Gay ιστορίες – Το πουτσοκέφαλο του

Gay ιστορίες – Το πουτσοκέφαλο του
Ο Δημήτρης προχώρησε μέσα από τα αποδυτήρια και τα ντους, ενώ σκεπτόταν αν ήταν καλά προετοιμασμένος για την τριμηνιαία συνεδρίαση που έπρεπε να πάει αργότερα το απόγευμα. Ήταν ο επικεφαλής και ήταν πολύ σημαντική αυτή η παρουσίαση. Καθώς μπήκε στον χώρο με τα ντους της εταιρίας, ο Δημήτρης είδε έναν άγνωστο να σαπουνίζεται κάτω από το ζεστό νερό, αλλά δεν του έκανε και τόσο εντύπωση γιατί πολλοί πλασιέ καλούσαν τους πελάτες τους, να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

 

Ενώ άνοιγε την βρύση του ο ξένος, γύρισε και κοίταξε τον Δημήτρη και του έκανε ένα νόημα σαν γεια. Ο Δημήτρης ανταπόδωσε το γειά και είδε ότι ήταν ο Μάρκος ο αντιπρόεδρος, από τα κεντρικά γραφεία. Κάνοντας μια μικρή συζήτηση για την εταιρεία και τις επιχειρήσεις γενικά, ο Δημήτρης παρατήρησε ότι ο Μάρκος είχε τον μεγαλύτερο πούτσο που είχε δει ποτέ, αλλά όχι μόνο το μέγεθος. Είχε κάνει περιτομή και τον έκανε να φαίνεται πολύ πιο μεγαλύτερος και στητός. Ο Δημήτρης βέβαια είχε δει και άλλους πούτσους με περιτομή, αλλά του Μάρκου είχε πολύ περισσότερο δέρμα από όλα τα άλλα που είχε δει.

Είχε τσιμπουκώσει και είχε γλύψει πολλούς πούτσους, από τότε που ήταν στο πανεπιστήμιο και πηγαίνανε στις τουαλέτες, αλλά ποτέ δεν τον μαγνήτισε κάτι τόσο πολύ όσο το πουλί του Μάρκου. Προσπάθησε να μην τον κοιτάζει και να σκέφτεται άλλα άσχετα πράγματα, αλλά τον πρόδωσε το δικό του πουλί που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε σαν παλαμάρι.
Προσπάθησε να γυρίσει απο την άλλη πλευρά για να μην φαίνεται, αλλά ο Μάρκος άρχισε να σχολιάζει το πόσο σκληρός φαινόταν ο πούτσος του.

Γυρίζοντας πίσω το πρόσωπό του ο Δημήτρης είδε ότι και ο νέος του φίλος είχε και εκείνος μεγάλες σηκωμάρες και ήταν αδύνατο να τις κρύψει. Ένα χαμόγελο από τον Μάρκο ήταν ότι χρειαζόταν για να πάρει την μεγάλη απόφαση καθώς προχωρούσε και άρχισε σιγά-σιγά να παίζει στα χέρια του τον πούτσο τέρας. Οι δύο άνδρες φιλήθηκαν βαθιά καθώς η γλώσσα του ενός έμπαινε στο στόμα του άλλου, πολύ ερεθισμένοι και με πρησμένους πούτσους. Τελικά ο Δημήτρης υποχώρησε πρώτος. Έπεσε στα γόνατά του και αμέσως άρχισε το ρούφυγμα στο τεράστιο κεφάλι. Έσπρωξε πίσω το δέρμα και φάνηκε το εσωτερικό που ήταν ανοιχτό μωβί και είχε μια πολύ όμορφη βελούδινη σχισμή.

