Γκέι ιστορία – Fucking Roommate (1ο μέρος)

Γκέι ιστορία – Fucking Roommate
«Καλημέρα, με λένε Αποστολή. Είμαι ο καινούριος σου συγκάτοικος», άκουσα να λέει το σχετικά κοντό, αδύνατο ανθρωπάκι που στεκόταν μπροστά απ’ την πόρτα μου. Μπορώ να περάσω να δω το δωμάτιο, με ρώτησε. Ναι, αμέ, απάντησα φιλικά. Και ήταν αυτή ακριβώς η στιγμή που κατάλαβα τι θα γινόταν μ’ αυτόν. Περνώντας από μπροστά μου κοίταξα τον κώλο του. Ένα μικρό, σχεδόν ανύπαρκτο, αλλά σφιχτό κωλαράκι είχε περάσει από το οπτικό μου πεδίο και είχε σωθεί στην μνήμη του εγκεφάλου μου. Μπορεί να μην ήξερα το επίθετο του, ούτε από που ήταν αλλά το κωλαράκι του ήταν τέλειο. Κι αυτό μου αρκούσε.

 

Ενάμισης χρόνος πέρασε από κείνη την ημέρα και έμαθα αρκετά για τον Αποστολή. Και το επίθετο του, και από που είναι, και πολλά άλλα, που σχημάτισαν την εικόνα μου γι αυτόν. Ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο, ψώνιο του κερατά, με τον οποίο δεν ανταλλάσσαμε πάνω από δέκα κουβέντες την μέρα. Οι σχέσεις μας ήταν τυπικότατες. Που και που λέγαμε κάτι περί ανέμων και υδάτων και αυτό ήταν. Από την μέρα όμως που πέρασε στην σκέψη μου σαν φαντασίωση, ένα πράγμα ήθελα. Να τον δω να παίρνει στο στόμα του τον πούτσο μου. Με είχε φέρει σε τέτοιο σημείο ορισμένες φορές, που αυτό που λέμε καμιά φορά ‘το μαλακισμένο, θα το πηδήξω’, εγώ το εννοούσα! Το πρόσωπο του δε, ήταν για χύσια. Γεμάτο σημάδια ακμής ήταν ο τελείως αποδέκτης του αποτελέσματος μιας μαλακίας. Ή, γιατί όχι, μιας πίπας.

 

Καθώς περνούσαν οι μέρες, ότι έκανε με εκνεύριζε, με αποτέλεσμα εγώ να θέλω να τον πηδήξω πιο πολύ. Και λέω το, γιατί είναι και μικρότερος μου 2 χρόνια! Ειδικά όταν φόρεσε εκείνα τα γυαλιά με τον λεπτό μαύρο σκελετό, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν τα χύσια μου να στάζουν από τους φακούς και να πέφτουν στα μάγουλα του. Τον είχα παίξει άπειρες φορές φέρνοντας στο μυαλό μου την εικόνα με την ψωλή μου στο στόμα του. Αλλά εκείνο που με καύλωνε αφάνταστα, ήταν να σκέφτομαι ότι παίζω με το κωλαράκι του. Όταν άλλαζε μπροστά μου, το μάτι μου καρφωνόταν αμέσως στο επίμαχο σημείο που φάνταζε τέλειο κάτω από το μποξεράκι του. Ήθελα να τον ακούσω να ουρλιάζει από πόνο καθώς το δάχτυλο μου έμπαινε στην τρύπα του.

 

Ο Διονύσης ήταν άλλη ιστορία. Τον είχα γνωρίσει από το πρώτο εξάμηνο αλλά κολλητοί είχαμε γίνει τον τελευταίο χρόνο. Το πως πέρασε στην σφαίρα τον σεξουαλικών μου φαντασιώσεων δεν θυμάμαι αλλά μάλλον πρέπει να άρχισε από τότε που πρόσεξα ότι το κωλαράκι του ήταν απλά τέλειο. Αυτό ήταν. Από τότε, όταν δεν καύλωνα με τον Αποστολή, ο Διονύσης ήταν η δεύτερη επιλογή. Κι αυτό γιατί συνέχεια στις παρέες, όταν το έφερνε η συζήτηση κατά ‘κει και ήταν και κορίτσια πάντα έλεγε, “δεν ξέρω, το 19 σου λέει κάτι?”, γελώντας, αναφερόμενος προφανώς στο μέγεθος τις ψωλής του. Από κει είχε ξεκινήσει η περιέργεια μου, έλεγα, λες όντως να τον έχει 19πόντους και να χάνω τέτοιο πράγμα μέσα από το στόμα μου? Ήθελα οπωσδήποτε να δω αν έλεγε αλήθεια.

 

M’ αυτά και με κείνα πέρναγε ο καιρός και ‘μένα η πείνα μου για πούτσο. Να πάρω, από τον Διονύση, και να δώσω στον Αποστολή. Αφού αποφάσισα ότι είχε έρθει καιρός να δράσω, κατέστρωσα σχέδιο προσέγγισης του αγαπημένου μου συγκατοίκου. Επειδή κάτι τέτοια παιδάκια ξέρω ότι ψοφάνε για καύλες και ότι από κει και πέρα μπορούν να κάνουν τα πάντα, αρκεί να είναι καυλωμένα, σκέφτηκα το εξής σχέδιο. Να το παίξω ο κλασικός συγκάτοικος. Να του πω και καλά ότι πρέπει να κάνουμε πιο πολλά πράγματα μαζί, τι στο διάολο συγκάτοικοι είμαστε βρε αδελφέ, ρε μαλάκα Αποστολή πρέπει να δούμε μαζί μια τσόντα, γιατί όλοι τα αγόρια που μένουν μαζί έτσι κάνουν, ξέρω εγώ. (σ.σ. : μη του πεις ότι κάτι είναι μόδα και δεν το κάνει..θα λυσσάξει!) Και πάνω εκεί θα του περιγράψω την εμπειρία του κολλητού μου που σπουδάζει στην Πάτρα με τον δικό του συγκάτοικο που μια μέρα βλέπαν τσόντα και του πρότεινε να τις παίξουν μαζί και κατέληξαν να παίζει ο ένας του άλλου. Μούσία. Εμένα ο κολλητός μου ένα  γυμνάσιο  έχει τελειώσει και αυτό με το ζόρι. Αλλά αυτό δεν το ήξερε. Ήθελα απλά να του εξάψω την περιέργεια, και πιο πολύ την φαντασία. Θα το στόλιζα και με διάφορες σάλτσες και το κόλπο ήταν σίγουρα ότι θα πιάσει!

