ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Η πρώτη μου φορά στο στρατό

ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Η πρώτη μου φορά στο στρατό
Η πρώτη μου φορά στο στρατό.. Ήμουνα 22 ετών τότε. Στα νιάτα μου, στην ομορφιά μου, στα πρώτα βήματα της ομοφυλοφιλικής ζωής μου. Δεν είχα κάνει τίποτα απολύτως με κανέναν άντρα ποτέ. Εκείνη την περίοδο έπρεπε να μπω στρατό… Είχα ένα άγχος τότε. Φοβόμουνα πολύ, φοβόμουνα μην καταλάβουν τίποτα. Από κάποια κίνηση που θα έκανα, από κάποια ματιά που θα έριχνα, μην καυλώσω, όταν θα δω τους άλλους φαντάρους στο ντουζ… Δε φαινόμουν ότι ήμουνα ομοφυλόφιλος, ούτε από τη συμπεριφορά, ούτε από το στιλ. Φανταζόμουν διάφορα πριν μπω… Βλέπεις… όταν φτάνεις σε μια τέτοια κατάσταση, τίποτα δε σκέφτεσαι σωστά. Αγχώνεσαι και σκέφτεσαι τα χειρότερα.

Είχα συνηθίσει με το βραδινό ξύπνημα, δε με ένοιαζε τίποτα. Με ένοιαζε μόνο να περάσουν οι μέρες και οι μήνες, να σηκωθώ και να φύγω. Οι άλλοι φαντάροι δεν ήξεραν για έμενα, κανένας δεν ήξερε. Με στείλανε να πάω να φυλάξω για πρώτη φορά σε ένα φυλάκιο εκτός στρατοπέδου μαζί με άλλους δύο και το λοχία μου.

Μια νύχτα έπρεπε να σηκωθώ και πάλι να φυλάξω στη σκοπιά. Φωνάζω το Λοχία υπηρεσίας να με πάει, όπως έπρεπε, ντύνομαι, πλένομαι, φοράω τη στολή μου, βγάζω το όπλο από τον οπλοβαστό, ανασκουμπώνομαι και εκείνη την ώρα ακούω κάτι γέλια και φωνές να βγαίνουν από το Κ.Ψ.Μ (κουζίνα). Πάω να δω από περιέργεια, ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τόσο φασαρία. Βλέπω κάποιους φαντάρους που είχανε παραγγείλει κοψίδια, παϊδάκια και πίνανε μπύρες και μεθούσαν για τα καλά. Έρχεται ο λοχίας μου και ξεκινάμε για τη σκοπιά. Δεν μπορούσα να φανταστώ με τίποτα το τι θα μου συνέβαινε στην συνέχεια.
Όταν έφτασα στην σκοπιά και πέρασαν μερικά λεπτά… συνειδητοποίησα ότι το όπλο μου δεν το είχα πάρει μαζί μου. Το είχα βγάλει από τον οπλοβαστό και το ξέχασα δίπλα. Ντράπηκα πολύ, ρεζίλι θα γινόμουν.

Αλλά με ηρέμησε κάτι άλλο εκεί. Έβλεπα πόσο ωραίο τοπίο είχε και επίσης την ομίχλη που είχε καλύψει τα πάντα γύρω μου. Δεν έκανε πολύ κρύο και στη σκοπιά μου, πλέον φαινόντουσαν όλα μαγικά. Οι αποθήκες που ήτανε 30 μέτρα μακριά από τη σκοπιά ίσα που φαινότανε.

Περνώντας τα λεπτά και η ώρα, ξαφνικά ακούω ένα αμάξι να πλησιάζει. Ήτανε η έφοδος για να υπογράψει και να φύγει. Άλλα όταν σταμάτησε, ξαφνιάστηκα για άλλη μια φόρα. Δεν ήτανε ένα άτομο, αλλά τέσσερα άτομα μαζί. Και έπρεπε να τους πω για το όπλο που είχα ξεχάσει.
Μου ζήτησε ένας από αυτούς να τους δώσω το βιβλίο για να υπογράψουν.

Καθώς υπέγραφαν, μιλούσανε μεταξύ τους και γελούσαν λέγοντας διάφορα αστεία. Φαινόντουσαν ότι είχαν πιει πολύ. Ήταν ευκαιρία να τους το πω. …Όταν τους είπα ότι είχα ξεχάσει το όπλο μου, ξαναβάλανε τα γέλια, αυτή τη φορά μαζί μου.

