Ομοφυλοφιλική ιστορία – Πρωταθλητές της καύλας!

Ομοφυλοφιλική ιστορία – Πρωταθλητές της καύλας!
Ο Παύλος είναι ένας καυλιάρης ποδοσφαιριστής 32 χρονών. Είναι 1,82 , 81 κιλά, μελαχρινός με σγουρά μαλλιά και μελιά ματια. Έχει γυμνασμένο σώμα με γραμμωμένους κοιλιακούς, σφιχτό κωλαράκι και  καλοδουλεμενα  μπούτια.Το στήθος του γυμνασμένο και αρκετά τριχωτό. Το καμάρι του όμως είναι ο μεγάλος πούτσος του. 21 εκατοστά, χοντρός, μ’ένα στρογγυλό  πουτσοκέφαλο  και δυο  αρχιδάρες  να κρέμονται από κάτω. Είναι συνέχεια καυλωμένος ακόμα και στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του. Και πως να μην είναι βλέποντας όλους αυτούς τους γαμιάδες με τα καυλιά σηκωμένα να περνάνε από μπροστά του. Παίζει χρόνια στην ίδια ομάδα η οποία είναι πολύ δεμένη … Τόσο ώστε να μην διστάζουν να ξεθυμαίνουν την καύλα τους όλοι μαζί. Πολλές φορες παίζουν με τα καυλιά τους φτάνοντας ακόμα και σε τσιμπούκια αλλα και γαμήσια.

 

 Από όλα αυτά δεν έλειπε και ο προπονητής τους. Ένας γκριζομάλλης, με μπλε ματια γύρο στα 50, καλοφτιαγμένος που όχι μονο δεν τον πείραζε ότι γινόταν μεταξύ τον παικτών του, αλλα αντίθετα δεν έχανε ευκαιρία να γαμήσει κάνα κωλαράκι και να πάρει κάνα τσιμπούκι. Έτσι και μετά την τελευταία προπόνηση εν όψη του αγώνα της Κυριακής. Γύρισαν όλοι στα αποδυτήρια ιδρωμένοι αλλα και με μεγάλες ορέξεις. Αφού έβγαλαν τα ρούχα τους πήγαν  κατευθειαν  στις ντουζιέρες.

 

“Ρε μαλακα πάλι σηκωμένο τον έχεις?” λέει ο Γιώργο, ο αρχηγός της ομάδας (πουτσαράς και με πεταχτό κωλαράκι), στον Παύλο βλέποντας τον καυλωμένο πούτσο του και ξέροντας τι θα ακολουθούσε.

 

“Τι να κάνω ρε μαλακα, έχω να γαμήσω κάνα δυο μέρες και η μαλακια δε μου φτάνει. Δεν βάζεις ένα χεράκι, και ότι άλλο διαθέτεις, να τον βοηθήσεις λίγο?”

 

“Μετά χαράς ρε φιλε” απαντά ο Γιώργος και γονατίζοντας παίρνει όλη την πουτσαρά του Παύλου στο στόμα του, φροντίζοντας όμως και τις  αρχιδάρες  του με την γλώσσα του. Οι υπόλοιποι βλέποντας το θέαμα δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν να μαλακίζουν τα όρθια καυλιά τους, σχηματίζοντας ένα κύκλο γύρο από τους δυο άντρες, .παρακινώντας τους με φωνές να αρχίσουν το γαμήσι. ”Γάμα τον καυλιάρη ρε Παύλο,  χεσκιστου  την κωλάρα”. Ο Παύλος βόγγαγε από καύλα τρίβοντας το τριχωτό στήθος του και παίζοντας με τις ρόγες του καθώς έβλεπε τους συμπαίκτες του να κοιτάζουν αχόρταγα την ψωλαρα του.

 

Μετά από λίγο ο Γιώργος στήνεται στα τέσσερα και ανοίγει τον καλογυμνασμένο κώλο του περιμένοντας τον πούτσο του συμπαίκτη του. Εν το μεταξυ ο προπονητής  καταλαβαινε  από τον θόρυβο ότι το γλέντι έχει αρχίσει. Πετάει τα ρούχα του και μπαίνει ανάμεσα σε δυο από τους παίκτες του παίζοντας τα καυλιά τους, ενώ αυτοί μαλακίζουν το δικό του. “Έτσι πουτσαράδες μου , κάντε μας να χύσουμε!” φωνάζει στους δυο γαμιάδες οι οποίοι είχαν ήδη αρχίσει να πηδιούνται. Η ψωλαρα του Παύλου χώνεται με δύναμη στην τρύπα του Γιώργου κάνοντας τον να ουρλιάζει από καύλα, ενώ τα αρχίδια του χτύπαγαν πάνω στα κωλομέρια του . “Γάμησε με ρε καριόλη, χώσε μου όλη σου την πούτσα”Ομοφυλοφιλικές ιστορίες

 

“Πάρτην όλη ρε πουστάρα , θα σε σκίσω στα δυο ρε γαμημένε!”

 

Όλη η αίθουσα είχε γεμίσει από τις φωνές τον παικτών που ετοιμάζονταν πια να χύσουν βλέποντας το καυτό γαμήσι, όπως και ο Παύλος που ένιωθε τα ξυσιά του να βράζουν μέσα στα μπαλάκια του. Τότε ο προπονητής τους φωνάζει λέγοντας “ θα αδειάσουμε όλοι τις ψωλαρες μας πάνω στο Γιώργο! Μαζευτείτε γύρο από τον ξεκωλιάρη”

 

Ακούγοντας το αυτό ο Γιώργος ξαπλώνει ανάσκελα στο πάτωμα περιμένοντας τα χυσιά τον συντρόφων του, με πρώτο και καλύτερο τον Παύλο ο οποίος βογγώντας χύνει με φόρα στο στόμα του συμπαίκτη του.

gay gnorimies

 

”Πάρτα ρε πούστη, ρουφά τα ψωλοχυματα μου!”.

 

“Γέμισε με τα ξυσιά σου ρε γαμιόλη. Θα στα γλύψω μέχρι τελευταία σταγόνα!”.

 

“Πάρτα ρε καριόλη , χυνωωωω…”

 

Ένας –ένας ολοι οι παίκτες έχυσαν πάνω του. Στο στήθος, στην κοιλιά του, στα πόδια του, στη μάπα του, παντού. Ο Γιώργος τα πασάλειβε πάνω του παίζοντας τον δικό του πούτσο ενώ ένας συμπαίκτης του έβαζε κωλοδάχτυλο και δυο άλλοι έχωναν τις ψωλαρες τους στο στόμα του για να τις καθαρίσει και από τα τελευταία σπέρματα. Τελευταίος ο προπονητής του άδειασε τον πούτσο του πάνω στο πρόσωπο του. Ο Γιώργος φτάνει και αυτός στο τέρμα εκτοξεύοντας τα φλόκια του στο στήθος του και γλύφωντας ότι μπορούσε από απάνω του.

 

”Μπράβο ρε Γιωργαρα, μας κατάφερες όλους! Άξιος αρχηγός!” λέει ο προπονητής του χαϊδεύοντας τα μαλλιά του.

 

“Άξιος!” φώναξαν όλοι μαζί οι υπόλοιποι γελώντας.

 

πηγή: menonthenet.com

gay gnorimies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button