Gay ιστορία – Ο χοντρός του Video Club

Gay ιστορία – Ο χοντρός του Video Club
Τον είχα σταμπάρει από καιρό. Δούλευε σ’ ένα Video Club, που νοίκιαζε κυρίως τσόντες. Στο μαγαζί είχαν και μερικές κανονικές ταινίες, έτσι για τα μάτια του κόσμου, οι περισσότερες από τον καιρό του Νώε. Ήταν χοντρούλης με πολύ γλυκό πρόσωπο και γένια, 30αρις και φαινόταν αυτό που λέμε … καλό παιδί. Από τις τρίχες στα χέρια του, που έφταναν μέχρι και τα δάχτυλα των χεριών του, καταλάβαινα, πως ο τύπος πρέπει να ήταν αρκούδα κι αυτό με τρελαίνει. Τον έβλεπα αρκετά συχνά, μιας και καθώς βαριέμαι να κατεβάζω τσόντες από το internet, πήγαινα στο κατάστημα που εργάζεται, για να νοικιάσω. Όταν δεν ήταν εκεί, έπαιρνα ότι τσόντα με καύλωνε, αλλά όταν τον πετύχαινα, νοίκιαζα πάντα gay porno και μάλιστα με πρωταγωνιστές άντρες, όπως και του λόγου του …

Ένα βραδάκι με μπόλικες καύλες, σκέφτηκα να πάω για καμιά τσοντούλα στο γνωστό πλέον Video Club, ελπίζοντας να πετύχω και τον χοντρούλη, για να φουντώσω λίγο περισσότερο. Στάθηκα τυχερός διπλά. Από την μια ήταν εκεί ο “φίλος” μου κι από την άλλη δεν είχε καθόλου κόσμο στο μαγαζί, εξάλλου έκλειναν σε λίγο και ήταν ευκαιρία να του πιάσω κουβέντα. Τον χαιρέτησα και ξεκίνησα να ρίχνω μια ματιά στις gay τσόντες. Γαμώτο! σκέφτηκα, όταν μπήκε κάποιος άλλος για να επιστρέψει ένα DVD. Ευτυχώς δεν ήθελε να πάρει άλλο κι έφυγε γρήγορα.

– Ας μην σε καθυστερήσω κι εγώ, είναι και ώρα να κλείσεις, είπα.

– Μην ανησυχείς, με το πάσο σου, απαντάει. Μόνο στάσου να κλειδώσω και να κατεβάσω τα στόρια (εσωτερικά) για να μην μπαίνουν κι άλλοι.

Πράγματι κλείδωσε κι όσο έψαχνα να βρω τι θα νοικιάσω, αυτός συμμάζευε το μαγαζί. Δεν τον είδα πρόθυμο για κουβέντα κι έτσι σκέφτηκα, πως θα ήταν καλύτερα να πάρω την τσόντα μου και να γυρίσω στο σπίτι για μια καλή μαλακία. Δε βρήκα κάποια καινούρια ταινία κι έτσι νοίκιασα μια που είχα δει και παλιότερα (τελικά καλό θα ήταν να γράψω μερικές). Πηγαίνοντας προς το ταμείο και βλέποντας τον και πάλι από πάνω μέχρι κάτω, πίστεψα, πως αξίζει να δοκιμάσω κάτι περισσότερο.

Του δίνω το εξώφυλλο της ταινίας, λέγοντάς του:

– Ξέρεις τι θα ήθελα τώρα ρε φίλε; αλλά είναι αργά γαμώτο.

– Πες και βλέπουμε, απαντάει.

– Έχω πολλές καύλες και στο σπίτι θα δυσκολευτώ να μείνω μόνος για να δω την ταινία (ψέματα), μήπως θα μπορούσαμε να την βάλουμε σ’ ένα από τα δωμάτια πίσω και να τραβήξω μια μαλακία;

– Έγινε, μου λέει. Έτσι κι αλλιώς δε θα φύγω ακόμη, έχω να τελειώσω με σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Φαντάζομαι πως θα τελειώσεις μέχρι τότε.

