Γκέι ερωτική ιστορία – Ένας αράπης!

Γκέι ερωτική ιστορία –  Ένας αράπης!
Το όνομα μου είναι Γιώργος και είμαι 20 ετών. Έχω γυμνασμένο σωματάκι, παιδικό προσωπάκι και άτριχο σώμα. Παρά τα 20 μου χρόνια είχα ελάχιστες εμπειρίες με αγόρι έως τώρα. Τον τελευταίο καιρό είχα σχέση με ένα παιδί και τον είχα ερωτευτεί τρελά.. αυτό μέχρι που τον έπιασα στο κρεβάτι με τον κολλητό μου. Πληγώθηκα όσο ποτέ άλλοτε και ορκίστηκα να τον εκδικηθώ.

 

Απόγευμα λοιπόν, ότι έχει  ψιλοδύσει  ο ήλιος, καλοκαίρι και εγώ περπατάω στα στενά τις Κυψέλης. Σε μια φάση, αντικρίζω έναν μαύρο γύρω στα 28 με ωραίο σώμα τα μάτια μου άμεσως κλειδώνουν στα δικά του και ξέρω τι θέλουμε και οι δυο. Όσο τον πλησιάζω τόσο νιώθω τον πόθο να μεγαλώνει. Είναι ένας παίδαρος με υπέροχο σώμα που το αμάνικο του άφηνε να φανεί. Αναπόφευκτα το βλέμμα μου στρέφεται στο καυλί του και μένει για αρκετή ώρα εκεί… Έχει καυλώσει και από ότι φαίνεται τίποτα από όσα λένε για τους αράπηδες δεν είναι ψέμα. Αυτός με κοιτούσε και όταν σήκωσα τα μάτια μου από το καυλί του μου χαμογέλασε και μου έγνεψε να τον ακολουθήσω.

 

Τον ακολούθησα! Ποτέ δεν είχα πάει με άγνωστο και τώρα ήμουν έτοιμος να γαμηθώ με έναν αράπη που γνώρισα στο δρόμο. Στη διαδρομή δεν είπαμε τίποτα μόνο γύριζε κάποιες στιγμές, με κοιτούσε και χαμογελούσε. Φτάσαμε σε μια πολυκατοικία, μπήκαμε μέσα και κατευθυνθήκαμε στο διαμέρισμα του. Ένα σκοτεινό υπόγειο. Έκλεισε την πόρτα βιαστικά και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα! Ένιωθα να με ρουφούσε ολόκληρο… μια ανεξήγητη έλξη και φόβο. Γρήγορα ξεκούμπωσε το παντελόνι του και το άφησε να πέσει στο πάτωμα ενώ με έσπρωξε να πέσω τα γόνατα. Είχε ένα υπέροχο καυλί τεράστιο με φλέβες να διατρέχουν όλο το μήκος του ένα  πουτσοκεφαλο  σαν το χέρι ενός μικρού παιδιού και κάτι  αρχιδάρες  μεγάλες σα μήλα. Γρήγορα πήρα στο στόμα τον ξυρισμένο του πούτσο η γλώσσα μου γύρισε με βιασύνη γύρω από το τεράστιο  πουτσοκέφαλο .

 

-Μμμμμμ, Καύλα! ψέλλισε αυτός

 

Άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια και να περνώ όλο το καυλί του στο στόμα. Ήθελα να του κάνω την καλύτερη πίπα που του είχαν πάρει ποτέ! Έπιασε το κεφάλι του με τα δυνατά του χέρια και μου κάρφωσε το παλούκι του μέχρι το λαρύγγι. Πνίγηκα, αλλά γρήγορα βρήκαμε το ρυθμό. Μου γαμούσε το στόμα ενώ είχε κλειστά τα μάτια ίσως σκεφτότανε καμία γκόμενα να του κάνει πίπα αλλά δε με ενδιέφερε, εγώ ήξερα ότι ήθελα το  ψωλόχυμα  του σαν διψασμένη πουτάνα.

