της Κατερίνας .Η Κατερίνα βογγούσε,έβγαλε τον πούτσο του Μανόλη από το στόμα της,ήθελε να φωνάξει.Ο Πούτσος του Τάσου της ξέσχιζε το ξυρισμένο της μουνί,τόσο χονδρή πούτσα δεν είχε ξαναφάει,νόμιζε ότι θα την ξεσχίσει,το μουνί της μπούκωνε από την ψολάρα.
Ο Μανόλης τώρα τραβούσε μαλακία στο πρόσωπό της,χύνοντας συνεχώς,ενώ ο Τάσος συνέχιζε να καμαρώνει τον πούτσο του που μπαινίβγαινε μέσα στο όμορφο μουνάκι.
Ενώ η Κατερίνα τελείωνε συνεχώς,ο Τάσος σηκώθηκε πήγε πίσω από τον Μανόλη,τον έπιασε από την πλάτη και του είπε επιτακτικά.”Τώρα αγόρι μου η σειρά σου”
Ο Μανόλης δεν μίλησε έτρεμε από κάβλα,είχε μουδιάσει ολόκληρος.
Η αραβωνιάρα του σηκώθηκε και άρχισε να τον φιλάει,έλα λεβέντη μου μην ντρέπεσαι,κάνε πράξη την φαντασίωσή μας να μας πηδάει ο Τάσος.
Ο Τάσος κάθισε στην πολυθρόνα,έβαλε τον Μανόλη όρθιο, πλάτη μπροστά του, να καθίσει σιγά σιγά πάνω στην τεντωμένη του πούτσα.Τώρα η κολοτρύπα του Μανόλη ήταν ακριβώς πάνω από το κεφαλόπουτσο του Τάσου.Είσαι παρθένος αγόρι μου,είπε ο Τάσος,ναι είπε η Κατερίνα και θα τον ξεσχίσει η ψολάρα σου,θα τον ξεκολιάσει.Βάλτου λίγο από αυτή την αλοιφή.Ο Τάσος άλοιψε προσεκτικά την κολοτρύπα του φίλου του,που περίμενε τρέμοντας την ψολάρα να χωθεί στον κόλο του.
ο Τάσος έβαλε την άκρη του πούτσου του στην τρύπα του Μανόλη,κάθισε προσεκτικά του είπε σιγά σιγά.θα σε ξεσχίσω αγόρι μου.Με το άγγιγμα της ψολής στον κόλο του,ο Μανόλης παραλίγο να λιποθυμίσει από κάβλα,του είχε ανοίξει την κολότρυπα και είχε χωθεί το κεφαλόπουτσο μέσα.
Δεν αντέχω άλλο,γάμα με αφέντη μου,άντρακλά μου χώστον όλον μέσα.Ο Τάσος τον έπιασε και τον κάθισε όλον πάνω στη ψολάρα του.Μια στιγμή ένας αιώνας φάνηκε στον Μανόλη,η ψολάρα χώθηκε όλη στην κολάρα του,τον ξέσχιζε ο Τάσος,πονούσε μα τι γλύκα,τι ηδονή.
Ο Μανόλης έχυνε στο στόμα της αραβωνιάρας του,που χάιδεβε τα αρχίδια του Τάσου,ενώ ο τάσος συνέχισε να γαμάει απτόητος τον Μανόλη.
Σε λίγο ο Τάσος σηκώθηκε,θέλω να χύσω είπε,Μανόλη πάρτον  στο στόμα σου ,Κατερίνα γλύψε μου τα αρχίδια.
Χρόνια πέρασαν και ο Μανόλης με την Κατερίνα θυμώνται το πως τους γάμησε ο Τάσος και φτιάχνονται.

Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

gay erotikes istories

 

 Περισσότερες γκέι ερωτικές ιστορίες ΕΔΩ! :-) 

 

 

πηγή: lovesexgreek.blogspot.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button