Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος (5ο μέρος)

Οι καλογυμνασμένοι μπράβοι του Αφεντικού , με είχαν πιάσει στα δυνατά τους χέρια και με έσερναν με την βία στο κάτω όροφο , σε ένα ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο .

 

Έκλαιγα , φώναζα στον Βλάντ που έφευγε μετρώντας τα λεφτά απο την αγοραπωλησία μου αλλά μάταια ! Με εγκατέλειψε στα χέρια των διεστραμμένων μου αγοραστών που πλέον είχαν δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στο κορμάκι μου .

 

–        Σκάσε πουστράκι ! Σταμάτα να κλαίς . Ο γαμιάς σου σε πούλησε σε εμάς και θα σε φροντίσουμε καλά ! Μην ανυσηχείς ! Θα χορτάσεις ψωλή στο κώλο και το στόμα ! Θα χύνει η μια , δεν θα προλαβαίνεις να καταπιείς και θα μπαίνει η άλλη είπε ο ένας απο αυτούς και οι υπόλοιποι γέλασαν .

–        Έλα να σε πλύνουμε και να σε ετοιμάσουμε ! Το Αφεντικό έχει κέφια σήμερα !

–         Το ίδιο και εμείς είπε γελώντας ο ένας τρίβωντας το καβάλο του .

 

Με έριξαν στο πάτωμα του λουτρού , στα κρύα πλακάκια ενώ εγώ ξέσπασα σε γοερά κλάματα που δεν τους συγκινούσαν . Με τρόμο είδα τους δύο μπράβους και ακόμα δύο άλλους αγνώστους που μπήκαν να ξεντύνονται και να μένουν ολόγυμνοι μπροστά μου .

 

Οι πούτσες τους κρέμονταν ημίσκληρες ανάμεσα στα βαριά τους αρχίδια και ήξερα ότι θα έπρεπε να τις ξεκαυλώσω μια μια !

 

–         Πάρτε τον κάτω απο το ντούς . Άκουσα μια φωνή να λέει και πράγματι με σήκωσαν σαν να ήμουν πούπουλο και με πήγαν κάτω απο την ντουσιέρα που έτρεχε καυτό νερό .

 

Μπήκαν οι δύο τους δεξιά και αριστερά κάτω απο το νερό κρατώντας με απο τα χέρια ενώ ο τρίτος ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου σαπουνίζει την πλάτη και το κωλαράκι .

 

–         Κοιταχτε καυλιάρικο κωλαράκι που έχει ο γαμιόλης άκουγα να λένε

–      Ναι ! Ναι φτιαγμένο για γαμήσι και ξύλο ! Που πάει και βρίσκει τόσο καυλιάρικα πουστράκια ο Βλάντ .

–         Ξέρει εκείνος που τα ψαρεύει ! Τα ταίζει ψωλή , τα γλεντά καλά καλά και μετά τα πουλά εδώ σε μας και καλοπερνάμε και εμείς .

–       Έτσι δεν είναι πουστάρα ; Δεν θα καλοπεράσουμε και εμείς είπε ο ένας και κάτω απο το καυτό νερό κόλλησε τα τεράστια σαρκώδη του χείλη στα δικά μου ρουφώντας τα με πάθος και χώνοντας την γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου .

 

Απο πίσω ο άλλος γαμιάς , σταμάτησε το σαπούνισμα και πια έτριβε την σκληρή του ψωλή επάνω στα κατακόκκινα απο το ξύλο και τα σκαμπήλια κωλομάγουλά μου . Είχε καυλώσει πάρα πολύ και μου άνοιξε τα κωλομέρια , αρχίζοντας να μου τρίβει το πουτσοκέφαλο πάνω στην τρυπούλα μου .

 

Έφτυσε πάνω στο τρυπάκι μου και άρχισε να μου μπήγει την ψωλάρα του ενώ οι άλλοι δύο με κράταγαν ακίνητο κάτω απο το καυτό νερό . Ένας άλλος τράβαγε φωτογραφίες καθώς με κωλογαμούσε ο άγνωστος γαμιάς έτσι στα όρθια .

 

–        Σου αρέσει πουταναριό ; Το χώνεψε η κωλάρα σου ; καριολόπουστα !

–       Ναι ! και άλλο έκανα ξεψυχισμένα καθώς προσπαθούσα με βαθιές ανάσες να χωνέψω το καυλί στο κώλο .

