Ο “Mr Modus Vivendi” σε μια αποκλειστική συνέντευξη


Ο Χρήστος Μπιμπίτσος  ίδρυσε την Modus Vivendi το 1989 και σήμερα αποτελεί ένα απο τα δυνατά brandnames στον χώρο των εσωρούχων παγκοσμίως.

Το 2013, o αμπελουργός, ο ψαράς, ο θεριστής, ο λευκαντής, ο ταβερνιάρης, ο ξυλοκόπος και έξι ακόμα ανδροκρατούμενα κυρίως επαγγέλματα της χώρας μας,πρωταγωνίστησαν στην καμπανια “Retro Greece”του πασίγνωστου brand εσωρούχων Modus Vivendi.

Η καμπάνια, έκανε τον γύρο της Ευρώπης, αλλά και όλου του κόσμου και δημιούργησε ισχυρή παρουσία στα ξένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης,προκαλώντας ευχάριστες αντιδράσεις.

Φέτος η Modus Vivendi ξεκίνησε την νέα παγκόσμια καμπάνια της που στο concept της έχει να παρουσιάσει τις γραμμές της εταιρείας μέσα απο την ματιά 10 φωτογράφων απο όλον τον κόσμο.

Η νέα καμπάνια της Modus Vivendi για το 2015 θα είναι “τεράστια” σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με τη συμμετοχήδέκα φωτογράφων και  πολλών μοντέλων.

Οι φωτογράφοι που δήλωσαν συμμετοχή ήταν εκατοντάδες και η εταιρεία επέλεξε 10 απο αυτούς οι οποίοι μέσα απο την δική τους ματιά θα παρουσιάσουν την νέα καμπάνια της Modus Vivendi

Κάθε μία από τις διαφορετικές γραμμές από τη νέα συλλογή έχει σταλεί σε ένα συγκεκριμένο φωτογράφο, με αποστολή να τονίσει τα νέα σχέδια με το δικό του ιδιαίτερο στυλ.

Η αρχική ιδέα προήλθε από τον Χρήστο Μπιμπίτσο, σχεδιαστή και δημιουργό των Modus Vivendi.

Διάσημα και εντυπωσιακά μοντέλα,σε διάφορες πόλεις του κόσμου  φορούν τις δημιουργίες της Modus Vivendi  και ποζάρουν κάτω απο της οδηγίες του φωτογράφου τους.

Ο Χρήστος Μπιμπίτσος σε μία απο τις σπάνιες συνεντεύξεις του δέχτηκε να μας μιλήσει στο GayHellas.gr

 1)Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της μόδας και να δημιουργήσεις την Modus Vivendi ;

Γυρνώντας 25 χρόνια πίσω και προσπαθώντας να θυμηθώ τη στιγμή εκείνη,που μου γεννήθηκε η επιθυμία να δημιουργήσω ένα brand εσωρούχων αφιερωμένο στον άνδρα.Καταλήγω στο ότι ήταν τελικά μια εσωτερική ανάγκη , μια επιθυμία να αναδείξω, να υποστηρίξω και να εξελίξω.Ακριβώς την ίδια τη μοναδικότητα της ανδρικής φύσης, μέσα από το πιο προσωπικό κομμάτι της ένδυσης αυτής.

 
2)Η ονομασία Modus Vivendi πως επιλέχθηκε?

Σαφέστατα και η επιλογή του ονόματος , δεν ήταν τυχαία , αλλά απόλυτα συνειδητή .Μια και ο αρχικός αλλά και έως και σήμερα στόχος κάθε modus vivendi σχεδίου ,είναι να αποτελεί ένα κομμάτι της καθημερινότητας του εκάστοτε άνδρα που το επιλέγει.Και ποιο θα μπορούσε λοιπόν να είναι πιο κατάλληλο όνομα ,παρά το όνομα: ”τρόπος ζωής” που αποτελεί την ακριβής μετάφραση  του brand name.

 
3)Τι αποτελεί για εσάς πηγή έμπνευσης;

Τα χρώματα της Ελλάδας , του τόπου μας και των ανθρώπων της .Η καθημερινότητα μου αλλά και η καθημερινότητα των γύρω μου.Τα ταξίδια στις μητροπόλεις αλλά και στα χωριά του κόσμου.Οι ιδανικές αναλογίες ενός αθλητή αλλά και η φυσική ομορφιά ενός καθημερινού άντρα.

 
4)Παρατηρούμε πως είναι της μόδας καλλιτέχνες και δημόσια πρόσωπα να στρέφονται στην δημιουργία συλλογών ρούχων και εσωρουχων με το όνομα τους.Πως σχολιάζετε αυτή την κίνηση?

Δεν νομίζω ότι έχω να σας πω κάτι φοβερά έξυπνο σ’ αυτή σας την ερώτηση.

