Ένα ‘gay friendly’ μήνυμα της John’s Anglican Church στην Αυστραλία!

Με στόχο τους πιστούς που είναι ομοφοβικοί η Εκκλησία της Αυστραλιανής επαρχίας στόχο είχε με το μήνυμά της αυτό να προκαλέσει τους πιστούς.  

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι που πέρασαν έξω από την Αγγλικανική εκκλησία του Γκόσφορντ, καθώς η Εκκλησία έβγαλε πινακίδα στην οποία αναγραφόταν Ο Χριστός είχε δύο μπαμπάδες και εξελίχθηκε μια χαρά. Με στόχο τους πιστούς που είναι ομοφοβικοί η Εκκλησία της Αυστραλιανής επαρχίας στόχο είχε με το μήνυμά της αυτό νε προκαλέσει τους πιστούς.

Το μήνυμα ανέβασε κάποιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη και έχει κάνει πάταγο σύμφωνα με το koolnews, καθώς το έχουν δει 774.271 άνθρωποι και δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος.

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη – όπως αναφέρει η πινακίδα, οι υπεύθυνοι του ναού φαίνεται να ακολουθούν τα βήματα της Αγγλικανικής εκκλησίας του Γκόσφορντ στην Αυστραλία, στην οποία πριν από λίγες εβδομάδες είχε αναρτηθεί αντίστοιχο μήνυμα που τόνιζε: Αγαπητοί Χριστιανοί, μερικοί άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι, ξεπεράστε το, με αγάπη ο Θεός.

 

Πηγή: prismanews.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button