–         Έτσι γάμησέ τον τον πούστη ! Βαθιά όπως του αρέσει του ξεκωλιάρη !

–        Ναι σκίσε τον .

 

Το γαμήσι ήταν βίαιο και κάθε τόσο μου σκαμπήλιζε τα κωλομέρια ξανά και ξανά ενώ εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ απο την ατσάλινη λαβή των άλλων δύο .

 

–         Θέλει κανείς να δοκιμάσει το κωλαράκι του !

–        Εγώ ! Εγώ είπε ο τέταρτος της παρέας που τόση ώρα τον έπαιζε και κοιτούσε λυσσασμένα

 

Η δεύτερη πούτσα μπήκε και αυτή στο κώλο μου κάνοντάς τον να πάρει φωτιά και άρχισε να μου κάνει μπηχτές ψωλιές βρίζοντάς με χυδαία

Ο επίλογος δόθηκε με εμένα στα γόνατα ενώ οι 4 τους , έπαιζαν τις ψωλές τους μπροστά στο πρόσωπό μου .

 

Ήξερα ότι ήθελαν να μου κάνουν bukkake και για να μην τους εξαγριώσω , είχα ανοίξει καλά το στοματάκι μου και περίμενα υπομονετικά την πρώτη ψωλή να ξεκαυλώσει μέσα !

 

–         Πάρτα γαμιόλη στο στόμα και μην καταπίνεις ακόμα είπε ο ένας και έχυσε στο στόμα μου πιτσιλώντας με και στο πρόσωπο .

–         Γαμιότσουλο , και εδώ ! είπε και ο δεύτερος βογγώντας .

 

Έχυσαν ο ένας μετά τον άλλο και το στόμα μου γέμισε χύσια . Γέλαγαν όλοι ενώ εμένα με είχε κατακλύσει ένα συναίσθημα αηδίας που είχα τα χύσια 4 διαφορετικών αντρών στο στόμα μου να λιμνάζουν .

 

–         Κατάπινε αργά αργά διέταξαν και με τραβούσαν συγχρόνως βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους .

 

Υπάκουα ! χωρίς να τολμήσω να αντιδράσω άρχισα να καταπίνω τα χύσια τους με μικρές γουλιές μέχρι που άδειασε το στόμα .

 

–         Άνοιξε το πουτανίστικο στόμα σου να δω μήπως κλέβεις είπε ο ένας και με χαστούκισε . Το άνοιξα και έβαλε τα δάκτυλά του μέσα μου γελώντας . Έκανα να το κλείσω και να σηκωθώ αλλά δεν με άφησαν .

–       Όχι ακόμα , έχουμε να ποτίσουμε το στοματάκι σου και με «σαμπάνια» είπαν σαρκαστικά .

 

Άρχισε ο ένας μετά τον άλλο να ουρεί στο στόμα και το πρόσωπό μου , μεγαλώνοντας τον εξευτελισμό και την ταπείνωση που ένοιωθα . Κόντεψα να πνιγώ και μου βγήκαν τα ούρα τους απο το στόμα πάνω στο σώμα μου ενώ με κλώτσησαν δυνατά που δεν τα κατάφερα να τα πάρω όλα στο στόμα .

 –         Γαμιόλα ! Κοίτα πως έγινες ! Πνίγηκες στα χύσια και τα ούρα ! Ούτε οι πουτάνες της Φυλής δεν είναι τόσο βρώμικες .

 Έφαγα αρκετά σκαμπήλια και ξυλιές στο κώλο και πάλι με ανάγκασαν να πλυιώ κάτω απο το καυτό νερό ενώ ένας απο αυτούς , έβαλε στην ντουσιέρα ένα ειδικό κλύσμα και μου άδειασε νερό στο έντερο για να καθαρίσει απο τα χύσια που είχα φάει εκείνη τη μέρα .

Δεν τολμούσα ούτε στα μάτια να τους κοιτάξω απο όλα αυτά τα έκφυλα που μου έκαναν και πειθήνια άκουγα τις εντολές τους .

 Με καθάρισαν , με αρωματίσαν πουδράρωντας το κωλαράκι μου μου μιας και το Αφεντικό όπως είπαν του αρέσει να είναι καθαρά «εκει κάτω» και με οδήγησαν και πάλι στο πάνω όροφο που ήταν το πολυτελές γραφείο του Αφεντικού .

