Gay ιστορία – Ο Γαμιάς των Φυλακών

Gay ιστορία – Ο Γαμιάς των Φυλακών
Πολλά χρόνια πριν, δοκίμασα την εμπειρία της φυλακής γιατί ήμουν.. κακό και επαναστατικό παιδί. Είχα μόλις κλείσει τα 19 και καταδικάστηκα σε δύο χρόνια και έξι μήνες. Το δικαστήριο είχε πει ότι στην αρχή θα ήμουν σε φυλακή υψίστης ασφαλείας και ότι από εκεί, το σύστημα ανάλογα με την συμπεριφορά μου, θα αποφάσιζε πού θα ήταν να τελειώσω την ποινή μου. Ήμουν πολυ ανήσυχος γι ‘αυτό … ακόμα … κι´όταν το σκεπτόμουν πολύ ψύχραιμα.

Διάφορες εικόνες περνούσαν από το μυαλό μου, αλλά ήξερα ότι δεν υπήρχε άλλη λύση. Όταν έφτασα εκεί, με πήγαν κάτω στο υπόγειο, όπου γινόταν η εισαγωγή των καινούργιων φυλακισμένων. Εκεί σου παίρνουν δακτυλικό αποτύπωμα, σου βγάζουν φωτογραφίες και γενικά όλες τις πληροφορίες που έχουν κάποια σημασία. Μετά σου βγάζουν όλα τα ρούχα και σου κάνουν μια πλήρη σωματική έρευνα και σε στέλνουν κατευθείαν να κάνεις ένα ντους. Τους ζήτησα πετσέτα και ρούχα να φορέσω μετά και μου είπαν ότι όταν βγω θα τα βρω όλα απέξω.

Πράγματι, μόλις τελείωσα από το ντους και βρήκα μια πετσέτα να υπάρχει σε μια καρέκλα. Σκουπίστηκα και στη συνέχεια τύλιξα την πετσέτα γύρω μου. Εν τω μεταξύ, βρήκα τον φρουρό που είχα μιλήσει νωρίτερα και να τον ρώτησα πάλι για ρούχα. Είπε ότι είχε κάνει λάθος και είχε στείλει τα ρούχα στο κελί που θα πήγαινα, νομίζοντας ότι ήμουν ήδη εκεί. Είπε ότι τώρα θα πήγαινα με συνοδεία εκεί, αλλά ότι θα έπρεπε να αφήσωι την πετσέτα εδώ επειδή ανήκε σε αυτό το τμήμα. Εμένα δεν μου άρεσε και πολύ, αλλά έκανα όπως μου είπαν.

Δεν κάναμε και πολύ ώρα να φτάσουμε και είδα μόνο 2 κατάδικους. Ήταν ημέρα ακόμα και ο καθένας δούλευε. Όταν φτάσαμε στο κελί, το μόνο που ήταν εκεί ήταν ένα στρώμα. Χωρίς σεντόνια, χωρίς ρούχα, χωρίς πετσέτα … τίποτα.

-Εγώ τώρα τι θα έπρεπε να κάνω; τον ρώτησαγκει αγγελιες

-Θα δω τι μπορεί να γίνει, μου είπε και θα έρθω πάλι αργότερα.

Εγώ, να στέκομαι εκεί με γυμνό τον κώλο μου, στη φυλακή, χωρίς να υπάρχει κανένας τρόπος να ρίξω κάτι επάνω μου! Ένας τύπος ήρθε, στάθηκε μπροστά μου και με κοίταζε. Σταμάτησε και είπε:

-Μήπως δεν σου δίνουν ρούχα?

Του είπα ότι υπήρξε κάποιου ανακατοσούρα σχετικά με τα ρούχα μου και ότι περίμενα για μου τα φέρει ο φρουρός.

-Μην το δένεις και κόμπο ότι θα σου φέρει.. Έλα μαζί μου.
Είμαι λίγο πιο κάτω στο τελευταίο κελί και έχω κάποια παραπανίσια ρούχα που μπορώ να σου τα δώσω, μου είπε.

Τον ευχαρίστησα και στη συνέχεια τον ακολούθησε κάτω στο διάδρομο. Περπατήσαμε αρκετή ώρα και όταν φτάσαμε στο κελί του, σταμάτησε και άρχισε να ψάχνει μέσα από μια τσάντα που είχε ρούχα καθαρά από το πλυντήριο για να βρούμε κάποια στο νούμερο μου.

