Νέα ερωτική ιστορία – Ο Αλβανός γείτονας

Νέα ερωτική ιστορία – Ο Αλβανός γείτονας
Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με τη γκέι ζωή, άρχισα να παρατηρώ καλύτερα τι γίνεται γύρω μου. Από τότε που άρχισα το κάπνισμα έβγαινα στην αυλή, επειδή οι δικοί μου δεν καπνίζουν. Στην απέναντι μονοκατοικία  μένει  μια οικογένεια αλβανών. Πολλές φόρες ο άντρας έβγαινε στο μπαλκόνι  νευριασμένος με τη γυναίκα του (προφανώς) και έπινε.

Από πάντα τον έβλεπα να με κοιτάει λίγο παράξενα και με έφτιαχνε η ιδέα στο να κάνω κάτι μαζί του. Ήταν κοντά στα 40 με λίγη κοιλιά, ελαφρά τριχωτός και μιλούσε σπαστά Ελληνικά. Όταν έπιαναν οι  ζέστες έβγαινε έξω με πολύ κοντά παντελόνια ή με μποξεράκια. Αφού άρχισα να καταλαβαίνω ότι με κοιτάει παράξενα άρχισα να κοιτάω και εγώ. Για λίγες μέρες γινόταν ένα παιχνίδι με τα μάτια, και μερικές φόρες χάιδευε το πούτσο του καθώς με κοιτούσε.  Δεν είχα κάνει καμία κίνηση και φοβόταν και αυτός να πει κάτι.γκει σεξ

Ένα μεσημέρι αφού φάγαμε οι γονείς μου πήγαν να κοιμηθούν, εγώ καθόμουν στη βεράντα και άκουγα που μάλωναν οι απέναντι, για ακόμα μια φορά. Αλλά αυτός ο καυγάς ήταν χειρότερος από τους προηγούμενους. Η γυναίκα του πήρε τα παιδιά και έφυγε κ αυτός καθόταν στο μπαλκόνι και έπινε. Ξαφνικά με φώναξε να του δώσω αναπτήρα.  Πιάσαμε τη κουβέντα κ μου είπε να κάτσω μαζί του.  Ήταν μεθυσμένος και τα περισσότερα που έλεγε δεν τα καταλάβαινα. Μετά από λίγο σηκώθηκα να φύγω αλλά δεν με άφησε. Μου είπε να τον βοηθήσω να πάει μέσα γιατί δεν μπορούσε να σηκωθεί. Δέχτηκα φυσικά, γιατί νόμιζα ότι κάτι θα γινόταν. Τον σήκωσα όσο μπορούσα, γιατί ήταν πιο βαρύς από εμένα τον πήγα μέσα στο καναπέ κ τον έβαλα να καθίσει. Μύριζε μπύρα, τσιγάρο και μια αντρίλα των παλιών αντρών. Είχα καυλώσει πολύ και το είχε δει. Αν κ δεν ξέρω αν καταλάβαινε και πολλά. Ξαφνικά τον πήρε ο ύπνος και άρχισε να ροχαλίζει. Έφυγα αμέσως πήγα σπίτι μου και ξενέρωσα..

Μετά από μερικές ώρες οι δικοί μου έφυγαν αφού μου είπαν να καθαρίσω την αυλή και την αποθήκη μας. Κατά τις 7 άρχισα αφού είχε πέσει η ζέστη. Μετά από το σκηνικό στο σπίτι του ήμουν σίγουρος ότι δεν τρέχει κάτι και όλα ήταν ιδέα μου. Έως που ξύπνησε. Εγώ καθάριζα την αυλή κοντά στην αποθήκη, φορούσα ένα παντελόνι σπορτεξ και καπέλο, ήμουν ιδρωμένος κ για αυτό είχα βγάλει τη μπλούζα μου. Ξαφνικά εκεί που καθάριζα τον είδα έξω στη βεράντα με τη πετσέτα τυλιγμένη γύρω του. Έκανα πως δεν κοιτάω μέχρι που με φώναξε. “Συγγνώμη για πριν, ήμουν μεθυσμένος. Εσύ με πήγες στο καναπέ?” “Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά. Ναι εγώ σας πήγα μέσα.” του είπα, και συνέχισα τη δουλεία μου. Και τότε μου είπε θα έρθω να σε βοηθήσω. Μαζί θα τελειώσεις πιο γρήγορα..”γκει φωτογραφιες

