Γκει ιστορίες – Πρωτη φορα με τον Ξαδερφο

Γκει ιστορίες – Πρωτη φορα με τον Ξαδερφο
Μόλις είχα γίνει δεκαοχτώ και πλέον ηξερα ότι ήθελα πουτσο. Οι καυλες μου δεν με κρατούσαν και συνεχώς είχα στο μυαλο μου πουτσες να μe τρύπανε.
 Καθε καλοκαίρι περνούσαμε ολα τα ξαδέρφια στο σπιτι του παππού και της γιαγιάς . Ο Ξαδερφος μου ήταν κατα 3 χρονια μεγαλύτερος . Ήδη ειχε περάσει φοιτητής στην Κομοτηνη αλλα τα καλοκαίρια συνεχίσαμε να συναντιόμαστε οικογενειακά.

Για να βολευτούμε εκείνος κοιμόταν σε ενα ράντσο στο μεγάλο σαλόνι και γω σε ενα δωμάτιο πίσω στο σπιτι . Τα μεσημέρια όπως ήταν ο άγραφος νόμος του σπιτιού μετα το φαγητό όλοι πήγαιναν για τον μεσημεριανό τους ύπνο . Εγω σ αυτή την ηλικία παρθένος ακομα αλλα οι καυλες μου με καναν να διψάω για πουτσο . Είχα καταλάβει πως ο προορισμός μου εινσι να θηλαζω τα καυλια των ανδρών . Άλλωστε δεν είχα και άλλη επιλογή ηξερα πως και μόνο με την μυρωδιά της αρσενικης πουτσιλας έχανα κάθε δύναμη και ξελιγωνομουν. Έτρεμαν τα πόδια μου και μου ερχόταν αίσθημα γλυκιάς λυποθυμιας. Εγω τοτε ήμουν μικροκαμωμένος ακομα και το πεος μου αρκετα μικρο . Το κωλαρακι μου ομως ήταν στητο και απαλό σα γυναικείο. Ήμουν ο κατάλληλος στόχος για την ανακούφιση κάθε αρσενικού …Το μέλλον μου σιγουρα θα το επιβεβαίωνε αυτο χωρίς ομως να το ξέρω τοτε . Ήταν πολυ νωρίς ακομα .

Τα μεσημέρια λοιπόν όταν όλοι κοιμόταν και έπαιρνε ο υπνος και Τον ξαδερφο μου πήγαινα σιγα σιγα στο μεγάλο σαλονι που κοιμόταν μόνος του στο ράντσο . Επειδη ήταν καλοκαιριφορουσε μόνο ενα σορτσάκι αθλητικό και το εσωσουχο του . Με μεγάλη έκπληξη έβλεπα λοιπόν το φούσκωμα που ειχε τα περισσότερα μεσημέρια αφου φαινόταν φανερά πια απο το λεπτό σορτσάκι η σκληρή ψωλη του. Σιγουρα ήταν πανω στις καυλες του και ονειρευόταν διάφορα που τον βασάνιζαν γλυκα .καποιες απο αυτές τις φορές που πήγαινα κρυφά ήθελα απλα να μυρισω την καυλωμενη του πουτσα καθώς θα κοιμάται αλλα δίστασα. Μια δυο φορες τράβηξα μαλακια μπροστα του κι αυτο γιατι ενιωθα πως δεν άντεχα. Ενα απο αυτα τα μεσημέρια λοιπόν για κακη η καλη μου τυχη ξύπνησε και με είδε να τον κοιτάζω καθώς είχα το χερι μου μέσα απο το σορτσάκι .Παγωσα για λιγο

Εστριψε τα ματια του κι ειπε αμέσως με εκπληξη …” Τι κανεις εκει ρε;;” Εγω δεν μίλησα καθολου απλα  στάθηκα εκει καυλωμενος οπως ημουν. Μετα απο λίγα δευτερολεπτα κα χωρίς να πολυ παιδεψει την σκέψη του μου πε ” για γυρνά λίγο πλάτη να δω κατι . ” εγω αμέσως το κανα καθώς εκείνος ήδη καυλωμενος απο τον ύπνο χάιδευε απο πανω το εργαλείο του και προσπαθούσε να το βολέψει . Έπειτα απο λιγο ειπε και παλι χαμηλόφωνα ” ρε μικρε γιατι δε κατεβαζεις λιγο και το σορτσάκι σου. Για πέντε δευτερολεπτα μη ντρεπεσαι ” αμέσως εγω το χαμήλωσα και ξεπρόβαλε το ατριχο νεανικό κωλαρακι μ . Τοτε ο Ξαδερφος μου αναψοκοκκινησε και χωρίς σκέψη πέταξε έξω το καυλι του κι άρχισα να το παίζει σαν τρελλος . Εγω κοιτούσα αποσβολωμένος .πρωτη φορα έβλεπα πουτσα και ποσο μαλλον του Ξαδερφου μου που απλα την φανταζόμουν στο στόμα μου πριν απο λίγες μερες. ” τι έγινε μικρε… καυλωσες που με βλέπεις;” Μου πε καθώς το φούσκωμα μου φαινόταν αισθητά . Μετα απο λίγα δευτερολεπτα καυλας μέσα στην έξαψη του μου πε ” παμε στο μπανιο να σου δείξω κατι που το θες πολυ όπως βλέπω . Μεσα στην πολυ Καύλα πήγα στο ευρύχωρο ομολογουμένως μπανιο και ακολούθησε ο Ξαδερφος μου κλειδωνωντας.

“Βάλτο γρήγορα στο στοματάκι σου” μου πρόσταξε με σιγανη φωνη τρεμάμενη απο Καύλα .. Δεν έχασα στιγμή και γονάτισα μπροστα στο ιδρωμένο νεανικό και σκληρο παπαρι του . Με το δεξί του χερι και με τροπο λες και κρατούσε ξίφος κάρφωσε γρήγορα στο στόμα μου το οργισμένο καυλι του.

Αμέσως τον ακουσα να βγάζει ενα ψιθυρο απόλαυσης καθώς ένιωθα πολυ ζεστό στο στόμα μου και τελείως σκληρο το καυλι του. Τα απαλά χείλη μου καταλάβαινα πως τον τρελλαινουν ακομα περισσοτερο και τον άκουγα να βογκα υποκωφα σε κάθε καρφωμα …

“Πωπω θα στον δινω κάθε μερα ….” Ψιθυριζε καθώς τον κοιτούσα πονηρά καθοσο είχα το καυλι του στο στόμα μου και τον έβλεπα να εχει σναψοκοκκινισει απο Καύλα.

 

Και ενω Εγω ενώ συνεχιζα να σκαναρω την καυτή βέργα του με τα απαλά χείλη μου ξαφνικα άρπαξε την πουτσοβεργα του σα σπαθί και στόχευσε απευθείας το στόμα μου. “Παρτα…” Πρόλαβε να ψελισει ο Ξαδερφος μου και Γρήγορα τα αφρισμενα χυσια του πιτσιλισαν με ορμή το προσωπο μου …

Αυτη ηταν και η πρωτη μου επαφη, η αποκαλυψη στον ξαδερφο μου και το πρωτο τσιμπουκι που του εκανα… Φυσικα η ιστορια μας ειχε και συνεχεια…

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

γκει ερωτικες ιστοριες

gay sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button