 

Η επόμενη μέρα κύλησε ανήσυχα, αφού το προηγούμενο βράδυ είχα ρίξει το δόλωμα στον Αποστολή λέγοντας τουλάχιστον 25 φορές τι λέξη μαλάκας για να κάνει πιο αντρικό. “Τι λες ρε”, ήταν Η πρώτη του αντίδραση η οποία με βρήκε φυσικά  προετοιμασμένο . “Τι τι λέω βρε μαλάκα”, απαντώ, “να τις παίξουμε μαζί, όπως κάνουν ΟΟΟΛΟΙ οι συγκάτοικοι. Που το κακό?” Εξακολουθούσε να φαίνεται διστακτικός. “Στο κάτω κάτω δοκιμάζουμε και αν δεν μας αρέσει σταματάμε. Τι, μη μου πεις ότι ντρέπεσαι?” Φυσικά ήταν πολύ ψώνιο για να πει ότι ντρέπεται. Οπότε το πράγμα κανονίστηκε για το βράδυ. Θα νοίκιαζε αυτός μια τσόντα από το video club. Εγώ εν το μεταξύ είχα περάσει την μισή μέρα μου με τον Διονύση διαβάζοντας και παίζοντας στο pc.

 

Αφού είχε νυχτώσει για τα καλά, αποφάσισα να φύγω, αφήνοντας του κάτι σημειώσεις μου που δεν πρόλαβε να γράψει. Τον καληνύχτισα και πήγα στο δωμάτιο μου. Εκεί περίμενε ο Αποστολής. Μόλις με είδε σφίχτηκε. Δεν είπα τίποτα και έκατσα στο γραφείο μου δήθεν ότι έγγραφα κάτι στο pc. Ήταν 12:30 όταν αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα. Ο Αποστολής ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο, και καθώς έφευγε του είπα ότι όταν γυρίσει θα δούμε την τσόντα. Δεν είπε τίποτα. Άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Ήξερα ότι κόλλαγε αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου. Είχα εγώ τον τρόπο να τον ξεκολλήσω. Έβγαλα το τζιν μου και το σλιπάκι μου και φόρεσα την φόρμα μου. Ήθελα κάτι που να τεντώνεται εύκολα για να φαίνεται! Και φαινόταν ήδη αφού μόνο στη σκέψη του τι θα ακολουθούσε ο πούτσος μου άρχισε να καυλώνει. Όταν γύρισε από το μπάνιο, άλλαξε και κάτσαμε και οι δυο μπροστά από τον υπολογιστή του. “Τι πήρες”, τον ρώτησα. “Μια με κάτι αστυνομικούς που γαμάνε όποια τσούλα φέρουν στο τμήμα”, είπε κοφτά. “Καλή ακούγεται”, απάντησα. “Άντε βάλτη”.

 

Η ταινία όντως φαινόταν καλή. Οι γκόμενες ήταν πραγματικά  μουνάρες , που έλεγε και ο Διονύσης, και οι τύποι είχαν κάτι καυλιά απίστευτα! Από την πρώτη κιόλας πίπα είχα καυλώσει. Ο Αποστολής πάλι, πιο σφιγμένος, έδειχνε αδιάφορος. Δε γινόταν δουλειά έτσι. «Πάω λίγο στο μπάνιο. Μη κάνεις τίποτα, ε?», του είπα γελώντας. Καθώς με κοίταζε, σηκώθηκα γρήγορα φέρνοντας το πρόσωπο του στην ίδια ευθεία με τον καυλωμένο πούτσο μου που τώρα είχε σχηματίσει σκηνή κάτω από την φόρμα μου. Γύρισε γρήγορα το πρόσωπο του αλλά είχε δει αυτό που ήθελα. Ήθελα να τον κάνω να χαλαρώσει λίγο γι αυτό σκέφτηκα ότι μόνος του ίσος να καύλωνε πιο εύκολα. Εν το μεταξύ στο μπάνιο, δεν έχασα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με το αντίσκηνο κάτω από τη φόρμα μου που κόντευε να σπάσει από καύλα.

 

Τον έβγαλα έξω και είδα ότι ήταν σε επικίνδυνη κατάσταση. Το  πουτσοκέφαλο  κόντευε να πεταχτεί έξω ενώ η φλέβα που ξεκίναγε από τι βάση και κατέληγε στην άκρη του κεφαλιού είχε φουσκώσει υπερβολικά. Τον  έσφιγγα  στα χέρια μου και τον ένιωσα ζεστό και σκληρό. Υπομονή, σκέφτηκα και τον  ξανάχωσα  στην φόρμα μου. Περίμενα ακόμα κάνα 10λεπτό για να σιγουρευτώ ότι μέχρι τώρα αποκλείεται να μην είχε καυλώσει. Γύρισα όσο πιο αργά μπορούσα και καθώς άνοιξα την πόρτα είδα ότι για πολλοστή φορά είχα δίκιο.

 

Ο Αποστολής είχε το ένα χέρι στο ποντίκι και το άλλο είχε χωθεί ανάμεσα στα πόδια του. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλια μου. “Τι γίνεται”, τον ρώτησα. “Της πουτάνας”, απάντησε. «Δυο μπάτσοι κάναν περιπολία και βρήκαν μια πουτάνα να ψωνίζεται. Τη συνέλαβαν, την πήγαν σε ένα σοκάκι και τώρα τους κάνει πίπα». Λαλίστατος, σκέφτηκα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τι σου κάνει αυτή η καύλα. Έκατσα δίπλα του, ανοίγοντας τα πόδια μου, τεντώνοντας το πούτσο μου προς τα έξω.

 

– Πω, πω μαλακα τι μουνί είναι αυτό, είπα ενώ το χέρι μου χάιδευε τι ψωλή μου.
«Κοίτα πως τους γλείφει»  . Ένα «μμμ..» άκουσα αλλά δεν κατάλαβα αν το είπε ο αποστολής ή η γκόμενα που τώρα είχε δυο τεράστια καυλιά στο στόμα τις. Μετά από 10λεπτά ο πούτσος μου δεν άντεξε άλλο, έπρεπε να τον βγάλω έξω. «Αποστολή δεν αντέχω άλλο. Νομίζω ότι θα μου σπάσει. Πρέπει να τον βγάλω έξω.» Εκείνος γύρισε και έριξε μια ματιά στο φούσκωμα τις φόρμας μου και συμφώνησε με ένα ξέρω μμμ πάλι.

 

Με μια κίνηση κατέβασα την φόρμα μου μέχρι τα γόνατα  ελευθερώνοντας  τον καυλωμένο μου πούτσο. Τον πήρα στο χέρι μου και τον έτριψα από την βάση μέχρι το  πουτσοκέφαλο  ενώ αφίσα να ακουστεί ένα ααα…  . Αλλά μάλλον μόνο εγώ το άκουσα αφού ο Αποστολής είχε καρφωθεί στην τσόντα. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να τον κάνω να κοιτάξει. Ήμασταν στην ίδια ευθεία οπότε μπορούσε να δει το χέρι μου που ανεβοκατέβαινε στο πούτσο μου απλά δεν είχε δει ακόμα… τον πούτσο μου.