Εγώ από τη μια φοβόμουν αλλά και είχα καυλώσει με την ατάκα του «μαζί θα τελειώσεις νωρίτερα..». Ήρθε μετά από λίγο με μια βερμούδα και χωρίς εσώρουχο γιατί φαινόταν ο πουτσος του να κουνιέται. Αυτός έκοβε τα χόρτα εγώ μάζευα τα φύλλα. Αφού τελειώσαμε πήγα μέσα στην αποθήκη να βγάλω το κάδο για να τα πετάξουμε.. ήρθε κ αυτός και με ρώτησε αν είναι εδώ οι γονείς μου. Του είπα όχι αλλά θα γυρίσουν γρήγορα. Ψέματα ήταν αλλά με είχε πιάσει άγχος.

Ξαφνικά με πλησίασε κ μου λέει θα κάνεις 2 καφεδάκια να κάνουμε ένα διάλλειμα? Κ με χάιδεψε το μάγουλο μου.  Και έτσι έκανα. Πήγα μέσα έκανα 2 φραπεδακια βγήκα έξω κ τον είδα να ρίχνει νερό πάνω του με το λάστιχο.. η βερμούδα ήταν βρεγμένη με αποτέλεσμα να διαγράφεται ο χοντρός πουτσος του κ τα αρχιδια του.. Προσπαθούσα να μην κοιτάξω αλλά δεν μπορούσα. Άφησα τους καφέδες πήγα να ανάψω τσιγάρο κ μου λέει έλα να πλυθείς κ συ λίγο. Πήγα έπλυνα τα χέρια μου κ το πρόσωπο μου κ μου λέει ρίξε παντού καλοκαίρι είναι και πήρε το λάστιχο κ με έκανε μούσκεμα.. Μετά καθίσαμε πίναμε τον καφέ και καπνίζαμε. Μετά από λίγη ώρα σηκωθήκαμε να αρχίσουμε πάλι τις δουλειές με ρώτησε τι αλλο θέλω να κάνω κ του είπα στην αποθήκη κάτι αλλά θα το κάνω αύριο. Μου είπε όχι τώρα θα το κάνεις κ πήγε στην αποθήκη.. Πήγα κ γω μαζί του κ ξαφνικά με έπιασε από το σβέρκο κ με τράβηξε μέσα. Μου ψιθύρισε στο αυτί «έχουμε καταλάβει ο ένας τον άλλον γιατί να κρυβόμαστε?» και πήρε το χερι μου κ το έβαλε στο πουτσο του. Ήταν ελαφρός καυλωμένος κ τριχωτός.

Με το αλλο χερι του έπιασε τον δικό μου πουτσο. Με στρίμωξε σε μια γωνία της αποθήκης με φιλούσε στο στόμα στο λαιμό με δάγκωνε και έλεγε κάτι στα αλβανικά που δεν τα καταλάβαινα αλλά με καύλωναν περισσότερο. Μετά με ξάπλωσε πάνω σε κάτι κούτες,  μου έβγαλε το παντελόνι κ το μποξερακι κ άρχισε να μου παίρνει πίπα. Ήταν λίγο άγαρμπος με πονούσε με τα δόντια του αλλά δεν με ένοιαζε. Με το αλλο χερι μου τραβούσε τα αρχιδια κ με έκανε να ποναω και να καυλωνω περισσότερο. Βογκούσα από την ηδονή και ξαφνικά με σήκωσε κ μου είπε στο αυτί μη φωνάζεις θα μας ακούσουν.. με έβαλε να γονατίσω κ μου τον έχωνε στο στόμα πάνω από τη βερμούδα. Είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά που έβγαζε ο πουτσος του. Τον έβγαλε κ άρχισε να μου τον τρίβει στο πρόσωπο στα χείλη.

