Γκέι γνωριμίες μέσω internet – o βλάχος

Γκέι γνωριμίες μέσω internet – o βλάχος
Είμαι gay και δεν το κρύβω. Πούστης με λίγα λόγια από γενησιμιού μου. Πότε γαμιόμουνα για το κέφι μου και πότε για ένα μικρό χαρτζιλίκι, αλλά ποτέ χωρίς να ξέρω γιατί γαμιέμαι. Τώρα τελευταία έχω ανακαλύψει ένα site με γνωριμίες. Στην αρχή το βρήκα χαζό γιατί σκέφτηκα “που να βάζω φωτογραφίες αλλά και μέχρι να μου γράψουν..”

Γενικά είμαι της γρήγορης λύσης. Επειδή γουστάρω τις εμπειρίες όμως, έβαλα το email μου και μία φωτογραφία με μαγιό. Την άλλη μέρα κιόλας, είδα ότι είχα ενδιαφερόμενο. Τα είπαμε στο msn και κανονίσαμε ραντεβού για το Σάββατο.

Φωτογραφία του δεν είχα δει, αλλά μου είπε ότι είναι γύρω στα 50 και παντρεμένος. Πήγα στο ραντεβού μας και με έστησε 1 ώρα περίπου. Άρχισα να νευριάζω και να σκέπτομαι να φύγω. Όταν σηκώθηκα, είδα κάποιον που έμπαινε μέσα στην καφετέρια. Πενηντάρης όπως μου είχε πει αλλά μου φάνηκε βλάχος . Αλλά δεν βαριέσαι, σκέφτηκα, σημασία έχει ότι ήρθε..

“Είσαι ο Σάκης?” με ρώτησε με βαριά βλάχικη προφορά.

“Ναι”, του είπα με μισή φωνή γιατί φαινόταν πραγματικά άξεστος.

“Πάμε να σε γαμήσω γιατί δεν θέλω να αργήσουμε”.

Με άρπαξε από το μπράτσο και σχεδόν σπρώχνοντας με πήγε σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο που το είχε παρκάρει σε ένα στενό πιο κάτω.

Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε τον πούτσο του. Μέχρι να το καταλάβω μου τον είχε βάλει στο στόμα και τον τσιμπούκωνα.

“Ρούφα μωρή πούστρα και άν μου το ρουφήξεις καλά θα σε αφήσω να γλυκάνεις και την σούφρα σου..”
Ο πούτσος του ήταν τεράστιος και χοντρός αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είχα δει πολλούς πούτσους σε αυτό το μέγεθος. Και όλη αυτή η βαρβατίλα με κάβλωνε πολύ.

Πραγματικά θα ήθελα τον πούτσο του να γλυκάνει την κολάρα μου που την αισθανόμουν να ανοιγοκλείνει από κάβλα..
Τον ρούφαγα κανονικά και όταν έχυσε μέσα στο στόμα μου παραλίγο να πνιγώ από τα πολλά και πυκτά χύσια του, αλλά τα στράγγιξα όλα με μεγάλη μου ευχαρίστηση.

“Έλα τώρα, γάμησέ με όπως μου υποσχέθηκες” τον παρακάλεσα!

“Στήσου στα τέσσερα πουσταριό να στον χώσω να σε γλυκάνω γιατί βιάζομαι” γρύλισε.

Αν και ήταν άβολα και λίγο βρώμικα μέσα στο αγροτικό, έπεσα στα τέσσερα και τούρλωσα τον κώλο μου όσο μπορούσα για να ρουφήξω την ψολάρα του όσο γινόταν πιο βαθιά..

Μου έφτυσε τον κώλο βρίζοντας ότι έτρωγε τον χρόνο του μαζί μου ενώ θα μπορούσε να φύγει μετά το τσιμπούκι και άρχισε να μου τον βάζει..

Τι κάβλα ήταν αυτή.. Ο κώλος μου είχε χρόνια να γαμηθεί τόσο καλά και βαθιά. Ήταν ένα κτήνος πραγματικα αλλά ίσως ήταν αυτό που μου άρεσε. Με γαμούσε άγρια και βογγούσε σε κάθε κίνηση. Τα αρχίδια του με πονούσαν απο την δύναμη που χτυπούσαν τα κολομέρια μου.

“Σαρέσει πουστράκι μου?” με ρωτούσε συνέχεια γιατί καταλάβαινε πόση κάβλα μου έδινε και ότι ήταν ο κυρίαρχος επάνω μου και με έκανε ότι ήθελε

“Με τρελλαίνεις γαμιά μου” του ψιθύριζα.

“Μην σταματάς να με γαμάς, θέλω να μείνεις μέσα μου ακόμα και όταν χύσεις”.

“Θα χύσω στην σούφρα σου μέσα γιατί δεν θέλω να λερώσω το αγροτικό” είπε

“Κάνε με ότι θέλεις γαμιά μου, χύσε με να έχω μέσα μου τα χύσια σου όταν θα φύγεις αλλα μην σταματάς” τον παρακαλούσα..

Κάποια στιγμή γρυλλίζοντας έχυσε. Τα χύσια του ήταν και πάλι σαν ένα καυτό ποτάμι στον κώλο μου και αισθανόμουν ότι τα απορρόφησε όλα ο οργανισμός μου..

“Αντε καλά σε γάμησα, σήκω τώρα τελειώσαμε, πρέπει να φύγω” με πρόσταξε ενώ κούμπωνε το παντελόνι του.
Είχα μείνει άναυδος. Με γαμούσε τόση ώρα και ούτε μια καλή κουβέντα..

“Ελπίζω να μην έχεις καμμιά αρρώστεια και την πάω στη γυναίκα μου γιατί σε γάμησα χωρίς προφυλακτικό” με ρώτησε

“Δεν έχω τίποτα μην ανησυχείς” του είπα με μισή φωνή και αιστάνθηκα την γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου από προσβολή.

“Όταν θέλω να σε ξαναγαμήσω θα ξανάρθω” μου είπε με σιγουριά, με έσπρωξε κάτω από το αγροτικό και έφυγε χωρίς να μου πει ούτε λέξη.

Θα με πείτε βιτσιόζο? Το απόλαυσα αφάνταστα.. και μακάρι να θέλει να με ξαναγαμήσει και να ξανάρθει με το αγροτικό του στην Αθήνα. Θα τον περιμένω με ανοιχτές αγκάλες αυτόν και την ψολάρα του, γιατί όταν τον σκέπτομαι η σουφρίτσα μου ανοιγοκλείνει από κάβλα..

Bokakios.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button