 

– Άντε, εσύ δεν θα τον βγάλεις έξω”, τον ρώτησα. “Όχι ακόμα”, είπε. A, μη μου τα χαλάς τώρα, είπα από μέσα μου. Η επόμενη κίνηση ήταν ενστικτώδης. «Τι ρε μαλακα, φοβάσαι μη τον έχεις πιο μικρό από μένα» . Ο αποστολής γύρισε το κεφάλι του απότομα και κοίταξε τι ψωλή μου. Εγώ τον έσφιξα πιο πολύ κάνοντας το  πουτσοκεφαλο  να πεταχτεί ολόκληρο έξω. Με μια κίνηση σηκώθηκε, κατέβασα το σορτσάκι του και  ξανάκατσε  στην καρέκλα με τα πόδια ανοιγμένα και τη ψωλή του στο χέρι του. “Πιο μεγάλη? Δε νομίζω..”, είπε και μου έδειξε το πούτσο του. Γαμώτο, ήταν όντως λίγο πιο μεγάλος από τον δικό μου. Είχε ένα σκούρο χρώμα, ήταν γύρο στους 17 πόντους, εμένα είναι 15, όχι πολύ χοντρός, με ένα σχετικά μεγάλο κεφάλι. Τον πήρε στην παλάμη του και την ανεβοκατέβασε 2-3 φορές, ίσα ίσα για να τον ‘ξυπνήσει’. 

 

Μαλάκα γαμάτο πούτσο έχεις , του είπα κοιτάζοντας την ψωλή του που όσο πέρναγε η ώρα τον χάιδευε όλο και περισσότερο. Εμένα δε, ο δικός μου είχε γίνει ντούρος, όχι τόσο από την τσόντα, αλλά που επιτέλους η φαντασίωση μου θα γινόταν πραγματικότητα. Περάσαμε κανε τέταρτο παρακολουθώντας την τσόντα και 

gay aggelies

παίζοντας τις ψωλές μας όταν τον ρώτησα,

-Είσαι έτοιμος?

-Γιατί?, μου λέει.  

 -Δεν είπαμε ότι θα τον παίξει ο ένας στον άλλο ρε μαλάκα?  Δεν απάντησε, μόνο ξανακοίταξε την οθόνη του pc.

-Λοιπόν, είσαι έτοιμος?, τον ξαναρώτησα.  

-Τι να κάνω , με ρώτησε. Αυτό ήταν. Ήταν δικός μου τώρα!

-Ακούμπησε πίσω και άνοιξε τα πόδια σου . Ο πούτσος του τώρα φαινόταν πιο μεγάλος έτσι που ήταν τεντωμένος. Η καύλα μου μεγάλωσε περισσότερο. Άπλωσα το χέρι μου και έκλεισα μέσα στη παλάμη μου τη ψωλή του. Σφίχτηκε στο άγγιγμα μου αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Τον έσφιξα και άρχισα να ανεβοκατεβώ τι παλάμη στο πούτσο του. Δεν ήξερε τι να κάνει και αυτό φαινόταν. Κοίταζε την οθόνη σαν υπνωτισμένος. Αυτό έπρεπε να αλλάξει. Τον ήθελα εκεί, φουλ καυλωμένο και έτοιμο για τα πάντα. Κατεβάζοντας την παλάμη στη βάση τις ψωλής του έσφιξα τα αρχίδια του. Δυο τριχωτά μπαλάκια, όχι πολύ μεγάλα αλλά ζεστά και σφιχτά. Ένα  ααα..   ξέφυγε απ τα χείλη του και ήταν η πρώτη φορά που κατέβασε το βλέμμα του στη ψωλή του. Χωρίς να χάσω την ευκαιρία άρχισα να του την παίζω πιο γρήγορα.

 

-“Σ’ αρέσει?”, τον ρώτησα.

-“Ναι”, είπε με φωνή που έτρεμε. Τώρα ήταν η στιγμή να κάνω την κίνηση μου. Χωρίς να αφήσω τον πούτσο του από το χέρι μου, έπιασα το δικό του και το ακούμπησα στη δική μου καυλωμένη ψωλή.

-Κάνε ότι κάνω , τον πρόσταξα.  Έριξε ένα βλέμμα στο πούτσο μου, τον έκλεισε στη παλάμη του και άρχισε να μου τον βαράει. Τον είχε σφίξει στο χέρι του και μου τον βάραγε τόσο δυνατά που παραλίγο να χύσω. Αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Όταν έφτανα στη βάση του τον έσφιγγα και φαινόταν πιο χοντρός, ενώ όταν ανέβαζα τι παλάμη μου στο κεφάλι του το έκλεινα όλο στη χούφτα μου και το έτριβα. Μετά από κάνα 5λεπτό που πέρασε παίζοντας ο ένας τον πούτσο του άλλου είχε φτάσει η ώρα για την πρώτη μεγάλη κίνηση του σχεδίου αποπλάνησης. Σηκώθηκα από την καρέκλα και την έσπρωξα προς τα πίσω, χωρίς να αφήσω τον πούτσο του από το χέρι μου κάνοντας τον κι αυτόν να σηκωθεί. Ακούμπησα το κωλαράκι του στο γραφείο του και γονάτισα μπροστά του.

 

-Μη  , είπε.  Τι, δε θες να στον γλείψω? , είπα και βγάζοντας την γλώσσα μου χάιδεψα την τρυπούλα στο  πουτσοκεφαλο  του. Δε θες?, επανέλαβα αυτή τη φορά σφίγγοντας το πούτσο του στο χέρι μου.

-Ναι, ναι..,   είπε βαριανασαίνοντας. Άνοιξα το στόμα μου και έχωσα το πούτσο του μέσα. Δεν ήταν κι άσχημα. Το μέγεθος του γέμιζε ικανοποιητικά το στόμα μου αλλά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο. Όχι ότι δε  μ’αρεσε . Όλη αυτή Η καύλα τον είχε κάνει  θεόσκληρο  και η αίσθηση αυτού του σκληρού πούτσου στο στόμα μου με καύλωνε. Όσο για τον Αποστολή κόντευε να πεθάνει από την καύλα του. Δεν έπαιρνε το βλέμμα του από το πούτσο του που χανόταν στο στόμα μου. Αμφιβάλλω αν είχε νιώσει ποτέ παρόμοια καύλα. Δεν είχα σκοπό να τον κάνω να χύσει, απλά ήθελα να τον καυλώσω σε σημείο που να μην ξέρει τι κάνει. Άρχισα να τον γλείφω σαν τρελός. Το στόμα μου δεν σταματούσε να ανεβοκατεβαίνει στην ζεστή του ψωλή. Έπαιζα με κεφάλι του και μετά έχωνα όσο πιο πολύ μπορούσα στο στόμα μου. Τον έγλειψα για 10λεπτά ακόμα και μετά σηκώθηκα και έφερα τον πούτσο μου στο ύψος του δικού του, τους έπιασα και τους δυο μαζί στα χέρια μου παίζοντας τους. Ο Αποστολής είχε πλέον παραδοθεί στην απόλυτη καύλα και την πρωτόγνωρη επαφή με άλλο πούτσο.gay istoria

 

-Σειρά σου τώρα, είπα και τον έπιασα από τους ώμους σπρώχνοντας τον να γονατίσει μπροστά μου. Τραβήχτηκε.

