Ο Λήτον από το Μπαγκλαντές

Γκέι ερωτικές ιστορίες – Ο Λήτον από το Μπαγκλαντές
Η δική μου ιστορία έγινε πριν από ένα χρόνο. Τότε έμενα στα Λιόσια και δούλευα σαν μάγειρας σε μία ταβέρνα κοντά στην πλατεία. Είμαι χωρισμένος και μένω μόνος μου λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω από το μαγαζί. Τον Λήτον τον είδα εκείνο το βράδυ για πρώτη φορά στο εστιατόριο λίγο πριν το κλείσιμο. Είχαμε σταθερή πελατεία και ήταν όλοι Έλληνες της περιοχής.

Εκείνος ξεχώριζε επειδή ήταν διφορετικός. Εκείνο το καφέ χρώμα των Μπαγκλαντέζων. Έφυγε σχεδόν με το κλείσιμο και κουβαλούσε με δυσκολία ένα σεντόνι που μέσα είχε την πραμάτεια του. Τον συνάντησα στη στάση του λεωφορείου. Περιμέναμε μαζί πολύ ώρα, αλλά δεν περνούσε τίποτα. Άναψα τσιγάρο και του πρόσφερα. Το πήρε και μου είπε ότι θα το καπνίσει αργότερα. ´Οταν του έδωσα ολόκληρο το πακέτο που μου ήταν σχεδόν στη μέση και μόνο που δεν έκανε τούμπες.. Μου έλεγε ότι έχει 3 χρόνια στην χώρα μας, δεν βρίσκει δουλειά και περνάει άσχημα.Το πήραμε σιγά σιγά με τα πόδια και του πρότεινα να ξεκουραστεί για λίγο στο σπίτι μου και μετά συνεχίζει.

Δέχθηκε με χαρά και σαν να το περίμενε. Του έβαλα να φάει και άρχισε να μου ξεδιπλώνεται, αλλά με το μαλακό.. Ήταν πουστρόνι από μικρός και επειδή στο Μπαγκλαντές δεν τους θέλουνε τους πούστηδες, όταν έβγαινε για πουστότσαρκα, ντυνότανε γυναικεία. Μια μέρα όμως τον γνώρισε η εξαδέρφη του και τον σαπίσανε στο ξύλο. Τάχασα. Κοντούλης και αφράτος, με τα μικρά σπιρτόζικα καφέ μάτια του με κοίταζε.

-Πάρε με κύριε στην ταβέρνα να σκουπίζω κτί αι θα σου κάνω ότι θέλεις

-Τι μπορείς να μου κάνεις εσύ φουκαρά μου?γκει γνωριμίες

-Τι να κάνω? Περίμενε λίγο και θα δεις

Χάθηκε και μετά από λίγο μου παρουσιάστηκε ντυμένος γυναικεία. Είχε βρει κάποια ρούχα της γυναίκας μου και τώρα φορούσε μια μαύρη φούστα με σκίσιμο στο πλάϊ και μια ροζ μπλούζα με ντεκολτέ. Το σώμα του ήταν εντελώς άτριχο, παιδικό και στα ξυπόλυτα πόδια του τα νύχια ήταν βαμένα κόκκινα! Με την πρώτη ματιά, ήταν για γέλια αλλά μετά είπα, “γιατί όχι?”.

-Δείξε μου λοιπόν τι μπορείς να κάνεις καφέ πουτανίτσα!

Ήρθε με τσαχπινιά μπροστά μου και με κίνηση αστραπή έσκυψε, σήκωσε την φούστα και είδα πως δεν φορούσε τίποτα από κάτω. Έσκυψε και μου έδειξε την κωλοτρυπίδα του. Άνοιξε τα κολομέρια του και μου την έδειχνε με υπερηφάνεια. Πρέπει να είχε πάει με πάρα πολλούς, γιατί η τρύπα του ήταν τεράστια.

-Έλα να το γλεντήσουμε κύριε

Γύρισε το σώμα του προς την πλευρά μου και χωρίς να κατεβάσει την φούστα του, μου έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες. Με έσπρωξε ελαφρά να καθήσω σε μα πολυθρόνα και έγλυφε για πολύ ώρα τα πόδια μου γονατιστός και με το κωλαράκι του έξω. Άρχισε από τις πατούσες και αφού μου τις καθάρισε πολύ καλά προχώρησε στα δάχτυλα. Τα έγλυφε ένα ένα και τα ρουφούσε μέ λαχτάρα. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήταν και ποδολάγνος!

Ήταν κάτι που το είχα κάνει εγώ κάποιες φορές πριν από χρόνια στην γυναίκα μου αλλά εμένα δεν μου το είχε κάνει καμμία. Με άνδρα δεν είχα πάει ποτέ μου. Πρέπει να πω όμως ότι ο Λήτον ήταν πολυ εκπαιδευμένος. Με είχε καβλώσει τόσο, που ξεπέρασα ακόμα και τους τελευταίους δισταγμούς να πάω με άνδρα. Έβαλα το χέρι μου στην πλάτη του μέσα από την μπλούζα και το δέρμα του ήταν πολύ μαλακό και μου άρεσε. Προχώρησα πιο κάτω και μετά έβαλα το χέρι μου μπροστά. Ο πούτσος του κρεμότανε μισοσηκωμένος αλλά όταν έβαλα το χέρι μου και τον έπιασα έγινε κολώνα. Εκείνη την ώρα άρχισε και αυτός να μου γλύφει τον δικό μου πούτσο που τον είχα ήδη βγάλει έξω. Έκανε πολύ καλό τσιμπουκάκι αλλά εμένα μου αρέσει να τελειώνω με γαμήσι και όχι με τσιμπούκι. ´Οπως ήταν, τον γύρισα στα τέσσερα και χωρίς να το πολυσκεφτώ του κάρφωσα τον κώλο του με τον σκληρό μου πούτσο. Δεν ήταν πολύ σφιχτός ο κώλος του και πρέπει να το ήξερε γιατί έβαζε μέσα και 2 δάχτυλα μαζί με τον πούτσο μου για να τον αισθάνομαι καλλίτερα.

Έκανε τόσο καλά κουνήματα που δεν άργησα να χύσω. Μόλις κατάλαβε ότι τελειώνω, άνοιξε το στόμα του και περίμενε να τον δωροδοκίσω με τα καυτά μου υγρά. Με καθάρισε εκεί που είχαν πεταχτεί σταγόνες και μετά τράβηξε μπροστά μου μια μαλακία για να χύσει και εκείνος.

Κοιμήθηκε στο σπίτι μου και την άλλη μέρα τον πήγα στην ταβέρνα και έπιασε δουλειά στην λάντζα. Συχνά – πυκνά έρχεται στο σπίτι μου και με τον τρόπο του με ευχαριστεί..

 

πηγή: bokakios.gr

γκει ερωτικες ιστοριες

 

γκει ιστοριες

 

 

ΓΚΕΙ ΑΝΤΡΕΣ

 

 

γκει σεξ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button