Γκέι ιστορία – Fucking Roommate (2ο μέρος)

H συνέχεια της ιστορίας Γκέι ιστορία – Fucking Roommate (1ο μέρος)
Ο Αποστολής γύρισε από το μπάνιο και μας βρήκε να τρίβουμε και να παίζουμε τις ψωλές μας. Απορώ πως εκείνος τόση ώρα δεν είχε χύσει. “Δεν πιστεύω να έχυσες τώρα που πήγες στο μπάνιο, ε?” Όχι, είπε με το κεφάλι κατεβασμένο, σα να ντρεπόταν για αυτά που είχαν γίνει. Έπρεπε να τον  ξαναξυπνήσω . “Δε σ’άρεσε που έγλειψες πούτσο”, τον ρώτησα περιπαικτικά. Δεν απάντησε. Έπρεπε να κάνω κάτι γρήγορα. Του είπα να πλησιάσει και άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο του που είχε ξεκαυλώσει. Με το ένα χέρι έτριβα τη ψωλαρα του Διονύση, που είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και με το άλλο την ψωλή του αποστολή, που έμοιαζε σιγά σιγά να του φεύγει η ντροπή. Αφού τον  ξανακαύλωσα  τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να τον γλείφω. Το  πουτσοκέφαλο  του γλίστρησε εύκολα έξω από την καύλα που είχε τόση ώρα και γυάλιζε από τα υγρά του. Ήταν έτοιμος να χύσει από στιγμή σε στιγμή, ενώ και ο πούτσος του Διονύση άρχισε να σκληραίνει στο χέρι μου. Με μια απότομη κίνηση τον πιάνω από την μέση του και τον γυρίζω πλάτη, με τα χερια του να ακουμπάνε στο γραφείο και τον κώλο του τουρλωμένο προς το μέρος μου.

 

Άλλο ένα κωλαράκι που ήθελα οπωσδήποτε να ξεσκίσω. Ήταν σκουρόχρωμο και μικρό, χωρίς τρίχες. Χωρίς να αφήσω την ψωλή του από το χέρι μου άρχισα να του γλείφω τα κωλομέρια. Ήταν ζεστά, και ο ιδρώτας που κύλαγε πάνω τους τα έκανε να γυαλίζουν. Ο Διονύσης τώρα είχε καυλώσει για τα καλά, αφού ο πούτσος του είχε επανέλθει στο τεράστιο μέγεθος του. Ήθελα σαν τρελός να αρχίσω να τον  ξαναγλείφω  αλλά τώρα προείχε ο αποστολής. Ή καλύτερα, το κωλαράκι του Αποστολή. Είπα στον Διονύση να πλησιάσει και τον έβαλα να κρατάει με το χέρι του το ένα κωλομέρι του, ενώ εγώ κράταγα το άλλο ανοικτό. Η τρύπα του φανερώθηκε μπροστά μας. Μια σκούρα, σχεδόν άτριχη τρυπούλα, ερμητικά κλειστή. Προς το παρόν.

 

-Σ’αρέσει η τρύπα του?  , ρώτησα τον Διονύση. Εκείνος την κοίταζε σχεδόν υπνωτισμένος, αφού ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε από τόσο κοντά μια τέτοια κωλότρυπα.

 

-Χάιδεψε την, τον παρότρυνα. Εκείνος έδειχνε να μην ξέρει τι να κάνει, αλλά μόλις άπλωσε το χέρι του πάνω της, πήρε φωτιά. Άρχισε να την τρίβει δυνατά, ανεβοκατεβάζοντας τα δάχτυλα του και πιέζοντας τα προς τα μέσα όταν έφτανε στο κέντρο. Η ανάσα του είχε γίνει πιο βαριά, ενώ ο Αποστολής το μόνο που έκανε ήταν να μουγκρίζει από καύλα. Είχε έρθει η ώρα.

 

Πήρα το κωλοδάχτυλο του Διονύση στο στόμα μου και άρχισα να του κάνω ότι έκανα πριν από λίγο στον πούτσο του. Η μυρωδιά από το κωλαράκι του αποστολή και τον πούτσο του Διονύση ξύπνησαν άμεσος τον πούτσο μου. Ο Διονύσης βάραγε το πούτσο του ενώ το δάχτυλο του γαμούσε το στόμα μου. Εγώ με το ένα χέρι έπαιζα την ψωλή μου και με το άλλη την ψωλή του Αποστολή. Έβγαλα το δάχτυλο του Διονύση από το στόμα μου και έφτυσα πάνω στην τρύπα του Αποστολή. Αφού άπλωσα το σάλιο μου πλησίασα το δάχτυλο του Διονύση και το ακούμπησα πάνω της.