-Δε θέλω  

– Δε θες ? Είσαι σίγουρος ? Δε ξέρεις τι χάνεις, είναι γαμάτα , είπα τρίβοντας τις ψωλές μας ακουμπώντας το  πουτσοκεφαλο  μου στ’ αρχίδια του. Άπλωσε το χέρι του και γράπωσε τα δικά μου αρχίδια. Βογκάγαμε σα τρελοί. Με μια κίνηση ακούμπησα στο γραφείο και τέντωσα τη λεκάνη μου φέρνοντας τον πούτσο μου πιο κοντά του. Το χοντρό μου  πουτσοκέφαλο  είχε πεταχτεί έξω ενώ ήταν σκληρός σα σίδερο. Τον κοίταξα στα μάτια, τον έπιασα πάλι από τους ώμους και τον έβαλα να γονατίσει μπροστά μου. Έμεινε να κοιτάζει το πούτσο μου ενώ εγώ τον έπαιζα μπροστά του. Άπλωσε το χέρι του, έπιασε το πούτσο μου από τη βάση τον έσφιξε και άρχισε να τον παίζει. Άρχισα να βογκάω από καύλα και δεν έβλεπα την ώρα να του ξεσκίσω το στόμα του με το πούτσο μου. Τον έπιασα από το πιγούνι, του άνοιξα το στόμα και με το άλλο χέρι έσπρωξα τι ψωλή μου στο στόμα του. Θα μπορούσα να χύσω αυτή ακριβώς τι στιγμή. Αλλά κρατήθηκα.

 

Ο Αποστολής αμήχανα μπαινόβγαζε το στόμα του στη ψωλή μου. Αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Τράβηξα τι ψωλή μου από το στόμα του και άρχισα να την χτυπάω στα μάγουλα του. Την είχα πιάσει από τη βάση και την κούναγα, προσγειώνοντας την στο πρόσωπο του, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα γυαλιά του. Εκείνος τα είχε παίξει. Ήθελε να τραβηχτεί αλλά τον κρατούσα γερά από τον ώμο. Τον έτριβα με μανία πάνω στους φακούς του αφήνοντας πάνω τους τα υγρά μου. Με μια κίνηση τον  ξανάχωσα  στο στόμα του, αυτή τη φορά η γλώσσα του έκανε καλύτερη δουλειά. Μάθαινε γρήγορα. Γι αυτό ήθελα να τον επιβραβεύσω. Τον έπιασα από το πίσω μέρος του κεφαλιού του και με ένα σπρώξιμο έχωσα τι ψωλή μου μέχρι τον πάτο του. Το στόμα του είχε ξεχειλώσει προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο πάχος τις ψωλής μου ενώ η μύτη του είχαν χωθεί στις  ψωλότριχες  μου. Τον κράτησα έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια άρχισα να γαμάω το στόμα του,  μπαινοβγάζοντας  τον πούτσο μου, χτυπώντας κάθε φορά στο πίσω μέρος του στόματος του. Τον ένιωθα που κόντευε να πνιγεί, αλλα δεν έκανα πίσω. Ξέσκιζα το στόμα του με μανία χτυπώντας τα βαριά αρχίδια μου στο πιγούνι του βογγώντας συνέχεια από καύλα.

 

-Σ’αρέσει η ψωλή μου,ε ? Παρ’τον όλο, έτσι..   Κι έτσι κι έκανε. Τον έβγαλε από το στόμα του, και ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα μετά το γαμήσι που του έκανα στο στόμα. Το  πουτσοκέφαλο  μου είχε πρηστεί και γυάλιζε από τα σάλια του. Ο πούτσος μου ήταν στην ίδια κατάσταση ενώ τα αρχίδια μου είχαν σκληρύνει. Έκατσα στην καρέκλα άπλωσα τα πόδια μου ανοίγοντας τα και έβαλα τον αποστολή στη μέση. Σε λίγο η ψωλή μου βρισκόταν και πάλι στο στόμα του. Τώρα μου έκανε πίπα σαν κι αυτές που βλέπαμε στην τσόντα. Το χέρι του είχε σφίξει τη βάση τις ψωλής μου ενώ το στόμα του έγλειφε από κει και πάνω. Το χέρι μου βρισκόταν στην κορυφή του κεφαλιού του πιέζοντας το κάθε φορά που κατέβαζε το στόμα του πάνω στο καυλωμένο πούτσο μου.

 

Είχε χουφτώσει τα τριχωτά μου αρχίδια στο χέρι του και η γλώσσα του περιπλανιόταν στο  πουτσοκεφαλο  μου. Ξαφνικά ακούω ένα χτύπημα στη πόρτα και πριν προλάβω να αντιδράσω, βλέπω το χερούλι τις πόρτας να κατεβαίνει και την πόρτα να ανοίγει διάπλατα. -E, ρε μαλάκα σου έφερα τις…  , είπε ο Διονύσης και έμεινε κάγκελο να μας κοιτάζει, εμένα με το πούτσο κάγκελο και τον Αποστολή γονατισμένο μπροστά μου.

-Τι κάνετε, ρε μαλάκα  , ρώτησε απορημένος και με μια αίσθηση αηδίας στο πρόσωπο του. – Δε βλέπεις, στραβός είσαι, απάντησα προσπαθώντας να φανώ ψύχραιμος.

 

-Άντε μαλάκα, η μπες η  βγες    είπα κοφτά και ξαναπιάνοντας το κεφάλι του Αποστολή που είχε μείνει να κοιτάει ντροπιασμένος, έφερα το στόμα του στη ψωλή μου. Τα πράγματα έπαιρναν μια πολύ ενδιαφέρουσα τροπή και αυτό  μ’αρεσε  πολύ. Ο Διονύσης με μια γρήγορη κίνηση πέρασε πιο μέσα και κλείδωσε την πόρτα πίσω του. Ο Αποστολής, χωρίς να έχει συνέλθει πλήρως, συνέχιζε το έργο του. Χωρίς να πει κουβέντα, άφησε τις σημειώσεις μου στο γραφείο, έκατσε στο κρεβάτι απέναντι και άρχισε να μας παίρνει μάτι. Εγώ τον κοίταξα χαμογελώντας και στην συνέχεια έγειρα το κεφάλι μου πίσω, κλείνοντας τα μάτια και βογγώντας αφού τώρα ο συγκάτοικος μου είχε γίνει επικίνδυνα καλός στο  ψωλογλείψιμο . Το χέρι του μάλαζε τη ψωλή μου ενώ το στόμα του είχε κλείσει το  πουτσοκέφαλο  μου μέσα το γλείφοντας το σα γλειφιτζούρι.

 

– Σ’αρέσουν οι ψωλές Τολάκη? Και δε μας το  χες  πει τόσο καιρό να σε κανονίζαμε , άκουσα τον Διονύση να λέει και άνοιξα τα μάτια μου. Τότε ήταν που τον είδα να τρίβει το καυλωμένο πια πούτσο του πάνω από το  παντελόνι  του. Ακόμα και έτσι φαινόταν τεράστιος. Δεν έβλεπα την ώρα να ανάψουν για τα καλά τα αίματα.