Ήταν 16-17 πόντους χοντρός και με τρίχες. Άνοιξα το στόμα μου κ τον έβαλε μέσα κ άρχισε να μου γαμαει το στόμα κ να μουγκρίζει. Τη μια έλεγε φατον φατον και την άλλη κάτι στα αλβανικά. Τον έβγαζε έξω κ μου έδινε τα αρχιδια του να τα γλύψω. Και τα δυο βαλτά στο στόμα σου έλεγε. Και καθώς του έγλυφα μια τα αρχιδια κ μια το πουτσο ακούστηκε από το σπίτι του ένα αμάξι. Κ κάποιος να τον φωνάζει. Aldin! Aldin! Μου είπε ότι ήταν ο αδελφός της γυναίκας του. Τρομοκρατήθηκα αλλά δεν το ένοιαζε και πολύ. Τον βλέπαμε από το παράθυρο που μπαινόβγαινε στο σπίτι, στην αυλή τους κ κοιτούσε τη δικια μας. Με σήκωσε με έβαλε να ξαπλώσω πάνω στις κούτες έβγαλε ένα προφυλακτικό από τη τσέπη της βερμούδας το φόρεσε κ μου είπε τώρα δεν πρέπει να φωνάξεις καθόλου.. σάλιωσε το πουτσο του κ τη τρυπά μου κ μπήκε μέσα.

Όσο και αν δεν ήθελα να φωνάξω δεν μπορούσα. Μου έβαλε 3 δάχτυλα μέσα στο στόμα μου για να μην φωνάζω κ συνέχισε να μπαίνει μέσα μου. Ένιωθα τις τρίχες του να με ακουμπανε το πουτσο του να με ανοίγει και τα αρχιδια του να χτυπανε πάνω μου με δύναμη. Καθώς με γαμούσε μου έπαιζε τον πουτσο με το χερι του μου τραβούσε τις ρόγες κ μου έδινε μικρές σφαλιάρες στο πρόσωπο μου. Όταν του ήρθε η ώρα να χύσει άρχισα να παίζω κ γω τον δικό μου για να χύσουμε μαζί αλλά δεν με άφησε. Έχυσε πάνω στο πουτσο μου κ στα αρχιδια μου. Ήταν καυτά κ πολλά. Και άρχισε να μου τον παίζει με τα χυσια του πάνω στον πουτσο μου.. ήταν πολύ καυλωτικο δεν ήθελα να χύσω γρήγορα αλλά δεν άντεχα.

Όταν κατάλαβε ότι θα έχυνα άρχισε να μου τον γλύφει.. μαζί και τα υγρά του.. μέχρι που έχυσα και ένιωθα τη γλώσσα του να καθαρίζει το πουτσο μου απο τα υγρά και των 2. Σηκώθηκα κοίταξα έξω να δω αν είναι ακόμα εκεί ο αδελφός της γυναίκας του. Ευτυχώς δεν ήταν. Οπότε βγήκαμε κάναμε ένα τσιγάρο κ έφυγε. Από τότε δεν κάναμε κάτι ξανά εκτός από μια φορα μονό που ήρθε ένα βράδυ στο σπίτι μου να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα μου για μια δουλειά. Προσφέρθηκα εγώ φυσικά.. πήγαμε σπίτι του μου πήρε μια πίπα, κάναμε αυτό που ήθελε κ έφυγα..  Έχω γράψει πολλές λεπτομέρειες αλλά δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς ότι έγινε εκείνο το απόγευμα.

H ιστορία αυτή εστάλη από φίλο του site. 
Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

gay tilefoniko sex

Γκει γνωριμιες αθηνα

gay gnorimies

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 


γκέι ιστορίες

γκει γνωριμίες

γκέι γνωριμίες για σεξ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button