Είναι πασιφανές ότι τέτοιες κινήσεις , απλά αποτελούν εξαργύρωση της δημοσιότητας που έχει ένα επώνυμο άτομο,δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να σπαταλάει κάποιος λέξεις για να χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα τέτοιων προσπαθειών.Είμαι της άποψης ότι αν κάποιος έχει κάπου ταλέντα (είτε ως παρουσιαστής , είτε ως ηθοποιός , είτε ως τραγουδιστής) αν πραγματικά έχει ταλέντο, προφανώς και θα είναι επιτυχημένος στον τομέα του και το πιο σημαντικό ,τελικά θα είναι τόσο ευτυχισμένος με την επιλογή του, που δε θα του περνά καν από το μυαλό να κάνει κάτι άλλο…

 5)Μετα την επιτυχία της καμπάνιας Retro Greece η ιδέα της νέας παγκόσμιας καμπάνιας της Modus Vivendi με τους 10 φωτογράφουςκαι τα πολλά μοντέλα σίγουρα μόνο θετικά vibes μας δίνει. Ως τώρα σε εσάς τι μηνύματα έχει φέρει?

Πραγματικά η νέα καμπάνια των modus vivendi , αποτελεί μια ιδέα που  με θράσσος οφείλω να ομολογήσω τολμήσαμε να ονειρευτούμε αρχικάκαι τελικά καταφέραμε να κάνουμε πράξη ! Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα , πολλής  δουλειάς όλων των συνεργατών μας !Αποδεικνύει απλά και περίτρανα , ότι ακόμη και μία εταιρία που ξεκινά από το πουθενά με συνέπεια και αγάπη μπορεί να γοητεύσει.Καλλιτέχνες φωτογράφους από όλο τον πλανήτη οι οποίοι με τεράστια προθυμία κατέθεσαν την άποψη τους και απεικόνισαν με τη ματιά τους τα νέα σχέδια της συλλογής.

Μπορεί να ακουστεί λίγο ως έπαρση , αλλά πραγματικά είμαι, είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το επίτευγμα ,σε μια στιγμή που η Ελλάδα χλευάζεται ως χώρα παγκοσμίως.

Και όταν μάλιστα όλο αυτό το project πραγματοποιήθηκε κυρίως με δέλεαρ τη δημιουργία και όχι το χρήμα.

Το δυστύχημα είναι ότι , μια και η φιλοσοφία μας είναι, να κάνουμε πάντα την προσπάθεια μας χαμηλόφωνα και μακρυά από το <<star system>> των Ελληνικών δεδομένων.

Όπως και με την καμπάνια μας ”retro Ελλάδα” έτσι και τώρα , ελάχιστοι συμπατριώτες μας αντιλήφθησαν τη σημαντικότητα της κίνησης αυτής…

 
6)Αν μπορούσες να επιλέξεις κάποιον να φορέσει εσώρουχα της Modus Vivendi για μιά καμπάνια,ποιόν θα ήθελες να δεις μέσα σε αυτά ( έναν Ελληνα και έναν ξένο)

Δε ξέρω…αλλά θέλω να πιστεύω ότι όχι μόνο εγώ, αλλά και η πλειοψηφία των όσων προτιμούν τα modus vivendi ,θα προτιμούσαν να τα δουν φορεμένα στον “Μπάμπη” του απέναντι μπαλκονιού ή στη μπούγαδα ενός εργένη έστω…παρά σε κάποιον επώνυμο.

 
7)Ένα καλό ντύσιμο επηρεάζει σίγουρα την ψυχολογία μας. Ενα καλό εσώρουχο ? Το ίδιο?

Η ψυχολογία ενός ανθρώπου και η διαμόρφωση της ,πιστεύω ότι κυρίως επηρεάζεται από τον ίδιο και από το πώς αυτός αισθάνεται,η τουλάχιστον αυτός θα πρέπει να είναι στόχος του καθενός μας .Σίγουρα υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που μας επηρεάζουν πάντα,αλλά αυτοί είναι αστάθμητοι , οπότε ας επικεντρωθούμε καλύτερα ,σ αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε ο καθένας μας και ας φροντίσει καθένας μαςγια τη δική του ψυχική εφορία .

Αυτό είναι ακριβώς το σημείο που επιχειρεί να βελτιώσει και πολλές φορές να απογειώσει κάθε modus vivendi εσώρουχο.

Και προφανώς αν αισθανόμαστε σίγουροι για αυτό που κρύβουμε μέσα από τα ρούχα μας,τότε και η διαδικασία για να τα βγάλουμε , γίνεται πιο εύκολη και η επαφή που αναπτύσσεται με τον απέναντι μας έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι επιτυχημένη…

Το εσώρουχο είναι αυτό που φοράς πρώτο και βγάζεις τελευταίο…

 
8)Με ποιους τρόπους μπορεί να αγοράσει κάποιος, εσώρουχα από την Modus Vivendi?

Αν βρίσκεται στην Ελλάδα , δυστυχώς πλέον μόνο διαδικτυακά στο www.e-modusvivendi.com

Aν ζεί εκτός Ελλάδας , έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων που φιλοξενούν τη συλλογή ή μέρος αυτής.

 

 

Μπορείτε να δείτε όλες τις γραμμές της Modus Vivendi ,ή να κάνετε online την αγορά σας στο site της  www.e-modusvivendi.com και να ενημερώνεστε συνεχώς για τα νέα της απο την σελίδα τηςστο facebook  Modus Vivendi

 

πηγή: www.gayhellas.gr

 

 

 

Μένη Κουμανταρέα
 

Μένη Κουμανταρέα

 

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

 

Μένη Κουμανταρέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button