Η γλώσσα του σώματος δείχνει αν ενδιαφέρεται ή όχι

Η γλώσσα του σώματος δείχνει αν ενδιαφέρεται ή όχι
Είμαστε στη φάση,όπου συνομιλείτε,κάθεστε στο ίδιο τραπέζι και θέλετε να καταλάβετε αν το πρόσωπο ενδιαφέρεται για σας.
Η γνώση της γλώσσας του σώματος,σας βοηθάει να αντιληφθείτε αν παίζει ή όχι.Ασυναίσθητα οι κινήσεις που κάνει,δείχνουν αν υπάρχει ενδιαφέρον και έλξη,αν είναι ειλικρινής,αν αισθάνεται άνετα και πολλά άλλα που σας βοηθούν ή και σας προστατεύουν.

Ο Θυμόσοφος λαός μας,τα έχει πει σχεδόν όλα με τον στίχο:
Έρωτας,από τα μάτια πιάνεται στα χείλη κατεβαίνει.

Το πιο θετικό σημάδι,είναι όταν το βλέμμα του(της),κινείται από τα μάτια σας και κατεβαίνει στα χείλη.Αν μάλιστα παρατηρήσετε ότι μεγαλώνουν οι κόρες των ματιών,τότε δεν υπάρχει απλά ενδιαφέρον αλλά και έντονη ερωτική έλξη.
Αν το βλέμμα εντοπίζεται σε άλλο σημείο του σώματός σας,δείχνει ότι δεν έχει πειστεί από τα λόγια σας,είναι δηλαδή μια στάση αναμονής.
Αν την ώρα που μιλάτε,το βλέμμα περιπλανιέται στον χώρο,άστο να πάει.αρνητικό σήμα.

Οι μυικές συσπάσεις του προσώπου,για παράδειγμα όταν ανασηκώνει τα φρύδια,την ώρα που μιλάτε,δείχνουν προσπάθεια να κρύψει την αλήθεια ή τα πραγματικά του(της) συναισθήματα.

Μόνιμο σταθερό χαμόγελο,που δεν αλλάζει στυλ και ένταση,δείχνει άτομο που πιέζει τον εαυτό του να προσποιηθεί ότι περνά καλά,ή και ότι είναι επιφυλακτικό και αυστηρό.

Χαμογελά συχνά,προσοχή όχι συνέχεια και το χαμόγελο συμβαδίζει με τα λεγόμενά σας,όταν λέτε κάτι έξυπνο,χιούμορ ή ευχάριστο,δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον εκ μέρους του.

Προσέξτε τις κινήσεις που κάνει με τα χέρια του,αποκαλύπτουν πολλά,για την ψυχολογία του,για την ειλικρίνεια,για την οικειότητα,για ενδιαφέρον αν υπάρχει.
Βάζει το χέρι του στο στόμα ή πιάνει το πηγούνι του,το λέει ο λαός μας…μούσι,δηλαδή σας ταράζει στο ψέμα.

Αγγίζει συχνά τα μαλλιά του,περνάει τα δάκτυλα από μέσα τους,είναι σημάδι καλό,ότι υπάρχει ερωτικό  ενδιαφέρον.Ειδικότερα για τις γυναίκες,όταν τα τραβάνε να φαίνεται ο λαιμός τους σκύβοντας προς το μέρος σας…βίρα τις άγκυρες για ταξίδι ερωτικό.

Παίζει νευρικά με τα δάχτυλα,τρίβει τα χέρια του είναι δείγμα νευρικότητας,ανασφάλειας και ότι δεν έχει αναπτυχθεί η απαραίτητη οικειότητα μεταξύ σας.

Κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος,δείχνει ότι είναι κλειστός και αμυντικός τύπος,δεν εκδηλώνεται εύκολα,είναι σφιχτός στα συναισθήματα του..

Τα χέρια είναι χαλαρά με τις παλάμες ανοιχτές δείχνουν ότι αισθάνεται άνετα μαζί σας.

Για τις γυναίκες,όταν ασχολούνται με τα βραχιολάκια τους,παίζουν με τα σκουλαρίκια ή ότι άλλο αξεσουάρ φοράνε είναι ένδειξη ερωτικού ενδιαφέροντος
Παρόμοια καλή ένδειξη είναι η ασχολία του άντρα με τον κόμπο της γραβάτας του(γραβάτα είναι φαλλοκρατική)

Η στάση του σώματος είναι αποκαλυπτική

Το κορμί της(του) με το πέρασμα του χρόνου γέρνει προς τα σας.
Η κλίση του κορμού του σώματος προς το μέρος σας,φανερώνει ενδιαφέρον.
Δείχνει ότι θέλει να μειώσει την απόσταση μεταξύ σας και ειδικά όταν γίνεται ασυνείδητα στη διάρκεια μιας γενικής συζήτησης,αποκαλύπτει θετικά συναισθήματα και προφανώς ενδιαφέρον.

Για τις γυναίκες,είναι φλερτ όταν γέρνουν στο πλάι το κεφάλι και σε κοιτάνε στα μάτιαχαμογελώντας ή με τσαχπινιά.

Για τις γυναίκες υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον όταν σταυρώνουν τα πόδια τους με τα γόνατα στραμμένα προς τα σένα.


Αρνητικό είναι όταν φροντίζει έτσι ώστε η απόσταση του σώματος είναι τέτοια,ώστε να αποκλείει κάθε απλή επαφή,πχ ένα άγγιγμα στο χέρι ή στον ώμο.

Τα αθώα αγγίγματα κατά την διάρκεια της συνομιλίας,ελαφρύ στο χέρι ή στον ώμο είναι θετικά δείγματα.

Πολλοί άντρες κάνουν ασυνείδητες κινήσεις που δεν πρέπει να τις παρεξηγήσετε,όπως να βάζουν τον αντίχειρα στη τσέπη ή στην ζώνη,ώστε οι παλάμες να δείχνουν προς τα μέσα τα γεννητικά τους όργανα,ασυναίσθητα φανερώνουν ερωτικό ενδιαφέρον.

Κάνει ότι κάνεις,ανάβεις τσιγάρο-ανάβει,πίνεις ποτό-πίνει σε λίγο,αντιγράφει τις κινήσεις σου,είναι δείγμα ότι τον έχεις κερδίσει.

Είναι εξαιρετικό προσόν να ξέρεις να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος,υπάρχουν λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν απλά αλλά και σύνθετα πράγματα για την προσωπικότητα που έχεις απέναντί σου.
Για να κάνεις πιο ορθές κρίσεις,πρέπει να εκπαιδευτείς να αποκρυπτογραφείς όλα τα μηνύματα
που στέλνει η γλώσσα του σώματος και να μάθεις να συνδυάζεις τα επί μέρους σημάδια,αφού με ένα σημάδι μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη.
Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να ελέγχουν την γλώσσα του σώματος,αλλά αν είσαι γάτα θα τους καταλάβεις αφού όλο και κάποια ασυνείδητη κίνηση θα κάνουν.

πηγή: lovesexgreek.blogspot.com

 

γκει σεξ

 

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

 

 

γκει ιστοριες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button