 

“Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις”, του είπα και τώρα, με τα δυο μου χέρια κράταγα τα κωλομέρια του Αποστολή ανοικτά. Ο Διονύσης άρχισε να πλησιάζει το δάχτυλο του μέσα στην κωλότρυπα του αποστολή, που έβγαλε ένα δυνατό “ααα..”, περισσότερο πόνου παρά καύλας. Αμέσως, έφερα το ένα μου χέρι κάτω από τα πόδια του και άρχισα να του βαράω τον πούτσο, για να μην του φύγει Η καύλα από τον πόνο. Το δάχτυλο του Διονύση συνέχιζε να μπαίνει στην τρύπα του και εκείνος συνέχιζε να φωνάζει. Όταν είχε μπει όλο μέσα το κράτησε λίγο και μετά άρχισε να το βγάζει σιγά σιγά, κάνοντας τον αποστολή να ουρλιάζει από τον πόνο. Όταν το έβγαλε τελείως, το έφτυσε, έφτυσε και στην τρύπα του και άρχισε να το  ξαναχώνει.

 

Ο πόνος ήταν αφόρητος για τον Αποστολή γι αυτό αποφάσισα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Τον τράβηξα πιο μπροστά από το γραφείο, γονάτισα μπροστά του και πήρα τον πούτσο του στο στόμα μου. Τα “ααα..” του πόνου τώρα μπερδεύονταν με τα “μμμ..” της καύλας. Ο πούτσος του είχε γίνει  θεοσκληρος  και το κεφάλι του έσταζε συνέχεια υγρά. Άκουσα τον Διονύση να φτύνει για άλλη μια φορά και μετά από λίγο κατάλαβα ότι το είχε  ξαναχώσει  στην τρύπα του. Αυτή τη φορά ο Αποστολής δεν φώναξε, παρά μόνο  απολάμβανε  την πίπα που του έκανα. Σε λίγο, ο Διονύσης άρχισε να τον γαμάει κανονικά με το  κωλοδάκτυλο  του. Κάθε φορά που το έχωνε μέσα του, η ψωλή του χωνόταν πιο βαθιά στο στόμα μου.

 

“Τι σφιχτή κωλότρυπα είν’ αυτή… σ’αρέσει που στη ξεσκίζω με το  πουτσοδάχτυλο  μου, ε? πες το να  σακουσω , σ’ αρέσει, ε?” “Ααααχχ, ναι, γουστάρω, έτσι, γάμησε μου την κωλότρυπα…ααα έτσι…” Δεν πίστευα στ αυτιά μου. Ο συγκάτοικος μου τώρα είχε αφεθεί στην καύλα. Ο πόνος τώρα είχε δώσει την θέση του στην ηδονή, καθώς ο Διονύσης γάμαγε την τρυπούλα του κι αυτός γάμαγε το στόμα μου με τον πούτσο του. Ξαφνικά τον ένιωσα να σκληραίνει στο στόμα μου και κατάλαβα ότι θα έχυνε. “Χύνω”, είπε με φωνή που έτρεμε. “Ξέσκισε του την τρυπα πιο γρήγορα”, είπα στον διονύση.

 

Εκείνος άρχισε να μπαινοβγάζει το δάκτυλο του στην τρύπα του Αποστολή σαν τρελός βογγώντας από καύλα, ενώ εγώ τράβηξα την ψωλή του από το στόμα του παίζοντας την. Αλλά ο Αποστολής έκανε κάτι που με ξάφνιασε. Την πήρε απότομα στο χέρι του και με το άλλο, έπιασε το κεφάλι μου και το πλησίασε πιο κοντά. Πριν προλάβω να αντιδράσω ένα καυτό κύμα από  ψωλοχυμα  προσγειώθηκε στα χείλη μου. Ο Αποστολής ούρλιαζε από καύλα καθώς άδειαζε τα χύσια του στο πρόσωπο μου. Προσπάθησα να τραβηχτώ αλλά κράταγε γερά το κεφάλι μου.

 γκει αγγελιες

Καθώς έχυνε, άνοιξα το στόμα μου και μια ριπή από τα χύσια του προσγειώθηκε στη γλώσσα μου. Την γεύτηκα και την αφίσα να κυλήσει στο πιγούνι μου, που είχε γεμίσει από τα υγρά του, που τώρα μάζευε με τον πούτσο του. Με μια κίνηση τον έχωσε στο στόμα μου, γεμίζοντας το με τα χύσια του. Άρχισα να τον γλείφω μαζεύοντας τα στην άκρη τον χειλιών μου και αφήνοντας να τρέξουν πάνω στο πούτσο του. Τον έπιασα και άρχισα να τον παίζω. Τα χύσια του τον έκαναν να γλιστράνε στο χέρι μου.

 

– Σ’ άρεσε, τον ρώτησα. Απάντησε καταφατικά.

– Θες κι άλλο, ξαναρώτησα με το πιο πρόστυχο χαμόγελο μου.

– Αμέ, απάντησε.

