Γκέι ερωτική ιστορία – Στις καμπίνες του Adult..

Γκέι ερωτική ιστορία – Στις καμπίνες του Adult..
Καλησπέρα συναγωνιστές!!θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ την δική μου ιστορία!!!
Μετά απο αρκετό διάστημα επισκέφτηκα την περασμένη Πέμπτη το ”Adult Theater” αργά το βράδυ.
Ο κόσμος που είχε μέσα δεν ξεπερνούσε στον αριθμό τα 10 με 15 άτομα.
Μετά απο μια περιήγηση που έκανα μπήκα σε μια απο τις καμπίνες… Γδύθηκα τελείως και άρχιζα να χαιδεύομαι. Είχα πάρα πολλές καύλες και ο χώρος της καμπίνας με καύλωνε ακόμη περισσότερο… Δεν πέρασαν περίπου 2 λεπτά και απο την δεξιά πλευρά της καμπίνας ανοίγει το παραθυράκι και βλέπω 3 άτομα ολόγυμνα. Οι 2 όρθιοι και ο τρίτος στα γόνατα να τους τσιμπουκώνει.. Καύλωσα απίστευτα με αυτό το ξαφνικό που είδα. Τους κοιτούσα και τον έπαιζα μέχρι που με ρώτησαν αν ήθελα να πάω και εγώ δίπλα μαζί τους… Φυσικά και δεν αρνήθηκα!

Μάζεψα τα ρούχα μου και βγήκα ολόγυμνος έξω απο την καμπίνα μου (με είδαν 2 άτομα που ήταν απ’ έξω αλλά δεν με ένοιαξε). Μόλις μπήκα μέσα άρχισαν να με χουφτώνουν και εγώ με τη σειρά μου τους άλλους. Είχαν και οι τρείς τους δυνατά καυλιά!!!

Ο ένας μου έπιασε το κεφάλι και με έσπρωξε προς τα κάτω. Γονάτισα και άρχισα να τους τσιμπουκώνω και τους τρείς με λύσσα. Με τσιμπούκωναν δυνατά και χτυπούσαν τις πούτσες τους στο προσωπό μου… Απίστευτη καύλα!!!

Όση ώρα είχα στο στόμα μου τις πούτσες και τις έγλυφα στην διπλανή καμπίνα που ήμουν εγώ πριν είχε μπει ένας άλλος και τον έπαιζε με το θέαμα που του προσφέραμε. Κοιτώντας τον του έκανα σήμα να έρθει και αυτός στη παρέα μας και έτσι έγινε. Ήμουν ανάμεσα από τέσσερις πούτσες να τις γλύφω με όλη μου τη καύλα!!! Δεν είχα ξαναβρεθεί ποτέ μου ανάμεσα απο τόσες πούτσες.

Είχαμε καυλώσει όλοι πάρα πολύ!!! Τότε ο ένας από τα άτομα παίρνει το διπλανό του (μάλλον ήταν φίλοι αυτοί) τον στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να τον πηδάει δυνατά. Εγώ συνεχίζω και γλύφω τους άλλους δύο οι οποίοι παράλληλα τσιμπούκωναν και τον άλλον που γαμιόταν. Σύμπλεγμα με τα όλα του!!! Μετά απο λίγη ώρα αυτός που γαμιόταν λέει θέλω να χύσω και αμέσως του λέω ”στο πρόσωπο μου θα χύσεις και εσύ και όλοι οι άλλοι αν θέλετε”… Είχα γίνει τόσο πουτάνα απο τη καύλα που ήθελα να μου γεμίσουν όλο μου το πρόσωπο με χύσια..και έτσι έγινε!!!

Άρχισαν να χύνουν ο ένας μετά τον άλλον με αποτέλεσμα να φάω τόσα χύσια που στο τέλος δεν έβλεπα τίποτα… Όση ώρα με έχυναν έχυσα και εγώ…

Ήταν απερίγραπτη η καύλα που ένιωσα γιατί μια απο τις πιο τολμηρές μου φαντασιώσεις είχε γίνει πραγματικότητα… Την οποία μάλιστα απαθανάτισα τραβώντας το προσωπό μου γεμάτο απο χύσια φωτογραφία!!!

Ελπίζω να σας άρεσε και να μου επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο!!!

 

Αν σας άρεσε η ιστορία αφήστε σχόλιο για να μας ξαναγράψει ο φίλος!

 

 

gay erotikes istories

 

πηγή: gaywοrld.gr

2 Responses to Γκέι ερωτική ιστορία – Στις καμπίνες του Adult..

  1. klio says:

    kavla!

  2. tsik says:

    wraios!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button