ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Σεξ στις τουαλέτες της Ομόνοιας

ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Σεξ στις τουαλέτες της Ομόνοιας!
Τώρα είμαι γύρω στα 60 και κανονικός πούστης και δεν ντρέπομαι καθόλου για την επιλογή μου, ούτε με τρομάζει η λέξη “πούστης”. Την προτιμώ από το γκέϊ. Θα σας διηγηθώ την ιστορία μου που είναι αληθινή. Η πρώτη μου “πραγματική” σεξουαλική εμπειρία ήταν με έναν άντρα περίπου 50 χρονών και εγώ τότε ήμουν 18. Φοιτητής στο πρώτο έτος. Μέχρι τότε μαλακιζόμουνα και το ξεκίνησα από πολύ μικρός, ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε.

Μια μέρα γύριζα από τη σχολή και πήγαινα για το σπίτι μου στην πλατεία Αμερικής. Περνούσα μέσα από το πάρκο και είδα ένα ζευγάρι να κάθονται σε ένα παγκάκι. Αυτός την είχε χουφτώσε άσχημα άν και ήταν πολύ νωρίς το απόγευμα. Τότε τα πράγματα ήταν πιο συντηρητικά. Δεν υπήρχε ελευθερία όπως σήμερα. Ο κόσμος που περνούσε σταματούσε και τους κοίταζε αλλά αυτοί δεν χαμπάριαζαν και συνεχίζανε. Κάβλωσα τόσο πολύ που ήθελα να πάω κάπου και να μαλακιστώ αλλά δεν έβρισκα τον κατάλληλο χώρο εκεί.

Το έκοψα με τα πόδια και πήγα στις τουαλέτες της Ομόνοιας. (τότε υπήρχαν δημόσιες τουαλέτες εκεί). Σκέφτηκα πως ήταν το ιδανικό μέρος που χρειαζόμουν. Άλλοι συμφοιτητές μου πηγαίνανε κάθε μέρα μετά τη σχολή. Κατέβηκα τις σκάλες και τις βρήκα. Υπήρχαν διάφοροι άντρες που κατουρούσανε όλοι μαζί στα ουρητήρια αλλά εγώ μπήκα σε μία κλειστή τουαλέτα. Οι τοίχοι ήταν βρώμικοι όπως και οι τουαλέτες και γεμάτοι ανορθόγραφα ονόματα, τηλέφωνα και καβλιάρικα συνθήματα.

Είδα ότι υπήρχαν κάποιες μικρές τρυπούλες στους τοίχους αλλά δεν έδωσα σημασία. Έβγαλα τον καβλωμένο μου πούτσο και αφού κατούρησα άρχισα να τον παίζω. Σκεπτόμουν την κοπέλα στο πάρκο και πόσο τυχερή ήταν που είχε κάποιον που την γαμούσε. Είχα καβλώσει πάρα πολύ με αυτή τη σκέψη και έφιαχνα εικόνες πως θα της τον έβαζε και την κάβλα που θα είχε όταν τον είχε μέσα της. Ασυναίσθητα φώναζα μόνος μουγκει γνωριμίες

-Γάμα με και εμένα, γάμα με και εμένα

Άκουσα κάτι σαν θόρυβο στην διπλανή τουαλέτα αλλά δεν έδωσα σημασία και φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιος άλλος που ανέβαζε ή κατέβαζε το παντελόνι του. Σε λίγο που ήμουν έτοιμος να χύσω αιστάνθηκα την ανάγκη να τον ακουμπήσω κάπου και να βάλω το δάχτυλο μου στον παρθένο κώλο μου. Τον έβαλα λοιπόν τον πούτσο μου σε μία από τις τρύπες στον τοίχο. Τον ακούμπησα και συνέχισα να μαλακίζομαι και να φωνάζω “γάμα με”.

Κάποιος έσπρωξε την πόρτα της τουαλέτας της δικής μου. Μπήκε μέσα με στρίμωξε και μου είπε:

-Μην φωνάζεις, εγώ θα σε γαμήσω.

Με στρίμωξε στον βρώμικο τοίχο και μου κατέβασε το παντελόνι. Εγώ δεν μιλούσα καθόλου και τον άφησα να κάνει ότι θέλει. Χωρίς να κατεβάσει το παντελόνι του έβγαλε έξω τον πούτσο του και μου έσπρωξε χαμηλά την πλάτη.