-Έλα να στο δώσω εγώ , άκουσα το Διονύση να λέει και κοίταξα προς το μέρος του. Είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και έπαιζε το θεόχοντρο παπάρι του. Έτσι όπως ήταν, φαινόταν ακόμα πιο μεγάλος, με τα αρχίδια του να  κρέμονται  στη βάση και τις φλέβες να έχουν φουσκώσει. Ο Αποστολής δεν έχασε λεπτό. Με μια κίνηση, γονάτισε μπροστά του και τον έπιασε στο χέρι του. Καλά καλά δεν χωρούσε! Τον έπαιζε στο χέρι του και τον κοιτούσε με ένα βλέμμα θαυμασμού.

-Τι ψωλάρα είναι αυτή  , τον άκουσα να λέει.

– Σαρεσει  ε? Αν την βάλεις στο στο στοματάκι σου, θα  σαρεσει  πιο πολύ.  Δεν χρειάστηκε να το πει δεύτερη φορα. Ο Αποστολής άνοιξε το στόμα του και έχωσε το  πουτσοκεφαλο  μέσα του. Κατέβασε το κεφάλι του λίγο παρακάτω, προσπαθώντας να πάρει όσο περισσότερο μπορούσε από αυτό το θεϊκό καυλί. Λίγο πιο κάτω από την μέση σταμάτησε και άρχισε να ανεβαίνει, πιέζοντας τα χείλια του πάνω στον πούτσο του Διονύση. Με το ένα χέρι είχε τον είχε πιάσει από τι ριζα και τον έσφιγγε και με το άλλο μάλαζε τα βαριά του αρχίδια. Ο Διονύσης έβαλε το χέρι του στο κεφάλι του Αποστολή και το πίεσε με δύναμη κάτω, κάνοντας τον πούτσο του να χωθεί ακόμα πιο πολύ στο στόμα του. Άκουγα τον αποστολή να βγάζει μικρά και κοφτά μμμμ..   κάθε φορα που το κεφάλι του κατέβαινε στον πούτσο του Διονύση και ζήλευα. Ήθελα κι εγώ να ξανανιώσω αυτό το καυλί στο στόμα μου.

 

Γονάτισα διπλα στον Αποστολή, τράβηξα το χέρι του από τον πούτσο του Διονύση και έβαλα το δικό μου. Τον έσφιξα και ένιωσα τις φλέβες του να σχηματίζονται στο χέρι μου. Άρχισα να του τον παίζω μέχρι εκεί που ήταν το πιγούνι του ΑΑποστολή, που έγλειφε το  πουτσκοκεφαλο  του. Πλησίασα ακόμα πιο κοντά και άρχισα να τον γλείφω από κει και κάτω. Ήταν πιο ζεστός από πριν και  θεοσκληρος . Τράβηξα το κεφάλι του Αποστολή και το κατέβασα χαμηλά στα αρχίδια του Διονύση, αποκαλύπτοντας έτσι το υγρό  πουτσοκεφαλο  του Διονύση. Άνοιξα το στόμα μου και το έχωσα μέσα. Ήταν ζεστό και γλίστραγε από τα υγρά του Αποστολή. Ο Διονύσης δεν σταματούσε να βογγάει, αφού τώρα ο Αποστολής ρούφαγε τα αρχίδια του κι εγώ έγλειφα το τεράστιο παπάρι του. Έπιασε τα κεφαλια μας και τα πίεσε πάνω στον πούτσο του. Γλείφαμε και οι δυο σαν τρελοί. Σε λίγο, ο Αποστολής σήκωσε το κεφάλι του και το έφερε διπλα στο δικό μου, έβγαλε τη γλώσσα του και άρχισε να γλείφει μαζί μου το  πουτσοκεφαλο  του Διονύση.

 

Οι γλώσσες μας είχαν πάρει φωτιά καθώς είχαν επικεντρωθεί αποκλειστικά στο χοντρό  πουτσοκεφαλο  του Διονύση, που είχε τρελαθεί από την καύλα. “Έτσι, γλείψτε μου την ψωλαρα….Ααα, ναι, έτσι.. αααχ…” Έπιασα το κεφάλι του Αποστολή και άρχισα να το ανεβοκατεβάζω πάνω στον πούτσο του με τον ίδιο ρυθμό που  κατέβαζα  το δικό μου. Δεν ξέρω αν καύλωνα πιο πολύ που γευόμουν μια τέτοια  χοντροπουτσα  ή που έβλεπα τον Αποστολή να το απολαμβάνει το ίδιο με εμενα. Το καυλί του Διονύση τώρα είχε φουσκώσει επικίνδυνα και υγρά άρχισαν να στάζουν από την τρυπούλα του. Είχε έρθει η ώρα.