– Μια χαρά, του είπα και μπήκα σ’ ένα απ’ αυτά τα μικρά δωμάτια μαλακίας.

Η ταινία ξεκίνησε από το σημείο που του ζήτησα να ρυθμίσει. Ήταν σε μια σκηνή, όπου ένας ψωλαράς γαμούσε δυο χοντρούς άντρακλες. Για την ακρίβεια δεν τους γαμούσε, αλλά μάλλον τον γαμούσαν, αφού τον είχαν βάλει κάτω και του έπαιρναν κάτι ξεγυρισμένα τσιμπούκια και μετά καθόταν ο ένας πάνω στον πούτσο του κι άλλος πάνω το πρόσωπό του, αναγκάζοντάς τον να γλύφει την κωλοτρυπίδα του. Σκέτη καύλα σας λέω. Τον ζήλευα αυτόν τον πούστη, με τους δυο χοντρούς να τον έχουν βάλει στην μέση, με σκοπό να τον ξεζουμίσουν.

Όση ώρα έβλεπα την αγαπημένη μου σκηνή, έπαιζα με τον πούτσο μου όλο και πιο δυνατά και γνωρίζοντας τι ακολουθεί παρακάτω στην ταινία καύλωνα διπλά. Περίμενα την σκηνή, όπου ο γαμιάς της ταινίας στέκεται όρθιος και οι δυο χοντροί στα γόνατα με ανοικτό το στόμα. Ο τύπος μαλακίζεται μόνος του, ενώ ο ένας χοντρός του χαϊδεύει τα μεγάλα αρχίδια του κι ο άλλος απλώνει το χέρι του στα κωλομέρια και στα μπούτια. Όταν φτάνει η ώρα να χύσει, τότε πιτσιλάει μια στο στόμα του ενός κι αμέσως μετά στο στόμα του άλλου. Ώσπου, εναλλάξ, γεμίζει τα στόματά τους με παχιά χύσια.

Πριν όμως να φτάσω σ’ αυτή τη σκηνή κι ενώ είχα χαθεί από τον κόσμο τούτο, ακούω τη φωνή του “δικού” μου χοντρούλη να με “ξυπνάει”…

 

Πριν όμως να φτάσω σ’ αυτή τη σκηνή κι ενώ είχα χαθεί από τον κόσμο τούτο, ακούω τη φωνή του “δικού” μου χοντρούλη να με “ξυπνάει”…

– Πως πάει όλα καλά εκεί μέσα;

– Τιιιιι; είπα, αφού δεν άκουσα καλά.

– Όλα καλά … λέωωωω; ξαναρώτησε

– Μ’ έκοψες πάνω στο καλύτερο ρε φίλε, είπα κάπως δυνατά και με παράπονο.

– Συγνώμη ρε … κι άκουσα τη φωνή του να δυναμώνει και τα βήματά του να πλησιάζουν στο μέρος μου.

Δεν είχα κλείσει την πόρτα και να ‘τος πίσω μου

– … τι μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω; είπε με υπονοούμενο …

Εδώ είμαστε, σκέφτηκα, και του λέω:

– Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις ότι κι ο χοντρός στην ταινία; αυτός στα δεξιά.

Ο γαμιάς της τσόντας καθόταν σε μια πολυθρόνα κι ο ένας από τους δυο χοντρούς, ήταν πεσμένος στα γόνατα και τον τσιμπούκωνε βαθιά.

– Θα τα καταφέρεις να το κάνεις το ίδιο καλά μ’ αυτόν, ρώτησα.

– Άραξε φίλε και θα δεις!

