Γκέι ιστορίες – Ξεκώλιασαν τον νεαρό πούστη

Γκέι ιστορίες – Ξεκώλιασαν τον νεαρό πούστη
Ο νεαρός προποτζής,κλασσικό δείγμα συντηρητικού Νεοέλληνα ,έβαλε σε σκέψεις τον Τάσο,ώριμο πελάτη του καταστήματος ΠΡΟΠΟ και Ιπποδρόμου που διατηρούσε στην μικρή επαρχιακή πόλη.

Κάτι είχε πάνω του,που στον Τάσο δεν φαινόταν και τόσο αρσενικό,άσε που δεν τον είχε δει ποτέ με γυναίκα,ούτε είχε ακούσει για κάποια σχέση.Το ότι μάλιστα όταν ανέλαβε το ΠΡΟΠΟ στη θέση του πατέρα του,έδειξε μια σαφή αντιπάθεια προς τον Ιππόδρομο,χάνοντας όλους σχεδόν τους πελάτες στο συγκεκριμένο σπορ,χτύπησαν καμπανάκια για τις πιθανές σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Οι άντρες που παίζουν ιππόδρομο,είναι μια ειδική κατηγορία πελατών,πιο τραχείς και αρκετά απαιτητικοί.Η απέχθεια που έδειξε,οφειλόταν σύμφωνα με τον Τάσο,μάλλον σε μια έμφυτη φοβία,προς τα επιθετικά αρσενικά του ιπποδρόμου.

Ο Τάσος το συζήτησε με τον Σάκη,έμπειρο Κολομπαρά,που συμφώνησε ότι πιθανόν στον προποτζή να του αρέσουν τα ξυνά.

-Αρχηγέ μου,τα μυρίζεσαι αυτά,έχει και ωραίο κολαράκιγκει σεξ

-Φρέσκος,απαλή επιδερμίδα και καλό διαφορικό,συμπλήρωσε ο Τάσος.

-Πρέπει να βρούμε μια ευκαιρία,να τον ροδελιάσω,θα τον γαμήσω χωρίς σάλιο,θα κάνει να καθίσει καμιά βδομάδα.

-Του χρειάζεται ένα άγριο ξεπάτωμα,είναι και πούστης στη ψυχή και στον χαρακτήρα.Τσιγκούνης στα λεφτά είναι και τσιγκούνης στα αισθήματα,αλλά αυτό το πάθος,αν πέφτω μέσα θα το πληρώσει ακριβά,είπε ο Τάσος.

-Πρέπει να βρούμε μια ευκαιρία,φαντάσου τον στα τέσσερα,εγώ να τον καρφώνω και εσύ να του χύνεις στο πρόσωπο,γουστάρω ρε μαλάκα….

 

Μετά από κανα δυό βδομάδες,ο Σάκης έκανε μια μεγάλη νίκη,πήρε ένα σύνθετο φορκάστ δυο χιλιάρικα και κάλεσε τον Τάσο και τον νεαρό προποτζή να τους κεράσει.Στο παραλιακό ταβερνάκι,ουζάκι και όλα τα γούστα από ψαρικό,η αντροπαρέα,συζητούσε περί ανέμων και υδάτων.

Από τον τζόγο και τα συστήματα,πέρασαν σε ιστορίες σεξ.

-Τι γκομενάκι ήταν αυτό,που πηδούσες τελευταία,πολύ πρώτο,το βλέπεις και φτιάχνεσαι..

– Ψηλό,μελανούρι,καθηγήτρια στο σεξ,να σου κάνει τα πάντα,σκέτη γκέισα,είπε ο Τάσος.

-Βρε κουφάλα,πρέπει να πηδούσες και τη φίλη της…

-Με αυτή,πάθαινα πλάκα,έχω πάει με εκατοντάδες γυναίκες,σχέσεις και πουτάνες,τέτοιο κολαράκι φίλε,δεν έχω ξαναδεί….Ολοστρόγγυλα κολομέρια,σμιλεμένα από καλλιτέχνη,,,

-Πρώτο πράμα ο κώλος,όποιος δεν γαμάει από πίσω,είναι σαν να μην γαμάει,άλλη γλύκα..συνέχισε ο Σάκης.

-Βρε ανώμαλε,εκδηλώθηκες,σου πέφτουν τα σάλια,μόλις είπαμε για κωλαράκια….και μάλιστα αγορίστικα,πόσους ξεπάτωσες βρε αγριμάνθρωπε.

-Έλα,μη λες τέτοια θα φοβηθεί το παιδί και δεν μας ξανακάνει παρέα,είπε ο Σάκης ,τσουγκρίζοντας το ποτήρι του με τον νεαρό προποτζή.

-Χωρίς πάθη δεν αξίζει η ζωή,καθένας έχει τις αδυναμίες του,αλλά στη πόλη μας χρειάζεται εχεμύθεια,τι συντηρητική κωλόπολη,πάνε και ξεσχίζονται στην Αθήνα…και εδώ το παίζουν όσιες παρθένες….