 

Αφησα το καυλί του Διονύση να το γλείφει μονο ο Αποστολής και πήγα από πίσω του. Είχα ξεχάσει ποσο πολύ ήθελα να γαμήσω το κωλαράκι του. Χωρίς να χάσω λεπτό άνοιξα τα κωλομέρια του και έχωσα το πρόσωπο μου ανάμεσα τους. Ο Αποστολής χωρίς να αφήσει τον πούτσο του Διονύση από το στόμα του μούγκρισε από καύλα. Η γλώσσα μου έγλειφε σαν τρελή την τρυπούλα του χωρίς να ξέρει τι την περιμένει. Έφτυσα πάνω στο δάχτυλο μου και το έχωσα μέσα. Αυτή τη φορα γλίστρησε με ευκολία καυλώνοντας με απίστευτα στην σκέψη ότι το κωλαράκι του ήταν έτοιμο για πούτσο.

 

Άρχισα να του γαμάω την τρυπα, όπως έκανε ο Διονύσης πριν. Κάθε φορα έμπαινε και πιο εύκολα μέσα του. Ο Αποστολής μούγκριζε από το κωλοδάχτυλο που του έβαζα, και δεν είχα σκοπό να σταματήσω. Έφτυσα πάνω στην τρυπα του, και άρχισα να χώνω δυο δάχτυλα. Περίμενα ότι θα έμπαιναν με δυσκολία, αλλα όταν τα είδα να χάνονται στην τρυπούλα του κόντεψα να χύσω. Η τρυπα του είχε ανοίξει και τα έπαιρνε με μεγάλη ευκολία.

 

“Είδες πως κάνει η τρυπούλα σου για πούτσο, ε ? Και μου το έπαιζες σκληρός. Θα στη ξεσκίσω τι σούφρα σου, μαλακισμένο.   Σκόπευα να τον ξεπληρώσω για κάθε φορα που μου έσπαγε τα νεύρα. Άρχισα να το γαμάω πιο γρήγορα και πιο βαθιά, βογγώντας από καύλα. Εκείνος, έβγαλε το πούτσο του Διονύση από το στόμα του, ύστερα από πολλή ώρα, μονο και μονο για να αρχίζει να ουρλιάζει. “ααα…ναι, χωστά στη τρυπα μου, έτσι, γάμησε μου το κωλαράκι…” Τα λόγια του με καυλώσαν ακόμα περισσότερο αλλα δε μου έφταναν μονο τα δάχτυλα. Με μια απότομη κίνηση σηκώθηκα και έφερα το πούτσο μου μπροστά από την τρυπούλα του. Στο θέαμα και μονο άρχισαν να στάζουν υγρά από την άκρη του πουτσοκεφαλου μου. Την πλησίασα και τα αφίσα να στάξουν πάνω στην τρυπούλα του. Έσκυψα και άρχισα να τα γλείφω από την τρυπα του κάνοντας τον πούτσο μου να καυλώσει ακόμα πιο πολύ. Τον πήρα στο χέρι μου και άρχισα να τον βαράω πάνω στα κωλομέρια του. Ο συνδυασμός του σάλιου με τα υγρά από την ψωλή μου ήταν ο κατάλληλος γι αυτό που είχα στο μυαλό μου.

 

Έπιασα τον Αποστολή από την μέση και τον σήκωσα όρθιο. Του είπα να πάει στο γραφείο του και να φέρει ένα προφυλακτικό…

-Είσαι έτοιμος για αυτό που σου υποσχέθηκα ?  , ρώτησα τον Διονύση που αμέσως μπήκε στο νόημα χαμογελώντας μου. Έσκυψα γρήγορα πάνω από το πούτσο του παίρνοντας λίγη γεύση από αυτό το θεϊκό καυλί. Ο Αποστολής τώρα βρισκόταν πίσω μου και για άλλη μια φορα με ξάφνιαζε. Χάιδευε το κωλαράκι μου, πιέζοντας δυο δάχτυλα προς τα μέσα, που δεν άργησαν να χαθούν στην τρυπούλα μου. Είχε γίνει πλέον ειδικός στην καύλα. Για λίγη ώρα ξεχάστηκα και έμεινα έτσι, με την ψωλαρα του Διονύση στο στόμα μου και τον Αποστολή να με γαμάει με τα δάχτυλα του. Όταν όμως θυμήθηκα τι είχα να κάνω, άμεσος σηκώθηκα και πήρα το προφυλακτικό στο χέρι μου. Το έβγαλα έξω, έπιασα τον πούτσο του Διονύση από τι βάση του και του το φόρεσα. Έφτυσα πάνω του, και για να το αλείψω καλύτερα χρησιμοποίησα το στόμα μου. Άλλη μια ευκαιρία για  τσιμπουκωμα .. Αφού τον είχα υγράνει αρκετά, έπιασα τον Αποστολή από την μέση και τον γύρισα πλάτη στον Διονύση. Τον κοίταξα στα ματια και του είπα, κάτσε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πλησίασε περισσότερο και άρχισε να χαμηλώνει.. Το  πουτσοκεφαλο  του Διονύση βρισκόταν μερικά χιλιοστά από το παρθένο κωλαράκι του συγκατοίκου μου. Στο θέαμα και μονο ο πούτσος μου άρχισε να πρήζεται από καύλα.

