Γκέι ιστορίες – Το βαθύ λαρύγγι .. (2ο μέρος)

Η συνέχεια από το πρώτο μέρος
Έβαλα το χέρι μου ελαφρά πάνω από το εξόγκωμα στο παντελόνι του. Μούγκρισε ελαφρά και άρχισε να τρίβεται ο ίδιος μπροστά από το χέρι μου. Μου το έπιασε πιο σταθερά και τώρα μπορούσα να αισθάνομαι το σκληρό και όρθιο καβλί του. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ψηλάφισα το περίγραμμα στον πούτσο και τα αρχίδια ενός άλλου άνδρα, ενώ συνέχισε να ψάχνει μέσα στο πόδι μου και να παίζει μαζί μου. Ήταν η πιο αισθησιακή εμπειρία που είχα ποτέ.

Φτάσαμε επιτέλους στο ξενοδοχείο και εγώ δεν μπορούσε να περιμένω μέχρι να φτάσομε στο δωμάτιό του γιατί είχε αρχίσει να με πονάει το πουλί μου και τα μπαλάκια μου θέλανε να παίξουνε. Στάθηκα αδέξια στη μέση του δωματίου, ενώ εκείνος πήρε πετσέτες και ένα μπουκάλι με κάτι από το μπάνιο και τα έφερε στο κρεβάτι. Ήρθε προς το μέρος μου, με κοίταξε στα μάτια και σιγά-σιγά έπεσε στα γόνατα μπροστά μου.

-Είμαι ο Παρθένιος μου είπε, όνομα και πράγμα..

-Γλίστρησε αργά την βερμούδα μου κάτω. Το κεφάλι του καβλιού μου ήταν τώρα πάνω από την βερμούδα, είχε βγεί έξω. Χωρίς δισταγμό, έσκυψε μπροστά και έγλειψε το κεφάλι. Ήταν απίστευτα καλός. Σύντομα η βερμούδα μου ήταν στο πάτωμα και αυτός συνέχιζε να με γλείφει και να χαϊδεύει το καβλί μου, ενώ με το άλλο χέρι μου έσφιγγε τα μπαλάκια μου. Πριν το συνειδητοποιήσω, είχε ανοίξει τα χείλια του και προσπαθούσε να καταπιεί το πρησμένο κεφάλι του πούτσου μου στο ζεστό και υγρό στόμα του. Νόμισα ότι θα τελείωνα τότε, αλλά το κατάλαβε και σταμάτησε και έβγαλε τα ρούχα του και το μακό μπλουζάκι μου. Ήμασταν και οι δύο εντελώς γυμνοί. Τότε παρατήρησα ότι ήταν εντελώς ξυρισμένος. Και το καβλί του και τα μπαλάκια του. Το δέρμα του φαινόταν τόσο τρυφερό και μαλακό.. Ήρθε προς το μέρος μου και με τράβηξε κοντά του. Ήταν σαν να πέρασε πάλι το ηλεκτρικό ρεύμα από πάνω μου, όταν αγγίχτηκαν τα σώματά μας και ειδικά όταν τα δύο σκληρά καβλιά μας πίεζαν ο ένας του άλλου. Χαμογέλασε και μου είπε:σκληρά καβλιά

-Θέλω να δοκιμάσεις το βαθύ λαιμό μου. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά του είπα:

-Ναι, και εγώ το θέλω.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι, με το κεφάλι του να κρέμεται απέξω και μου είπε:

-Θέλω να γλιστρήσει το πουλί σου στο στόμα μου και στο λαρύγγι μου.

Έσκυψε το κεφάλι του πίσω δεξιά, άνοιξε τα υγρά χείλια του και πήγα προς το μέρος του. Πήρε το πουλί μου στο χέρι του και σιγά-σιγά να το οδήγησε στο υγρό στόμα του που περίμενε ανυπόμονο. Τα χείλη του σφίχτηκαν γύρω από τον πούτσο μου και έτσι όπως ήμουν, μπορούσα να αισθανθώ τη γλώσσα του στροβιλίζεται γύρω από το κεφάλι και στον πούτσο, βρίσκοντας τα πιο ευαίσθητα σημεία μου. Τα χέρια του έπιασαν τα κωλομάγουλα μου και με τραβούσε προς τα μέσα μέχρι που το κεφάλι του πούτσου μου χτύπησε το πίσω μέρος του λαιμού του. Για λίγο ζορίστηκε αλλά στη συνέχεια πήρε πάλι τον έλεγχο και με τράβηξε πάλι κοντά του, μέχρι που το χοντρό αφάνταστα και σκληρό καβλί μου είχε προχωρήσει πολύ κάτω στο λαιμό του. Ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα και μεγάλη κάβλα και για τους δυό μας, να έχει τη μύτη του στις μπάλες μου, και το σαγόνι του να πιέζεται από τις σκληρές τρίχες μου. Μετά από ένα λεπτό, με έσπρωξε μακριά και το πουλί μου, γυάλιζε όπως ήταν με το σάλιο του και γλίστρησε αργά από το στόμα του.

