Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Θεσσαλονίκη

Μέρη τις Θεσσαλονίκης όπου μπορείτε να αναζητήσετε συντρόφια:
Δικαστήρια
Gay γνωριμίες πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο και το γήπεδο μπάσκετ.

Πάρκο στην λεωφόρο Κέννεντυ
Gay γνωριμίες στο πάρκο μετά το ξενοδοχείο Macedonia Palace ως το Naval Club.

Σιδηροδρομικός Σταθμός

Γνωριμίες πίσω από τον σταθμό και δίπλα από το πάρκο στην οδό Κ. Μιχαήλ. Πολυσύχναστο σημείο από το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Γνωριμίες γίνονται το βράδυ πίσω από το Σιδ. Σταθμό και στην οδό Μαργαροπούλου. Ωστόσο, στο Σταθμό δε μαζεύεται πια πολύς κόσμος για φλερτ. Χρειάζεται πολλή προσοχή σε αυτό το μέρος.

Οδός Σαπφούς

Η οδός Σαπφούς (πίσω από την οδό Μοναστηρίου στο Βαρδάρη) είναι γνωστή στην πόλη για τους οίκους ανοχής. Τα βράδια γίνεται κάποιο cruising με gay, τρανς και μετανάστες.

Νέα Παραλία

Το βασικό σημείο που μαζεύονται ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής μετά τις 9 το βράδυ και έως πολύ αργά (δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς). Επειδή όμως στο συγκεκριμένο πάρκο γίνεται πού και πού έλεγχος για… εξακρίβωση στοιχείων, εδώ και χρόνια οι gay γνωριμίες έχουν επεκταθεί πλέον σε όλο το μήκος της Νέας Παραλίας, τόσο στα πάρκα όσο και στο πλακόστρωτο, αλλά και στο πεζοδρόμιο της παραλιακής λεωφόρου Μ. Αλεξάνδρου. Eιδικά στο πλακόστρωτο της παραλίας και στα πάρκα Σκύλων και Φωκά κυκλοφορεί και πάρα πολύς κόσμος άσχετος με gay γνωριμίες (κυρίως Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο), επομένως υπάρχει μια στοιχειώδης αίσθηση ασφάλειας απέναντι στην παραβατικότητα και στην αστυνομία. Και στην περίπτωση που πέσεις σε κάποιον γνωστό σου, δεν καρφώνεσαι ότι είσαι gay, αφού έχεις την καβάντζα ότι η παραλία δεν είναι μόνο gay μέρος.

* Σε όλα τα πάρκα Αθήνας και Θεσσαλονίκης καλό είναι να έχει κανείς την ταυτότητα μαζί του…

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Θεσσαλονίκη

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα  (part 1)

Υπαίθριες γκέι γνωριμίες Αθήνα  (part 2)

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι αρνητικοί προς τους δημόσιους χώρους συνάντησης και γνωριμίας των ομοφυλοφίλων (πάρκα, πάρκινγκ, πλατείες κλπ) είναι τα διάφορα «έντυπα» και μεσάζοντες, αφού δεν προσπορίζονται απ’ αυτούς διαφημιστικά έσοδα, πολλοί επιχειρηματίες, που θεωρούν ότι τα μέρη αυτά λειτουργούν ανταγωνιστικά προς τα συμφέροντά τους, οι τοπικές κοινωνίες, παραδοσιακά ομοφυλοφοβικές, και οι δημοτικές αρχές, ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού.


Βεβαίως, για χάρη της αλήθειας, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η αδιαφορία κάποιων από εμάς να διατηρήσουμε την καθαριότητα του χώρου και να σεβαστούμε ένα μίνιμουμ κανόνων συνύπαρξης με τους άλλους χρήστες του λειτουργεί αποτρεπτικά για πολλούς και προσφέρει λογικές δικαιολογίες σε όσους είναι αντίθετοι, ιδιαιτέρως στις περιπτώσεις που συνυπάρχει η επιβάρυνση από την πορνεία και την παραβατικότητα που πάντοτε τη συνοδεύει.
Στις μέρες μας, οι ασφαλέστεροι δημόσιοι χώροι γνωριμιών εξακολουθούν να είναι οι γκέι παραλίες, πανέμορφες αν και συνήθως σχετικά δυσπρόσιτες και χωρίς πολλές «ανέσεις», σε συρρίκνωση όμως κι αυτές, λόγω του σνομπισμού των νεώτερων, «καλομαθημένων» ομοφυλοφίλων και της επεκτατικής διάθεσης των ετεροφυλόφιλων φυσιολατρών.

gaynewsingreek.blogspot.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button