Όταν η φύση αποδεικνύει ότι το να είσαι gay ειναι φυσιολογικό

Πόσες- μα πόσες- φορές έχουμε κατηγορηθεί για την “παρά φύση” συμπεριφορά μας; Από τούτο εδώ το έρημο ζωικό βασίλειο, μόνο οι άνθρωποι το πήραν αλλιώς και άρχισαν να πειραματίζονται με τα ομόφυλα ταίρια τους.

Τι; Για ψάξτο λίγο καλύτερα. Η Φύση είχε, έχει και θα έχει τη gay εκδοχή της. Δείτε κάποιες περιπτώσεις (πλην του εαυτού σας) που το αποδεικνύουν.

Καμηλοπάρδαλη

να είσαι gay ειναι φυσιολογικό

Οι αρσενικές καμηλοπαρδάλεις έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να “φλερτάρουν” με άλλα αρσενικά. Σε μια ιεροτελεστία που αποσκοπεί στην κυριαρχία του πιο δυνατού, τα αρσενικά της παρέας αρχίζουν να τρίβονται μεταξύ τους σε διάφορα σημεία (λαιμός, γλουτοί, κλπ.). Το τρίψιμο αυτό οδηγεί σε σεξουαλική διέγερση, η οποία συχνά καταλήγει σε “ολοκλήρωση”.  Τώρα πως “διαπιστώνουν” τον πιο δυνατό… Δεν ξέρω!!

Φλαμίνγκο

να είσαι gay ειναι φυσιολογικό

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα φλαμίνγκο έχουν ένα ισόβιο ταίρι. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί όμως, είναι ότι το ταίρι αυτό μπορεί να είναι του αντίθετου ή και του ίδιου φύλου. (Και εδώ να σχολιάσω πως τελικά υπάρχει κάποιο ζωντανό πλάσμα που να είναι και gay και πιστό).

Δελφίνι

να είσαι gay ειναι φυσιολογικό

Περίπου τα 3/4 των ρινο-δελφινιών μετέχουν σε κάποια ομοφυλοφιλική ερωτική σχέση. Κάποια από αυτά μένουν μαζί για πάντα.

Σαλιγκάρι

να είσαι gay ειναι φυσιολογικό

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένα νέο είδος σαλιγκαριού. Το ονόμασαν “Aegista diversifamilia” για να τιμήσουν τη διαφορετικότητα στο ζωικό βασίλειο. Τα σαλιγκάρια αυτά είναι ερμαφρόδιτα, οπότε οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις φύλο δεν κοιτά.

Νυχτερίδες Βαμπίρ

να είσαι gay ειναι φυσιολογικό

Σε αυτήν την ¨κοινωνία” τα θηλυκά αρέσκονται στο να περνούν το περισσότερο χρόνο μεταξύ τους, ανά ζευγάρια. Ακολουθούν μάλιστα μια ιδιαίτερη διαδικασία, κατά την οποία το ένα θηλυκό πίνει αίμα από το άλλο.

πηγή: avmag.gr

 

γκέι ιστορίες

γκει γνωριμίες

γκέι γνωριμίες για σεξ

γκει ιστορίες

γκέι γνωριμίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button