-Τι συμβαίνει; άκουσα μια φωνή πίσω μου να ρωτάει!

Γύρισα το κεφάλι μου για να δω … και ξαφνικά ο τύπος που επρόκειτο να με βοηθήσει … με άρπαξε από ρόγες μου! Αυτό με σοκάρισε και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να αρπάξω τα χέρια του. Ωχ πόσο με πονούσε! Πολύ! Και με τσιμπούσε τόσο δυνατά! Μου είπε να βάλω τα χέρια μου κάτω, να μείνω ακίνητος και να κάνω ότι θα μου έλεγε. Στην αρχή δεν μπορούσα! Οι ρόγες μου πονούσαν φρικτά! Αλλά αυτός συνέχιζε το τσίμπημα όλο και πιο δυνατά, μέχρι που έκανα όπως μου είπε.

Μου είπε ότι το όνομά μου ήταν τώρα «πουτανάκι» και ότι το όνομά του ήταν «Γαμιάς». Ανήκα σ ‘αυτόν τώρα και ότι όσο θα ήμουν υπάκουος, δεν θα με τιμωρούσε. Ο άλλος τύπος καθόταν τώρα στο κρεβάτι, με το παντελόνι του κάτω και έπαιζε με τον πούτσο του. Ο γαμιάς μου με είχε σταθεί μπροστά μου με τα πόδια του ανοιχτά και με διέταξε να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μουκαι να του κάνω τσιμπούκι. Έκανα όπως μου είπε. Όση ώρα τον τσιμπούκωνα, ο γαμιάς μου τσιμπούσε ακόμα τις ρόγες μου.

-Σου έχουν γαμήσει ποτέ το μουνί σου Σκύλα? με ρώτησε.

-Όχι, του είπα και κούνησα το κεφάλι μου.

-Γουστάρω.. Να δεις πόσο θα σου αρέσει, μου είπε.

Ένιωσα το καβλί του να σπρώχνεται μέσα μου. Άνοιξε τα πόδια μου όσο γινόταν να έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους και μου είπε να χαλαρώσω. Έκανα όπως μου είπε … και τότε έχωσε όλο το καβλί μέσα μου … με μιάς! Τόσο δυνατό και αβάσταχτο πόνο δεν είχα αισθανθεί ποτέ πριν. Όλοι οι μύες μου είχαν τεντώσει και ήταν δύσκολο ακόμα και να αναπνεύσω.

-Τώρα θα σε γαμήσω πουτανάκι μου … και πίστεψε με … σύντομα θα με ικετεύεις για να σε γαμάω πιο συχνά, μου είπε.

Κάθε φορά που με χτυπούσε μέσα μου, ο άλλος τραβούσε τις ρόγες μου πολύ δυνατά! Και οι δυό τους περνούσαν πολύ καλά μαζί μου. Ο τύπος, που του έγλυφα τον πούτσο, με έφτυνε επάνω στο πρόσωπό μου και μου χαστούκιζε το πρόσωπο. Ο γαμιάς μου με γαμούσε σκληρά και τσιμπούσε και τραβούσε τις ρόγες μου! Ήταν πολύ ζεστό! … Και πολύ συναρπαστικό!

Πήρα για πρώτη φορά έναν μεγάλο και σκληρό πούτσο μέσα μου! Ο τύπος άρχισε να χύνει στο στόμα μου … και έτσι άρπαξε το κεφάλι μου και το έσπρωξε στο καβλί του! Ο γαμιάς μου άρχισε τότε να χύνει, επίσης, στον κώλο μου (στο μουνί μου). Είχε κακοποιήσει τις ρόγες μου πολύ άσχημα! Τράβηξε τον πούτσο του έξω και τον έτριβε επάνω στο μουνί μου για να τον καθαρίσει, αλλά ο φίλος του τον σταμάτησε.

-Άσε το πουτανάκι σου να τον καθαρίσει στο στόμα του! του είπε.

Ο γαμιάς συμφώνησε. Με γύρισαν και με διέταξαν να καθίσω στα γόνατα και να βάλω τον πούτσο του στο στόμα μου! Με προειδοποίησε ότι θα ήταν καλύτερα να είναι τελείως καθαρό … ή αλλιώς! Αυτή ήταν η πρώτη μου μέρα στην φυλακή … και κάθε μέρα μετά από αυτό ήταν το ίδιο..

πηγή: Bokakios.gr

γκει αγγελιες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button