Gay ιστορία – Ψωλόχυμα στο πάτωμα

Gay ιστορία – Ψωλόχυμα στο πάτωμα
Η Αθήνα ταλαιπωρείται από το καύσωνα κι εγώ απ’ τις κάβλες. Είναι φυσιολογικό να μαλακίζομαι όλη μέρα; Να χύνω τρεις – τέσσερις φορές; Γενικά παρατηρώ πως όσο πιο πολύ γαμιέμαι τόσο περισσότερο πούτσο θέλω. Και δε ξέρω αν σύμβαίνει και σε άλλους, αλλά πιο πολύ θέλω να τσιμπουκώσω πούτσους παρά να γαμηθώ. Αυτή είναι η απόλυτη φαντασίωσή μου. Να με περιμένουν δέκα πούτσες στη σειρά να τις πιπώσω όλες.

Είναι εξαντλητικό να προσπαθείς συνέχεια να κανονίσεις γαμήσι. Κάθομαι όλη μέρα πάνω απ’ το τηλέφωνο και περιμένω μήνυμα. Αν πάει 6 και δεν έχει στείλει θα μπω νταρ, σκέφτομαι. Πάει 7. Μετά 8. Στις 10 μπαίνω και ψάχνω. Εχει μπει σήμερα στο προφίλ του. Ξεκινάω να ψάχνω γαμιά. Δεν έχω όρεξη για τσατ, θέλω κατευθείαν να κανονίσω real.

Πετυχαίνω ένα καλό κομμάτι αλλά μένει μακριά. Μου λέει να πάω εγώ αλλά βαριέμαι. Με τα πολλά τον πείθω να έρθει αυτός. Του ανοίγω κάμερα και κάνω ολόκληρο σόου για να τον καταφέρω. Μέχρι να ετοιμαστεί και να έρθει θα φάει περίπου δίωρο. Ξημερώματα θα φτάσει δηλαδή. Αρχίζω να χαζεύω στη τηλεόραση αλλά το μυαλό μου είναι απασχολημένο με το επικείμενο γαμήσι. Θα του πω να μου γλείψει το κώλο. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι απόψε.

Είμαστε στο δωμάτιό μου και η ψωλή του ανοίγει το λαιμό μου. Του έχω βγάλει το παντελόνι, αλλά φοράει ακόμα μια στενή μπλέ μπλούζα. Για κάποιο λόγο με καβλώνει πολύ έτσι και δε θέλω να τη βγάλει. Τώρα με αφήνει να του τον ρουφάω εγώ. Το κεφάλι μου πηγαινοέρχεται στο καβλί του και τα δάχτυλα μου του χαϊδεύουν τη κωλοτρυπίδα. Του τον έχω κάνει πέτρα. Έχει μια πολύ καβλωτική ελιά στα παπάρια. Του τη γλύφω. Τον πιπώνω πάλι. Δε σταματάω ποτέ τη πίπα αν δε στάζει ο πούτσος απ’ τα σάλια μου.

Η γλώσσα του εξερευνά τη τρύπα μου. Δε χρειάστηκε καν να του πω, μόνος του με γύρισε και μου τη σαλιώνει. Ο πούτσος μου είναι στο χέρι μου. Έχω ήδη χύσει αρκετές φορές σήμερα και ξέρω πως θα αργήσω να τελειώσω τώρα, οπότε τραβάω μαλακία αγριεμένα. Αναστενάζει όπως με γλύφει και οι δονήσεις που νιώθω απ’ το στόμα του με τρελαίνουν. Ψάχνει στις τσέπες του παντελονιού του να βρει τη καπότα κι εγώ βάζω δύο δάχτυλα όσο πιο βαθιά μπορώ στο κώλο μου. Τον βλέπω να φοράει το προφυλακτικό και μαλακίζει λίγο το πούτσο του για να με σκίσει. Έχει ιδρώσει και η μπλούζα του έχει γεμίσει κηλίδες.

Με γαμάει. Τον γνώρισα πριν 20 λεπτά και με γαμάει. Μάλλον δε θα τον ξαναδώ ποτέ και αν το πετύχω σε κάποιο μπαρ θα πούμε ένα ντροπαλό γεια, αλλά τώρα με καρφώνει η πούτσα του. Έτσι θέλω να γαμιέμαι από εδώ και πέρα. Να μη χρειάζεται να περιμένω σα μαλάκας πάνω απ’ το κινητό. “Ξεκώλιασέ με Πάνο!” του λέω και αυξάνει το ρυθμό. Του αρέσει που χρησιμοποιώ το όνομά του. Αυτή η ψεύτικη προσωρινή οικειότητα τον καβλώνει.

Βγαίνει από μέσα μου, σηκώνεται απ’ το κρεβάτι και μαλακίζεται. Του σηκώνω τη μπλούζα και γλύφω τη ρώγα του. Αρχίζει να χύνει.

Έχει πάει σχεδόν τρεις, αλλά ευτυχώς ήρθε με αμάξι και φεύγει αμέσως. Ανάβω το φως στο δωμάτιο και παρατηρώ πως τα χύσια του έχουν κάνει μια μικρή άσπρη λιμνούλα στο πάτωμα. Μπαίνω στο πειρασμό να πέσω στα τέσσερα και να τα ρουφήξω, αλλά τελικά δε το κάνω. Τα βγάζω φωτογραφία με το κινητό.

 

Ψωλόχυμα

greekgaylust.tumblr.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button