 

Ο Διονύσης κράταγε την ψωλή του όρθια με το ένα χέρι και με το άλλο κρατούσε το ένα κωλομέρι του Αποστολή ανοικτό. Η άκρη του πούτσου του ακούμπαγε τώρα στην τρυπα του Αποστολή. Και οι δυο είχαν την ίδια έκφραση στα πρόσωπα τους, και έκαναν ακριβώς τους ιδιους ηχους: καύλας!

 

-Κάτσε το κωλαράκι σου στη ψωλαρα μου να στο ξεσκίσω, έλα…   άκουσα να λέει ο Διονύσης. Ο Αποστολής χαμήλωσε κι άλλο και το  πουτσοκεφαλο  του Διονύση άρχισε να χάνεται στην τρυπούλα του. Φυσικά ο πόνος ήταν μεγάλος, κι αυτό το καταλάβαινα από τα ουρλιαχτά του Αποστολή. Αλλα ευτυχώς δούλεψαν   τα χύσια μου και τα σάλια μου σαν λιπαντικό και με λίγη δύναμη ακόμα το  πουτσοκεφαλο  του Διονύση χάθηκε τελείως μέσα στη σούφρα του Αποστολή.

 

-Να γαμήσω εγώ κολάρα…τι σφιχτή τρυπα είναι αυτή ρε μαλακα… Ααα . Αλλα απ ότι φαίνεται μονο ο Διονύσης το απολάμβανε, αφού η έκφραση στο πρόσωπο του Αποστολή δεν ήταν καθόλου ευχάριστη. Ήθελε κι άλλο λιπαντικό. Σήκωσα τον Αποστολή όρθιο, πλησίασα το καυλί του Διονύση και μαζεύοντας αρκετό σάλιο, το αφίσα να τρέξει πάνω του. Γύρισα και τον Αποστολή προς το μέρος μου, άνοιξα το κωλαράκι του και έφτυσα πάνω στην τρυπα του, χώνοντας δυο δάχτυλα για να ανοίξει. Μου φαινόταν  καυλωτικα  απίστευτο Η ευκολία με την οποια έμπαιναν μέσα. Τον γύρισα γρήγορα και του είπα να  ξανακατσει . Αυτή τι φορα το  πουτσοκεφαλο  του Διονύση γλίστρησε με ευκολία στη τρυπούλα του, και τώρα το  απολαμβανε  και ο Αποστολής.γκει σεξ

 

Έσκυψα γρήγορα κάτω από το κωλαράκι του και άρχισα να γλείφω το πούτσο του Διονύση, για να γλιστράει πιο εύκολα, ενώ με το ένα χέρι είχα  πιασει  το Αποστολή από την μέση και τον πίεζα προς τα κάτω. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει.

 

Η γλώσσα μου λίπαινε το καυλί του Διονύση και πάνω από το κεφάλι μου, το κωλαράκι του Αποστολή έπαιρνε όλο και πιο πολύ. Αφού είχε χωθεί λίγο περισσότερο, του είπα να σταματήσει για να συνηθίσει το μέγεθος, και άρχισα να τον γλείφω για να μην ξεκαυλώσει. Και ο δικός του πούτσος δεν πήγαινε πίσω. Είχε πετάξει όλο το  πουτσοκεφαλο  έξω και ήταν σκληρός σαν σίδερο. Με το άλλο μου χέρι μάλαζα τα αρχίδια του ΔΙονύση που βρισκόταν λίγο πιο κάτω. Έβραζαν και προετοίμαζαν άλλο ένα βαρύ   και γευστικό φορτίο. Μετά από λίγο σηκώθηκα όρθιος και στήριξα τα χερια του στα μπούτια μου και του είπα να σηκωθεί αργά. Άρχισε να σηκώνει την λεκάνη του, κάνοντας την τρυπούλα του να τριφτεί πάνω στο σκληρό καυλί του Διονύση. Τον πόναγε αλλα δεν διαμαρτυρήθηκε. Μετά του είπα να  ξανακατσει  αργά, όπως και έκανε. Αυτή τι φορα έκατσε πιο εύκολα. Τώρα το έκανε μονος του. Ανεβοκατέβαινε αργά πάνω στον πούτσο του Διονύση, που δεν σταματούσε να βογγάει από καύλα. Αλλα δεν (μου) έφτανε μονο αυτό. Ήθελα να δω αυτό το τεράστιο καυλί να χάνεται στο κωλαράκι του Αποστολή και να του ξεσκίζει την τρυπούλα, έτσι όπως είχα φανταστεί να το κάνω εγώ τόσες φορες.

