Γκέι Ταύρος

Γκέι Ταύρος (21 Απριλίου- 20 Μαϊου)
(Διάσημος: Darren Hayes)
Οι gay Ταύροι έχουν πολύ ανεπτυγμένη την τετράγωνη λογική. Ζούν μέσα σε κανόνες που οι άλλοι φτιάχνουν για αυτούς πρίν από αυτούς και έχουν μια κάπως συντηρητική νοοτροπία. Εξαιτίας αυτού, οι πιο πολλοί από τους Ταύρους υποφέρουν τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ζωής τους από ενοχικά συναισθήματα, αρνούμενοι να αποδεχτούν την σεξουαλικότητά τους. Η ιδέα οτι μπορεί με κάποιο τρόπο να προδοθεί το μυστικό τους, κρατά μονίμως τις αισθήσεις και την αντίληψή τους σε εγρήγορση. Σπανίως δείχνουν τα πραγματικά τους συναισθήματα και ακόμα πιο δύσκολα εκδηλώνονται με αυθορμητισμό, πράγμα που με το πέρασμα του χρόνου τους κάνει δυστυχισμένους και ερμητικά σιωπηλούς ή απόμακρους. Πολύ δύσκολα θα γνωρίσουν τον έρωτα με αυτά τα δεδομένα.

Χτίζοντας τείχη μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού τους, θάβουν τα συναισθήματά τους κάτω από τις κοινωνικές και οικογενειακές επιταγές. Σιγά-σιγά όμως, όσο θα ωριμάζουν, οι γκέι Ταύροι, δουλεύουν όλο και περισσότερο την ιδέα της παραδοχής στο μυαλό τους, μέχρι που τα προσωπικά τους θέλω θα επιβληθούν τελικά μετά από πολύ καιρό στα πρέπει των άλλων. Βεβαίως, μέχρι την στιγμή της αποδοχής, ο παραδοσιακός Ταύρος, μπορεί να έχει βρεθεί παντρεμένος με μια γυναίκα και οικογενειάρχης, προκειμένου να ευχαριστήσει τους δικούς του. Συχνότατα, ένας γκέι Ταύρος, είτε παντρευτεί με γυναίκα, είτε παραμείνει εργένης, θα ζεί μια ζωή διπλή. Αλλά και όταν τελικά θα κάνει την επανάστασή του και θα ανακοινώσει στο περιβάλλον του οτι είναι γκέι, θα κρατά χαμηλούς τόνους για την προσωπική του ζωή και δεν θα αφήνει τους άλλους να γνωρίζουν πολλά για τις σχέσεις του. Διακριτικός ή μυστικοπαθής, ένας Ταύρος όταν βρίσκεται μόνος με τον εραστή του, είναι απίστευτα τρυφερός και περιποιητικός σύντροφος, καλύπτοντας την κάθε ανάγκη του αγαπημένου του. Ίσως παρουσιάσει τον αγαπημένο του στον κύκλο του, σαν έναν στενό φίλο, χωρίς να είναι απόλυτα εμφανές αν είναι κάτι παραπάνω.

Οι άντρες Ταύροι δεν συζητούν ποτέ με τον οποιονδήποτε το θέμα της ομοφυλοφιλίας τους και υποφέρουν σιωπηρά, υποτασσόμενοι στην μοίρα τους. Φλερτάρουν με τους άλλους άντρες με σαγηνευτικό και υπόγειο τρόπο, δοκιμάζοντας την υπομονή τους, καθώς θεωρούν χυδαίο το ορμητικό ‘πέσιμο’.

 

πηγή: athensmagazine.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button