 

Μου γαμούσε το στόμα για αρκετή ώρα μέχρι που ένιωσα το καυλί του πολύ σκληρό και άρχισε να μουγκρίζει.. Ήξερα ότι σύντομα θα έχυνε. Συνέχισα με περισσότερο πάθος να τον ρουφάω και τότε άρχισε να χύνει ποτάμια σπέρματος στο στόμα μου. Αχόρταγα καταπίνα όσους χυμούς του προλάβαινα! Το χύσι του ήταν τόσο πολύ και τόσο πηχτό, αλμυρό και τέλειο. Παρά τις προσπάθειες μου να τα καταπιώ όλα, χύσι έτρεχε από το στόμα μου και έπεφτε στο πάτωμα. Δεν κουνήθηκε παρά όταν μαλάκωσε τελείως. Έβγαλε τον πούτσο του και μου έδειξε ότι είχε πέσει στο πάτωμα. Με τα πόδια του με έσπρωξε κάτω και άρχισα να γλείφω το πάτωμα καθαρό αυτός με κοίταξε με το αυταρχικό του βλέμμα και μου είπε: -Έτσι μπράβο πουτάνα. Σαρέσει το χύσει του αράπη σου ε? Ακόμα δεν είδες τίποτα καριόλα!

 

Μπήκε στο ντους και μου έγνεψε να μπω μαζί του. Με έβαλε να τον σαπουνίσω ολόκληρο και όταν τέλειωσα μαζί του με γύρισε χούφτωσε το κωλαράκι μου και μου κάρφωσε ένα δάχτυλο κατευθείαν μέσα. Πόνεσα αλλά τον ήθελα τόσο.. ήταν ένας μαύρος θεός έτοιμος να με γαμήσει. Εγώ έσκυψα προσφέροντας του καλύτερη θέα του κώλου μου.

-Θα σε ξεσκίσω καριόλα. Τώρα θα δεις τι πάει να πει αράπικη ψωλή

Ένιωσα το  πουτσοκέφαλο  του στην τρύπα μου ενώ το νερό συνέχιζε να τρέχει πάνω στα γεμάτα ηδονή σώματα μας. Είχα καυλώσει απίστευτα και άρχισα να παίζω με το καυλί του με το κωλαράκι μου. Το έτριβα σα καλή καριόλα του πάνω στον τεράστιο του πούτσο

 

-Φτάνουν τα παιχνίδια! Πάρτον όλο μέσα πουτάνα, είπε και μου τον κάρφωσε όλον μέσα μέχρι τα αρχίδια ενώ με το χέρι του κάλυψε το στόμα μου που αναπόφευκτα έβγαλε μια δυνατή κραυγή.

-Θα σε ξεσκίσω καριόλα! Μου τον κάρφωνε τελείως μέσα και τον  έβγαζε  τελείως έξω. Με τρέλανε στον πόνο, δάκρυα τρέχαν από τα μάτια μου αλλά δεν τον ένοιαζε.

-Σαρέσει να σε γαμάει ο αράπης σου καριόλα ε? Σύντομα θα με παρακαλάς να στον καρφώνω έτσι. Δεν είχε άδικο… λίγη ώρα αργότερα ο πόνος είχε φύγει και μόνος μου έσπρωχνα το κωλαράκι μου στο καυλί του

-Γάμα με! Ξέσκισε με καυλιάρη, του φώναξα

 -MMM σε πηδάω πουτάνα… έχεις υπέροχο σφιχτό κωλαράκι! Με γαμούσε στο ντούς άγρια σαν άγριο ζώο που είχε να γαμήσει χρόνια. Πραγματικά με ξέσκισε

-Χύυυνωωωω καριόλα, φώναξε και ένιωσα το κωλαράκι μου να πλημμυρίζει με σπέρμα. Ξεπλύθηκε και έφυγε… ένιωσα πουτάνα, ένα σκεύος ηδονής για τον γαμιά μου. Βγήκα από το κρεβάτι και ξάπλωσα στο κρεβάτι διπλα του. Δεν είπαμε τίποτα απλά έκατσα στην αγκαλιά του και με πήρε ο ύπνος γυμνός δίπλα του…

 

Το πρωί ένιωσα χέρια να μου τρίβουν το κωλαράκι μου. Ξύπνησα και βλέπω 5 αράπηδες με τις ψωλές στο χέρι να με κοιτάνε και να χαμογελάνε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία….

 

πηγή: menonthenet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button