Gay ιστορία – Πως έγινα γκέι

Gay ιστορία – Πως έγινα γκέι
Θέλω να εξομολογηθώ πως έγινα γκέι. Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε τι βρίσκουμε και είμαστε γκέι, οι γυναίκες ιδίως λένε το κλασικό “οι άντρες είναι λίγοι…οι μισοί είναι και γκέι…χάθηκε ο κόσμος…”. Ε σας πληροφορώ πως δεν υπάρχει άντρας, στρέιτ, που να πάει με άλλον, και ενεργητικά και παθητικά και να μην θέλει να το ξανακάνει.

Τώρα όλοι εσείς οι και πολύ άντρες θα βρίζετε και θα λέτε τι λέει αυτός.. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Κι ακόμα κι αν μου πει κάποιος ότι πήγα και ήταν απαίσια, θα είναι ή επειδή δεν ήξερε ο άλλος πως να σας πάρει, ή επειδή σιχαινόσασταν τον εαυτό σας εκείνη τη στιγμή. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία σ’ αυτό που επρόκειτο να κάνεις.

Επί του θέματος και της εξομολόγησης μου τώρα… Είμαι 45 χρονών και είμαι οδοντίατρος. Δε θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες για την ταυτότητά μου. Ήμουν παντρεμένος για 3 χρόνια όταν έγινε το σκηνικό, κι έπειτα χώρισα. Παντρεύτηκα 29-32 χρονών με μια κοπέλα που αγαπώ ακόμα και λατρεύω, και χαίρομαι που μετά από 13 χρόνια έχει προσπαθήσει να καταλάβει και δεν με σιχαίνεται πια. Το “σιχαίνομαι” είναι πραγματικά η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει πως νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας για εμάς.

Στα 32 μου, ερχόταν ένας πελάτης στο οδοντιατρείο 4 μήνες συνεχόμενα, για ένα πρόβλημα.  Ο άνθρωπος gay gnorimiesφυσικά ήταν γκέι, και πολύ ανοιχτή καρδιά και μιλούσαμε. Επειδή δούλευε ως αργά τη μέρα, ήθελε το τελευταίο ραντεβού, οπότε 2-3 φορές το μήνα έφευγε η γραμματέας μου και μέναμε μόνοι μας. Καναδυό φορές μετά από μερικές επισκέψεις καθίσαμε να πιούμε ένα ουίσκυ στο γραφείο μου και συζητούσαμε για τη ζωή του.

Δεν ήμουν σίγουρος αν μου την έπεφτε, αλλά και να το έκανε δε με έφερνε σε δύσκολη θέση. Σκεφτόμουν τότε… εντάξει γκέι είναι τι να κάνουμε; ; Όπως καταλαβαίνετε, ήρθε μία βραδιά που το θέμα καθώς πίναμε ήταν το σεξουαλικό. Με ρωτούσε αν τον έχω πάρει και πλέον μου την έπεφτε χύμα. Του είπα όχι, πως είμαι 3 χρόνια παντρεμένος και στρέιτ  γιατί να μου το ρωτάει αυτό; Και μου είπε ότι έπρεπε να έχω δοκιμάζει πριν αποφασίσω να παντρευτώ και να λέω ότι είμαι στρέιτ.

Την επόμενη φορά που πίναμε, ήρθε σαφώς το ίδιο θέμα συζήτησης, και αυτός δίπλα μου μου έπιασε το καυλί. Εγώ ήμουν με το ουίσκυ στο χέρι σε κατάσταση ημι-πανικού. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το ένα έφερε το άλλο, αλλά θυμάμαι πως φιλί στο στόμα δεν υπήρξε και πως ήταν τρυφερός και άγριος μαζί μου ταυτόχρονα. Όπως ήμουν εγώ με τη γυναίκα μου δηλαδή. Άλλο να το κάνεις, κι άλλο να στο κάνουν όμως.

Ένιωσα κάθε λόγο για κάθε αναστεναγμό που έκανε η γυναίκα μου τότε όταν την πήδαγα. Και μπορώ να ομολογήσω πως δεν ήξερα αν ήθελα. Δε μου δώθηκε η ευκαιρία. Απλά με έπιασε, με γύρισε και όλα έγιναν φυσιολογικά. Και φυσικά δεν υπήρξε διείσδυση κατευθείαν. Με έπαιζε. Πρώτη φορά με έπαιζαν. Ως τότε εγώ έπαιζα με τις γυναίκες, όπως ήθελα. Αλλά το να σου κάνει ο άλλος ότι θέλει, αυτό είναι αλλιώς.

Αφού τελείωσε μέσα μου, μπορώ να πω πως δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να βγει. Αφού ντυθήκαμε και πλυθήκαμε με ρώτησε αν είμαι τόσο σίγουρος τώρα, μου είπε ότι μπορεί να μου ζητήσει συγγνώμη άμα θέλω και αν ήταν κάτι που έγινε χωρίς τη θέλησή μου, αλλά και ότι μπορεί να συνεχίσει την θεραπεία με τα δόντια του σε άλλον οδοντίατρο. Κάθισα να το σκεφτώ, και του είπα πως δεν τίθεται τέτοιο θεμα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Μου είπε ότι του αρέσω και ότι πιθανόν να μου ξαναριχτεί, οπότε αν δε θέλω να το πω.Με έκανε να νιώθω άνετα.

Την επόμενη μέρα το είπα στη γυναίκα μου. Γιατί; Γιατί ήξερα πως θα το ξανάκανα. Γιατί ήθελε παιδιά και πιθανόν κάποιον δίπλα της που δε θα πήγαινε και με άλλους. Γι’ αυτό και καταλαβαίνω μια προηγούμενη εξομολόγηση που διάβασα. Με σιχάθηκε. Με παράτησε. Αλλά τώρα είμαστε φίλοι.

Η ειλικρίνεια είναι η πιο βασική οδός για να φτάσεις εκεί που θες. Ακόμα κι αν αργήσεις, θα φτάσεις. Και κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ή παρά παράποτε που λέει κι η γυναίκα μου (έτσι την αποκαλώ πάντα). Με τον τύπο κάναμε σχέση κάνα εξάμηνο αλλά επειδή σαφώς δεν ήξερα από γκέι σχέσεις το διαλύσαμε, δε θυμάμαι καν το γιατί. Ήταν δύσκολο να βρω τον επόμενο, επειδή αυτός ήταν ο πρώτος μου και ήρθε σε μένα.

Κάποια φάση σκέφτηκα να γυρίσω στη γυναίκα μου να της ζητήσω συγγνώμη, να της πώ ψέματα πως ήταν μόνο εκείνη η φορά στο γραφείο… μετά κατάλαβα πόσο κακός άνρθωπος μπορώ να γίνω σε κάποια που με λατρεύει. Και δεν το έκανα. Και σαφώς μετά από λίγο καιρό ανακάλυψα πόσοι γκέι υπάρχουν στον κόσμο. Και το γιατί είναι επειδή η αίσθηση είναι διαφορετική. Επειδή ο οργασμός είναι άλλος. Επειδή είμαστε άνθρωποι και σαν άνθρωποι θέλουμε να γνωρίζουμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας και όχι μόνο εκείνες τις “επιτρεπτές από την κοινωνία”.

πηγή: afesi.gr

gay sex

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button