Γκέι ιστορία – Πρώτη φορά γαμήθηκα με άντρα

Γκέι ιστορία – Πρώτη φορά γαμήθηκα με άντρα
Το να πηδηχτώ με άνδρα μου φαινόταν αδιανόητο αρχικά αλλά καθώς περνούσαν τα χρόνια άρχισα να ανακαλύπτω τις χαρές της πίσω πόρτας. Αρχικά χαϊδεύοντας την κωλοτρυπίδα και αργότερα καθώς η καύλα μεγάλωνε έβαζα διάφορα πράγματα ώστε να ικανοποιηθώ όπως δάχτυλα μπουκαλάκια, λαχανικά και φρούτα. Σιγά σιγά άρχισα να επιθυμώ κάτι καλύτερο και φαντασιωνόμουν να με γαμάνε και να παίρνω πίπες. ¨Έτσι θέλοντας να το κάνω την φαντασίωση πραγματικότητα έβαλα ερωτική αγγελία ότι ψάχνω άντρα γαμιά. Ύστερα από αρκετό καιρό έλαβα ένα τηλεφώνημα και κανονίσαμε να βρεθούμε με αυτόν που με πήρε από κοντά.

Ήρθε με το αυτοκίνητο του και με πήρε για να πάμε για ένα ποτό. Ήταν καμιά 50αριά κοντός και αδύνατος, Δεν με ενδιέφερε η εμφάνιση παρά μόνο να πηδηχτώ. ¨Έτσι και αλλιώς δεν με φτιάχνει ο άντρας σαν άντρας αλλά μόνο η πούτσα. Κάτσαμε για ποτό αλλά εγώ ήμουν καυλωμένος και δεν άντεχα έτσι βρήκα μια δικαιολογία στο μισάωρο για να φύγουμε και να τα πούμε στο αυτοκίνητο του πιο εύκολα.γκει σεξ
Ξεκινήσαμε για μια βόλτα έξω από την πόλη. Δεν άργησα να του χαϊδεύω τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι, Είχε γίνει πύραυλος. Ψάχναμε καυλωμένοι και οι δύο ένα μέρος να γαμηθούμε. Μπήκαμε σε ένα παράδρομο και σταματήσαμε σε ένα χωράφι. Αμέσως του άνοιξα το φερμουάρ έβαλα το χέρι μου μέσα και άρχισα να τον χαϊδεύω το καυλί του κατά μήκος πάνω από το εσώρουχο. Άρχισε να με φιλάει μου σήκωσε την μπλούζα και άρχισε να παίζει με της ρώγες μου.
Σε κάποια φάση βρέθηκα τελείως γυμνός στο κάθισμα του αυτοκινήτου να μου την παίζει και εγώ να κάνω το ίδιο καθώς του την είχα βγάλει έξω από το παντελόνι

. Τι ωραία πούτσα που είχε! Δεν άντεξα άλλο.  ¨Έσκυψα και την πήρα στο στόμα μου. Ήταν η πρώτη μου πίπα! Αρχικά άρχισα να γλύφω το κεφαλάκι. Το έπαιζα με την γλώσσα μου καθώς τον άκουγα να βογκάει. Σιγά σιγά άρχισα να το βάζω στο στόμα μου κουνώντας το κεφάλι πάνω κάτω. Τι γλυκιά πούτσα ήταν αυτή! Στο τέλος την έχωνα όλη μέσα μέχρι που την ένιωθα να χτυπάει στο λαρύγγι μου.

 
Ήταν μέτρια οπότε την έβαζα μέσα μέχρι τα αρχίδια και με τη γλώσσα μου του τα έγλυφα. Είχε τρελαθεί με σταμάτησε δύο φορές για να μη χύσει. Είχα καυλώσει και εγώ πολύ. Πρώτη φορά έγλυφα πούτσα και μου άρεσα φοβερά. Δεν ήθελα να τη βγάλω από το στόμα μου, ‘Όταν χόρτασα πίπα βγήκαμε έξω από το αυτοκίνητο εγώ γυμνός και αυτός χωρίς παντελόνι με τις πούτσες μας καμαρωτές, Ακούμπησα σε ένα δέντρο και τούρλωσα τον κώλο μου προς εκείνον. Ένιωσα την γλώσσα του στην κωλοτρυπίδα μου. Στην αρχή με έγλυφε σε λίγη ώρα όμως με γαμούσε με την γλώσσα του. Όταν την σάλιωσε καλά σηκώθηκε και ακούμπησε το καυλί του πάνω της. Πολύ αργά άρχισε να εισχωρεί. Η αλήθεια είναι ότι πόνεσα στην αρχή αλλά δεν μίλησα για να μη σταματήσει. Σιγά σιγά μπήκε όλος μέσα στο κωλαράκι μου και καθώς ο πόνος σταμάτησε ένιωθα μια γλυκιά ευχαρίστηση, Άρχισε να με γαμάει σιγά σιγά. Ένιωθα την πούτσα να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου καυλωμένη και ζεστή. Άρχισα ταυτόχρονα να την παίζω. Τέτοια καύλα δεν είχα νιώσει ποτέ. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα αυτός στα κωλομέρια μου. και το καυτό του χύσι έσταζε στο χώμα. Ήταν ή πρώτη φορά που τον πήρα απο κώλο.
Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

gay erotikes istories

Γκει γνωριμιες

πηγή: kseskiseme.blogspot.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button