Γκέι ιστορία – Ο κολομπαράς πηδούσε υπέροχα

Γκέι ιστορία – Ο κολομπαράς πηδούσε υπέροχα
Η Λίτσα μια 23χρονη καλοννή,ψιλή μελαχρινή,με εντυπωσιακό κορμί,είχε κάνει αρκετές σχέσεις,αλλά αυτή τη φορά είχε πάθει τη πλάκα της με τον Τάσο.Ο 38χρονος αρρενωπός άντρας με το μεγάλο μέτωπο και τα σκληρά όλο γωνίες χαρακτηριστικά,έγινε σύντομα η μεγάλη της, αδυναμία.Ήθελε συνέχεια να είναι μαζί του, χωρίς υπερβολή.δεν άντεχε ούτε λεπτό μακριά του,

Ο έρωτας που είχε κάνει με τους άλλους,ήταν πραγματικά μηδέν σε σχέση με αυτό που ζούσε,ο Τάσος ήταν μια πραγματική σεξομηχανή.Μά δεν ήταν μόνο η μεγάλη του επίδοση στο σεξ,το κυριότερο ήταν ότι της είχε πάρει πραγματικά τα μυαλά.Έξυπνος και με ιδιαίτερο χιούμορ,καλός ομιλητής,ευγενικός και αυταρχικός μαζί.,της γέμιζε όλο το είναι.

Ένα χρόνο ήταν μαζί και η Λίτσα που είχε όλους τους άντρες στα πόδια της,όχι μόνο δεν είχε μάτια για άλλον,αλλά το μοναδικό της όνειρο,ήταν πως θα μείνει για μια ζωή,δίπλα σε αυτόν τον άντρα..Τα πάντα θα έκανε για αυτή τη σχέση,ήταν ο ήλιος της ψυχής της και το ηφαίστειο που έκαιγε το κορμί της.

Σταδιακά επιβολή του Τάσου ήταν ολοκληρωτική,δεν απαιτούσε καμία υποταγή,αλλά η Λίτσα θα έκανε τα πάντα για αυτόν τον έξυπνο και σεξουαλικό άντρα.

Μέσα στις ατέλειωτες ερωτικές διαδρομές τους,ο αφέντης της της ειχε πεί ότι τον τραβούσε να πηδάει νεανικούς κόλους και μάλιστα αντρικούς.¨όλα μου αρέσουν μα πολύ με φτιάχνει να κυριαρχώ,σε νεαρούς,που θα με υπακούουν απόλυτα.

Αυτό το βράδυ,πήγαν σε ένα μπαράκι για ποτό,όταν ο Τάσος της έδειξε έναν νεαρό-αυτόν θέλω να πηδήξω μωρό μου,της είπε,

Η Λίτσα,έρριξε μια ματιά στον νεαρό,όμορφο αγόρι,ευγενικό και ρομαντικό,της φάνηκε.

Αυτό το αγόρι,το θέλω απόψε στα πόδια μου είπε ο Τάσος,κανόνισέ το μωρό μου..

Μετά από μισή ώρα,οι τρεις τους είχαν γίνει μια παρέα..Ο νεαρός Άγγελος,η Λίτσα και ο Τάσος,γνωρίστηκαν και έπιναν χαλαρά τα ποτά τους,Η Λίτσα,άρεσε ιδιαίτερα στον Άγγελο,μα και η παρέα του Τάσου,ήταν ενδιαφέρουσα και όχι μόνον,εξαιρετικός ο τύπος σκέφτηκε ο νεαρός.

Μετά από αρκετά ποτά,η Λίτσα. κάλεσε τον Άγγελο στο σπίτι της.κολομπαράς

Είμαι σχεδιάστρια ρούχων,έλα να πιούμε ένα ποτό και να μου πεις τη γνώμη σου για κάποιες νέες δημιουργίες μου.

Ο Τάσος άναψε το χοντρό του πούρο,ενώ η Λίτσα έδειχνε κάτι σχέδια στον Άγγελο.

Είναι η πρώτη σου δουλεια; ρώτησε ο Άγγελος

Έχω βγάλει ήδη διάφορα σε παραγωγή,θα προβάρω μερικά,να τα δεις.

Μετά από λίγο η Λίτσα,δοκίμαζε σέξυ εσώρουχα.

Πιασε αυτό το κυλοτάκι,σου αρέσει.

Με τέτοιο κορμί,πώς να μην μου αρέσει,σκέφτηκε ο Άγγελος.

Είχε διεγερθεί και ο σηκωμένος πούτσος του,δύσκολα κρυβόταν στο παντελόνι του..Η Λίτσα γονάτισε μπροστά του,του άνοιξε το φερμουάρ,κατέβασε το σλιπάκι.

Το σηκωμένο καβλί του Άγγελου,πετάχτηκε περήφανο έξω.Όμορφος είναι μωρό μου,είπε,ενώ η άκρη της γλώσσας της ήταν πάνω στο ροδοκόκκινο πουτσοκέφαλό του.Τον έβαλε μέσα στο στόμα της,ρουφώντας τον αργά και σταθερά.

Ο Τάσος είχε πάρει θέση από πίσω της,τραβώντας το λεπτό της κυλοτάκι,ακούμπησε την τεράστια χοντρή του ψολή,στη χαραμάδα του κόλου της,κινώντας τον πουτσο του από την κολοτρύπας της μέχρι τα μουνόχειλά της…

Η Λιτσα έβγαλε τον πούτσο του Άγγελου από το στόμα της και άρχισε να γλύφει τα ξυρισμένα αρχίδια του νεαρού.,βάζοντας τα όλα μέσα στο στόμα της.