 

– Άντε ρε μαλακα, τι περιμένεις, του είπα. Τότε εκείνος σηκώθηκε, ξεκούμπωσε το  παντελόνι  του και το κατέβασε μέχρι τους αστραγάλους. Το θέαμα που αντίκρισα με έφερε πολύ κοντά στον οργασμό. Το μποξεράκι του είχε τεντώσει τόσο πολύ που αν το ύφασμα του ήταν πιο μαλακό θα είχε σίγουρα σκιστεί! Άρχισε να τον τρίβει πιάνοντας το  πουτσοκέφαλο  του και κατεβάζοντας το χέρι του μέχρι τι βάση της ψωλής του. Το μποξεράκι του τυλίχτηκε γύρω της διαγράφοντας σχεδόν κάθε λεπτομέρεια. Δεν άντεχα άλλο. “Άντε ρε μαλάκα  βγάλτον  έξω και κοντεύω να χύσω”.  Ξεκουμπώνοντας  το κουμπί που βρισκόταν στη μέση έχωσε το χέρι του τραβώντας έξω το πούτσο του. Έναν θεόχοντρο πούτσο που ερχόταν σε αντίθεση με το αδύνατο σώμα του. Ακόμα και μέσα από το μποξεράκι του φαινόταν τεράστιος. Πρέπει να’ταν τουλάχιστον 19-20 πόντους, χοντρός γεμάτος φλέβες.

 

Τον έπιασε από τη βάση του και άρχισε να τον βαράει. Το χέρι του ανεβοκατέβαινε στο χοντρό εργαλείο του και μαζί του και τα μάτια μου που δε μπορούσα να τα ξεκολλήσω από πάνω του. Αυτό που έβλεπα ξεπερνούσε κάθε φαντασία μου. Μέχρι κι ο Αποστολής είχε μείνει να τον κοιτάζει. Έπαιζε τη ψωλή μου στα χέρια του και είχε μείνει με το στόμα ανοικτό να χαζεύει τη  χοντρόπουτσα  του Διονύση.

 

– Φερ’τον εδώ  , σχεδόν τον διέταξα. Σηκώθηκε και με πλησίασε. Όσο ερχόταν πιο κοντά τόσο  μεγαλύτερος  φαινόταν ο πούτσος του. Τώρα το χοντρό εργαλείο του βρισκόταν μερικά εκατοστά από το πρόσωπο μου και φάνταζε θεόρατος. Παίρνοντας για λίγο το χέρι μου από το κεφάλι του Αποστολή το έφερα προς το μέρος του και μαζί με το άλλο κατέβασα το μποξεράκι τραβώντας το. Βέβαια κόλλησε στο επίμαχο σημείο αλλά με χαρά τον βοήθησα. Έπιασα τι ψωλάρα του στο χέρι μου και την ένιωσα θεόβαρη και ζεστή. Δεν έβλεπα την ώρα να τι χώσω στο στόμα μου. Πέρασα το μποξεράκι από πάνω και τον ελευθέρωσα. Ήταν Η πρώτη φορά που τον έβλεπα ολόκληρο. Τα μάτια μου δεν είχαν αντικρίσει πιο τέλειο πούτσο.gay gnorimies

 

“Μαλάκα τι  χοντρόπουτσα  είναι αυτή”, είπα με φωνή γεμάτη καύλα.

-Σ’αρέσει? , ρώτησε με ένα λάγνο ύφος. Τον έφερε πιο κοντά μου, του άνοιξα τα πόδια και άρχισα να του τον παίζω. Το χέρι μου καλά καλά δεν έκλεινε γύρο από το πούτσο του καθώς μια μια οι φλέβες του σχηματίζονταν στην παλάμη μου. Αυτή η αίσθηση με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

 

-Μη μου πεις ότι σ’αρέσει και σένα να παίζεις με ψωλές, ρώτησε. Αντί για απάντηση, έσφιξα το πούτσο του πιο πολύ μέσα στο χέρι μου και έφερα το πρόσωπο μου πιο κοντά του, έτσι ώστε η ανάσα μου να χαϊδεύει το  πουτσοκεφαλο  του.

-Άνοιξε το στόμα σου  , με πρόσταξε. Εγώ άφησα τη ψωλή του από το χέρι μου και άνοιξα το στόμα μου. Εκείνος με μια κίνηση έχωσε το παπάρι του μέσα. Έκλεισα το στόμα μου και το αιχμαλώτισα μέσα. Ένα “ααα…” γεμάτο καύλα ξέφυγε από τα χείλη του. Ένιωσα σαν να είχα χώσει ένα κομμάτι ζεστό σίδερο, έτσι χοντρός και ζεστός που ήταν. Το κεφάλι μου τώρα έκανε την ίδια κίνηση με το κεφάλι του Αποστολή, που τώρα είχε σταματήσει το  τσιμπούκωμα  και κοίταζε το  ψωλογλείψιμο  που έκανα στο Διονύση. Τα χείλια μου φτάναν μέχρι τι μέση του πούτσου του, γλείφοντας και ρουφώντας κάθε πόντο από αυτό το υπέροχο καυλί. Παρ’όλη τι καύλα το μυαλό μου δεν έφευγε από τι σκέψη που με βασάνιζε τόσο καιρό. Το κωλαράκι του.

 

Περνώντας το χέρι μου πίσω από τη μέση του, το κατέβασα στο κωλομέρι του και με μια κίνηση το έσπρωξα προς τα μπροστά. Ο πούτσος του τρίφτηκε στα χείλια μου και εισχώρησε πιο βαθιά ακουμπώντας το πίσω μέρος του στόματος μου ενώ το κωλαράκι του είχε κλειστεί στη παλάμη μου. Ένα σφιχτό κωλαράκι που δεν χόρταινα να το ζουλάω. Τα δάχτυλα μου φυσικά είχαν επικεντρωθεί στο σκοτεινό σημείο που ενώνει τα δυο κωλομέρια, κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον Διονύση. Μου τράβηξε το χέρι και το ακούμπησε στα αρχίδια του. Δεν πειράζει, είχαμε καιρό και για αυτό. Ήταν καλυμμένα με ένα παχύ στρώμα τρίχας και έβραζαν όπως κι ο πούτσος του.

 

Ήθελα να χώσω αυτό το πελώριο καυλί όλο μέσα μου. Τον έπιασα από τη βάση και έσπρωξα το κεφάλι μου μπροστά. Ο πούτσος του χανόταν όλο και περισσότερο στο στόμα μου μέχρι που έφτασε λίγο πριν από την βάση του. Το στόμα μου είχε ανοίξει επικίνδυνα και νόμιζα ότι λίγο ακόμα και θα σκιζόταν από τη  χοντροψωλάρα  του. Εκείνος άρχισε να  βαριανασαίνει  και να βογγάει ενώ η γλώσσα μου έγλειφε το σκληρό παπάρι και κάθε φλέβα που εξείχε. Τράβηξα τα χείλη μου αργά αργά τρίβοντας τα πάνω στο σκληρό δέρμα της ψωλής, σαλιώνοντας την. Μετά την πήρα στο χέρι μου κι άρχισα να του παίζω γρήγορα. Όσο πιο γρήγορα του την βάραγα τόσο πιο πολύ βόγγαγε και μαζί του κι εγώ αφού δε μου φτάνε η καύλα από την επαφή με αυτό το θεϊκό  χοντρόπουτσο  είχα και την καύλα από το τσιμπούκι του Αποστολή, που τώρα είχε χώσει τη μύτη του στις  ψωλότριχες  μου και το παπάρι μου χτύπαγε στο λαιμό του. Δε του πήρε και πολύ για να μάθει. Αλλά απ ότι φαίνεται, είχε σκοπό να μάθει πιο πολλά.

