Γκέι ιστορίες – Βιασμός στο στόμα του Σταύρου

Γκέι ιστορίες  – Βιασμός στο στόμα του Σταύρου
Η Όλγα, η Ειρήνη και ο Σταύρος συζητούσαν συχνά για το παλιό εγκαταλελειμμένο άσυλο με τους ψυχοπαθείς έξω από την πόλη. Ήταν εγκαταλελειμένο πριν από χρόνια. Οι φήμες έλεγαν ότι το άσυλο έχει στοιχειώσει εξαιτίας της σεξουαλικής κακοποίησης που είχαν τα άτομα που ήταν εκεί, όταν ακόμα ήταν σε λειτουργία. Οι τρεις φίλοι, αποφάσισαν να πάνε λοιπόν στο μέρος εκείνο τη νύχτα και να ελέγξουν με τα ίδια τους τα μάτια τι γινόταν…

Η Όλγα και η Ειρήνη είχαν ένα σχέδιο για να τρομάξουν τον Σταύρο, ο οποίος δεν είχε ιδέα για το τι τον περίμενε… Οι τρεις μαζί, έσπασαν μια πόρτα στο υπόγειο στο πίσω μέρος και άρχισαν να περιφέρονται στις αίθουσες. Η Όλγα και η Ειρήνη είχαν βγάλει τα ρούχα του Σταύρου και τον άφησαν να στέκεται γυμνός. Φορούσε μόνο ένα ροζ στρινγκ βρακάκι από δαντέλα. Είχαν δει βέβαια ξανά το Σταύρο με τα χρωματιστά σεξάτα στρινγκάκια του. Και εννοείται ότι όχι μόνο αυτές, αλλά όλη γειτονιά, όλη η Αθήνα, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν δει τα στρινγκάκια του Σταύρου…

Μετά από περίπου 30 λεπτά, άρχισαν να ακούνε παράξενους θορύβους. Καθώς περπατούσαν μέσα στις αίθουσες στον τέταρτο όροφο, ένα άτομο αδύνατο σαν φάντασμα παρουσιάστηκε ξαφνικά μπροστά τους. Ήταν όλοι τόσο φοβισμένοι που πάγωσαν από τον τρόμο. Αυτή η παράξενη φιγούρα, πλησίασε το Σταύρο και ξαφνικά ένα μεγάλο καβλί βγήκε από το παντελόνι του και το έπαιζε μπροστά τους. Άρπαξε το κεφάλι του Σταύρου και τον έσπρωξε πάνω στο καβλί του. Ο τεράστιος και βρώμικος πούτσος, μπήκε βαθιά στο λαιμό του Σταύρου και ο περιθωριακός τύπος άρχισε να χύνει το πρόσωπο του.

Οι δυό φίλες στάθηκαν δίπλα και παρακολουθούσαν σε κατάσταση σοκ. Δεν έμειναν έκπληκτες γιατί ο Σταύρος απολάμβανε το τσιμπουκάκι… το είχαν δει αυτό το έργο πάρα πολλές φορές από τον φίλο τους, αλλά επειδή δεν είχαν ξαναδεί ποτέ έναν τόσο περιθωριακό τύπο. Όταν ο τύπος τελείωσε και σκέπασε το πρόσωπο του φίλου μας με τα πυκτά σπέρματα του, εξαφανίστηκε με ένα κοροϊδευτικό γέλιο. Όσο για τον Σταύρο, στεκόταν εκεί εντελώς σοκαρισμένος και σε πλήρη αμηχανία.
Και οι τρεις κοιτάχτηκαν και χωρίς να πουν τίποτα, αποφάσισαν ότι θα πρέπει να φύγουν αμέσως και άρχισαν να κινούνται προς τις σκάλες για να επιστρέψουν στο υπόγειο και να βγουν μέσα από την πόρτα που είχαν σπάσει για να μπουν στο άσυλο.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και μια διαφορετική φιγούρα τρελλού, ήρθε ξαφνικά κοντά τους. Όπως και ο προηγούμενος, κινήθηκε αμέσως προς το Σταύρο και όπως και ο προηγούμενος έχωσε αμέσως το καβλί του στο στόμα του. Ο ρακένδυτος αυτός, έσπρωξε βαθιά στο λαιμό του Σταύρου το χαρμανιασμένο καβλί του και άρχισε να το κινεί με ταχύτητα και ένταση που θα μπορούσε μόνο να περιγραφεί σαν κάτι που δεν ανήκε σε αυτόν τον κόσμο. Ο ρακένδυτος, συνέχισε να χτυπάει με το καβλί του τις αμυγδαλές του Σταύρου, του οποίου τα δάκρυα τρέχανε συνέχεια κάτω στο κόκκινο πρόσωπο του. Η Όλγα και η Ειρήνη είχαν φοβηθεί, αλλά πλέον είχαν καταλάβει ότι οι παλιοί τρόφιμοι του ασύλου δεν ενδιαφερόντουσαν για εκείνες, αλλά για το στόμα και το λαιμό του φίλου τους που ήταν ακόμα με το δαντελένιο ροζ στρινγκάκι του… Έβλεπαν τον ρακένδυτο που ξεχαρμάνιαζε στο λαιμό του Σταύρου και κοιταζόντουσαν και χαζογελούσαν ενώ ο φίλος τους γαμιώταν από το λαιμό χωρίς σταματημό για περίπου 45 λεπτά.

Όταν ο δεύτερος ρακένδυτος τελείωσε με τον Σταύρο, τον έριξε στο πάτωμα με το πόδι του. Εκείνος είχε εξαντληθεί και όπως κάθησε, έβελε τα χέρια του και σκέπασε το πρόσωπο του για τον απίστευτο εξευτελισμό που του κάνανε. Οι τρεις φίλοι, ξεκίνησαν πάλι τη διαδρομή τους προς την έξοδο. Η πορεία τους διακόπηκε όμως από τέσσερα καινούργια άτομα, που το καθένα άρχισε να εκτελεί το καθήκον του με τα μακριά και πεινασμένα καβλιά τους, έντονα και βαθιά στο λαιμό του Σταύρου. Το τελευταίο φρικιό, τον χτυπούσε και έχυνε τις αμυγδαλές του χωρίς σταματημό για περίπου 90 λεπτά. Από τη στιγμή που βγήκε από το άσυλο ο Σταύρος, ήταν για όλη τη διάρκεια της ημέρας, με μουδιασμένο το σαγόνι και το λαιμό του. Είχε εξαντληθεί και ο λαιμός του πονούσε σαν να είχε μια πληγή. Και οι τρεις τους ήταν τόσο ανακουφισμένοι που ήταν έξω από το άσυλο, που δεν κοίταξαν καθόλου πίσω μέχρι να μπούνε στο αυτοκίνητο τους.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σταύρος είχε γαμηθεί από το στόμα με πολλούς, αλλά αυτό ήταν κάτι το διαφορετικό και όπως είχε μισοξαπλώσει στο πίσω κάθισμα και σκεπτόταν όλα αυτά που είχαν γίνει, αναρωτιόταν..

Γιατί κανένας δεν πρόσεξε το ροζ στρινγκάκι του και το ωραίο σφιχτό του κολαράκι???

 

Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button