 

Ο Αποστολής έδειχνε να πονάει ακόμα από αυτό το πρωτόγνωρο γαμήσι. Τον σήκωσα όρθιο, κάνοντας το καυλί του Διονύση να βγει από την τρυπα του, και τον ξάπλωσα προς το μέρος μου. Σάλιωσε του την τρυπα είπα στον Διονύση. “Έννοια σου Τολάκη και δε τον γλιτώνεις τον πούτσο μου  , είπε, και φτύνοντας στα δάχτυλα του τα εξαφάνισε μέσα στα κωλομέρια του, και μπορούσα να φανταστώ τι έκαναν στην τρυπούλα του. Το πρόσωπο του αποστολή τώρα ήταν μπροστά από τον πούτσο μου και φυσικά δεν μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με τα χερια του στα μπούτια μου, του έπιασα το κεφάλι και του έχωσα το πούτσο μου στο στοματάκι του. Τον δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση. Κάτι μου λέει ότι την απολάμβανε παρα πολύ την όλη φάση.

 

Ο Διονύσης του άνοιγε την τρυπούλα με τα  κωλοδαχτιλα  την ώρα που  τσιμπουκωνε  τον πούτσο μου. Ο Διονύσης έφτυσε στη χούφτα του, έπιασε τον πούτσο του και τραβώντας τον Αποστολή από την μέση τον έβαλε να  ξανακατσει  πάνω του. Αυτή τη φορα τα μονο βογγητά ήταν καύλας, αφού η ψωλαρα του Διονύση έμπαινε χωρίς δυσκολία στο κωλαράκι του Αποστολή, που τώρα το μονο που έκανε ήταν ατέλειωτα αααχχχ καύλας.

 

-Κάτσε στο  χοντροπουτσο  μου, παρτον όλο ξεσκισμένε!   είπε ο Διονύσης και πιάνοντας τον από τους ωμους τον κατέβασε κι άλλο πάνω στην ψωλαρα του που καρφώθηκε μέσα του μέχρι τη βάση. Και οι δυο βογγήξαν ένα Αααα   καύλας και λίγο πόνου, από τη μεριά του Αποστολή. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα ματια μου. Όλο αυτό το θεόχοντρο και μακρύ καυλί βρισκόταν στο κωλαράκι του συγκατοίκου μου. Επιτέλους, τον έβλεπα να ξεσκίζεται. Η καύλα μου ήταν απίστευτη. “Έλα Τολάκη, ξέσκισε το κωλαράκι σου πάνω στο πούτσο μου”, πρόσταξε ο Διονύσης, και ο Αποστολής άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κωλαράκι του. Το θέαμα έκανε το πούτσο μου να αρχίσει να πετάει τα πρώτα υγρά καύλας. Έπιασα τον Αποστολή από τον σβέρκο, τον χαμήλωσα μπροστά στο πούτσο μου, τα σκούπισα πάνω στα μαγουλα του και μετά του τον έχωσα στο στόμα.

 

Το δωμάτιο είχε κυριολεκτικά γεμίσει από καύλα. Ο Διονύσης γαμούσε το κωλαράκι του Αποστόλη, ενώ το στόμα του περιποιόταν το πούτσο μου, που έχοντας πρηστεί από την καύλα, του ξεχείλωνε το στόμα. Ξαφνικά, ο Διονύσης, γράπωσε δυνατά τα κωλομέρια του και άρχισε να τα καρφώνει με δύναμη πάνω στο πούτσο του, ενώ φώναζε δυνατά.. Πρέπει να είχε τρελαθεί από καύλα. Φαντάζομαι πως θα ένιωθε ο Αποστολής, με ένα καυλί σαν κι αυτό να του ξεσκίζει τι τρυπούλα. Κι εγώ όμως δεν πήγαινα πίσω. Τον άρπαξα από το πίσω μέρος του κεφαλιού του, κάρφωσα τον πούτσο μου μέχρι τη βάση και τον κράτησα εκεί. Μονο από τα “μμμ..” που έκανε κόντευα να χύσω.

 

“Σ’ αρέσει που σου ξεσκίζει το κωλαράκι η ψωλαρα του?”, ρώτησα όλο καύλα. Έπιασε τον πούτσο μου από την βάση, τον έβγαλε από το στόμα του, και τον άκουσα να λέει με μια  καυλιαρικη  φωνή, “αααχχ ναι… μαρεσει . Αααα  τι καύλα είναι αυτή..”. “Γουστάρεις  πουστρακι, ε?”, είπα και  ξαναχωσα  το σκληρό μου πούτσο στο στοματάκι του. Καθώς μου τον έγλειφε μου ήρθε μια ιδέα. Με μια απότομη κίνηση, ακούμπησα τον Αποστολή στο γραφείο και βρέθηκα στο κρεβάτι. Ήθελα από κοντά να δω τι γίνεται εκεί πίσω. Το θέαμα ήταν απίστευτα  καυλωτικο . Ένα θεόχοντρο, μακρύ καυλί ξέσκιζε μια μικροσκοπική σούφρα, που είχε ξεχειλώσει για να τον παίρνει μέσα της. Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος ο Διονύσης, τον καβάλησα και έφερα τον πούτσο μου μερικά εκατοστά από το πρόσωπο του. Φάνηκε ξαφνιασμένος αλλα δεν αντέδρασε. Άρχισα να τον παίζω μπροστά του και κόντεψα να χύσω μονο και μονο στην σκέψη ότι το έκανα μπροστά του. Ο Διονύσης ήταν κυριευμένος από την καύλα και δεν κατάλαβε ποτε ο πούτσος μου βρέθηκε χιλιοστά κοντά στο στόμα του. Έτριψα το  πουτσοκεφαλο  μου στα χείλια του, και γύρισε το κεφάλι του στα πλαγια για να το αποφύγει, προσπαθώντας κάτι να πει. Η καύλα μου όμως ήταν μεγαλύτερη, και καθώς του έπιασα με το ένα χέρι το κεφάλι, με το άλλο έφερα τη ψωλή μου στο στόμα του και την πίεσα προς τα μέσα. Επέμενε και δεν άνοιγε για να του τον χώσω. Η καύλα του όμως τον πρόδωσε, καθώς πάνω στα βογγητά του και στα “αααχχ” ανοιξε λίγο το στόμα του και βρήκα την ευκαιρία για να χώσω το  πουτσοκεφαλο  μου μέσα του.