 

Αφήνοντας την ψωλή μου από το στόμα του έφερε το πρόσωπο του κάτω από την ψωλή του Διονύση και άρχισε να του γλείφει τα αρχίδια. Αυτό κι αν δεν είχα φανταστεί ποτέ μου, να μοιράζομαι ένα πούτσο με το συγκάτοικο μου. Ο Διονύσης πάλι έδειχνε να το απολάμβανε αφού η καύλα είχε κάνει το πούτσο του ακόμα πιο σκληρό μέσα στο στόμα μου, κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Ο Αποστολής είχε ανοίξει το στόμα του και προσπαθούσε να χωρέσει όσο πιο πολύ μπορούσε από τα αρχίδια του ενώ ακριβώς από πάνω του ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο στόμα μου. Βγάζοντας την έξω τράβηξα το κεφάλι του Αποστολή κοντά μου και έφερα την ψωλή του Διονύση προς το μέρος του. Του είπα να βγάλει έξω τη γλώσσα του, κάτι που έκανε άμεσως. Τότε εγώ άρχισα να χτυπάω το  πουτσοκέφαλο  του Διονύση πάνω στη γλώσσα του, τρίβοντας την και παίζοντας την πέρα δώθε. Ο Αποστολής κοίταγε σχεδόν  τρομαγμένος  αυτή τι  χοντρόπουτσα  που σε λίγο θα του γάμαγε το στόμα ενώ τα σάλια του κόλλαγαν πάνω στο κεφάλι του Διονύση. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Έπιασα τον πούτσο του από τη βάση του και με το άλλο μου χέρι έφερα το κεφάλι του Αποστολή πιο κοντά του. Σπρώχνοντας το προς τα εμπρός ο πούτσος του Διονύση άρχισε να εξαφανίζεται μέσα στο στόμα του.

 

“Ααα, έτσι, γλείψε την ψωλάρα μου. Έχεις ξαναπάρει τέτοιο χοντρό πράμα?, έλεγε με φωνή γεμάτη καύλα. Ο Αποστολής δεν απάντησε φυσικά, αφού το στόμα του είχε μπουκώσει με το πούτσο του. Και σαν καλός μαθητής που ήταν, άρχισε να εφαρμόζει αυτά που του είχα μάθει. Το στόμα του είχε ξεχειλώσει καθώς ο πούτσος του Διονύση χωνόταν πιο βαθιά κι εγώ δε σταμάταγα στιγμή να του σπρώχνω το κεφάλι προς τα εμπρός, αναγκάζοντας τον να παίρνει όλο και περισσότερο απο αυτή τη θεόχοντρη ψωλή. Με μια δυνατή σπρωξιά ο πούτσος του Διονύση εξαφανίστηκε μέσα στο στόμα του. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο συγκάτοικος μου, που είχε πάρει για πρώτη φορά πούτσο στο στόμα του πριν 15 λεπτά, τώρα είχε μέσα του ένα χοντρό καυλί 20 πόντους! Κόντευε να πνιγεί βέβαια αλλά δεν τον άφηνε να βγει.

 

Τα μάγουλα του είχαν κολλήσει πάνω του ενώ φαινόταν η γλώσσα του που έγλειφε όσο μπορούσε απ αυτό το κρεάτινο λοστό που είχε στο στόμα του. Ο Διονύσης τώρα μούγκριζε από καύλα και εγώ δεν έχασα ευκαιρία. Τώρα ήταν η σειρά μου να γευτώ τα αρχίδια του, και χώνοντας το πρόσωπο μου κάτω από την ψωλή του πήρα στο στόμα μου τα μπαλάκια του. Κυριολεκτικά έκαιγαν! Τα έγλειφα και τα ρούφαγα και μπορούσα να νιώσω το  ψωλόχυμα  του να βράζει μέσα τους. Κάτι μου έλεγε όμως πως δεν ήμουν ο μόνος που τα γευόταν.

Τραβώντας το κεφάλι του Αποστολή από την ψωλή του τα υγρά του Διονύση έσταζαν στο στόμα του και μερικά κρέμονταν από την άκρη του κεφαλιού του. Τα χείλη του Αποστολή ήταν υγρά από τα σάλια του και από τα ξυσιά που είχαν τρέξει από το κεφάλι του Διονύση. Παραλίγο να έχυνε με το πουτσογλύψιμο του αποστολή. Έπρεπε να ηρεμήσει λίγο. Του έπιασα το πόδι και το πέρασα πάνω από μένα, και τώρα ήταν γυρισμένος πλάτη σε μένα, με εμένα ανάμεσα στα πόδια του και τις ψωλές μας στην ίδια κάθετη ευθεία.

 

Επιτέλους, η στιγμή που περίμενα είχε φτάσει. Μπροστά μου είχα το υπέροχο κωλαράκι του που τόσο καιρό ήθελα να γευτώ. Αλλά δεν θα με άφηνε να παίξω μαζί του τόσο εύκολα. Γι αυτό έβαλα το χέρι μου κάτω από τα πόδια του, έπιασα το πούτσο που και άρχισα να τον παίζω. Ο Αποστολής είχε πέσει με τα μούτρα στο δικό μου πούτσο που τον είχε ξεχάσει. Απ ότι φαίνεται ο Διονύσης είχε μπει για τα καλά στο νόημα του παιχνιδιού αφού έπιασε το κεφάλι του Αποστολή και το έσπρωχνε πάνω στο πούτσο μου.

 

-Έτσι, κάρφωσε τον πάνω στη ψωλή μου  του είπα ενώ το χέρι μου έσφιξε τη ψωλαρα του. Όσο πιο πολύ τον έσφιγγα τόσο πιο βαθιά έσπρωχνε το κεφάλι του Αποστολή στη ψωλή μου, που τώρα είχε πάλι χωθεί ολόκληρη μέσα του.

 

-Κοίτα το  πουστρακι  πως τον παίρνει το πούτσο, άκουσα το Διονύση να λέει. Εγώ δεν μπορούσα να δω, αλλά καταλάβαινα πολύ καλά τι έλεγε. “Έλα δω να σου δώσω εγώ να φας τι ψωλαρα μου”, είπε και αρπάζοντας τον από το κεφάλι τον κάρφωσε στο δικό του πούτσο. Το χέρι μου τώρα  αρκέστηκε  στο να του τρίβει τα βαριά του αρχίδια. Ο Αποστολής δέχτηκε την πρόσφορα του με ευχαρίστηση. Τώρα όμως ο Διονύσης είχε γίνει πιο βίαιος αφού άρχισε να κουνάει την λεκάνη του προς τα εμπρός καρφώνοντας το πούτσο του στα βάθη του στόματος του Αποστολή. Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στο πιγούνι του ενώ πνιχτά “μμμ…” έβγαιναν με κάθε κάρφωμα. Σκέφτηκα πως η καύλα του Διονύση τώρα θα τον είχε παρασύρει αρκετά για να  μαφήσει  να κάνω τα δικά μου.