Άραξα και … είδα. Κι όταν λέω είδα, εννοώ πως τα είδα όλα! Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου είχαν ξαναπάρει. Ο τύπος δεν είχε στόμα, πηγάδι απύθμενο είχε. Είναι σίγουρος, πως αν έπαιρνα άλλη στάση, που θα τον βόλευε περισσότερο, θα ρουφούσε και τ’ αρχίδια μου. Ξεκίνησε πιπιλώντας το κεφαλάκι και κάθε τόσο κατέβαινε και βαθύτερα, ώσπου έφτασε στην ρίζα. Εκεί σταμάτησε και για πολύ ώρα τον κράτησε όλο μέσα και ομολογώ πως δεν ξέρω τι στο καλό έκανε με την γλώσσα του εκεί μέσα, αλλά μ’ έκανε να μουγκρίζω από ηδονή.

Τον έβγαλε από το στόμα του και πριν ακόμη να πάρει ανάσα, με κοιτάει και ρωτάει:

– Σ’ αρέσει;

– Ναι καύλα μου, του λέω, συνέχισε έτσι, γλύψε μου και τ’ αρχίδια τώρα.

Έβγαλα παπούτσια, κάλτσες, πανταλόνι κι έμεινα με το πουκάμισο ανοικτό. Τον άφησα να συνεχίσει. Τα γένια του ήταν αρκετά μεγάλα και μαλακά. Φαγούριζαν ευχάριστα καθώς ακουμπούσαν στ’ αρχίδια μου και στο εσωτερικό των μηρών μου, την ώρα που με παπάριαζε στα χαμηλά. Έπαιξε με την γλώσσα του παντού στ’ αρχίδια μου και τριγύρω και μετά τα ρούφιξε το καθένα χωριστά, αλλά και τα δυο μαζί. Ο τύπος ήταν μάστορας. Απερίγραπτος! Με τα χέρια του έπιασε τα πόδια μου, από τους αστραγάλους και τα σήκωσε ψηλά στους ώμους του. Ξεκίνησε πάλι το γλύψιμο από την βάση των αρχιδιών και προχώρησε στα μπούτια, στα γόνατα, στις γάμπες κι έφτασε στα πέλματα. Ένωσε τα πόδια μου κι έφερε τις πατούσες μου ψηλά στο στήθος του. Έσμιξε τα δυο μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μου, έγειρε το κεφάλι του προς τα κάτω και τα ρούφηξε. Τα ρούφηξε δυνατά και τα “έγδαρε” με τα δόντια του. Έμεινε αρκετή ώρα να γλύφει τα πόδια μου παντού, αλλά ξαναγύρισε σ’ αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο.

– Και τώρα θέλω να με χύσεις, παίδαρε, είπε και βούτηξε και πάλι στο καβλί.

Άρπαξε το χέρι μου και μ’ έβαλε ν’ ακουμπήσω το λαρύγγι του. Κατάπιε με μιας τον πούτσο και με το χέρι μου ένιωθα το λαρύγγι του να φουσκώνει. Τον πήρε όλο μέσα, όσο πιο μέσα μπορούσε να μπει.  Δε μπορώ να περιγράψω την καύλα που ένιωσα. Έτρεμα ολόκληρος, δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Όλα τα χύσια μου, με μιας πετάχτηκαν απ’ τ’ αρχίδια μου και γέμισαν τον πούτσο κι από τον πούτσο μου πλημμύρησαν το στόμα του. Τον άκουσα να μουκγρίζει καθώς τα κατάπινε και όσο έχυνα, έσφιγγε τα μπούτια μου με δύναμη. Όταν τελείωσα, δεν έβγαλε το καβλί μου από το στόμα του.  Δεν σταμάτησε να το ρουφάει, ήθελε και την τελευταία σταγόνα.

Τα ήπιε όλα.

– Σου άρεσε αγορίνα μου; είπε

– Αν θέλεις να μάθεις, έλα σπίτι μου να σου πω.

– Αφού έχεις κόσμο είπες!

Του έκλεισα το μάτι κι έσκυψα να μαζέψω τα ρούχα μου.

Θα ‘ρθεις; ρώτησα … αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…!

 

πηγή: tetest.wordpress.com

 

One Response to Gay ιστορία – Ο χοντρός του Video Club

  1. cretebear says:

    poso tha thela na mouna o xontros tou video club…idia gousta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button