ΛΟΑΤ εκδρομή στο δάσος Καρέα – 8 Νοεμβρίου

Νέα Εκδρομή του 10percent:
Είσαι γκέι, bi, trans, queer whatever και θέλεις να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους; Έλα να γνωριστούμε, να παίξουμε και να γελάσουμε στις εκδρομές που οργανώνουμε. Η παρέα εκδρομών του 10% ξεκινά και πάλι τις εξορμήσεις.

 
Μετά τις πετυχημένες εκδρομές μας στην Καισαριανή (όπου μαζευτήκαμε είκοσι δύο άτομα), στη Βαρυμπόμπη τον Μάιο (26 άτομα) και στο Λαγονήσι (10 άτομα) τον Ιούνιο, συνεχίζουμε με φθινοπωρινή διάθεση Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα πάμε εκδρομή στο δάσος Καρέα.
 
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου πάμε εκδρομή στο δάσος ΚαρέαΓια να συμμετάσχετε, να είστε απέναντι από την έξοδο του Μετρό Κατεχάκη (κατεύθυνση προς Υμηττό) στη 1μμ ακριβώς. Άμεση επιβίβαση σε αυτοκίνητα και εμπρός για τη φύση. Η εκδρομή διαρκεί μίαμιση ώρα.
 

Βρείτε μας στην σελίδα στο Facebook

Αν δεν έχω μεταφορικό μέσο;

Αν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο, ειδοποιήστε μας εγκαίρως, για να δούμε πώς μπορούμε να οργανώσουμε το πώς θα πάμε όλες/οι μαζί.

Αν έρθω με το δικό μου μέσο;

Αν έχετε αυτοκίνητο, πείτε το μας, για να κανονίσουμε πώς θα χωρέσουμε όλες/οι.
 
Η ομάδα εκδρομών του 10% ξεκίνησε το 2004 και συνέχισε από την άνοιξη του 2005 μέχρι το 2009 ως Αθηνά Ολκεία. Δραστηριοποιήθηκε ξανά το 2011 ως το 2014, οργανώνοντας κοντινές εκδρομές σε Καισαριανή, Φιλοπάππου, Πάρνηθα, αλλά και μακριά σε Πήλιο, ορεινή Αχαΐα, Ναύπλιο, Χαλκίδα κτλ. δίνοντας την ευκαιρία σε γκέι ανθρώπους να γνωριστούν, να κάνουν φίλους σε άλλα πλαίσια και να διασκεδάσουν παρέα.
 
Για πληροφορίες και επικοινωνία: [email protected] , 6932 639 907
πηγή: http://www.10percent.gr/epikairotita/ekdiloseis/3594-8——.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button