 

Έβγαζε μικρά μμμ αντίστασης αλλα δεν ωφελούσε πλέον. Ο πούτσος μου χωνόταν όλο και περισσότερο στο στόμα του. Ακούμπησα το χέρι μου στον τοίχο και άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου προς τα μέσα, γαμώντας του το στόμα. Τώρα δεν έμοιαζε να τον ενοχλεί και τόσο, αφού η γλώσσα του άρχισε να περιεργάζεται το πούτσο μου, που κυριολεκτικά κόντευε να σπάσει από την καύλα. Τον εβγαλα έξω και άρχισα να του τον χτυπάω στη μάπα του. Τα υγρά μου κόλλαγαν πάνω στα μαγουλα του, καθώς προσπαθούσε να την αποφύγει, και μετά, με μια κίνηση του τον  ξαναχωσα . Τώρα έγλειφε τον πούτσο μου με μεγάλη όρεξη, μιας και το γαμήσι που έριχνε στον Αποστολή τον είχε τρελάνει. Άκουγα τον Αποστολή να βογγάει πίσω μου και σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να τον κάνω κι εγώ να βογγήξει.

 

 Ξεκαβαλισα  τον Διονύση και κατέβασα τον Αποστολή από το καυλί του, τον γύρισα προς το γραφείο και γονάτισα πίσω του. Άνοιξα τα κωλομέρια του και κοίταξα την τρυπα του… Θα μπορούσα να χύσω ακριβώς εκείνη την στιγμή αν δεν ήθελα να το γαμήσω κι εγώ. Η τρυπα του δεν είχε κλείσει καλά καλά από τη χοντρόπουτσα του Διονύση, ήταν κατακόκκινη και έκαιγε. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Απλά πήρα ένα προφυλακτικό από το συρτάρι, το φόρεσα γρήγορα και ακούμπησα το  πουτσοκεφαλο  μου στη τρυπα του.

-Θα σε γαμήσω μαλακισμένο τώρα,είπα και τον χτύπησα δυνατά στο κωλομέρι του. Θα σου γεμίσω την σούφρα σου με το πούτσο μου,  παλιοπουστρα, συνέχισα, βαρώντας τον πιο δυνατά στα κωλομέρια. Τα γράπωσα δυνατά και άρχισα να τα κατεβάζω πάνω στο πούτσο μου. Ένιωθα το  πουτσοκεφαλο  να πιέζει τη σούφρα του και δεν έβλεπα την ώρα να τον πάρει όλον.

 

Το γαμήσι του Διονύση το έκανε πιο εύκολο, αφού με το που χάθηκε το  πουτσοκεφαλο  στη σουφρίτσα του, με ένα σπρώξιμο καρφώθηκε όλος μέσα του. Βόγγαγα σαν τρελός. Τον έβγαλα από μέσα του και είδα την τρυπα του να μένει ανοικτή. Με μια κίνηση τον  ξαναχωσα  μέσα του χωρίς καμια δυσκολία. Τον άρπαξα από την μέση και άρχισα να τον γαμάω δυνατά. Ερχόταν στο μυαλό μου όλες αυτές οι στιγμές που μου έσπαγε τα νεύρα, και έλεγα από μέσα μου, άντε γαμήσου μαλακισμένο. Καύλωνα αφάνταστα στη σκέψη ότι τώρα το πάθαινε. Του ζούλαγα και του βάραγα τα κωλομέρια. Ήθελα να τον πονέσω. Τον έπιασα από τους ωμους και τον κάρφωσα πάνω στη ψωλαρα μου.

-Παρτον όλο, ρε αρχίδι..έτσι, θα σε ξεσκίσω κωλόπαιδο  , έλεγα και ξανάλεγα. Σήκωσα το πόδι μου και το ακούμπησα πάνω στην καρεκλα για να μπορώ να το πηδάω πιο εύκολα.

