Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος (1ο μέρος)

Gay Domination & BDSM : Ο Σκλάβος
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου , μου άρεσαν τα καλογυμνασμένα αντρικά κορμιά. Θυμάμαι , απο την πρώτη τσόντα που είδα στην τηλεόραση , ενώ τα μάτια των συμμαθητών μου ήταν στραμένα στην γυμνή πρωταγωνίστρια , εγώ, είχα στραφεί στον καλογυμνασμένο και γεμάτο τατουάζ γαμιά της .

 

Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στο τεράστιο και γεμάτο φλέβες καυλί του το οποίο εκείνη έπαιρνε στο στόμα της και μετά μέσα της ! Ζήλευα ! Ήθελα να ήμουν στην θέση της και να βρισκόμουν γονατισμένος μπροστά στον καλογυμνασμένο αυτό γαμιά , να του ρουφάω το καυλί , κοιτώντας τον στα μάτια .

 

Δεν ομολόγησα ποτέ τις επιθυμίες μου παρά μονάχα αποτραβήχτηκα και έγινα κλειστός χαρακτήρας . Μοναδική μου διέξοδος έγινε το διαδίκτυο και όταν πια έκλεισα τα 18 , κατάλαβα ότι θα έμενα παρθένος και χωρίς εμπειρίες εάν δεν έκανα κάτι δραστικό .

Τότε ήταν που η τύχη με έφερε μπροστά στον Βλάντ !

Τον γνώρισα στο γυμναστήριο όπου πήγαινα . Ήταν Ρουμάνος , γύρω στα 30 και πραγματικά θηριώδης . Τεράστιο κορμί , με μύς και καλογυμνασμένο , αρρενωπό πρόσωπο γωνιώδες και με μάτια που θύμιζαν λιοντάρι και πετούσαν φλόγες .

Στο Γυμναστήριο ερχόταν με άλλους φίλους του όπου αφιέρωναν πολύ ώρα στα βάρη ! Λογικό εξάλλου αφού ήταν τόσο μα τόσο γυμνασμένος . Τα μάτια μου καρφώνονταν πάνω στο ιδρωμένο κορμί του , καθώς πάλευε με τα βάρη και τις μπάρες . Εκεί όμως που πραγματικά έμεινα έκπληκτος ήταν όταν μια μέρα συναντηθήκαμε κάτω απο τις ντουσιέρες .

Τον είδα ολόγυμνο και έπαθα σόκ μιας και αποκάλυψε ένα τεράστιο όργανο ανάμεσα σε εξίσου γιγάντια μπαλάκια που κρέμονταν ανάμεσα στα γυμνασμένα του μπούτια . Τα μάτια μου καρφώθηκαν επάνω του μηχανικά και ο Βλάντ με κοίταξε με ένα ειρωνικό γελάκι .

Κοκκίνησα απο ντροπή καθώς , όχι μόνο δεν υπήρχε θέμα ανταγωνισμού ανάμεσα στο δικό μου λεπτοκαμωμένο κορμάκι αλλά με είχε πιάσει κιόλας να τον κοιτάω .

Εκείνος με κοίταξε επικριτικά και εγώ αμήχανα του γύρισα την πλάτη και πριν τραβήξω την κουρτίνα τον έπιασα να κοιτάζει το κάτασπρο πεταχτό μου κωλαράκι που θεωρώ ότι ήταν και το μεγάλο μου ατού μιας και όργανό μου μάλλον κάτω του μετρίου θα μπορούσε κανείς να το κατατάξει .

Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και νόμιζα ότι η κουρτίνα με είχε απομονώσει και ήμουν ασφαλής . Μάταια όμως .

Ο χαρακτηριστικός ήχος απο τους κρίκους με αναστάτωσε και γύρισα πάλι βλέποντας έκπληκτος τον Βλάντ , να έχει ανοίξει την κουρτίνα και να μπαίνει μέσα στην δική μου ντουσιέρα .

–           Βλέπεις κάτι να σου αρέσει ; Είπε σε άπταιστα Ελληνικά αλλά με την αισθησιακή σλαβική του προφορά .