-Όσο πιο χαμηλά σκύψεις, τόσο θα τον πάρεις πιο βαθειά μέσα σου και δεν θα πονέσεις, μου είπε ενώ τον έπαιζε για να του σηκωθεί ακόμα πιο πολύ.

Φοβήθηκα λίγο όταν είδα εκείνο το κόκκινο ματζαφλάρι που μπροστά του το δικό μου ήταν δείγμα σε μέγεθος. Πως θα έμπαινε όλο μέσα μου? Έσκυψα λοιπόν όσο μπορούσα πιο βαθειά ενώ εκείνος μου κρατούσε τον σβέρκο και μου χάϊδευε λίγο τα μαλλιά. Σάλιωσε το δάχτυλο του και το έβαλε στον κώλο μου.

-Είσαι παρθενάκι, έτσι? Μην φοβάσαι και θα σε περιποιηθώ για να σου αρέσει και να ξανάρθεις μαζί μου αγόρι μου, μου είπε

Τα χέρια του δουλεύανε. Σάλιωνε το δάχτυλο του και το έβαζε στο κωλαράκι μου. Αυτή ήταν άλλη κάβλα. Καλό ήταν και το δικό μου δάχτυλο αλλά το δικό του ήταν καλλίτερο. Όταν είχα χαλαρώσει άφησα τον εαυτό μου πιο ελεύθερο. Εκείνος το κατάλαβε και άρχισε να μου τον χώνει. Σιγά και σπρώχνοτας απαλά. Πονούσα πολύ και του το έλεγα.

-Δεν είναι τίποτα, η πρώτη φορά είναι έτσι. Θα πονέσεις λίγο αλλά μετά θα το ζητάς σαν τρελλός. Λίγο ακόμα και θα μπω, μου έλεγε

Δεν κράτησε πολύ το μαρτύριο του πόνου. Μπήκε όλος μέσα μου και ήρθε η κάβλα μετά. Τώρα είχα γονατίσει κάτω και αυτός σχεδόν καθόταν επάνω μου. Μου είχε πετάξει τα μάτια έξω αλλά μου άρεσε. Θυμήθηκα την κοπέλλα του πάρκου και αιστάνθηκα αλλιώς τώρα. Εγώ είχα ένα τεράστιο πούτσο μέσα μου και εκείνη χαλβάδιαζε στο πάρκο. Μου είπε ότι θα έχυνε μέσα μου για να το καταλάβω καλά.

-Κάνε ότι θέλεις, του είπα

Μια ζέστη με πλημύρισε και γέμισε όλο το σώμα μου από τα υγρά του. Έτσι αιστάνθηκα, ότι γέμισε όλο μου το σώμα. Μου φίλησε την πλάτη και κάθησε λίγο μέσα μου πριν σηκωθούμε. Όταν τον έβγαζε με έτσουζε η κωλοτρυπίδα μου πολύ αλλά μου την κατούρησε για να μην με πονάει και μου είπε ότι αύριο θα ήμουν καλλίτερα.

Όλη αυτή την ώρα δεν τον είχα δει γιατί ήταν και μισοσκόταδο εκεί μέσα. Είχα μεγάλη περιέργεια λοιπόν να τον δω. Σηκώθηκα και πριν ανεβάσω το παντελόνι μου τον κοίταξα. Ήταν ένας πενηντάρης κοντός, πιο κοντός από εμένα και λίγο φαλακρός. Παχύς σχετικά με έκφυλο πρόσωπο και μεγάλα χείλια.

-Τώρα να ξέρεις ότι συστάσεις δεν χρειάζονται. Όποτε έχεις κάβλες θα με βρίσκεις αυτή την ώρα εδώ. Καλοδεχούμενος θα είσαι, μου είπε

Τον είδα πολλές φορές ακόμα και πάντα στο ίδιο μέρος. Στις τουαλέτες της Ομόνοιας. Απλά, γαμήσι και δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω. Μου άρεσε αυτή η σχέση γιατί ποτέ δεν μου δημιούργησε προβλήματα. Ούτε το όνομα μου δεν με ρώτησε ποτέ. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με άνδρα.

πηγή: bokakios.gr

γκει ερωτικες ιστοριες

 

γκει ιστοριες

ΓΚΕΙ ΑΝΤΡΕΣ

γκει ερωτικες ιστοριες

γκει σεξ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button