Το πρώτο gay περιοδικό στην ιστορία της Τουρκίας

Το πρώτο gay περιοδικό στην ιστορία της Τουρκίας, αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο 5 Αυγούστου.
Πρόκειται για GayMag, το οποίο θα έχει καθαρά gay θεματολογία και θα διανέμεται δωρεάν, εντός του δικτύου καταστημάτων D&R.
Στο πρώτο του εξώφυλλο, μάλιστα, θα φιλοξενείται το πρόσωπο της αμερικανίδας τραγουδίστριας Mariah Carey. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Mariah δέχτηκε αμέσως και με πολύ μεγάλη χαρά να γίνει το κεντρικό πρόσωπο αυτής της νέας κυκλοφορίας όταν οι υπεύθυνοι της έκδοσης της έκαναν την πρόταση.

Η είδηση της κυκλοφορίας σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τα μέσα της χώρας, με πιο χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας Χουριέτ που χαρακτήρισε το GayMag, “ως μια μικρή επανάσταση”.

«Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ταμπού, αλλά φυσικά βήμα βήμα», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Emir AkgünΣτη συνέντευξή του ανέφερε επίσης το πόσο τον χαροποιεί η δημοσιότητα που έχει ήδη κερδίσει το GayMag ενώ τόνισε πως ήταν κάτι που έπρεπε να έχει συμβεί από καιρό. 

Eκτός από το εξώφυλλο με την Μariah Carey το περιοδικό φιλοξενεί μια ακόμη συνέντευξη που θα συζητηθεί. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια της Τουρκίας Hülya Avşar μιλώντας σε δημοσιογράφο του περιοδικού ανάφερε πως δεν θα το θεωρούσε αλλόκοτο αν η κόρη της μεγαλώνοντας της εξομολογούνταν πως είναι ομοφυλόφιλη.

gay περιοδικό

 

πηγή: avmag.gr

γκει γνωριμίες

γκει ερωτικες ιστοριες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button