ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Βούρτσα στον κώλο(ιστορία με τραβεστί)

ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Βούρτσα στον κώλο(ιστορία με τραβεστί)
Την ιδέα μου την έδωσε μια φάση που έγινε το καλοκαίρι που κάναμε ηλιοθεραπεία γυμνοί. Είχα βρει έναν αχινό και για καλαμπούρι τον ακούμπησα στο τέλειο στήθος της. Στην αρχή πετάχτηκε αλλά μετά άρχισε να χαλαρώνει και να της αρέσει.. Την Χρύσπα την γουστάρω γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη trans. Είναι η απόλυτη trans. Πάντα καβλώνει με το πρώτο άγγιγμα και ότι της κάνεις, θέλει να σου το ανταποδώσει στο πενταπλάσιο. Πρόθυμη για καινούργια πράγματα και όσο extreme τόσο πιο πολύ την έβρισκε.. Είμασταν στο σπίτι της στο Κολωνάκι και ξυπνούσαμε μετά από ένα άγριο ξενύχτι. Η πρώτη της κίνηση όταν κοιμόμαστε μαζί (μακάρι να συνέβαινε πιο συχνά αυτό) και ξυπνάει, είναι να μου χουφτώνει τον πούτσο. Μετά να μου τον πάρει στο στόμα. Έτσι έγινε και εχθές. Με χούφτωσε και άρχισε να με χαϊδεύει. “Σε λίγο γλυκειά μου, να πάω για κατούρημα πρώτα”, της είπα.

 

Πήγα στο μπάνιο και όση ώρα κατουρούσα, χάζευα ασυναίσθητα. Τα μάτια μου πέσανε σε κάτι καινούργιο. Ένα βουρτσάκι από αυτά που καθαρίζουνε την τουαλέτα μέσα στην βάση του. Ωραίο και μοντέρνο. Πολύ πιο στενόμακρο από τα συνηθισμένα, αλλά με πιο σκληρές τρίχες. Το μυαλό μου άρχισε να δουλεύει πρόστυχα.. Δεν ξέρω πως, αλλά θυμήθηκα τον αχινό του καλοκαιριού. Ξαναπήγα στο κρεβάτι και την βρήκα να με περιμένει και να χαϊδεύει τα υπέροχα βυζιά της που ήταν έξω από τα σεντόνια. “Άργησες μωρό μου”.. “Έχεις κέφια για τρελλίτσες πρωινές?” “Το ρωτάς? Τι θέλεις να κάνομε?” “Θα δεις.. Κλείσε για λίγο γτα μάτια σου και επιστρέφω” “Ότι θέλεις παίδαρε. Ξέρεις ότι εγώ σε γουστάρω και κάνω τα πάντα μαζί σου” Πήγα στο μπάνιο, έφερα το βουρτσάκι και πριν το δει το έκρυψα κάτω από τα σεντόνια. Άρχισα να της φιλάω το στήθος και μετά από λίγα λεπτά βρεθήκαμε στην αγαπημένη μας στάση το 69. Η Χρύσπα έχει δύο πράγματα που δεν τα βρίσκω πουθενά. Τέλειο στήθος και τεράστιο και καλοσχηματισμένο πούτσο. Την λατρεύω.

 

Έγλυφα τον πούτσο της και η γλώσσα μου πήγαινε και στο κολαράκι της. Απέξω πρώτα και μετά μέσα. Της το άνοιξα και έβαλα την γλώσσα μου μέσα. “Μπες μωρό μου μέσα μου, σε θέλω βαθιά καβλιάρη μου” μου ζητούσε. “Υπομονή” της είπα. Μόλις έβγαλα την γλώσσα μου, έβαλα 3 δάχτυλα για να την καβλώσω πιο πολύ. Άρχισε να φωνάζει καβλιάρικα ότι θέλει κι άλλο. Έβαλα μπόλικο λάδι και της έβαλα ένα μικρό φακό – δονητή που είχαμε πάντα στο κομοδίνο. Είχε καβλώσει για τα καλά τώρα. Η τρύπα της ήταν ανοιχτή σαν λουλούδι. Ο φακός – δονητής μπαινόβγαινε μέσα

Την είχα βάλει στα τέσσερα και το ένα μου χέρι έπαιζε με τις βυζάρες της και το άλλο έβγαλα το βουρτσάκι από τα σεντόνια. Έριξα λάδι επάνω και άρχισα να της το ακουμπάω εξωτερικά πρώτα για δευτερόλεπτα και πριν καταλάβει τι γίνεται της το έβαλα λίγο μέσα. Δεν αντέδρασε και εγώ προχώρησα. Είχε μπει περίπου 10 εκατοστά όταν άρχισε να πονάει. “Τι μου βάζεις μέσα μου? Βγάλτο πονάω πολύ” “Όχι θα σου αρέσει σε λίγο”. Προχωρούσα αργά και με κυκλικές κινήσεις για να την πονάω λιγότερο.Η Χρύσπα δεν είναι πρωτάρα. Ένα από τα παιχνίδια που της αρέσουνε είναι το fisting και το είχαμε κάνει πολλές φορές αρκεί να έβαζα λάδι στο χέρι μου πριν της το χώσω. Τώρα όμως πονούσε από το αγκαθωτό βουρτσάκι.

Είχε μπει σχεδόν το μισό και με παρακαλούσε να το βγάλω. Εγώ είχα φιαχτεί αφάνταστα. Η εικόνα ήταν φανταστική. Η Χρύσπα στα τέσσερα ολόγυμνη με το μισό βουρτσάκι στον κόλο της, να δαγκώνει τα μαξιλάρια από τον πόνο. Είχα αφήσει τις βυζάρες της και με το αριστερό μου χέρι χάϊδευα τον πούτσο μου πια. Συνέχιζα να τριβελίζω τον κόλο της και το βουρτσάκι είχε μπει πια σχεδόν όλο μέσα. Τα σεντόνια είχαν λεκέδες από αίμα που έτρεχε από το έντερό της.

Σοκαρίστηκα! Με πολύ προσοχή το έβγαλα έξω όσο πιο γρήγορα μπορούσα, έγλυψα το αίμα που έτρεχε και έβαλα τον πούτσο μου μέσα της. Τα χύσια μου ήταν ηρεμιστικό στον πόνο της και για να την ευχαριστήσω ενώ της τον έπαιξα και έχυσε και αυτή, έμεινα πολύ ώρα μέσα της ακίνητος όπως της άρεσε, αλλά κατάλαβα πόσο της είχα ταλαιπωρήσει την σουφρίτσα της γιατί ανοιγόκλεινε πολύ ώρα.. Μια άλλη φορά μου το ανταπόδωσε στο πενταπλάσιο σαν καψόνι. Αλλά αυτό θα σας το πω σε μια άλλη ιστορία..

 

Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button