Γκέι Τοξότης

Γκέι Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
(Διάσημος: Brian Molko)
Ο gay Τοξότης, είναι ένα χαρούμενο και αισιόδοξο αγόρι, με ένα μόνιμο πλατύ χαμόγελο στο στόμα! Δεν είναι συντηρητικός ούτε κλειστόμυαλος στις απόψεις του. Πιθανότατα είναι ένας φανερά γκέι άντρας, ο οποίος δεν κρύβει την σεξουαλικότητά του και διεκδικεί ανοιχτά το δικαίωμα στην σεξουαλική ελευθερία του, τον σεβασμό και την διαφορετικότητα στην κοινωνία. Οι φίλοι των γκέι Τοξοτών αναζητούν την παρέα τους, καθώς είναι αυθεντικά και ακομπλεξάριστα άτομα. Έχουν χιούμορ και είναι ανεκτικοί με τους άλλους, γι’αυτό τα βρίσκουν μια χαρά με τους υπόλοιπους γκέι. Είναι ρομαντικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον έρωτα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά ρεαλιστές ώστε να ξέρουν πότε μια σχέση είναι υγιής ή πότε πρέπει να βάλουν την τελεία.
Ο Τοξότης, είναι το είδος του ανθρώπου που όταν θα χωρίσει, δεν θα κολλήσει στο παρελθόν, αλλά θα φροντίσει να ξαναφτιάξει την ζωή του από την αρχή, μένοντας μακριά από τον πειρασμό να γυρίσει στην ασφάλεια της παλιάς κατάστασης. Στην καθημερινή του ζωή, ο Τοξότης αγαπά την διασκέδαση εκτός σπιτιού και τις κοινωνικές επαφές. Δεν είναι εργασιομανής, ούτε οικονόμος, αλλά του αρέσει να ζεί μια άνετη και πολυέξοδη ζωή. Είναι γενναιόδωρος συναισθηματικά και οικονομικά, όσο χρειάζεται για να μην ζεί την ζωή του μίζερα. Ο γκέι Τοξότης, δεν είναι ο καταλληλότερος άντρας για δέσμευση: προτιμά τις φευγαλέες σχέσεις όσο αυτές διατηρούν την φλόγα και το ενδιαφέρον του, καθώς μισεί τις ευθύνες και τον περιορισμό που βιώνει ένας δεσμευμένος άντρας. Είναι πολύ σημαντικό γι’αυτόν να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος ανά πάσα στιγμή να διεκδικήσει κάτι καινούριο που του τράβηξε την προσοχή.

 

Γι’αυτό δεν είναι τόσο καλός ώς σύντροφος όσο είναι σαν φίλος: μπορεί να προσφέρει μια διασκεδαστική σχέση, ή μια έντονη ερωτική περιπέτεια, όμως δεν αντέχει την καταπίεση και τις απαιτήσεις του συντρόφου από αυτόν. Όταν αποφασίσει οτι ήρθε η ώρα να τελειώσει μια σχέση, δεν το σκέφτεται για δεύτερη φορά: με την παροιμιώδη του ειλικρίνεια και ευθύτητα, δεν δίνει στους άλλους άντρες ελπίδες για περισσότερα. Σεξουαλικά είναι ακαταμάχητος γιατί δεν είναι ποτέ βαρετός, δεν αντιμετωπίζει το σέξ σαν μια γνώριμη διαδικασία, αντίθετα, κάθε φορά δοκιμάζει διαφορετικές και πρωτότυπες τεχνικές. Γενικά, ο γκέι Τοξότης, ενδείκνυται για εφήμερες αλλά αξέχαστες σχέσεις, από πλευράς ρομαντισμού και πάθους.

 

πηγή: athensmagazine.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button