Γκέι ερωτική ιστορία – Η ανακουφιση του Αργυρη

Γκέι ερωτική ιστορία – Η ανακουφιση του Αργυρη
Μολις ειχα επιστρέψει απο εξόδουχος … Ήμουν ακομα με το πουκάμισο αλλα ο Αργύρης μολις τελείωνε απο την σκοπιά και επέστρεφε στους κοιτώνες για να κοιμηθεί μεχρι το επόμενο νουμερο . Ο Αργύρης ηταν η μονη μου διαφυγή στη μονάδα . Ηταν ο μόνος που έκανε παρέα με κανα δυο απο τους εποπ που ειχα παρει εκείνο το βραδυ και καποιος απο αυτούς του το χε πει για μένα . Η στιχομυθία ηταν η εξής “Καλα ειναι μωρε πολλες σηκωμαρες ομως εδω μεσα ” -” ελα ρε μαλακα τραβά καμια μαλακια οπως όλοι και θα χαλάρωσεις ” ειπε ο εποπ “Αυτο σου λεω ρε μαλακα δεν ειναι λύση αυτή . Μονο με μαλακια ειναστε” “Γιατι ρε εμείς πως νομίζεις την βγάζουμε ; Καλύτερα απο σας;” “Εσείς βγαινεται συνεχεια μπορείτε να βρείτε μουνια” “Χαχα. Ποια μουνια ρε μαλακα στο χωριο; Οταν βγαίνουμε παμε στο σπιτάκι με τους άλλους πίνουμε καμια μπύρα βλέπουμε καμια τσοντα ξαι τις βαράμε αυτο τπτ αλλο..” Μετα απο μια παύση συνέχισε “Λοιπόν σου χω λύση στο προβλημα σου” “Τι ρε ; Λέγε” “Μεσα στη μονάδα σου υπαρχει καποιο στόμα που μπορεις να ξεκαυλωνεις” “Ας τις μαλακιες! ” ειπε με έκπληξη ο Αργύρης. “Στο σπιτάκι αυτο που σου λέγα . Ενα βραδυ τον πήρανε κι εμείς με τους άλλους” ” αντε ρε μαλακα ! Τι ειν αυτα που Λες ποιος ειναι;” Τοτε ο εποπ του υπέδειξε εμενα με τα λεγόμενα του ” Νταξ δεν ειναι ότι θα γαμησεις μουνι , αλλα ολα τα στόματα ίδια ειναι ” “Αντε ρε ! Πιπες κι ετσι φάση;”

γκει σεξ

Συνέχισε να αναρωτιέται ο Αργύρης “Ναι ρε μαλακα τι σου λεω…γουστάρει καυλια. Μας Σαλιωσε και τους 5 τις παπαρδελες. Βλέπαμε τσοντουλα κι αυτος ρουφούσε τα παπαρια μας. Και στα ισα σου λεω πως τσιμπουκωνει σα γκομενα” “Τι λες ρε έμεινα τωρα” “Εισαι τυχερός που χετε κι εναν τέτοιο στο θάλαμο. Μονο πρόσεξε ε! Μη βγει παραέξω και έχουμε εμείς τίποτα τρεχαματα και παμε για καμια αναφορά , στο λεω σε σενα που σε ξέρω παραπάνω . ” Ετσι κι εγινε. Με έπιασε ενα βραδυ και μου πε πως ήξερε τα παντα ο Αργυργς. Μαλιστα αυτος ηταν που μου χε πει ότι τακτικά οι Εποπ πήγαιναν και βαρουσαν ομαδικά μαλακια . Απο κείνον το ξερά. Στους υπόλοιπους δεν έλεγε τπτ. Κράτησε το μυςτικο για κείνον . Ετσι εκείνο το βραδυ ειχε γυρίσει απο σκοπιά. Ειχε κρύο έξω . Ηταν 2 και κατι . Όλοι ειχαν κοιμηθεί . Μονο ο θάλαμο φύλακας ηταν έξω και γω ξύπνιος αφου ακομα δεν είδα ουτε ξεντύθει . Μολις γύρισε και άφησε κράνος ξαι όπλο με πλησίασε κςι με τράβηξε απτο χερι . Πήγαμε σε ενα μικρο δωμάτιακι που ειχε τους φοριαμους και χωρις να βγάλει ουτε το τζάκετ του με έσπρωξε να γονατισω. Ξεκουμπωσε την παραλλαγή του και μου δώσε με μεγαλη χαρα το όργανο του. Δεν ειχε απτά μεγάλα καυλια ηταν κανονικό το μέγεθος οπως και τα αρχιδια του . Καλοσχηματισμενο ομως .

Γκέι ερωτική ιστορία 

Εμενα με την αναβροχιας εκει μεσα ομως μου φαινόταν νοστιμότατο. Το χωσε στο στόμα μου αμεσως. Εκεινος μολις τελείωσε την υπηρεσια του και εμενα μολις άρχιζε. Ειχα αναλάβει μολις το πουτσενιο όπλο του κι επρεπε να το γυαλίσω.εθχε λύσει κι αυτος το προβλημα του. Ενώ οι άλλοι συ φαντάροι του ειχαν μονο την παλάμη τους αυτος ειχε ενα στόμα να ανακουφίζεται . Το βαλα ξανα στο στόμα μου και το κράτησα για λιγο σαν καραμέλα για να νιώσω την γεύση μιας πουτσας ξανα. Εκεινος ομως ήθελε να ξαλαφρώνει σχετικά γρήγορα για να παει για υπνο . Αρχησε να μου γαμαει το στόμα σταθερά στο ρυθμό που ήθελε. Το πουτσοκεφαλο μου φούσκωνε το αριστερό μου μάγουλο σε κάθε κίνηση του. Κατάλαβε ομως ότι καθυστερούσε να χυσει ακομα κι αν τον ρουφούσα εγω σε χαλαρό ρυθμό. Ήθελε να τελειώνει γρήγορα και πηρε την κατάσταση στα χέρια του . Για να ρουφαω καλύτερα μου κλεισε την μύτη. Ετσι προσπαθούσα να πάρω ανάσα με τον πουτσο του στο στόμα . Σε κάθε μου προσπάθεια το στόμα μου γινόταν καλη ρουφιχτρα για τον καυλωμενο πουτσο του. Τα χείλη μου ειχαν κολλήσει σα βεντουζα ακριβώς γυρω απο το πουτσοκεφαλο του . Ετςι πιπιλουςα το γυαλισμένος του κεφάλι . Τοτε δεν αργησε καθόλου και άδειασε τα ζεστά του υγρα στη γλώσσα μου μεςα στο κρύο δωμάτιο . Κουμποθηκε οπως οπως ξαι πηγε για τον θάλαμο. Εγω πήγα στις κοινόχρηστες τουαλετες κα τράβηξα μαλακια έχοντας γεύση φανταριστικου σπέρματος ακομα στη γλώσσα μου . Τελείωσα και γύρισα στο θάλαμο. Κοίταξα το κρεβατι του . Ειχε ήδη κοιμηθεί με τα αρχιδια του ανακουφισμένα κατω απο την σκελεα του…

Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

πηγή: greekgaylust.tumblr.com

Οδηγός σεξουαλικής υγείας

 

 

gay erotikes istories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button