Γκέι ερωτικές ιστορίες – Η Τραβεστί στη Συγγρού!!

Γκέι ερωτικές ιστορίες – Η Τραβεστί στη Συγγρού!!
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι αληθινή και συνέβει περίπου πριν 6 μήνες. Δουλεύω σε μια ασφαλιστική εταιρεία που έχει τα κεντρικά της γραφεία στην λεωφόρο Συγγρού. Το τελευταίο διάστημα γυρνάω στο σπίτι μου γύρω στις 11:00 με 11:30 γιατί κινδυνεύει η θέση μου λόγω των πολλών απολύσεων.. Κάθε βράδυ φεύγοντας, ήταν μια πανέμορφη κοπέλλα που περίμενε κάτι κάθε βράδυ.. Δεν ήξερα τι παίζει εδώ στην Αθήνα και ειδικά στην λεωφόρο Συγγρού..

Είμαι από επαρχία της Λαμίας. Κάθε φορά που πήγαινα προς το αυτοκίνητο μου, υπήρχαν και άλλες κοπέλλες, αλλά εμένα μόνο μία μου είχε κάνει το κλίκ.. Ήταν η γυναίκα άγαλμα έξω από την Nokia. Είχε ύψος περίπου 1,90 και μαζί με τα 15ποντα τακούνια ήταν σαν ένας σέξυ ουρανοξύστης με πόδια ατελείωτα και τέλειο στήθος σαν δυό μεγάλα πορτοκάλια. Μαυρισμένη καλά και με ξανθό μαλλί μέχρι την μέση, ωραίο περιποιημένο μαλλί. Πάντα φορούσε ένα πολύ προκλητικό άσπρο δαντελωτό κολητό φόρεμα που έκανε τις καμπύλες της να διαγράφονται, σαν να φορούσε ένα ολόσωμο κολάν.. Μετά από την πρώτη εβδομάδα στην δουλειά, άρχισα να καταλαβαίνω ότι η κοπέλλα ήταν ιερόδουλη.

Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι περίμενε επειδή είμαι γενικά πολύ υποτακτικός και ντροπαλός, δεν είχα τα αρχίδια να πάω να της μιλήσω ή να την κοιτάξω.. Γιαυτό και ένα απόγευμα όπως πήγαινα στο γραφείο, πάρκαρα το αυτοκίνητο μου μπροστά από την Nokia, καθώς κατέβαινα στο σχόλασμα η Αφροδίτη που ήταν εκεί, με κοίταξε με ένα διαπεραστικό βλέμμα πολύ έντονο και πολύ άγριο αλλά πολύ παθητικό.. Εγώ κοκάλωσα και αργομίλησα ένα κα.. κα.. καλησπέρα. Εκείνη μυρίστηκε τον φόβο μου σαν τα σκυλιά.. Με πλησίασε και με ρώτησε το όνομά μου και της λέω Γι.. Γιώργος.

Με ρώτησε αν ήθελα παρέα. Δεν είχα το θάρρος να της πω ναι και ούτε μπορούσα να πω όχι σε μια καλλονή σαν την δίμετρη που είχα μπροστά μου. Απλώς της κούνησα το κεφάλι καταφατικά.. Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν χρειάστηκε να μου πει ούτε τιμή, ούτε να ρωτήσω τίποτα.. Είχε καταλάβει πως θα πλήρωνα όσο όσο για να βρεθώ μαζί της.. Στο δρόμο δεν μου μίλαγε, μόνο με κοίταζε συνέχεια από πάνω μέχρι κάτω. Ένοιωθα το βλέμμα της να με γδύνει και να με μαστιγώνει στην κάθε της ματιά.. Μου έλεγε μονολεκτικά που να στρίβω, μέχρι που με πήγε σε ένα ξενοδοχείο μικρό και απομονωμένο στο Καλαμάκι..

Ανεβήκαμε επάνω. Εγώ σαστισμένος πήγα να σπάσω τον πάγο. Μόλις πήγα να μιλήσω, μου βάζει τα τεράστια δάχτυλά της στο στόμα και με φιλάει. Με βαριά βραχνή φωνή και πολύ καβλωτική, μου λέει:

-Γδύσου.. ΤΩΡΑ!!

Ένοιωθα στα χέρια της σαν μαριονέτα, γιατί πραγματικά είμουν. Την άκουγα και υπάκουσα τυφλά σε ότι μου έλεγε. Μου είπε να γονατίσω και να κλείσω τα μάτια μου με ανοιχτό το στόμα.. Στην αρχή φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα και είπα να σταματήσω, αλλά σκέφτηκα ότι ενώ έφτασα μέχρι εδώ..

Καθώς καθόμουνα στο κρεββάτι γυμνός, αυτή με το αραχνοϋφαντο φόρεμα της με έσπρωξε και έπεσα πίσω στο κρεββάτι. Μετά άρχισε να μου φιλάει το στήθος και να κατεβαίνει αργά και βασανιστικά.. Εμένα να μοου έχει ανέβει η αγωνία και η αδρεναλίνη στο φούλ.. Η πίπα της ήταν κάτι το εξαίσιο. Είχε μία δική της τεχνική. Η γλώσσα της μπορούσε και μου τύλιγε τον πούτσο και πήγαινε συγχρόνως μπρος πίσω σαλιώνοντας τον και τον έσφιγγε με την γλώσσα της.Είμουν πάρα πολύ καβλωμένος εκείνη την ώρα.

-Σήκω, σειρά σου.. μου λέει..