-Θα το κάνουμε και πάλι, και αυτή τη φορά, όταν είσαι στη σωστή στάση. Θέλω να γαμήσεις αργά το στόμα μου μέχρι να χύσεις.
Θέλω να το πάρω όλα κάτω από το λαιμό μου, κάθε σταγόνα. Μου αρέσει η γεύση του ζεστού σπέρματος από ένα νεαρό, είπε.

Έτσι, με τράβηξε πάλι προς το στόμα του και πάλι έζησα την πιο υπέροχη κάβλα που μπορούσε να περιμένει το πουλί μου και αργά αλλά σταθερά το βύθισε στο στόμα και το λαιμό του. Όταν ήμουν πια μέσα στον λαιμό του, έπιασε τα κωλομέρια μου και άρχισε να κάνει αργές κινήσεις σαν να τον γαμούσα. Σύντομα οι κινήσεις του έγιναν άγριες και μου έλεγε να του γαμήσω το στόμα πιο γρήγορα. Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και δεν μπορούσα πλέον να συγκρατηθώ. Με έντονους σπασμούς άρχισα να χύνω και βρισκόμουν σε πλήρη έκσταση. Βογγούσα όπως το σπέρμα μου ζεστό έπεφτε μέσα βαθιά στο λαρύγγι του από τον χοντρό μου πούτσο. Δεν μπορούσα να υπολογίσω πόση ώρα έχυνα στο λαιμό του ούτε πόσο έχυσα. Είχα χάσει τον λογαριασμό. Ο Παρθένιος εξακολουθούσε να καταπίνει αλλά μερικές φορές μπούκωνε και τα χύσια μου τρέχανε επάνω στο πρόσωπό του.

Έβγαλα το πουλί μου από το στόμα του όταν πλέον τον είχα εξαντλήσει. Κάθησα στο κρεβάτι κοντά του ήρεμος, αλλά ήλπιζα όχι για πολύ.

-Ήταν τόσο καλό αυτό που έγινε.. Ήθελα από την πρώτη στιγμή που σε είδα να αιστανθώ το πανέμορφο καβλί σου στο στόμα και στο λαιμό μου. Πρέπει να έχω καταπιεί κιλά από τα χύσια σου. Πεντανόστιμα ήταν.., είπε ο Παρθένιος.

-Δεν είχα ποτέ μου καβλώσει τόσο πολύ όπως πριν. Ήταν απίστευτο, του είπα.

Ήμασταν δίπλα – δίπλα στο κρεβάτι τώρα και εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το ξυρισμένο του καβλί και τις μπάλες του. Αναρωτιόμουνα αν θα μπορούσα να βρω το θάρος και να του ζητήσω να τον γλείψω και εγώ. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, χτύπησε το κινητό του. Δεν μπόρεσα να ακούσω καλά, αλλά ακουγόταν σαν γυναικεία φωνή.

-Πρέπει να φύγω τώρα, αλλά θα σου δώσω το τηλέφωνο μου. Πάρε με μερικές ώρες. Υπάρχουν πολύ περισσότερο που μπορούμε να απολαύσουμε μαζί, είπε.

Έτσι λοιπόν ενώ εγώ ντυνόμουν, έγραψε τον αριθμό του σε ένα κομμάτι χαρτί και μου το έδωσε. Έφυγα από το ξενοδοχείο ζαλισμένος..

Ήμουν σίγουρος ότι έπρεπε να τον συναντήσω και πάλι…

gay sex

gay sex

 

gay gnorimies

 

 

πηγή: Bokakios.gr

One Response to Γκέι ιστορίες – Το βαθύ λαρύγγι .. (2ο μέρος)

  1. adreas says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button