Οι gay από τη Βρετανία ετοιμάζονται για «απόβαση» σε Μύκονο και Λέσβο!

Ιδανικός προορισμός για τα νιόπαντρα gay ζευγάρια τα δύο ελληνικά νησιά σύμφωνα με τους βρετανούς τουριστικούς πράκτορες. Δύο ελληνικά νησιά βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων προς τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που αναζητούν προορισμό για το μήνα του μέλιτος.
Η Μύκονος και η Λέσβος είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας, μαζί με το Μπράιτον, το Μαϊάμι και το Σίδνεϊ.
Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Βρετανίας (ABTA) συνέταξε αυτή τη λίστα με προτάσεις για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, με αφορμή το ότι στην Αγγλία και στην Ουαλία τελούνται πλέον γάμοι ομοφυλοφίλων, καθώς το Σάββατο 30 Μαρτίου ενεργοποιήθηκε και τυπικά ο σχετικός νόμος.

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας, βρίσκονται κι άλλοι δημοφιλείς στην κοινότητα LGBT προορισμοί, όπως το Κέιπ Τάουν, το Πουκέτ και το Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 7.000 ζευγάρια του ίδιου φύλου θα υπογράφουν ετησίως σύμφωνο συμβίωσης στην Αγγλία, αρχής γενομένης από το 2014.

Οι Βρετανοί τουριστικοί πράκτορες προτείνουν στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να ξεκινήσουν τον έγγαμο βίο τους με ένα ταξίδι του μέλιτος, ερευνώντας επιμελώς τις επιλογές τους και αναζητώντας συμβουλές από επαγγελματίες που θα τους παρέχουν συμβουλές σχετικά με προορισμούς και εμπειρίες.

Οι gay απο τη Βρετανια ετοιμαζονται για «αποβαση» σε Μυκονο και Λεσβο!

Πηγή

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button