Ξαναέκλεισε την κουρτίνα και ήρθε σε απόσταση αναπνοής απο εμένα . Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά που κόντευε να σπάσει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να χωνέψω το γεγονός ότι μέσα σε ένα πολυσύχναστο γυμναστήριο με τόσο κόσμο ,εκείνος , είχε μπεί μέσα στην ντουσιέρα μου .

Ξαφνικά , άπλωσε τα τεράστια δυνατά του χέρια και με έσφιξε στην αγκαλιά του κάτω απο το καυτό νερό ενώ τα χείλη μας ενωθήκαν σε ένα παθιασμένο φιλί !

Πρώτη φορά φιλιόμουν με άλλον άντρα και η απειρία μου όσο και το έντονο πάθος ήταν εμφανές . Είχα παραδωθεί καθώς εκείνος είχε χώσει βαθιά την γλώσσα του στο στόμα μου και τα ατσάλινα χέρια του μάλαζαν το κωλαράκι μου .

Η μεγάλη πίεση στην κοιλιά που ένοιωθα ήταν το τεράστιο όργανό του που είχε αρχίσει να παίρνει κολλοσιαίες διαστάσεις .

–           Μεγάλο πουστράκι είσαι ! Θές να ρουφήξεις το πούτσο μου ; Είπε παθιασμένα .

Δεν μίλησα παρά γονάτισα μπροστά του ενώ το καυτό νερό έπεφτε επάνω μας και βρέθηκα μπροστά σε ένα πραγματικό θαύμα . Ένα τεράστιο , ζωντανό λαχταριστό καυλί που περίμενε τις περιποιήσεις μου .

Δειλά στην αρχή έριξα μια γλειψιά στα τεράστια τριχωτά του μπαλάκια , τα πήρα στο στόμα , έπαιξα μαζί τους και τα ρούφηξα . Στην συνέχεια άρχισα να γλείφω κατά μήκος το ζεστό του καυλί μέχρι το πουτσοκέφαλο .

Ο Βλάντ βόγγαγε και φοβόμουν μήπως και ακουστούμε !

Με έπιασε απο το κεφάλι και με καθοδήγησε να του ρουφήξω το καυλί . Προσπάθησα αλλά περίπου στα μισά μπούκωσα μιας και ήταν μακρύ και χοντρό .

Άρχισα να το τρομπάρω , να ρουφάω και να γλείφω ενώ εκείνος ρυθμικά κουνούσε το κεφάλι , γαμώντας μου το στόμα . Πού και πού έβγαζε το καυλί του έξω απο το στόμα , μου έριχνε ένα δύο πουτσοσκάμπηλα και μου το ξαναέμπηγε , χωρίς να παραλείπει να με βρίζει .

–           Ρούφα το καυλί πούστρα ! Ψωλαρπάχτρα ! Έλεγε σαδιστικά και με τάιζε πούτσο

Οι σταγονίτσες που έκαναν την εμφάνισή τους στο πουτσοκέφαλό του έδωσαν μια έντονη γεύση στο καυλί του που με ερέθισε περισσότερο .

Η πίπα αυτή συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά , μέχρι που ο Βλάντ ,έμπηξε το καυλί του στο στόμα όσο χώραγε και έχυσε μέσα μου μια τεράστια ποσότητα απο χύσια που κόντεψε να με πνίξει .

Ήπια ότι πρόλαβα αλλά μια ποσότητα έτρεξε στο μάγουλό μου , εξαγριώνοντάς τον .

–           Σου έφυγαν πουστράκι είπε και μου έδωσε ένα χαστούκι !

–           Όταν σου χύνει ο γαμιάς το στόμα πρέπει να τα καταπίνεις όλα !

–           Μάλιστα είπα ενώ το μάγουλό μου είχε πάρει φωτιά .

–           Ξεκαύλωσα για λίγο αλλά θα έχουμε και συνέχεια . Για πές μου πόσοι σε έχουν γαμήσει

–           Δεν έχω εμπειρίες είπα ενώ έκανα κίνηση να καθαρίσω τα χύσια απο το μάγουλό μου .

–           Μη ! Έτσι θα μείνεις με τα χύσια στο πρόσωπο ! Σήκω να δω αν μου λές αλήθεια είπε και έκλεισε το νερό για να μην ξεπλυθούν τα χύσια απο το πρόσωπό μου .

