Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα (part 1)

Γνωστές και μη τοποθεσίες για υπαίθριες γνωριμίες:
Εθνικός Κήπος*
Γνωριμίες μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στις τουαλέτες του κήπου και γύρω από αυτές.

Πάρκο Πεδίου Άρεως*
Γνωριμίες αριστερά & πίσω από το άγαλμα της Αθηνάς αλλά και στο χώρο γύρω από τις τουαλέτες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

* Και για τα δύο πάρκα γίνονται κατά καιρούς καταγγελίες για κλοπές και επιθέσεις. Επίσης η αστυνομία «επισκέπτεται» το χώρο, παρενοχλώντας τους ομοφυλόφιλους με την πρόφαση της εξακρίβωσης στοιχείων. Άρα πρόκειται για κάπως επικίνδυνα μέρη. 

Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών (Λαρίσης)
Διακριτικές γνωριμίες στις τουαλέτες κατά την διάρκεια της ημέρας, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί συχνάζουν επίσης και αρκετοί straight.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών (Πελοποννήσου)
Διακριτικές γνωριμίες με Έλληνες & αλλοδαπούς στις τουαλέτες μετά τις 4.00 μ.μ.

Βοτανικός
Στην οδό Αγίου Πολυκάρπου, στην περιοχή “Βοτανικός”, από το ύψος του “Αμαξοστάσιου Αστικών Λεωφορείων” μέχρι την οδό Ορφέως και λίγο μετά, για γνωριμίες με οδηγούς αυτοκινήτων τις απογευματινές & βραδινές ώρες

Πάρκο Ζαππείου
Γνωριμίες κατά τις βραδινές ώρες όπου συχνάζουν αρκετοί gay αριστερά και δεξιά από το σιντριβάνι και γίνονται αρκετές γνωριμίες.

http://guide.netbase.gr

Θα βρείτε τo part 2 εδώ!

 

* Σε όλα τα πάρκα Αθήνας και Θεσσαλονίκης καλό είναι να έχει κανείς την ταυτότητα μαζί του…

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Θεσσαλονίκη

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα  (part 1)

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα  (part 2)

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι αρνητικοί προς τους δημόσιους χώρους συνάντησης και γνωριμίας των ομοφυλοφίλων (πάρκα, πάρκινγκ, πλατείες κλπ) είναι τα διάφορα «έντυπα» και μεσάζοντες, αφού δεν προσπορίζονται απ’ αυτούς διαφημιστικά έσοδα, πολλοί επιχειρηματίες, που θεωρούν ότι τα μέρη αυτά λειτουργούν ανταγωνιστικά προς τα συμφέροντά τους, οι τοπικές κοινωνίες, παραδοσιακά ομοφυλοφοβικές, και οι δημοτικές αρχές, ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού.


Βεβαίως, για χάρη της αλήθειας, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αδιαφορία κάποιων από εμάς να διατηρήσουμε την καθαριότητα του χώρου και να σεβαστούμε ένα μίνιμουμ κανόνων συνύπαρξης με τους άλλους χρήστες του λειτουργεί αποτρεπτικά για πολλούς και προσφέρει λογικές δικαιολογίες σε όσους είναι αντίθετοι, ιδιαιτέρως στις περιπτώσεις που συνυπάρχει η επιβάρυνση από την πορνεία και την παραβατικότητα που πάντοτε τη συνοδεύει.
Στις μέρες μας, οι ασφαλέστεροι δημόσιοι χώροι γνωριμιών εξακολουθούν να είναι οι γκέι παραλίες, πανέμορφες αν και συνήθως σχετικά δυσπρόσιτες και χωρίς πολλές «ανέσεις», σε συρρίκνωση όμως κι αυτές, λόγω του σνομπισμού των νεώτερων, «καλομαθημένων» ομοφυλοφίλων και της επεκτατικής διάθεσης των ετεροφυλόφιλων φυσιολατρών.

gaynewsingreek.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button