Γκέι ιστορία – Κωλος τουνελ

Γκέι ιστορία – Κωλος τουνελ
Παρασκευη βραδυ κι αφου ειχα πιει το ποτο μου σε σχετικό μαγαζί έψαχνα να τελειώσω την βραδια μου και παλι με καποιο αντρικό όργανο στα σκέλια μου. Μάταια ομως αφου οσο κι αν κοιτούσα τριγύρω τπτ δεν υπήρχε που να ανταποκρίνεται η να θελω να προσεγγισω. Ενώ ήμουν έτοιμος να φύγω βλέπω ενα παιδι σχεδόν συνομηλικο μου τοτε γυρω στα 23. Ψάχνοταν κι αυτο οπως εγω. Με πλησίασε και μου μίλησε. Μου πε ότι έκανε κυρίως ενεργητικό και σπάνια παθητικο. Αν με ρωτατε απ την εμπειρία μου οι περισσότεροι gay ετσι λενε. Μονο που η εικόνα τους δε συνβαδιζρι με τα λεγόμενα τους τις περισσότερες φορες. Υπάρχουν ευτυχώς λίγα αλλα καλα αρσενικα gay παιδια με τα οποία κάποια μιλάω κι απο δω μεσα ατο Skype. Να ναι καλα και να καυλωνουν και για μας. Τελος πάντων , η περιπτωση αυτού του παιδιού ηταν απ αυτούς που μου φαινόταν για παθητικός . Παρόλα αυτα ειχε κατι το ενδιαφέρον πανω του που σε τραβούσε οπως ξαι να χει . Ηταν ψηλός και πολυ αδύνατος αλλα με σωστό σώμα. Μου θύμιζε αρκετα και μένα σε πολλα σημεία . Είπα να δοκιμάσω . Άλλωστε ήθελα να πιάσω καποιο πουτσο στην αναγκη ας ηταν κι αυτος.

γκει σεξ

Τον ακολούθησα σπίτι του. Φοιτητής κι αυτος. Μου λέγε πως κανει αρκετα συχνα one night stands. Αλλα παντα ηταν ο ενεργητικος έλεγε. Ξαπλωσα χωρις πολλα πολλα και έβγαλα τα ρουχα μου. Το ίδιο κι αυτος . Οταν τα βγάλε είδα ότι ηταν παντου αποτριχωμενος οπως και γω.

Η πουτσα του ηταν λεπτή αλλα πιο μακριά απο την δικια μου . Ήρθε απο πανω μου . Του πα πως δεν ήθελα να κανω παθητικο . Πως θα μπορούσα άλλωστε ; Δεν ειχε κανενα χαρακτηριστικό ωςτε να σε καυλωσει για να τον φας. Ουτε και κεινος ήθελε. Για να μη παει χαμένη η βραδια δε θα το άφηνα ετσι . Άρχισε να τρίβεται πανω μου καθώς τα ξυρισμενα μας καυλια ακουμπούν αν το ενα το αλλο. Τα αρχιδια του κι αυτα ηταν απαλά χωρις ίχνος απο χνουδι. Τοτε έπιασα τα κωλομαγουλα του και προς έκπληξη μου είδα την ατριχη σουφρα Του να ανοιγει σαν μπουρί. !

 

Η τρύπα του ηταν ολότελα ανοιχτή .

Φαινόταν πως οχι μονο δεν ειναι ενεργητικος αλλα απο κει έχουν περάσει δεκάδες πουτσες. Η δική μου τρύπα μπροστα σε κείνον ηταν σφιχτή σαν παρθένας.

Οσο περνούσα το χερι μου καταλάβαινα το μέγεθος του ανοίγματος αφου ο κρατήρας ανάμεσα απτά ξωλομαγουλα του χωρούσε τα τέσσερα δαχτυλα του χεριού μου ! Με καυλωσε πρόσκαιρα η ιδέα πως διάφοροι γάμιαδες σφηνωσαν τις ψωλες τους μεσα στο φοιτητή για να αδειάσουν το υγρό φορτίο της καυλας τους.

Τα διάφορα σχήματα και μεγέθη άφησαν ανεξίτηλα το αποτελεσμα τους στην τρύπα του με ενα μεγάλο κρατήρα στον κωλο του που έκανε ευκολότερη την πρόσβαση για τους επόμενους που θα περάσουν .

Έπαιξα με τα δαχτυλα μου κυκλικα αυτή την τρύπα που ηταν μνημείο ανακούφισης ανδρικων φαλλων. Το μονο που θα μου απέμεινε να κανω τωρα ηταν να πιάσω με τα χέρια μου το καυλι του. Οπως και εκανα. Με το ενα μου χερι χαιδευα τα απαλά κόκκινα αρχιδια του ξαι με το αλλο του τράβηξα μια γρηγορη μαλακια οπως και με το δικο μου .

Σύντομα ο φοιτητής εχυσε πανω στον δικο μου πουτσο . Την έπαιξα και γω έχοντας τα υγρα του στο όργανο μου και έχυσα και γω με την σειρά μου . Ντυθηκα και εφυγα.

Αυτή η βραδια ηταν μια αμοιβαία αναγκαία ανακουφίση και για τους δυο . Αυτο που κατάλαβα ειναι πως παντα θα υπαρχει καποιος που θα παίρνει ποιο πολλούς απο οσους νομίζεις ότι εχεις παρει εσυ οπως και το ότι πολλοί κωλοι ειναι φτιαγμένοι για πουτσες.

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

 

 

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

γκει ερωτικες ιστοριες

 

 

γκει ιστοριες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button