–           ΓΥΡΝΑ διέταξε και με γύρισε με το πρόσωπο στα πλακάκια και το κωλαράκι μου τουρλωμένο προς το μέρος του .

Αισθάνθηκα μια περίεργη αίσθηση εξευτελισμού να με κυριεύει καθώς το στήθος μου ακούμπησε στα κρύα πλακάκια της ντουσιέρας και τα δυνατά χέρια του Βλάντ ταξίδεψαν απο την πλάτη μου , στα μπουτάκια μου για να καταλήξουν στα κωλομέρια μου .

Μου έδωσε ένα δυνατό κωλοσκάμπηλο και με μια αυστηρή φωνή :

–           Άνοιξε τα κωλομέρια σου να δώ την σούφρα σου !

Μίλαγε δυνατά και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να έμπαινε κάποιος μέσα ! Αυτή η αίσθηση ότι μπορεί να μας έπιαναν με ερέθιζε . Υπάκουσα και άνοιξα ελαφρά τα κωλομέρια μου αποκαλύπτωντας την ροδαλή , ανέγγιχτη σουφρίτσα μου στον άγνωστο αυτό Ρουμάνο .

–           Μμμ , για να δούμε ! Εϊπε και σάλιωσε το δάκτυλό του .

Αισθάνθηκα το σαλιωμένο του κωλοδάκτυλο να ακουμπάει την τρυπούλα μου και πραγματικά ένιωσα έναν έντονο ερεθισμό , σαν να με είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα . Ο Βλάντ , γλίστρυσε το δάκτυλό του μέσα μου κάνοντάς με να βογγήξω .

–           Σκάσε ! Είπε και με χαστούκισε με το άλλο χέρι στα κωλομέρια ενώ μου τάπωσε με το δάκτυλό του το σουφράκι μου .

–           Στενό , στενό ! Θα ευχαριστηθώ γαμήσι μαζί σου πουστρα ! Είπε και με γάμησε λίγο με το δάκτυλό του .

–           Λοιπον πούστρα ! τα πολλά λόγια είναι φτώχια ! Μένω εδώ στην διπλανή πολυκατοικία ! Θα΄ερθεις να σου γαμήσω το κώλο σου ;

–           Μάλιστα είπα λαχανιασμένος απο καύλα .

–           Ωραία ! Πλύσου και φεύγουμε είπε και έβγαλε το κωλοδάκτυλο απο μέσα μου .

Τα πράγματα κυλούσαν πολύ γρήγορα και μάλιστα πολύ γρηγορότερα απο τις όποιες προσδοκίες είχα για την πρώτη φορά μου . Στο στόμα μου κυριαρχούσε η πλούσια κολλώδης γεύση απο τα χύσια του Βλάντ .

Μου άρεσε πολύ η γεύση ! Ήταν καλύτερη απο ότι φανταζόμουν και άνετα θα μπορούσα να γίνω χυσοδοχείο για έναν άντρα όπως ο Βλάντ .

Βγήκαμε βιαστικά απο το Γυμναστήριο και κατευθυνθήκαμε στην απέναντι πολυκατοικία . Αισθανόμουν , φόβο , δέος και ερεθισμό ! Μόλις πριν λίγα λεπτά είχα πιπώσει έναν άγνωστο άντρα και μάλιστα Ρουμάνο και τώρα πηγαίναμε σπίτι του να με ξεπαρθενέψει .

Στο ασανσέρ ο Βλάντ με είχε πιάσει απο το κώλο απο την ανυπομονησία του ενώ όταν μπήκαμε σπίτι του , έπαθα πλάκα με το πολυτελές και περιποιημένο σπίτι του .

Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε παθιασμένα ενώ τα ρούχα μου άρχισαν να πέφτουν δεξιά και αριστερά απο τα δυνατά χέρια του Βλάντ . Οι γλώσσες μας είχαν εμπλακεί σε ένα παθιασμένο χωρό και κυριολεκτικά δεν καταλάβαινα που πατάω και που βρισκόμουν . Αυτό που ήξερα ήταν ότι τον ήθελα .