 

Παίρνοντας μια βαθιά αναπνοή, ακούμπησα τις παλάμες μου στα δυο του κωλομέρια. Δεν αντέδρασε. Τότε εγώ άρχισα να τα χουφτώνω, να τα ζουλάω και να τα μαλάζω μέσα στα χέρια μου. Κόντευα να χύσω από την καύλα. Δεν είχα δει πιο σφιχτό κωλαράκι. Τα κωλομέρια του ήταν ενωμένα πολύ σφιχτά και πίσω τους κρύβονταν ο πραγματικός μου στόχος: η τρυπούλα του. Με μια κίνηση τράβηξα τα κωλομέρια του αποκαλύπτοντας την μπροστά μου. Μια ερμητικά κλειστή τρυπούλα, με ένα γκρι χρώμα το οποίο κοκκίνιζε όσο πήγαινε προς τα μέσα, με τρίχες γύρω της. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Σταμάτησα για λίγο να  ελέγξω  την κατάσταση. Τώρα ο Διονύσης είχε πιάσει το κεφάλι του Αποστολή και μπαινόβγαζε τη ψωλάρα του ξεσκίζοντας του στην κυριολεξία το στόμα του.

 

Ωραία, σκέφτηκα. Χωρίζοντας ακόμα περισσότερο τα κωλομέρια του, με μια κίνηση έχωσα το πρόσωπο μου στη μέση τους. Ο Διονύσης, λες κι ήταν υπνωτισμένος, και ξύπνησε γύρισε προς το μέρος μου και με φωνή που έτρεμε, ρώτησε:

-Τι κάνεις εκεί ρε .

-Σκάσε μαλάκα, να δεις που θα σ’αρέσει. Θα στη λιώσω τη σούφρα σου, του είπα και  ξανάχωσα  το πρόσωπο μου στο κωλαράκι του αρχίζοντας να γλείφω. Η γλώσσα μου έγλειφε με μανία το κωλαράκι του επικεντρώνοντας φυσικά την προσοχή μου στην τρύπα του. Έκανα κυκλικές κινήσεις με την γλώσσα μου πάνω της ενώ τα δάχτυλα μου προσπάθησαν να την ανοίξουν όσο γινόταν χώνοντας ταυτόχρονα τι γλώσσα μου μέσα της. Ο  Διονύσης τώρα κυριολεκτικά είχε τρελαθεί από καύλα, και ξέσπαγε πάνω στον Αποστολή, αφού είχε πάρει τη  χοντροψωλάρα  του στα χέρια του και βάραγε πουτσοσκάμπιλα πάνω στο προσωπάκι του. Αν κρίνω από το βάρος του πούτσου του και την έκφραση του αποστολή πρέπει να πόναγε. Τα μάγουλα του είχαν κοκκινίσει από τα χτυπήματα ενώ είχαν γεμίσει από τα υγρά που έσταζε το  πουτσοκέφαλο  του Διονύση.

 

Την έπιασε από τη βάση και τρίβοντας την πάνω στα χείλια του την ξανάχωσε στο στόμα του. Αυτό όμως δεν έφτανε για να ξεθυμάνει. Έτσι ο επόμενος που θα την πλήρωνε θα ήταν ο πούτσος μου. Συνεχίζοντας να τρίβω και να γλείφω την τρύπα του, έτσι όπως στεκόταν από πάνω μου, χαμήλωσε το χέρι του, άρπαξε την ψωλή μου και άρχιζε να την μαλάζει. Σχεδόν πετάχτηκα στο άγγιγμα του και το κατάλαβε αμέσως αφού η γλώσσα μου τώρα γύρναγε σαν τρελή στο κωλαράκι του. Η παλάμη του είχε σφίξει το  πουτσοκεφαλο  μου και το έτριβε αλλά δεν μου έφτανε αυτό. Σηκώνοντας την λεκάνη μου προς τα πάνω έφερα το πούτσο μου πιο κοντά στο χέρι του. Τον χούφτωσε όλο και άρχισε να μου τον βαράει.

-Ρε συ, σ’αρέσει και σένα να παίζεις με ψωλές, τον ρώτησα κοροϊδευτικά. Αντί για απαντήσει χαμήλωσε το χέρι του και έσφιξε μέσα τα αρχίδια μου. Με πόνεσε λίγο και ήθελα να του το ανταποδώσω. Σάλιωσα το μεσαίο δάχτυλο μου και ακούμπησα στην τρύπα του. “Μη, μαλακα μη”, φώναζε, αλλά δεν είχα σκοπό να τον λυπηθώ. Τραβώντας με το ένα χέρι το  κωλομάγουλο  του, άρχισα να σπρώχνω το δάχτυλο μου στην τρύπα του. Αδύνατον, ήταν πολύ σφιχτή. Ο Διονύσης συνέχιζε να μου σφίγγει το πούτσο μου για να με κάνει να σταματήσω αλλά μάταιος κόπος. Έφτυσα πάνω στη τρύπα του και στο δάχτυλο μου και ξαναπροσπάθησα. Σιγά σιγά το δάχτυλο μου άρχισε να χάνεται μέσα στη παρθένα σούφρα του. Εκείνος φώναζε από τον πόνο ενώ εγώ συνέχιζα να σπρώχνω. “Σταμάτα ρε μαλάκα, βγάλτο, με πονάει”. Σε ξεσκίζει ήθελα να του πω. Σταμάτησα μόνο όταν είχε χωθεί όλο μέσα του. Τι σφιχτή κωλότρυπα που είχε. Σιγά σιγά άρχισα να το βγάζω έξω. Άρχισε πάλι να φωνάζει, αυτή τη φορά λιγότερο. Το δάχτυλο μου είχε φτάσει έξω μέχρι τη μέση. Το έφτυσα και το  ξανάχωσα  μέσα, αυτή τι φορά γλιστρώντας πιο εύκολα. Η τρύπα του είχε συνηθίσει το μέγεθος και δεν τον ενοχλούσε τόσο πολύ τώρα. Γι αυτό άρχισα να το μπαινοβγάζω. Στην αρχή σιγά σιγά, μετά πιο γρήγορα. Τώρα εγώ ήμουν αυτός που βόγγαγε από καύλα. Τον γαμούσα με το δάχτυλο μου ενώ κάθε τόσο η γλώσσα μου έγλειφε το κωλαράκι του. Το χέρι του τώρα έπαιζε με τη ψωλή μου ενώ ο Αποστολής έδειχνε να τα’χει χαμένα με την όλη φάση.

