Gay ιστορίες – Η πρώτη εμπειρία μου

ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Η πρώτη εμπειρία μου!
Γειά σας, Με λένε Αλέξη. Δουλεύω σε μία πολυσύχναστη καφετέρια – μπαρ στου Ψυρρή. Δουλεύω εκεί εδώ και διόμισυ χρόνια. Τον τελευταίο καιρό η πελατεία όλο και έκοβε. Επακόλουθο και τα μπουρμπουάρ. Ένα πρωϊνό ήρθε ένας κουστουμαρισμένος κύριος. Φαινόταν από το ντύσιμο και τη συμπεριφορά του ότι είχε οικονομική άνεση και αέρα. Κοντός, ξανθός και λίγο φαλακρός αλλά πολύ γυμνασμένος και στιβαρός. Κάθε φορά παρήγγελνε το ίδιο, Εσπρέσσο μακιάτο. Μόλις του πήγαινα την απόδειξη μου έλεγε:

-Ορίστε αγόρι μου, και ποτέ δεν έπαιρνε τα ρέστα από το πεντάευρω πίσω (ο καφές έκανε διόμισυ ευρώ).

Πραγματικά με είχε σκλαβώσει γιατί αυτό γινότανε καθημερινά. Μόλις τον έβλεπα, άφηνα όλους τους άλλους και τον υποδεχόμουνα.

-Καλησπέρα σας, τι κάνετε?

Προσπαθούσα να μάθω όσο καλλίτερα μπορούσα τις συνήθειες του για να τον ευχαριστήσω γιατί εκτιμούσα το μπουρμπουάρ που μου έδινε. Μια μέρα όπως πήγαινα κάτι καφέδες σε ένα τραπέζι πιο κάτω από το δικό του, σηκώθηκε απότομα και έπεσαν οι καφέδες επάνω του και τον λέρωσαν. Αμέσως έτρεξα με μια καθαρή πετσέτα να τον σκουπίσω αλλά είχε γίνει μεγάλη ζημιά. Αιστάνθηκα πολύ άσχημα γιατί αυτό έτυχε να γίνει ειδικά σε εκείνον. Του πρότεινα να πάμε στο μπάνιο του προσωπικού που ήταν ήσυχο, για να του καθαρίσω το παντελόνι και να το στεγνώσουμε στον στεγνωτήρα για τα χέρια.

Ήρθε μαζί μου και με την πετσέτα άρχισα να τον καθαρίζω ενώ είχα γονατίσει μπροστά του. Καθώς τον καθάριζα και του ζήταγα και συγνώμη, αυτός δεν μίλαγε αλλά μίλαγε για εκείνον το παντελόνι του το οποίο φούσκωνε κάτω από το φερμουάρ την ώρα που τον καθάριζα. Σταμάτησα και χάζευα. Δεν ξέρω γιατί και πως. Τότε εκείνος μίλησε με την βαριά φωνή του και μου είπε:

-Σαρέσει?

Εγώ δεν απάντησα και τότε ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε το φίδι από την φωλιά του. Τι ήταν αυτό που είδα? Όσο μπόϊ του έλειπε, το είχε πάρει σε πόντους. Το πουλί του ήταν τεράστιο και παχύ και μύριζε πολύ έντονα αντρίλα. Αυτή η μυρωδιά του με ξεσήκωσε και ασυναίσθητα ζύγωσα πιο κοντά του. Τότε εκείνος μου είπε:

-Επίτηδες έχυσα τους καφέδες, όπως πλησίαζε τον πούτσο του αργά στο στόμα μου.