Με τρόμαζε βέβαια το τεράστιο καυλί του που καλά καλά δεν είχα πάρει στο στόμα μου λόγω του μεγέθους του αλλά εκείνη την στιγμή μόνο το πάθος υπήρχε στο μυαλό μου .

Δεν κατάλαβα πώς , βρεθήκαμε μέσα στην τεράστια κρεβατοκάμαρά του όπου στην μέση δέσποζε ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι το οποίο είχε στύλους και περίεργα κιγκλιδώματα ενώ κυριαρχούσε το κόκκινο και το μαύρο .

Εγώ ήμουν μόνο με το μποξεράκι ενώ εκείνος φορούσε τα ρούχα του .

–           Έλα να δείς το κρεβάτι ,έχει και παιχνιδάκια είπε γελώντας δείχνοντάς μου στο ψηλό κάγκελο της οροφής έναν κρίκο .

–           Τι είναι αυτό ρώτησα με αφέλεια και με έκπληξη τον είδα να κρατάει ένα ζευγάρι χειροπέδες .

–           Σήκωσε τα χέρια σου ! Έλα , μη φοβάσαι θα περάσουμε ωραία είπε

Φοβόμουν αλλά υπάκουσα . Μου πέρασε τις χειροπέδες και με έβαλε να πλησιάσω το κρεβάτι δένοντας τα χέρια μου ψηλά στο κάγκελο ενώ τα πόδια μου μου είπε να τα ανοίξω .

Μου τα έδεσε δεξιά – αριστερά στα πόδια του κρεβατιού και έτσι βρέθηκα σε μια θέση , όρθιος , δεμένος με τα χέρια ψηλά και τα πόδια ανοικτά .

Τότε κατάλαβα ότι ο Βλάντ , έκρυβε κάτι ! Ένα σκοτεινό εαυτό που αλίμονό μου , όχι απλώς δεν με απωθούσε αλλα με ερέθιζε ότι ήμουν δεμένος αιχμάλωτός του .

–           Τώρα είσαι στο έλεός μου είπε γελώντας και έβγαλε ένα φίμωτρο απο ένα συρτάρι και με πλησίασε αργά .

Με φίμωσε και τότε κατάλαβα ότι πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτε παρά να του παραδωθώ .

Ο Βλάντ ,έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε ολόγυμνος μπροστά μου . Τα μάτια μου έπεσαν στο τεράστιο ημίσκληρο καυλί του που παρόλο το τσιμπούκι που του πήρα λίγα λεπτά πιο πρίν , δεν είχε ξεκαυλώσει .

Εκείνος , έβγαλε ένα μαστίγιο μαύρο απο μια κρυφή ντουλάπα που άνοιξε και είδα ότι είχε πολλά τέτοια SM σύνεργα .

–           Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα , να μάθεις να είσαι πουστράκι ! είπε γελώντας και πήρε θέση πίσω μου .

Άκουσα τον ανατριχιαστικό ήχο απο το μαστίγιο και αισθάνθηκα ένα κάψιμο στην πλάτη μου καθώς προσγειώθηκε με ένταση επάνω μου .

Μούγκρισα κάτω απο το φίμωτρο αλλά ο Βλάντ δεν πτοήθηκε . Σήκωσε το χέρι και μου έφερε ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στην πλάτη . Ακολούθησε δεύτερο , τρίτο και τέταρτο.

Δεν μπορούσα να κουνηθώ έτσι δεμένος που ήμουν παρά δεχόμουν τα απανωτά χτυπήματα το ένα μετά το άλλο ενώ δάκρυα πόνου έτρεχαν απο τα μάτια μου .

Η πλατούλα μου είχε σημαδευτεί απο το μαστίγιο και όταν ειδα τον Βλάντ να αφήνει το μαστίγιο και να παίρνει ένα καμουτσίκι , κατάλαβα ότι ακόμα δεν είχαμε τελειώσει !

–           Θα σου μαστιγώσω τον άτακτο πουτανίστικο κώλο σου ! Είπε σαδιστικά και έριξε μια με το καμουτσίκι στον αέρα για να με τρομάξει .

Η συνέχεια αναμενόταν επώδυνη …. 

 

 

(συνεχίζεται εδώ……. )

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button