Gay ιστορία – Το σεξ στο τρένο που έγινε έρωτας ζωής!

Gay ιστορία – Το σεξ στο τρένο που έγινε έρωτας ζωής!
Κάποτε όλοι μας περνάμε αυτή την θλιβερή περίοδο στην ζωή μας, τουλάχιστον αυτό λένε οι περισσότεροι για  την περίοδο της στρατιωτικής θητείας και πιθανότατα  το ίδιο θα έλεγα και εγώ αν δεν έπαιρνα το τρένο.

 
Καυτά τα καλοκαίρια και περίεργα στην Θράκη. Ειδικά αν είσαι φαντάρος είναι ότι χειρότερο. Πήρα λοιπόν την πρώτη μου μεγάλη άδεια και ξεκίνησα για την Θεσσαλονίκη. Περίμενα την ως συνήθως αργοπορημένη αμαξοστοιχία 611 μαζί με μερικά άτομα ακόμα στον Σ. Σταθμό της Κομοτηνής με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 39 βαθμούς και  ως την μοναδική σκέψη που περνούσε  από το μυαλό  να είναι να ξεγυμνωθείς  και γιατί όχι και κάποια άλλα ωραία κορμιά εκεί γύρω.
 
 
Επιτέλους, το τρένο ήρθε και ανεβήκαμε και ενώ περίμενα να δροσιστώ από τον κλιματισμό που είχε μετατρέψει  τα βαγόνια στην κυριολεξία σε ψυγεία, φούντωσα ακόμα περισσότερο όταν είδα το λάγνο βλέμμα ενός υπέροχου παλικαριού καρφωμένο πάνω μου. Δεν λέω.. ήμουν ως συνήθως  το ‘’καλό παιδί’’ και έσκυψα ντροπαλά το κεφάλι αλλά  3 μήνες με έφαγαν τα μαγειρεία μωρέ παιδιά και είχα καιρό να………… καταλαβαίνετε τώρα!!!!
 
Είχα μπροστά μου 5,5 ώρες ταξίδι και 2 θέσεις πιο πέρα ένα κουκλί όπως ο πρίγκιπας των ονείρων μου! Εντάξει, κοιτούσε, κοιτούσα, χαμογελούσε, χαμογελούσα άλλα ως εκεί, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα σε ένα σχεδόν γεμάτο τρένο να κάνεις και πολλά πράγματα εκτός από αυτά. Σίγουρος ότι το μόνο που μπορούσε να γίνει ήταν να κοιτιόμαστε μέχρι να βαρεθούμε ξεκίνησα να διαβάζω ένα βιβλίο που είχα μαζί μου για τις δύσκολες ώρες του ταξιδιού, απορροφημένος από την ιστορία χωρίς να προσέξω ότι πέρασε από δίπλα μου και βγήκε στον διάδρομο, διάβασα μερικά κεφάλαια και αφού είχε περάσει περίπου μισή ώρα σηκώθηκα και πήγα να κάνω ένα τσιγάρο.
gay gnorimies
 
Βγαίνοντας στον διάδρομο και χωρίς να προλάβω να καταλάβω τι γινόταν κόλλησα ή   καλύτερα με κόλλησε στην άκρη του βαγονιού και άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα!
Φιλιόμασταν για πάνω από 5 λεπτά σε εκείνο το σημείο και ενώ εγώ ακόμα ξαφνιασμένος από το σοκ αλλά και σχεδόν παράλυτος από την ηδονή δεν κατάλαβα ότι ερχόταν κόσμος, χωρίς να σταματήσουμε να φιλιόμαστε με άρπαξε απότομα και με τράβηξε στην τουαλέτα. Κλείδωσε την πόρτα, τα φιλιά συνεχίστηκαν με περισσότερο πάθος και τα χέρια  άρχισαν κι αυτά δειλά δειλά να ψάχνουν κάθε σημείο του κορμιού μας. Μετά από λίγο όλα τα ρούχα μας είχαν γίνει ένα κουβάρι στην άκρη του WC και εμείς να κάνουμε τρελό και παθιασμένο έρωτα. Το μόνο πράγμα που σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα το όνειρο που ζούσα ήταν το χτύπημα στην πόρτα και εκείνη ήταν η πρώτη κουβέντα που ανταλλάξαμε μεταξύ μας όταν του είπα «άφησε τους να χτυπάνε, το μόνο που έχει σημασία είμαστε εμείς».
 