Εγώ υπνωτισμένος καθώς πλησίαζε άνοιγα το στόμα μου να τον υποδεχτώ με λαχτάρα. Ήταν σαν να είχα ένα αλμυρό λουκάνικο με γλυκόξυνη γεύση. Δεν μου άρεσε και τόσο στην αρχή αλλά μέσα μου ήξερα πως δεν ήθελα πραγματικά να τον βγάλω. Ο κοντός έδειχνε αδιάφορος και βαριεστημένος. Σήκωσα τότε τα μάτια μου και του είπα φοβισμένος:

-Πρώτη φορά το κάνω. Μάλλον δεν το κάνω καλά έ? και μου απάντησε με την βαριά του φωνή που τον ξεχώριζε:γκει γνωριμίες

-Σήκω να σου δείξω

Σηκώθηκα φοβισμένος και αμήχανος. Εκείνος έσκυψε αργά αργά και μου είπε:

-Κοίτα να μαθαίνεις

Εγώ στην αρχή δεν τον άφηνα να ανοίξει το παντελόνι μου γιατί αισθανόμουν λίγος μπροστά στο δικό του μεγαλείο του πούτσου του. Έχω έναν απλό πούτσο σε μέγεθος και πάχος. Έβαλα τα χέρια μου μπροστά στο φερμουάρ αλλά εκείνος μου είπε:

-Μην φοβάσαι

Τα λόγια του ακούστηκαν σαν εντολές μέσα στα αυτιά μου. Υπάκουσα τυφλά. Τον άφησα και μου ξεκούμπωσε το φερμουάρ. Από το φόβο, το καβλί μου ήταν ξεκάβλωτο. Εκείνος όμως, φάνηκε να ξέρει τι κάνει. Με μία κίνηση πήρε όλο μου το καβλί στο στόμα του και άρχισε να το πιπιλάει μανιωδώς. Ένοιωθα το κοντό του μούσι να με γαργαλάει και να με ερεθίζει κάθε φορά που ακουμπούσε τα αρχίδια μου. Ένοιωθα τον πούτσο μου να ξετιλύγεται αργά μέσα στο στόμα του. Απότομα τον έβγαλε από το στόμα μου και μου είπε:

-Μικρέ ελπίζω να πήρες μια πρώτη γεύση, και εκεί που μίλαγε άρχισε να μου τσιμπουκώνει τα αρχίδια.

Τα έβαλε μέσα στο στόμα του και σε στιγμές μεγάλης κάβλας τα δάγκωνε. Δεν άντεχα άλλο όπως τον έβλεπα να μου ρουφάει τα αρχίδια και άρχισα να τραβάω μαλακία. Δεν πρόλαβε να τραβηχτεί και τα χύσια μου πετάχτηκαν στο πρόσωπό του. Τότε ήταν που εκείνος κάβλωσε πραγματικά και αυτό μου είπε πως ήταν το φετίχ του. Τα έπαιρνε με τα δάχτυλα του από το πρόσωπό του και τα έγλυφε.

Όπως η όλη φάση ξεκίνησε ξαφνικά, έτσι ξαφνικά τελείωσε. Πετάχτηκε επάνω και μου είπε:

-Η αρχή με μας έγινε σήμερα. Δεν μπορούμε να κάνομε τίποτα άλλο εδώ. Πάρε την κάρτα μου και τηλεφώνησε μου. Θέλω να σε ξαναδώ γιατί έχουμε αφήσει κάτι στη μέση. Πάντως το ευχαριστήθηκα.

Δεν πλύθηκε καν και έφυγε κατευθείαν από την καφετέρια για το αυτοκίνητο του. Την ίδια μέρα το βράδυ, τον πήρα τηλέφωνο και κανονίσαμε να συναντηθούμε την άλλη εβδομάδα. Θα σας διηγηθώ με λεπτομέρειες την συνάντηση μας στην επόμενη ιστορία μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με άλλον άνδρα και από ότι βλέπω από σκληρός γκομενιάρης στρέϊτ, το πάω για να γίνω μπαϊσέξουαλ.

πηγή: bokakios.gr

γκει ερωτικες ιστοριες

gay sex

γκει ιστοριες

 

 

 

 

ΓΚΕΙ ΑΝΤΡΕΣ

 

 

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

 

 

 

γκει σεξ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button