-Αν εγώ άνοιγα το στόμα μου και σου έλεγα με πόσα αγόρια έχω πάει,θα πάθαινες πλάκα,….αλλά εγώ δεν μιλάω ποτέ με ονόματα,κάλλιο να πεθάνω παρά να εκθέσω κάποιον….ξέρεις μερικοί είναι παντρεμένοι τώρα,…αλλά με εμπιστεύονται και στη πρώτη ευκαιρία θα ξανακαθίσουν να τους φορμάρω,έτσι για ποικιλία…

-Μπράβο σου,είσαι επαγγελματίας,ποτέ δεν μου είπες ονόματα,αυτό είναι το Άλφα και το ωμέγα…είπε ο Τάσος και αμέσως μετά προσπάθησε να δει τις αντιδράσεις του νεαρού προποτζή…Τι λες, τον εμπιστεύεσαι τον Σάκη; 

-ένα φιλαράκι μου,έχει πάει με τον Σάκη,τρελαίνεται μάλιστα για αυτόν…..ο Σάκης δεν μιλάει μου είπε….αλλά ούτε και συ Τάσο,γκομενάκια μιλάνε,αλλά εσύ …..ποτέ…..μου αρέσει αυτό.

-Αδυναμία στα αντρικά κολαράκια,έχει ο Σάκης,εγώ μόνο πίπα έχω δώσει σε αγόρια….οι πούστηδες ,το ξέρουν το εργαλείο,κάνουν καταπληκτικό τσιμπούκι.

 

Τα καραφάκια,πήγαιναν και έρχονταν,ο νεαρός προποτζής χαλάρωσε,η φαντασίωσή του να τον πηδάει ο Σάκης έκανε κλικ στα μάτια του.Το φιλαράκι του που τον είχε πηδήξει ο Σάκης,του είχε πει πολλά,άντρακλας με χοντρή ψολή,σπεσιαλίστας στο γαμήσι…..

 

Πλήρωσαν και είπαν να κάνουν μια βόλτα στη παραλία,ένα τσιγάρο και να ξενερώσουν λίγο από το ποτό.Ελαφρά ζαλισμένος,ακούμπησε σε μια βάρκα,ο Τάσος του άναψε το τσιγάρο,ενώ ο Σάκης από πίσω του τον ακούμπησε απαλά στον ώμο….Τι λες αγόρι μου….να ολοκληρώσουμε όμορφα τη βραδιά;

Σε χρόνο ρεκόρ.του ξεκούμπωσε το παντελόνι,βγάζοντάς το μέχρι τα γόνατα,του κατέβασε το άσπρο μποξεράκι,όμορφα κολομέρια έχεις λεβέντη μου…..Άνοιξε τα πόδια σου,στηρίξου καλά στη βάρκα,θα σου χαρίσω το πιο καλό γαμήσι….ψιθύρισε στο αυτί του.

Η αίσθηση της ψολάρας να ακουμπάει τα κωλομέρια του τον συνεπήρε,διέτρεξε τη χαραμάδα του κόλου ,ακούμπησε πάνω στην υγρή ροδαλή κολοτρυπίδα του,με το ένα χέρι του άνοιγε το κολομέρι,ενώ με το άλλο στριφογύριζε την πούτσα του στη ροδέλα του προποτζή…

Εν τω μεταξύ ο Τάσος είχε βγάλει έξω το καβλί του,φέρνοντάς το στο πρόσωπο του νεαρού,…σάλιωσέ τον,γλύφτον όμορφή μου,απόψε ο πούτσος μου είναι δικός σου…..

Ο Σάκης τον ζύγισε καλά,το χοντρό πουτσοκέφαλο άνοιξε την τρυπούλα,χώθηκε δυο πόντους μέσα,τον άφησε για λίγο εκεί…πες μου ότι με θες,τον γουστάρεις όλον μέσα σου,παρακάλα να σου τον χώσω…του είπε σταθερά.

Η προσμονή και η κάβλα του πήραν τη φωνή,έτρεμε όλοκληρος,περίμενε το δάμασμα του αρσενικού επιβήτορα,μπόρεσε απλά να κουνήσει λίγο τα κολομέρια του.

Ο Σάκης τον έσπρωξε με μια απότομη κίνηση,το χοντρό παλαμάρι χώθηκε με δύναμη στον νεανικό κώλο…..δυνατή κραυγή πόνου,έσχισε σαν μαχαιριά την ησυχία της παραλίας.Τον άφησε ακίνητο όλον μέσα,ο νεαρός αισθανόταν σαν μπουκωμένος από ένα έμβολο που το έφτανε μέχρι τον αφαλό.

Τον κινούσε αργά,λίγο μέσα,λίγο έξω,θες μωρό μου να σε ξεκολιάζω,γουστάρεις ρε πουστρίτσα,θες…..δεν σε άκουσα,θα τον βγάλω,αν δε θες……

Σε θέλω πολύ,είπε ξεψυχισμένα ο νεαρός πούστης.

Τώρα τον γάτζωσε από τα τροφαντά του κολομέρια και τον μπαινοβγάζει με δύναμη μέσα, όλον στη κολάρα,άγριος πόνος και γλύκα συνεπαίρνουν τον προποτζή,τόσο που δεν μπορεί να κάνει καλή πίπα στον Τάσο,που του τον βγάζει από το στόμα,-τρελάθηκες μωρή πούστρα,θα μου τον δαγκώσεις…..αρχίζει και τον παίζει μπροστά στο πρόσωπό του

Ο Σάκης είναι ασταμάτητος,τον ξεσχίζει βίαια,ο νεαρός χύνει συνέχεια,ενώ ο Τάσος του γεμίζει με χύσια τα ροδαλά του μάγουλα.

πηγή: lovesexgreek.blogspot.com

 Περισσότερες γκέι ερωτικές ιστορίες ΕΔΩ! :-) 

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button