Γκέι Λέοντας

Γκέι Λέοντας (23Ιουλίου- 22 Αυγούστου)
(Διάσημος: Jonathan Rhys Meyers)
Ο gay Λέων είναι δυναμικός και ανυπότακτος χαρακτήρας: αν αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία του και νιώθει άνετα με αυτήν, θα προσπαθήσει να την επιβάλλει στους γύρω του. Θα μιλάει με περηφάνεια γι’αυτήν, έως και θα την διατυμπανίζει, εκνευρίζοντας τους πιο συντηρητικούς του περιβάλλοντός του. Εάν αντιθέτως νιώθει ενοχικά για την σεξουαλικότητά του, είναι ικανός να την αρνείται αιώνια ζώντας δύο διαφορετικές ζωές. Στις ερωτικές του σχέσεις είναι κάπως υπερβολικός και μοιραίος. Δηλαδή, μπορεί να υπόσχεται πιο πολλά από όσα είναι πρόθυμος τελικά να δώσει, ή μπορεί να παραφουσκώνει τα λιγοστά συναισθήματά του για κάποιον, ώσπου να σκάσει η φούσκα και να εξαφανιστεί απροειδοποίητα από την ζωή του! Αυτό, διότι ο γκέι άντρας Λέων θέλει να επιβεβαιώνεται μέσα από τις σχέσεις του, παίζοντας ερωτικά παιχνίδια και παρατηρώντας ναρκισσιστικά πόση πέραση έχει στους άντρες, προτού τους παρατήσει σύξυλους να αναρωτιούνται γιατί.

Ωστόσο, η συμπεριφορά του αυτή, όσο σκληρή κι αν είναι, δε τον κάνει λιγότερο επιθυμητό στους άντρες. Η αυτοπεποίθησή του, το σέξ-απίλ, το γεγονός οτι είναι πολύ large με τους αγαπημένους του (συναισθηματικά και οικονομικά) κάνουν τους εραστές του να νιώθουν πολύ τυχεροί που τους επέλεξε. Η σχέση με τον γκέι Λέοντα είναι πάντα ευχάριστη, όσο διαρκεί: είναι ομιλητικός, αστείος, ανοιχτός, χύμα, περιπετειώδης και εκδηλωτικός στα συναισθήματά του. Πίσω όμως από αυτό το προσωπείο του χαλαρού και φιγουρατζή άντρα, κρύβεται ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που όταν ερωτευτεί πραγματικά (σπάνιο, αλλά όχι απίθανο), γίνεται εξαιρετικά ευάλωτος, ανίκανος να χαλάσει χατήρι στον αγαπημένο του, και εύκολα χειραγωγήσιμος από αυτόν που θα αγαπήσει ολοκληρωτικά. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά του, χάνονται ξαφνικά όταν γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα και από αρχηγός, μπορεί να καταλήξει κάλλιστα υπάκουος υπηρέτης εκείνου που λατρεύει. Για να ερωτευτεί βαθειά και να μείνει πιστός σε μια σχέση, θα πρέπει να γνωρίσει κάποιον που θα του μοιάζει: δυναμικός, άπιαστος, δημοφιλής, σέξι και τολμηρός.

Του αρέσουν πολύ οι δύσκολοι άντρες, όπως και οι δύσκολοι στόχοι, γιατί είναι φιλόδοξος. Οι λιγότερο δυναμικοί άντρες, ταιριάζουν περισσότερο για φίλοι του, παρά για μακροχρόνιοι σύντροφοι. Εξάλλου, διαλέγει φίλους που είναι ανασφαλείς και χαμηλών τόνων, για να παίζει τον ρόλο του προστάτη, αλλά και για να αποφεύγει τον ανταγωνισμό…

 

πηγή: athensmagazine.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button