Ο νεαρός έτρεμε από τη γλύκα,ενώ με το χέρι του έπαιζε την πραγματικά όμορφη καμπυλωτή ψολή του.

Ο Τάσος με μια απότομη κίνηση της τον έχωσε στο όμορφο μουνάκι της,πονώντας την και κάνοντάς την να πιέσει τα αρχίδια του Άγγελου,που είχε στο στόμα της.

Ο Άγγελος δεν άντεχε άλλο,έχυσε με δύναμη στο πρόσωπό της,ενώ ο αφέντης της συνέχισε να την ξεσχίζει ,φτάνοντάς την σε συνεχείς οργασμούς.

Η Λίτσα σηκώθηκε,πήρε από το χέρι τον νεαρό,πάμε στο κρεβάτι να σου κάνω μασάζ,θα είναι χαλαρωτικό,θα σου αρέσει.

Τον έγδυσε με αργές κινήσεις φιλώντας τον, σε όλο το κορμί.Τον  .γύρισε μπρούμητα,περίμενε του είπε,έρχομαι,ενώ ο Τάσος κάπνιζε το πούρο του και έπινε το ποτό του στο σαλόνι.

Γύρισε κρατώντας ένα μπουκαλάκι με αιθέριο έλαιο και μια αλοιφή..Τα μακριά της δάχτυλα,άλοιψαν το υγρό σε όλο το άτριχο κορμί του νεαρού,αργά και ηδονικά,που ανατρίχιαζε σε κάθε επαφή.Έριξε αρκετό υγρό κάτω από τη μέση του,απλώνοντάς το πάνω στα στρογγυλά του κολομέρια.Το χέρι της πέρασε στη σχισμή του κόλου του,μέχρι την άκρη από τα μπαλάκια του.

Σήκωσε λίγο το κορμί σου του είπε,κατεβαίνοντας τώρα από την κολοτρύπα του αργά μέχρι τα αρχίδια του και χαιδεύοντας με την παλάμη της την καβλωμένη του ψολή,που ήταν έτοιμη να ξαναχύσει.

Η Λίτσα έβαλε λίγο από την αλοιφή στο δάχτυλό της και την άπλωσε ακριβώς πάνω στη ροδαλή του κολότρυπα.,χώνοντας το δάχτυλό της πολύ αργά μέσα.Με το ένα χέρι χάιδευε αρχίδια και  πούτσο,ενώ μπαινόβγαζε το δάχτυλο της στο κόλο του.

Ότι επιθυμείς θα γίνει γλυκέ μου του ψιθύρισε,θες να παιξουμε με το κολαράκι σου,Θέλεις να νοιώσεις μέσα σου ένα όμορφο αντρικό όργανο.θα σου αρέσει πολύ μωρό μου.

Τον οδήγησε να σταθεί στα τέσσερα,γονατιστός,ενώ πήρε θέση μπροστα του,βάζοντας την τριχωτή της μουνάρα μπροστά στο στόμα του.Γλύψε με και περίμενε να νοιωσεις το ξέσχισμά σου γλυκό αγόρι του ειπε.

Ο Τάσος είχε πάρει θέση πίσω από τον Άγγελο,ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του,στην υγρή κολότρυπά του νεαρού.Του τον έχωσε λίγο μέσα,ίσα το χοντρό κεφαλόπουτσο,κάνοντάς τον να αναστενάξει από πόνο και ηδονή.κολομπαράς

Θέλω να ακούσω,ότι με θες του είπε,σου αρεσει,θέλεις να συνεχίσω;

Κούνησε το κεφάλι του καταφατικά,ο χοντρος πούτσος ήταν έτοιμος να χωθει,το ήθελε,δεν μπορουσε να περιμένει άλλο.

Ο Τάσος τον άρπαξε από το μαλλί,δεν σε άκουσα του είπε,πες το,θέλεις να με υπακούς,θες να γίνεις το σκλαβάκι μου;

Ναι ψιθύρισε ο νεαρός,βγάζοντας αμέσως μετά μια κραυγή πόνου.

Ο μεγάλος πούτσος χώθηκε όλος μέσα του,τον κονταροχτυπουσε με δύναμη.

Θα με ξεσχίσει σκέφτηκε,μα σιγά σιγά ο πόνος υποχωρουσε,η γλύκα κυριάρχησε τα νεφρά του,τη πλατη του,ενώ η Λίτσα τον χάιδευε στο πρόσωπό.

Ο αφέντης συνέχισε να τον ξεκολιάζει,χτυπώντας με δύναμη τα στρογγυλά του κολομέρια,ενώ ο Άγγελος έχυνε στο στόμα της Λίτσας,που δεν άφηνε σταγόνα να πάει χαμένη.

Ο Τάσος  τον έβγαλε αργά από τον κόλο του νεαρου,του έδωσε μια ελαφριά κολια με το χέρι του,γύρνα του είπε,θέλω να χύσω στο πρόσωπό σου.

Η μεγάλη του πουτσα,κάλυψε σχεδόν όλο το πρόσωπό του νεαρού,το σπέρμα του πετάχτηκε με δύναμη και τον γέμισε με χύσια.Η Λίτσα σαν γατούλα έγλυφε το υγρό στα μάγουλα του Άγγελου.

Συνεχίζεται…

Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

πηγή: lovesexgreek.blogspot.gr

 Περισσότερες γκέι ερωτικές ιστορίες ΕΔΩ! :-) 

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button