Γυρίζει ο ένας από αυτούς και λέει: “Μαζί με το όπλο σου να σου φέρουμε και παρέα, για να μην είσαι μόνος σου;” Του λέω: “Όχι ευχαριστώ, μου αρέσει καλύτερα που είμαι μόνος μου εδώ.” Και έλεγα από μέσα μου: “μα τι λέω ο άνθρωπος…” αφού όλοι τους ήτανε ένας κι ένας. “Καλά δεν πειράζει, θα σου φέρουμε το όπλο μαζί και την παρέα.” Και έτσι έφυγαν. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε να πει εκείνο το παλικάρι.

Έρχεται ξανά το τζιπάκι, αυτή τη φορά μόνο ένας. Σταματάει και κατεβαίνει κάτω μαζί με το όπλο.”Σ’ το έφερα” μου λέει. “Σε ευχαριστώ πολύ” απαντάω. Και ανάβει τσιγάρο και με κερνάει ένα.

-Είναι πολύ ωραία εδώ, έχει την ομίχλη και είναι πολύ ρομαντικά εδώ.

-Ναι, είναι πολύ ωραία εδώ.

Και τον κοίταζα από πάνω ως κάτω και τον χάζευα. Σκεφτόμουν πόσο ωραίο παιδί είναι και τι ωραίο σώμα που έχει.

Αργότερα μου είπε να πάμε να δούμε από πίσω από τις αποθήκες, γιατί έλεγε ότι δεν είχε ξαναπάει ποτέ προς τα εκεί και ήθελε να δει πώς είναι. Ήξερα από μέσα μου ότι κάτι άλλο είχε στο μυαλό του, αλλά με καύλωνε η ιδέα να μάθω το τι σκεφτόταν και έτσι τον ακολούθησα. Φτάσαμε σε μια παλιά αποθήκη με σπασμένα παράθυρα και πόρτες. Δεν υπήρχε τίποτα μέσα, παρά μόνο χώμα στο πάτωμα. Μου είπε να μπω μαζί του και να μη φοβάμαι. Και έτσι μπήκα και εγώ μαζί του. Είχα καυλώσει υπερβολικά σκεπτόμενος ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας, με ερέθιζε η ιδέα. Κοίταξε έξω από την πόρτα να δει αν έρχεται κανείς και με πλησιάζει.
Ξεκουμπώνει το παντελόνι του και μου πετάει την ψωλή του έξω. Ξαφνιάστηκα και γούσταρα ταυτόχρονα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Με πιάνει από το κεφάλι και μου λέει: “Σκύψε”. Και έσκυψα να του πάρω πίπα. Δε μου είχε ξανασυμβεί να κάνω σεξ ποτέ με άλλον άντρα ως τότε.
Συνέχισα να του παίρνω πίπα… και μετά με σηκώνει πάνω και μου λέει: “γύρνα και γδύσου”.
Αφού βάζει προφυλακτικό σκέφτομαι… ”οργανωμένο το έγκλημα”.

Μου άρεσε τόσο πολύ που ήρθε η στιγμή να χάσω την παρθενιά μου, που δε με ένοιαζε τίποτα.
Χώνει το καυλί του στο σφιχτό μου κωλαράκι, άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά και όλο πιο βαθιά. Πονούσα πολύ, αλλά καύλωνα τόσο στην ιδέα.

Θυμάμαι ακόμα τον εαυτό μου να είμαι στα τέσσερα και αυτός από πίσω μου να μου το χώνει και εγώ να προσπαθώ να μη φωνάξω από τους πόνους και από την καύλα της στιγμής εκείνης. Μέτα από λίγο με γυρνάει και παίζει την τεράστια ψωλή του και ολοκληρώνει πάνω μου. Εγώ δεν ήθελα πολύ να τελείωσω. Με το που άγγιξα το καυλί μου, τελείωσα αμέσως. Ένιωθα να με έχει σκίσει στα δύο.

Το τρυφερό μου κωλαράκι που για πρώτη φορά έμπαινε ψωλή μέσα του, δεν ήτανε παρθένο πια…

Μετά από μια εβδομάδα ξαναπήγα στο φυλάκιο εκείνο. Προσπαθούσα να θυμηθώ το πώς ήτανε, τη φάτσα του, τα χαρακτηριστικά του. Τίποτα δεν μπορούσα να θυμηθώ. Μόνο το ανάστημα του.

Αυτή ήτανε η πρώτη μου εμπειρία μέσα στο στρατό.

Πηγή: autotokalokairi.blogfree.net

 

 

 

 

ΓΚΕΙ ΑΝΤΡΕΣ

 

 

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

 

 

 

γκει σεξ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button