Μετά από λίγο και αφού τελειώσαμε ντυθήκαμε και βγήκαμε στον διάδρομο να καπνίσουμε το περιβόητο τσιγάρο. Κοιτιόμασταν, πειραζόμασταν, γελούσαμε και μετά από λίγο μου λέει «με λένε Στέφανο». Αφού κάναμε ότι  κάναμε έπρεπε να μάθουμε και ποιος ήταν ο καθένας μας. Κάναμε το τσιγάρο και πήγαμε να κάτσουμε, είπαμε τα βασικά, τι κάναμε και οι 2 στην ζωή μας, από πού είμαστε( από Σέρρες ο Στέφανος) και το σημαντικό ότι εκείνη την περίοδο  ήμασταν και οι 2 φαντάροι. Πριν προλάβω να μάθω που υπηρετούσε, το τρένο έφτασε στην πόλη των Σερρών και δυστυχώς ο Στέφανος κατέβηκε αλλά με την υπόσχεση ότι αυτό δεν ήταν μόνο ένα σεξ αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

 
Όλη την  εβδομάδα της άδειας μιλούσαμε στο κινητό αλλά η δική του άδεια ήταν μόνο 2 μέρες κι αυτές επειδή είχε πάρει μετάθεση εκείνη την μέρα για την μονάδα που ήταν που εγώ είχα ξαεχάσει να ρωτήσω που υπηρετούσε .Πέρασε λοιπόν και η δική μου περίοδος χάριτος και έπρεπε να γυρίσω στο κλουβί. Που να φανταζόμουν όμως τι θα γινόταν στο ‘’κλουβί’’;
 
Παίρνω το τελευταίο ΚΤΕΛ για την Κομοτηνή, πηγαίνω στο στρατόπεδο και το επόμενο πρωί πιστός στο καθήκον οδεύω προς   το μαγειρείο και ξεκινάω το μαγείρεμα για 300 στρατιώτες!
Γύρω στης 12 το μεσημέρι με ειδοποιούν από την πύλη πως θα έρθει  νωρίτερα να φάει ένας στρατιώτης  λόγο υπηρεσίας .Σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν αυτό που θα έβλεπα σε λίγα λεπτά όπως δεν φανταζόταν και κάποιος άλλος.
 
Όταν είδα τον Στέφανο με στολή παραλλαγής, μπερέ και το περιβραχιόνιο του ΑΜ (Αστυνομία Μονάδος) έμεινα για ακόμα μια φορά να κοιτάω σαν παγοκολόνα και το ίδιο κι αυτός που με έβλεπε με στολή μάγειρα. Μετά το πρώτο σοκ και αφού είπαμε κάποια πράγματα δεν άργησε και πολύ να φουντώσει το πάθος, μόνο που αυτή τη φορά βρεθήκαμε στο πίσω μέρος του μαγειρείου και το μόνο ρούχο που είχε μείνει πάνω μας ήταν ο μπερές .
 
 
Με την αδρεναλίνη στα ύψη μήπως μας ανακαλύψει κάποιος  το πάθος ήταν ακόμα δυνατότερο και η αλήθεια είναι ότι παραλίγο να πιάσουν στα πράσα. Επτά μήνες ήταν το υπόλοιπο της θητείας μας και το μόνο που μας ενοχλούσε από το όλο θέμα «στρατός» ήταν η διαφορετική περίοδος των αδειών, κατά τα άλλα ο έρωτας φούντωνε όλο και περισσότερο, το μαγειρείο και άλλα διάφορα σημεία όπως μερικές τουαλέτες, αποθήκες αναστέναζαν όποτε μπορούσαμε.
 
Δεν θυμάμαι ούτε μια φόρα να είχα έξοδο μαζί με τον Στέφανο και να έχουμε μείνει σε παρέα με άλλους φαντάρους, είχαμε ανακαλύψει όλα τα απόμερα σημεία της Κομοτηνής και την βγάζαμε εκεί, όχι απαραίτητα επειδή θέλαμε να κάνουμε σεξ, αλλά θέλαμε εκείνες τις στιγμές να υπάρχουμε μόνο εμείς και κανένας άλλος να απασχολεί την σκέψη μας. Ευτυχώς που οι  Σέρρες είναι πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη και έτσι η συνέχεια ως το τέλος ενός μεγάλου έρωτα της ζωής μου ήταν εκπληκτική.
 
Η σχέση μας κράτησε για 4 χρόνια αφού μετά εξαιτίας  της απόστασης που θα μας χώριζε, 
αποφασίσαμε από κοινού ότι θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε τον έρωτα μας σε αυτό το σημείο και να κρατήσουμε αυτά τα 4 χρόνια ως μερικά  από τα ωραιότερα στην  ζωή μας παρά να τα καταδικάσει η απόσταση, οι μελλοντικές ταλαιπωρίες  και να ‘’δηλητηριαστούν’’  όλα τα ωραία από κάποια πιθανή  παρεξήγηση και να καταστραφεί και το παρελθόν και το μέλλον…
 

Ανέστης, 25 ετών

 

gay sex

gay sex

gay fotografies

 

gay agoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button