Γκέι Ιχθύς

Γκέι Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
(Διάσημος: Rudolph Nureyev)
Ο gay Ιχθείς, είναι ένα άτομο πολύ μυστικοπαθές σε ό,τι αφορά την σεξουαλικότητά του. Ο ενδόμυχος φόβος του οτι ίσως τον απορρίψει το οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον, τον συγκρατεί από το να ομολογήσει στον ίδιο του τον εαυτό οτι είναι ομοφυλόφιλος.

Όταν όμως ερωτευτεί πραγματικά έναν άντρα, αλλάζει τόσο πολύ όλη του η ψυχολογία, ώστε οικτίρει τον χρόνο που έχασε μένοντας στην ντουλάπα. Οι περισσότεροι γκέι Ιχθείς, προσπαθούν και ίσως καταφέρνουν για μεγάλο διάστημα να δημιουργήσουν σχέσεις ή και οικογένεια με το γυναικείο φύλο, για να κρύψουν τις προτιμήσεις τους. Είναι διστακτικοί και αναποφάσιστοι, οπότε μπορεί ακόμα και να δυστυχήσουν στη ζωή τους προκειμένου να ευχαριστήσουν τον περίγυρό τους.

Στις ερωτικές τους σχέσεις με τους άντρες, οι γκέι Ιχθύς προτιμούν να τους κατακτούν παρά να κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση. Ο συναισθηματικός του κόσμος είναι πλούσιος και συχνά ανεξέλεγκτος, γι’αυτό συνηθίζουν να δίνουν περισσότερα απ’όσα παίρνουν, καταλήγοντας θύματα όσων δεν μπορούν να τους εκτιμήσουν.Ένας δυναμικός και ενεργητικός γκέι θα μπορούσε να τους αλλάξει την ζωή, όχι μόνο σε σεξουαλικό επίπεδο αλλά και σε επαναστατικό. Ο Ιχθύς λατρεύει τους αποφασιστικούς τύπους όπως πχ. ο Σκορπιός, που μπορούν να τον ενεργοποιήσουν, δίνοντάς του ακόμα και εντολές.

Για να ακολουθήσει τον αγαπημένο του, με τον οποίο μπορεί να είναι συναισθηματικά εξαρτημένος, ένας γκέι Ιχθύς θα γινόταν απείρως πιο επαναστατικός και προοδευτικός κι από έναν Τοξότη! Γενικότερα στην ζωη τους, οι γκέι Ιχθείς είναι δημιουργικοί και πολυτάλαντοι. Τους συγκινούν οι τέχνες και δεν αποκλείεται να ξεδιπλώσουν το χάρισμα της λεπτότατης φύσης τους, μετέχοντας στον καλλιτεχνικό στίβο, όπου είναι εξαιρετικά πρωτότυποι και επαναστατικοί ώς προς αυτές. Έχουν πλούσια φαντασία και ρομαντική φλέβα, κάτι που βρίσκει την τέλεια έκφρασή του, εκτός από τον χώρο της τέχνης και στον τομέα του σέξ.

Ο εραστής Ιχθύς είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τον σύντροφό του σε κάθε τρελή του ιδέα, παίζοντας και τους δύο ρόλους με πειστικότητα (ενεργητικός και παθητικός) και δημιουργώντας από το τίποτα μια ρομαντική ατμόσφαιρα, χαλαρώνοντας και τον πιο άγριο εραστή με τον ήρεμο και υπομονετικό του τόνο. Το σέξ με τον Ιχθύ είναι συχνά ανεπανάληπτο, αφού ένας Ιχθύς εναρμονίζεται και είναι συμβατός με κάθε τύπο εραστή που μπορεί να συναντήσει.

 

πηγή: athensmagazine.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button