Πριν να τελειώσει στο ζεστό στόμα του Δημήτρη, ο Μάρκος τον τράβηξε στα πόδια του και του έδειξε μια σεξουαλική τεχνική που ποτέ δεν είχε καν ακούσει. Εκείνος, τράβηξε το πετσάκι του όλο πίσω αποκαλύπτοντας όλο το τεράστιο κεφάλι. Στη συνέχεια πήρε τον πούτσο του Δημήτρη με το αριστερό του χέρι και τον κράτησε κοντά στο δικό του, έτσι ώστε και οι δύο πούτσοι να κολλήσουν ευθεία προς τα έξω, με τις τρύπες τους να αγγίζει η μία την άλλη. Η εικόνα αυτή ήταν σαν μία γέφυρα με πούτσους ανάμεσα στους δύο άνδρες και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί αυτή η γέφυρα στη θέση της, αλλά ο Μάρκος είχε μια λύση και για αυτό! Ενώ κράταγε τα δύο αρχίδια στη θέση τους, έβαλε το δικό του πούτσο πάνω από το κεφάλι του άλλου, σήκωσε το πετσάκι του και έβαλε μέσα τον πούτσο του Δημήτρη! Το θέαμα να βλέπει το δικό του πουλί που περιβάλλει το πουλί του άλλου, ήταν αρκετό για να αρχίσει να χύνει χωρίς σταματημό! Τα δυό κεφάλια τώρα τιναζόντουσαν το ένα ενάντια στο άλλο με το μικρό παγιδευμένο στο μεγάλο με την μωβί σάρκα και μπάλες από ψωλοχύματα εκτιναζόντουσαν σαν ζεστός χείμαρρος!

Μετά από αρκετή ώρα για να ηρεμήσουνε, ο Δημήτρηες έπεσε στα γόνατά και πάλι και ρούφαγε τα αρχίδια του Μάρκου για να τον κάνει να του ξανασηκωθεί.

-Εχω απόλυτη ανάγκη από τον κώλο σου τώρα, μπορείς να με γαμήσεις? είπε ο Δημήτρης..

-Σίγουρα, στήσου στον τοίχο και άνοιξε όσο πιο πολύ μπορείς τα πόδια σου, του είπε ο Μάρκος

Ο Δημήτρης πήρε θέση και προσπάθησε να χαλαρώσει τον κώλο του, για να πονάει λιγότερο. Ο άλλος πήρε ένα σαπούνι και γενναιόδωρα λίπανε την τρύπα από τον κώλο του Δημήτρη γιατί το γαμημένο καβλί του ήταν τεράστιο. Έτσι λοιπόν έσπρωξε το πουτσοκέφαλό του κατευθείαν μέσα στην τρύπα και πίεζε ενάντια στον αφράτο κώλο.

Ο Μάρκος ήταν ευγενικός και έμπαινε υπομονετικά, ενώ η πίεση ήταν χαλαρή με το τεράστιο του πουτσοκέφαλο που ύγραινε την τρύπα του Δημήτρη, μέχρι που αποροφήθηκε τελείως και χάθηκε μέσα του. Συνέχισε να σπρώχνει, κάνοντας τον να νιώσει απόλυτα υποταγμένος στον μεγάλο πούτσο του. Όταν ήταν υπό έλεγχο.. Ο Μάρκος άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα και έξω στον καυτό κώλο του νεαρού, αυξάνοντας σταδιακά το ρυθμό του μέχρι που στην κυριολεξία, άρχισε να τον χτυπά για να τον υποτάξει!

Ο κώλος του Δημήτρη ήταν ανάμεσα στον πόνο και στην απόλαυση, χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει ποιό ήταν πιο έντονο. Το μόνο που ξεχώριζε ήταν ο τεράστιος πούτσος που ήταν μέσα του, μέχρι που τα χύσια τον σφυροκόπησαν μέσα και έξω από τον κώλο του! Η ψωλή η δική του έγινε σκληρή σαν πέτρα, και την έπαιζε με μανία και με σπασμωδικές κινήσεις.

-Εντάξει, μπορείς και θέλω να τελειώσεις τώρα σκύλα! τον διέταξε με την σκληρή φωνή του ο Μάρκος ενώ ήταν έτοιμος να τελειώσει και εκείνος.

Ακούγοντας τον ο Δημήτρης να τον αποκαλεί σκύλα, κάβλωσε ακόμα περισσότερο. Το πουλί του άρχισε να αναβλύζει το ζεστό σπέρμα του και να το εκτοξεύει σε όλο το πάτωμα! Όσο για τον Μάρκο, εξαπέλυσε ένα χείμαρρο χύσια στην μικρή και ζεστή από την πολύ ταλαιπωρία κωλοτρυπίδα του Δημήτρη.

Καθώς ντύθηκαν για να πάνε πίσω στο γραφείο, ο Δημήτρης ήταν πολύ λιγότερο ανήσυχος για την παρουσίαση του στην συνεδρίαση, γιατί το μυαλό του ήταν στο τεράστιο πουτσοκέφαλο που απόλαυσε πριν από λίγο…

Πηγή: Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button