ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Πουστράκι από Επαρχία

ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Πουστράκι από Επαρχία
Το γαμήσι είναι απόλαυση.. Ίσως η μεγαλύτερη για μένα. Είχαμε φτιάξει τον χώρο μας με την Άντα στο σπίτι της και βρισκόμασταν εκεί κάθε μέρα μετά το μαγαζί που δουλεύαμε. Περνάγαμε καλά μαζί και τα βρίσκαμε στο κρεβάτι. Μου τα έκανε όλα και μου έδινε αυτό που ήθελα περισσότερο.. Κώλο!

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε το καλοκαίρι που ήρθε ο αδερφός της από την επαρχία στην Αθήνα για σπουδές. Ένας μικρόσωμος και ήσυχος νεαρός που  διάβαζε συνέχεια. Δεν μας ενοχλούσε καθόλου όπως φοβόμουν στην αρχή. Αντίθετα, πολλές φορές εμείς πηδιόμασταν στο δωμάτιο της και αυτός πηδιότανε στο διάβασμα και δεν μας έπαιρνε χαμπάρι, ή.. έτσι νομίζαμε.

Ένα απόγευμα ενώ είμαστε στα προκαταρκτικά με την Άντα, ολόγυμνοι και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, ακούσαμε ένα θόρυβο. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν δώσαμε σημασία και συνεχίσαμε. Μετά από λίγο όμως ακούσαμε ξανά τον ίδιο θόρυβο. Η Άντα ντύθηκε βιαστικά και βγήκε έξω και εγώ πετάχτηκα σαν σίφουνας να δω τι συμβαίνει. Άνοιξα τόσο γρήγορα την πόρτα που δεν πρόλαβε να φύγει. Ήταν ο αδερφός της. Γονατιστός με τον πούτσο στο ένα χέρι, μας κοίταζε από την κλειδαρότρυπα και με το άλλο μαλακιζότανε από τον κώλο.

-Τι κάνεις εδώ? τον ρώτησα έξαλλος

-Σας άκουγα να γαμιώσαστε και κάβλωσα. Συγνώμη..

-Κάβλωσες κωλόπαιδο? Τώρα θα σε ξεκαβλώσω εγώ. Δεν μου αρέσει να με ενοχλούν όταν γαμάω. Άν η τρύπα σου θέλει πούτσο, βρήκες τον μάστορα..

Χαμήλωσε τα μάτια και δεν μίλαγε.

Τον άρπαξα από το χέρι, κάθησα σε μια καρέκλα και τον κάθησα στα μπούτια μου. ‘Ετσι που ήταν κορδωμένος ο πούτσος μου δεν χρειάστηκε να χάνομε χρόνο. Τον σάλιωσα λίγο και τον έβαλα με μιας στον πεινασμένο κώλο του που με περίμενε.

Άρχισε να τινάζεται και να χοροπηδάει επάνω μου σαν μπαλάκι του πινγκ πόνγκ, ενώ με το ένα του χέρι στηριζόταν σε εμένα και με το άλλο έπαιζε τον πούτσο του. Εγώ του χάϊδευα τις ρόγες και του έδινα χαστούκια στον κόλο για τιμωρία.

-Ήθελες μπανιστήρι πουστράκι? Φάτονε τώρα πουτανάκι μου.. Ξεσκίσου στον λυσσασμένο γαμιά σου.

Δεν μίλαγε, μόνο γαμιώτανε και από τις φωνές και τα βογγητά του, κατάλαβα ότι χύνει. Χοροπήδαγε σαν τρελλός και η σούφρα του ρούφαγε όσο μπορούσε πιο βαθιά τον πούτσο μου και μόλις άρχισε να χύνει έχυσα και εγώ μέσα του και τα ζουμιά τρέχανε ζεστά σαν σορόπια στα μπούτια μου.

Ο κώλος του ήτανε πολύ σφιχτός γιατί δεν είχε γαμηθεί ακόμα πολλές φορές. Το καταευχαριστηθήκαμε και οι δύο. Φιληθήκαμε και γύρισε στο δωμάτιό του.

Όταν γύρισε η Άντα και ρώτησε ποιός ήταν, της είπα κανένας, ή.. ίσως η γάτα της γειτόνισσας..

πηγή: Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button