Εγώ δεν κατάλαβα και άρχισα να της φιλάω το στήθος που ήταν πολύ πολύ σφιχτό και πολύ καβλωμένο. Είχε πολύ μεγάλη ευαισθησία στις ρόγες της, με το που τις ακούμπησε η άγρια γλώσσα μου, βόγγαγε και έβγαζε πολύ καβλωτικούς ήχους..
Μόνο που την άκουγα μου είχε φτάσει στο όριο.. Μόλις πήγα να σηκώσω το κεφάλι μου, μου το πίεσε προς τα κάτω. Εγώ δεν κατάλαβα και τότε κατέβασε και άλλο το φόρεμα της μέχρι τα πόδια και το έβγαλε. Από μέσα φορούσε ένα στρινγκάκι πολύ λεπτό και καυτό. Με μία κίνηση το έσκισε τελείως και το πέταξε πέρα. Αυτό που αντίκρισα εγώ μετά γονατισμένος ήταν τελείως απρόβλεπτο και σοκαριστικό. Είχε έναν τεράστιο ζουμερό πούτσο που πρέπει να ήταν γύρω στα 23 εκατοστά. Είχα αγαλματώσει κοιτάζοντάς το. Εκείνη με είδε και συνειδητοποίησε πως δεν είχα καταλάβει ότι ήταν μια “πιο αρενωπή” γυναίκα. Δεν μου μίλησε καθόλου, απλώς ζύγωσε ακόμα πιο κοντά και έτσι όπως ήταν καβλωμένος ο πούτσος της, μου τον ακούμπησε στα χείλη και μετά αργά τον έσπρωχνε μέσα στο στόμα μου..

Δεν ξέρω τι με κυρίευσε εκείνη την ώρα, ήταν ο τρόμος, το σοκ, ή ο φόβος του τι θα μου έκανε αν έδειχνα τον πανικό μου, πάντως άρχισα να της παίρνω πίπα με το παρθένο στόμα μου. Προσπαθούσα να καταλάβω αν το έκανα τόσο καλά ή αν την είχε καβλώσει η ιδέα ότι είμουν παρθένος, αλλά έχυσε μέσα στο στόμα μου σε 2 λεπτά. Εγώ πνίγηκα και έβηχα καθώς κατάπινα και τότε με φίλησε και μου μίλησε με μια πιο βαριά και γλυκιά φωνή λέγοντάς μου:

-Έλα μαζί μου..

Πηγαίνουμε στο άλλο δωμάτιο και στήνεται στον τοίχο με τα τεράστια χέρια της απλωμένα στον τοίχο και τεντωμένα και φωνάζει:

-Πάρε με! Πάρε με τώρα γαμιά μου!!

Εγώ μόλις το άκουσα, παρόλο το σοκ μου από πριν, η κάβλα μου δεν είχε φύγει καθόλου. Θα μπορούσα να πω ότι είχε γίνει και πιο έντονη.. Τότε πήγα και έβαλα το σώμα μου σφιχτά με το δικό της και προσπαθούσα να της τον βάλω στο σφιχτό της κώλο που με κάβλωσε τόσο γιατί ήταν στρογγυλός και τόσο καβλωτικός γιατί ήξερε να τον κουνάει..

Την έτσουζε που της τον έβαζα, γιατί της τον έβαζα και άγαρμπα και άγρια μέσα στην κάβλα μου ασάλιωτο.. Φώναζε και με έβριζε καθώς της έσκιζα το κολαράκι. Τότε την είδα πως ξανά έχυνε στον τοίχο, εγώ όμως δεν σταμάταγα και συνέχιζα να της σκίζω το κολαράκι και εκείνη πήγαινε επάνω κάτω, κουνώντας τον κώλο της ρυθμικά. Εγώ έμπαινα μέσα έξω και εκείνη έκανε κυκλικές κινήσεις και επάνω και κάτω.

Καθώς την γάμαγα και έσκιζα το σφιχτό της κολαράκι και άκουγα τα βογγητά της, ασυναίσθητα έβαλα το χέρι μου μπροστά της και έπιασα τον πούτσο της που τον έπαιζε. Της πήρα το δικό της χέρι και έβαλα το δικό μου να της τον παίζω όσο είχε μέσα της τον πούτσο μου. Μέσα στη σούφρα της και μου τον έπνιγε.

Ήταν το πιο καβλωτικό γαμήσι που είχα κάνει ποτέ. Έχυσα 2 φορές μέσα της χωρίς να σταματάω ούτε μια στιγμή, καπάκι την πήρα και την δεύτερη φορά.. Χύσαμε και οι δύο μαζί εκείνη για τρίτη φορά και εγώ για δεύτερη. Φιληθήκαμε με πολύ πάθος και γλώσσα. Τα σάλια μας και τα χύσια να έχουν γίνει ένα και να μην μας ενδιαφέρει καθόλου ούτε σιχασιές ούτε τίποτα. Είμασταν τόσο πορωμένοι που σκεπτόμασταν μόνο την κάβλα μας.. Από ότι κατάλαβα, ήθελε να με πάρει και εκείνη και να μου σκίσει το μου παρθένο κώλο μου, αλλά δεν ήμουν έτοιμος ακόμη και το απέφυγα..

Ακόμα μετανιώνω για το μεγάλο λάθος που έκανα, έπρεπε να μην έχω αναστολές και να μην έχω ηθικούς φραγμούς εκεί που είχα φτάσει. Έπρεπε να ολοκληρώσω την στιγμή. Πέρναγα κάθε μέρα και έλπιζα πως θα την ξανάβλεπα αλλά δεν είμουνα τυχερός. Πολύ πιθανό να έφυγε για Βραζιλία, γιατί ήταν μισή Ελληνίδα και μισή Βραζιλιάνα, γιαυτό και ο τέλειος κώλος της και το λίκνισμά της. Χόρευε κάθε χρόνο στο καρναβάλι του Ρίο μου είπε..

πηγή: Bokakios.gr
gay aggelies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button