ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Μοναστικό Σαββατοκύριακο!

ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Μοναστικό Σαββατοκύριακο!
Όταν ήμουν τελευταίο έτος στο ΤΕΙ, σκεφτόμουν να πάω για πρώτη φορά στο Όρος. Είχα επισκεφθεί ήδη κάποια μοναστήρια στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, και εκεί συζητώντας με κάποιους μοναχούς μου είχαν προτείνει να πάω σε μια μονή στα βόρεια του Όρους, κατά μήκος μιας πραγματικά υπέροχης παραλίας.

Ένα Σαββατοκύριακο, λοιπόν κανόνισα την επίσκεψη. Ο αδελφός ενός κληρικού από τη Θεσσαλία ήταν μοναχός στη μονή που θα πήγαινα την πρώτη από τις δύο μέρες μου στο Όρος και κανονίσαμε να με περιμένει. Το όνομά του ήταν Ιάκωβος. Με το που τον είδα από μακριά τρελάθηκα. Ήταν ένας καταπληκτικός μυώδης αρκούδος γύρω στα 35. Παρόλη την αναστάτωσή μου, στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα για το τι με περίμενε εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Με το που τον πλησίασα, μου έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά και μου είπε πόσο ευτυχισμένος ήταν που πήγα και τον βρήκα. Όταν μπήκαμε μέσα στο μοναστήρι, σκέφτηκα ότι θα με πήγαινε σε κάποιον ξενώνα για να μείνω με άλλους επισκέπτες. Ο Ιάκωβος όμως μου είπε ότι είχε κανονίσει να κοιμηθώ σε κάποιο ειδικό δωμάτιο όπου θα ήμουν μόνος μου και το δικό του κελί θα ήταν πολύ κοντά… «Με αυτόν τον τρόπο» μου είπε, «θα έχω πραγματικά την ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα.»

Μετά το δείπνο και την προσευχή, πήγα στο δωμάτιό μου, έβγαλα το παντελόνι μου και ετοιμαζόμουν για ύπνο. Τότε άκουσα ένα χτύπημα από την πόρτα του μπάνιου (που αργότερα κατάλαβα ότι το μοιραζόμουν με ένα άλλο δωμάτιο δίπλα, που ήταν άδειο εκείνη τη μέρα). Απάντησα και ήταν ο Ιάκωβος, ο οποίος μπήκε στο δωμάτιό μου.

«Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ πως έχεις ότι χρειάζεσαι» μου είπε ο Ιάκωβος. Του είπα ότι όλα ήταν ok. Στη συνέχεια είπε: «Νομίζω ότι θα ταίριαζες πολύ μέσα σε αυτή την κοινότητα. Πολλοί εδώ μέσα έχουν αρκετά να σου προσφέρουν». Με αυτή την κουβέντα ήρθε προς το μέρος μου και, προτού να το καταλάβω, η γλώσσα του ήταν μέσα στο στόμα μου και αρχίσαμε τα χάδια ο ένας στον άλλον. «Έτσι Μιχάλη, ναι» αναστέναζε όσο φιλιόμασταν. Ξαφνικά γλίστρησε τα χέρια του ανάμεσα στα πόδια μου.

«Ναι αδερφέ μου… μμμμ ναι … πάρε με» ψέλλισα. Τράβηξε κάτω το μποξεράκι μου, και γονάτισε μπροστά μου. Όπως η γλώσσα του άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου, εγώ αναστέναζα από ευχαρίστηση. Δεν το πίστευα ότι ένας μοναχός μου έπαιρνε πίπα!! Αυτός προφανώς το γούσταρε πολύ, και εγώ δεν είχα καμία όρεξη να τον σταματήσω. Έτσι μείναμε εκεί αρκετή ώρα και όταν τελικά σταμάτησε, σηκώθηκε, φιληθήκαμε και μου είπε: «Τώρα δείξε μου πώς θα το έκανες εσύ αυτό».

Έβγαλε το ράσο του και το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Τον είδα να στέκεται μπροστά μου με το λευκό σλιπ του. Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε πάλι, ενώ έχωνα τα δάχτυλά μου μέσα στο τριχωτό στήθος του. Όπως γονάτιζα, του τράβηξα κάτω το σλιπ, και πέρασα τη γλώσσα μου πάνω από το χοντρό καβλί του. Εκείνος αναστέναζε όπως του τον έπαιρνα, και μετά από λίγα λεπτά με τράβηξε επάνω και στάθηκα πάλι στα πόδια μου. Μετά από μερικά φιλιά ακόμα, πήγαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε ένα κολασμένο 69. Ξαφνικά τραβήχτηκε έξω από το στόμα μου, ενώ εκείνος συνέχιζε το ρούφηγμα στο καβλί μου. Τα μουγκρητά μου ήταν ασταμάτητα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κορυφώθηκαν καθώς τελείωνα μέσα στο στόμα του. Τότε σχεδόν αμέσως με καβάλησε και πήρα τον πούτσο του μέσα μου. Μετά από ένα-δυο λεπτά κατάλαβε ότι θα τελείωνε και αυτός. Μέσα σε βογγητά τον έβγαλε έξω και με έχυσε σε όλο το πρόσωπό μου.

Στη συνέχεια, φιληθήκαμε για πολλή ώρα. Κάποια στιγμή ο Ιάκωβος μου είπε «Μιχάλη πραγματικά θα μπορούσες να συνεισφέρεις σημαντικά στην κοινότητά μας… πολλοί από τους άλλους μοναχούς θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτό που έχεις να προσφέρεις…» Ήμουν σίγουρος για το τι εννοούσε. «Λοιπόν, καλό είναι τώρα να κλείσουμε και οι δύο κανα μάτι» είπε στο τέλος. Με φίλησε ξανά, πήρε το ράσο του και το σλιπ του από το πάτωμα, και έφυγε γυμνός από το δωμάτιο.

Ο Ιάκωβος σίγουρα σηκώθηκε νωρίς το επόμενο πρωί, αλλά εγώ δεν την πάλευα να σηκωθώ από τις 4.00. Τελικά έφτασα στο εκκλησάκι της μονής στις 7.00 και τον είδα εκεί στη συνηθισμένη του μάλλον θέση. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας εγώ κοίταζα γύρω μου και αναρωτήθηκα ποιοί από τους άλλους μοναχούς απολάμβαναν τις χαρές που μου είχε αποκαλύψει ο Ιάκωβος στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας…

Από τότε δεν ξαναπήγα ποτέ σε εκείνη τη μονή, αλλά έχω πάντα πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Συχνά αναρωτιέμαι τι εξακολουθεί να γίνεται εκεί μέσα… Λες και δεν ξέρω!

πηγή: www.sexonthephone.gr

One Response to ΓΚΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – Μοναστικό Σαββατοκύριακο!

  1. GEORGE says:

    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ..ΝΑΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 44 ΧΡ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΟΥΣ..ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button