Το πρώτο mobile app για τα gay μέρη σε Αθήνα και Μύκονο είναι εδώ!

Το πρώτο mobile app για τα gay μέρη σε Αθήνα και Μύκονο είναι εδώ!
Η Μύκονος είναι από τους πιο δημοφιλείς gay προορισμούς του κόσμου. Η Αθήνα τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πως μπορεί να ανταγωνιστεί μεγάλες gay μητροπόλεις καθώς διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και μια vibrant gay σκηνή που αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο.

Από σήμερα, όλοι οι gay επισκέπτες, που επιλέγουν την Αθήνα και την Μύκονο, θα μπορούν να έχουν στα χέρια τους το απόλυτο gay guide app που θα τους παρέχει τις πιο «ψαγμένες» επιλογές και προτάσεις για να περάσουν στην χώρα μας τις καλύτερες διακοπές της ζωή τους!

Επισκευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής εδώ

Το «Gay Athens and Mykonos» App δημιουργήθηκε από gay Αθηναίους και Μυκονιάτες που ένιωσαν την ανάγκη να δημιουργήσουν όχι απλά έναν ακόμα ταξιδιωτικό οδηγό αλλά κάτι πολύ περισσότερο! Όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που περιέχονται στο app, είναι εκείνα που θα πρότειναν στον κολλητό τους ή την κολλητή τους ώστε να είναι σίγουροι ότι θα ζήσουν όλη την εμπειρία στο έπακρο!

 GMA (1)

Το «Gay Athens and Mykonos» περιέχει αναλυτικές περιγραφές, φωτογραφίες, χάρτες, λεπτομέρειες επικοινωνίας και πρόσβασης για περισσότερα από 250 σημεία ενδιαφέροντος σε Αθήνα και Μύκονο. Ανάμεσα τους, Gay Bars/Clubs, Gay Beaches, Saunas, Cruising Spots, events κλπ

Μέσω της λειτουργίας «Near me» ο επισκέπτης μπορεί να δει με το πάτημα ενός κουμπιού τις καλύτερες προτάσεις που υπάρχουν πιο κοντά του ενώ μέσα από τα πολυάριθμα tips & hints θα μπορέσει να ζήσει την gay εμπειρία που προσφέρει η Αθήνα και η Μύκονος σαν να ήταν ντόπιος!

Η εφαρμογή Gay Athens and Mykonos είναι διαθέσιμη στο AppStore της Apple και στο Google Play.

GMA (2)

 

πηγή: geigreek.com

gay gnorimies

 

 

γκει σεξ

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button