 Περπατούσα ολόγυμνος με μια αλυσίδα σκύλου στο λαιμό που την έσερνε ο ένας απο τους μπράβους ενώ στους διαδρόμους , συναντιόμουν με τις σέξυ χορεύτριες του κλάμπ που με κοίταζαν με ειρωνία και έκαναν πικρόχολα σχόλια ενώ μερικές απο αυτές με σκαμπήλιζαν και στο κώλο .

 

–         Θα φας καλά παλιοπούστη σήμερα !

–      Κοιτάχτε κωλαράκι ! Κοιτάχτε πουτανιά που έχει .

–      Γαμιόλα έκανες την τύχη σου .

 

Είχα γίνει κατακόκκινος απο ντροπή .

 

Το Αφεντικό , είχε ένα υπερ-πολυτελές γραφείο όπου όταν μπήκαμε μέσα , τον είδα να έχει μια ξανθιά καλλονή στα γόνατα να του ρουφάει το καυλί ! Ήταν μια απο τις χορεύτριες που με κοίταξε με μάτια που πετούσαν φλόγες .

 

–        Άντζυ δρόμο ! Ήρθε αντικαταστάτρια είπε γελώντας και την έδιωξε μαζί με τους μπράβους του .

–       Πουτάνα έλα εδώ να δώ τι σε έμαθε ο Βλάντ είπε αυταρχικά ενώ τα μάτια μου καρφώθηκαν πάνω στο γυαλιστερό τεράστιο καυλί που που ήταν έτοιμο να εκραγεί .

–         Έλα , ρούφα ! Διέταξε .

 

Γονάτισα και το πήρα στο στόμα , ενώ γεύτηκα και τα σάλια της ξανθιάς χορεύτριας που είχαν γεύση κεράσι ! ήταν υπέροχο . Έγλειφα το καυλί του Αφεντικού ! Του ιδιοκτήτη μου και μάλιστα όσο καλύτερα μπορούσα μιας και έπρεπε να μην τον εξαγριώσω .

 

Έγλειφα και ρουφούσα παθιασμένα ενώ έκανα και πουτανίστικα παιχνίδια με την γλώσσα μου επάνω στο πουτσοκέφαλό του κάνοντάς τον να βογγάει .

 

–        Ααα πουτάνα ! Παλιοπούστρα είσαι μεγάλη καύλα ! Έλα στήσε κωλαράκι στο γραφείο να σε γαμήσω

 

Σηκώθηκα και γύρισα το κωλαράκι μου προς το μέρος του ενώ έπεσα επάνω στο ακριβό του γραφείο .

 

Ο Γαμιάς μου , ήρθε πίσω , μου άνοιξε τα κωλομέρια και άγγιξε με το υγρό απο τα σάλια μου πουτσοκέφαλο το ερεθισμένο μου σουφράκι που ανοιγόκλεισε με προσμονή .

Με κάρφωσε καλά , με μια κίνηση μέχρι που τα αρχίδια του έπιασαν πάτο και βόγγηξε απο καύλα .

 

–        Πουστράκι ! Τι ωραίο σφιχτό κωλαράκι έχεις ; Μουνάκι μου εσύ έλεγε και άρχισε να με γαμάει ρυθμικά .

–         Παλιοπούστη ! Σου αρέσει στη κωλάρα ; Σου αρέσει η ζεστή μου πούτσα στην σούφρα σου ; Ναι γαμιόλη έτσι ! ανοιγόκλεινε το σουφράκι σου να κάνει μασάζ στο καυλί μου ! ΕΜΠΡΟΣ διέταξε και μου χαστούκισε το κωλαράκι που πιά ήταν γεμάτο σημάδια .

 

Εγώ κουνούσα το κωλαράκι μου δεξιά αριστερά , χωνεύοντας για τα καλά την πούτσα στο κωλάντερό μου ενώ δεν παρέλειπα όπως με διέταξε να ανοιγοκλείνω το σφιγκτήρα μου για να του χαρίζω απόλαυση .

 

–       Γλύκα είναι το κωλαράκι σου ! Θα είσαι το πουστράκι του μαγαζιού ! Θα σε γαμάμε όλοι και θα σε δίνω και σε εκλεκτούς πελάτες να τους κάνεις πίπες και να δίνεις και το κωλί σου !

–        Ναι Αφεντικό ! Θα κάνω ότι μου πείτε ! Θα ρουφάω πούτσες και καυλιά απο παντού !

