Γκέι ερωτική ιστορία – Athens By Night!

Γκέι ερωτική ιστορία –  Athens By Night!
Είμαι 22 180 68 με σφιχτό κωλαράκι και μεγάλες ρώγες. Εχτές γύριζα το βραδυ σπίτι πολύ αργά. Φορούσα ένα κολλητό τζιν και ένα  μπλουζάκι  που διαγράφονταν η ρόγες μου πάνω του. Ενώ περπατούσα στο δρόμο αφηρημένος σταματάω σε ένα φανάρι. Τότε καταλαβαίνω κάποιον από ένα αυτοκίνητο που περνούσε διπλα να μου στέλνει φιλάκια, τον κοιτάζω, ήταν 30 άρης πολύ λαϊκός τύπος σαν να είχε βγει από μπουζουκομάγαζο. Μου φωνάζει,  τι είσαι εσύ αγορίνα μου, τι μουνάκι είναι αυτό?  και σταματάει το αυτοκίνητο λιγό πιο κάτω. Εγώ δεν έκανα καμια κίνηση. Είχα μείνει άναυδος. Τότε ακούω τον τυπά να φωνάζει  έλα να σου δείξω τι έχω για σένα, έλα να πιπιλήσεις το γλειφιτζούρι μου . Καύλωσα….  

Πλησιάζω στο αυτοκίνητο και τον ρωτάω αν τρέχει τίποτα. αυτός όση ώρα του μιλούσα κοιτούσε τις ρώγες μου και χάιδευε το καυλί του πάνω από το παντελόνι… Τον ρωτάω τι θέλει με ύφος παρθένας που δεν έχει πιπιλήσει ποτε πούτσο και αυτός βγάζει το καυλί του έξω και μου το δείχνει… Ελα μανάρι μου μου λέει, έλα να σου δείξω τι θα πει άντρας…. Μπαίνω μέσα στο αμάξι και του το πιάνω, ήταν τόσο ζεστό και σκληρό. Ηταν μεγάλο και χοντρό πολύ.. Το  πουτσοκεφαλο  του έσταζε σπέρμα…   Το πιάνω πιο σφιχτά και αρχίζω να το παίζω πάνω κάτω. Ο τύπος έκανε λες και τον χτύπησε ρεύμα. Αχ μανάρι μου, μου λέει, τι χεράκι απαλό είναι αυτό… Σε λίγο, μου βγάζει τη μπλούζα και κολλάει στις ρώγες μου…Τις ρουφούσε, τις έγλυφε, τις δάγκωνε… Το έκανε με μανία, σα να ήταν μωρό και ήθελε να πιει το γάλα του!

Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να χαϊδεύει την τρυπούλα μου…. ήταν ξυρισμένη και απαλή… Μουνάρα είσαι , μου λέει, και αρχίζει να παίζει την τρυπούλα μου με τη γλώσσα του… Θα σε γκαστρώσω απόψε, μου λέει… Και αρχίζει να τρίβει το  πουτσοκεφαλο  πάνω κάτω στην τρυπούλα μου…..   Αντιλαμβάνομαι όμως ότι έξω από το αυτοκίνητο, μας κοιτάζουν δυο πακιστανοί, σαν και αυτούς που πουλάνε κάτι μαλακίτσες στο δρόμο. Ο τυπάς τους χαμογελάει και τους λέει  τι κοιτάτε ρε? ξεσκίζει το μουνάκι του….   Εγώ τότε του λέω να μην είναι ρατσιστής και μου απαντάει  ΟΚ και λέει στα παλικαρια να γαμήσουν και αυτά μουνί όταν τελειώσει αυτός…

 

πηγή: menonthenet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button