 

Μια φάση, που όσο πέρναγε η ώρα, με έφερνε όλο και πιο κοντά στον οργασμό. Βγάζοντας το δάχτυλο μου από τη σούφρα του άρχισα να γλείφω την μισάνοιχτη τρυπούλα του ενώ το χέρι μου χάιδευε τα  αρχίδια  του και τη βάση τις ψωλής του. Ένιωθα τα αρχίδια μου να βράζουν έντονα και κατάλαβα ότι θα έχυνα από στιγμή σε στιγμή. “Παίξ’τον μου πιο δυνατά, τρίψε μου τον και χύνω”, του είπα και δεν έχασε λεπτό. Το χέρι του ανεβοκατέβαινε πιο γρήγορα πάνω στο πούτσο μου και η γλώσσα μου ακολουθούσε τον ίδιο ρυθμό στο κωλαράκι του. Δεν  άντεχα  άλλο.

-Ααααχ, χύνω ααα! , φώναξα και η πρώτη ριπή από το  ψωλοχυμα  που πετάχτηκε ψιλά και προσγειώθηκε στο πιγούνι του Αποστολή που έγλειφε τον διονύση. Εκείνος χωρίς να αφήσει την ψωλή μου, μου την έπαιζε ενώ το ζεστό μου  ψωλόχυμα  έτρεχε στο χέρι του. Ο Αποστολής είχε φέρει το πρόσωπο του κοντά και τα πιο πολλά έπεσαν στα μάγουλα του.

 

Με το χέρι του γεμάτο από τα ξυσιά μου άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια κάνοντας τα να γυαλίζουν από τα υγρά μου. Με χύσια ακόμα στο  πουτσοκέφαλο  μου, τραβηχτικά κάτω από τα πόδια του Διονύση για να σταθώ όρθιος. Τον έσπρωξα μπροστά για να σηκωθώ, και καθώς σηκωνόμουν η ψωλή μου ήρθε στο ίδιο ύψος με το κωλαράκι του. Χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να τον τρίβω στα κωλομέρια του. Τι καύλα ! Πίεζα το  πουτσοκεφαλο  μου ενώ τα υγρά μου κόλλαγαν πάνω τους. Την έπιασα από τη ρίζα και άρχισα να την τρίβω ανάμεσα στα κωλομέρια του. Ήταν τόσο ερμητικά κλειστά που μετά βίας μπορούσα να την  ανεβοκατεβάσω  ανάμεσα τους.

-Μαλάκα μη τολμήσεις, μου είπε και προσπάθησε να τραβηχτεί. Τον έσφιξα από τι μέση και χωρίς να τραβήξω τα κωλομέρια του την έσπρωξα μπροστά. Με καύλωνε πολύ να νιώθω την πίεση από τα  κωλομάγουλα  του στο πούτσο μου. Επειδή το κεφάλι μου ήταν ακόμα υγρό γλίστρησε με ευκολία μέσα τους. Τα χούφτωσα και άρχισα να τα κουνάω κάνοντας τα να τρίβονται πάνω στο  πουτσοκέφαλο  μου.

-Τι καύλα  , είπα βογγώντας.

–Εντάξει φτάνει  , είπε,  βγάλτο τώρα  .

-Είσαι σίγουρος   τον ρώτησα, σπρώχνοντας την ψωλή μου πιο βαθιά με αποτέλεσμα να αγγίξει την τρυπούλα του. Ένα αααχ…   ξέφυγε από τα χείλη μας σχεδόν ταυτόχρονα. Η ψωλή μου είχε χαθεί μέσα στα κωλομέρια του και άρχισα να την κουνάω μέσα τους.

-Να την βγάλω, τον ρώτησα.

-Ναι…. αααχ. Βγάλτη…  , είπε χωρίς να με πείσει. Η καύλα του μεγάλωνε καθώς πέρναγε η ώρα και τώρα είχε φτάσει σε οριακό σημείο. Η ανάσα του είχε γίνει πιο βαριά και ένιωθα τα αρχίδια του στην παλάμη μου να βράζουν.

-Μαλάκα, σταμάτα, θα χύσω, είπε. Τράβηξα το κεφάλι του Αποστολή από την ψωλή του λίγο πιο μακριά, ακριβώς μπροστά από το  πουτσοκεφαλο  του και πήρα τη ψωλή του στο χέρι μου. Άρχισα να τον την παίζω αργά. Τώρα είχε γίνει πιο σκληρός από πριν, έκαιγε, ενώ οι φλέβες του είχαν φουσκώσει επικίνδυνα. Η ψωλή μου τώρα σκληρύνει μέσα στο κωλαράκι του ενώ κάθε φορά που το χέρι μου ανέβαινε στο πούτσο του την έσπρωχνα να ακουμπήσει την τρυπούλα του. Την ένιωθα ζεστή στην άκρη του  πουτσοκέφαλου  μου ενώ έβλεπα το θέαμα του πούτσου μου ανάμεσα στα κωλομέρια του με καύλωνε ολοένα και πιο πολύ. Βογγάγαμε με τον ίδιο ρυθμό, μέχρι που άρχισα να του τον παίζω πιο γρήγορα και να τον τρίβω στο κωλαράκι πιο γρήγορα. Πήρε μια βαθιά ανάσα και κρατώντας την για λίγο φώναξε,

-ΧΥΝΩΩΩΩΩ!   Το  ψωλόχυμα  του πετάχτηκε με δύναμη στο πρόσωπο του Αποστολή. Μια μια οι επόμενες ριπές πέφταν πάνω του κάνοντας το πρόσωπο του γεμάτο από τα χύσια του. Έσταζαν από τα γυαλιά του στα μάγουλα του κι από κει πέφταν κάτω. Το χέρι μου είχε γεμίσει από τα υγρά του που τώρα άφηνα πάνω στο πούτσο του που έτριβα ακόμα γυαλίζοντας τον. Βγάζοντας τον πούτσο μου από το κωλαράκι του, έκατσα στην καρέκλα και τον γύρισα προς το μέρος μου, παίρνοντας την ψωλή του στο στόμα μου για να την καθαρίσω από το  ψωλόχυμα  που είχα απλώσει. Δεν ήταν τόσο σκληρός τώρα και έτσι χώραγε πιο εύκολα στο στόμα μου. Ακούμπησε και τα δυο του χερια στο κεφάλι μου, καθώς ηρεμούσε από τον έντονο οργασμό του. Ο Αποστολής είχε πάει στο μπάνιο να πλυθεί, ενώ εγώ σηκώθηκα και πιάνοντας τις ψωλές μας άρχισα να τις τρίβω μαζί κοιτώντας τον και γελώντας. “Δεν ήταν γαμάτα”, τον ρώτησα. Κούνησε καταφατικά το κεφάλι του. “Και που είσαι ακόμα. Ετοιμάσου, γιατί σε λίγο θα ξεσκίσεις παρθένο κωλαράκι“, του είπα. Με κοίταξε απορημένος. Δεν ήξερε τι είχα στο μυαλό μου για την συνέχεια…

 

Συνεχίζεται εδώ

 

 

H ιστορία αυτή εστάλη από φίλο του site. 
Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button