–      Έτσι γαμιόλη ! Μπράβο ! Ότι σου λέει ο νταβατζής σου θα κάνεις . Πάρε τα χύσια μου στο κώλο σου τώρα είπε και δίνοντάς μου 4-5 παθιασμένες ψωλιές έχυσε μέσα μου !

–         Γαμιόλη ! Θα ανέβεις τώρα στην σκηνή με τον Αχμέτ να σου σκίσει το κωλί μπροστά σε κοινό είπε και πάτησε το κουμπί πάνω στο γραφείο του .

–         Ορίστε Αφεντικό είπαν οι δύο μπράβοι μπαίνοντας μέσα ενώ εγώ προσπαθούσα να συνεφέρω το πονεμένο μου κωλαράκι .

–         Ο Αχμέτ ανέβηκε στην σκηνή ;

–       Είναι έτοιμος αφεντικό , σε λίγο !

–         Δεν θέλω να γαμήσει την Σύλβια στη σκηνή ! Θέλω να ξεσκίσει αυτό το πουστράκι είπε και με έδωσε τα χέρια τους , έτσι γυμνός και με το σουφράκι χυμένο όπως ήμουν .

–         Μάλιστα Αφέντικό ! Έλα εδώ γαμιόλα , θα φας καλά σήμερα .

 

Έντρομος , οδηγήθηκα στα παρασκήνια όπου είδα τον Αχμέτ , ένα μεγαλόσωμο μαύρο χορευτή , με τεράστιο καυλί που όταν με είδε πέταξαν τα μάτια του φλόγες .

 

–    Δεν θα γαμήσεις την Σύλβια αλλά αυτό το πουστράκι live στην σκηνή είπαν γελώντας .

–       Έλα εδώ πούστη είπε με ξενική προφορά και με έπιασε στα δυνατά του χέρια .

 

Επιθεώρησε το κωλαράκι μου , έβαλε δάκτυλο στην χυμένη τρύπα μου και είδε ότι ήταν ήδη λιπασμένη με τα χύσια του Αφεντικού .

 

–         Έλα γαμιόλη πάμε ! Η κωλάρα σου είναι έτοιμη για γαμήσι .

 

Ανεβήκαμε πάνω στην σκηνή ενώ ο εκφωνητής προλόγισε ότι ο Αχμέτ και το πουστράκι του θα μας χάριζαν μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής .

 

Ο κόσμος , αποτελούμενος απο straight και gay ζευγάρια χειροκροτούσε ενώ ο Αχμέτ με υποχρέωσε να γονατίσω και να αρχίσω να τσιμπουκώνω το αράπικο καυλί του που ήταν θεόρατο .

 

Με την άκρη του ματιού μου , ενώ έπαιρνα την καυλάρα του Αχμέτ στο στόμα και την πίπωνα , είδα το Αφεντικό να κοιτάζει ευχαριστημένο .

 

Θα έκανα το ντεπούτο μου και θα με κωλογαμούσε ένας μαύρος νταβραντισμένος γαμιάς πάνω στην σκηνή ενώ όλοι απο κάτω φώναζαν «σκίστον ! σκίστον !»

 

Στήθηκα στα 4 , τούρλωσα το κωλαράκι και ο έμπειρος Αχμέτ ,κάρφωσε την ψωλάρα του στο κώλο μου , κάνοντάς με να σπαρταράω απο ηδονή και να ουρλιάξω απο το πόνο .

 

Άρχισε να με γαμάει ρυθμικά και δυνατά ενώ δεν παρέλειψε να με γυρίσει και ανάσκελα και να με ταπώσει πάλι με την πουτσάρα του .

 

Φυσικά έχυσε στο πρόσωπό μου προς τέρψην του κοινού που χειροκροτούσε το μοναδικό αυτό σόου .

 

Το Αφεντικό , πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στο κοινό .

 

–        Απο σήμερα είναι η νέα μας ατραξιόν , Ο Αχμέτ και το πουστράκι του . όσοι απο εσάς θέλετε να παίξετε με το έμπειρο , έκφυλο πουστράκι , μπορείτε να κλείσετε πριβέ αίθουσα στην τιμή των χορευτριών .

 

Είδα χέρια απο παντού να σηκώνονται με ενθουσιασμό !

 

Η καριέρα μου ώς πουστράκι ξεκινούσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις .

 

Για ‘Οσους Δεν Διάβασαν :

 Σκλάβος – Μέρος 1ο

 Σκλάβος – Μέρος 2ο

 Σκλάβος – Μέρος 3ο

 

πηγή: bourdela.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button