 

Ξαφνικά ένιωσα πίσω μου δυο χερια να ανοίγουν τα κωλομέρια μου και μια μεγάλη ποσότητα σάλιου πάνω στην τρυπα μου. Πριν καταλάβω καλά καλά τι γίνεται, ένιωσα ένα δάχτυλο να χώνεται στη σούφρα μου. Παραλίγο να χύσω από καύλα. Ο Διονύσης είχε μπει για τα καλά στο παιχνίδι, και έχοντας δει το κωλαράκι μου να ανοίγει, ήθελε να πάρει εκδίκηση για το προηγούμενο  τσιμπουκωμα  που μου έκανε. Ο ιδρώτας από το γαμήσι και το σάλιο του Διονύση έγιναν τέλειο λιπαντικό για το κωλοδάχτυλο του. Είχε αδύνατα, μακριά δάχτυλα και κάθε φορα που το έχωνε μέσα ήταν σα να παίρνω ένα μικρό πούτσο. “Έτσι, καύλα…χώσε κι άλλο, γάμησε την τρυπούλα, έτσι..αααχ.”.

 

Τράβηξε το δάκτυλο του, και άμεσος ένιωσα δυο δάχτυλα να ακουμπούν την καυτή μου τρυπα. Με το άλλο του χέρι τράβηξε το κωλομέρι μου, ανοίγοντας την κι άλλο και άρχισε να χώνει. Σταμάτησα για λίγο να γαμάω τον Αποστολή και συγκεντρώθηκα αποκλειστικά στο ότι γινόταν εκεί πίσω. Τα δάχτυλα του είχαν πάρει φωτιά και ξεσπούσε στην τρυπα μου. Τα ένιωθα να τρίβονται πάνω τις και καύλωνα ακόμα πιο πολύ.

-Τι σούφρα είναι αυτή ρε, μαλακα. Τσιμπούκι ήθελες? Τώρα θα το μετανιώσεις χοντρα, είπε και αυξάνοντας τον ρυθμό με γάμαγε πιο γρήγορα. Η καύλα μου έβρισκε διέξοδο στην τρυπούλα του Αποστολή που τώρα είχε πλέον ξεχειλώσει και γαμιόταν για τα καλά πάνω στο πούτσο μου. Όπως ξαφνικά άρχισε ο Διονύσης, τόσο ξαφνικά σταμάτησε. Τον άκουσα να ανοίγει το συρτάρι και άμεσος κατάλαβα τι θα ακολουθούσε. Φόρεσε το προφυλακτικό, έφτυσε πάνω του και με πλησίασε από πίσω. Σταμάτησα για λίγο, και τέντωσα πιο πολύ το πόδι μου, για να ανοίξει περισσότερο η τρυπα μου.

 

Έφτυσε στα δάχτυλα του και φέρνοντας στο κωλαράκι μου την σάλιωσε. Με το ένα χέρι με έπιασε από τη μέση και με το άλλο οδήγησε τον πούτσο του μπροστά από την τρυπούλα μου. Επιτέλους, Η μεγαλύτερη φαντασίωση μου θα πραγματοποιόταν. Το  πουτσοκεφαλο  του ακούμπησε την τρυπα μου και άρχισε να την πιέζει. Χώθηκε με ευκολία μέσα τις, αν και μπορούσα να καταλάβω το μέγεθος του και τι ακολουθούσε. Σιγά σιγά άρχισε να τον σπρώχνει προς τα μέσα. Ένιωθα τη ψωλαρα του να ανοίγει τη σούφρα μου και η καύλα μου  μεκανε   ναρχισω  να βογγάω. Τριβόταν μέσα μου καθώς καρφωνόταν όλο και πιο βαθιά. Λίγο μετά την μέση, τον τράβηξε προς τα έξω, και με ένα δυνατό σπρώξιμο τον έχωσε μέχρι τα βάθη του κωλου μου.

 

Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιο ερέθισμα με καύλωνε πιο πολύ. Ένιωθα το μέγεθος του πούτσου του να έχει ανοίξει την τρυπα μου, τον ένιωθα μέσα μου χοντρό και ζεστό και ήθελα να αρχίσει να με γαμάει άμεσος. Σα να διάβασε τη σκέψη μου, άρχισε να κουνάει τη λεκάνη του, κάνοντας το υπέροχο καυλί του να μπαινοβγαίνει μέσα μου, την ώρα που το δικό μου καυλί άρχισε πάλι το γαμήσι στον Αποστολή.

 

Στην αρχή σιγά, προσπαθούσαμε να βρούμε ένα ρυθμό. Η μέση μου πήγαινε προς τα πίσω, κάνοντας τον πούτσο του Διονύση να χωθεί στο κωλαράκι μου, ενώ καθώς την τράβαγα προς τα μπροστά ο πούτσος μου καρφωνόταν στη σούφρα του Αποστολή. Μετά από λίγο αρχίσαμε ένα τρελό γαμήσι. Τα βογγητά μας πρέπει να είχαν ακουστεί σε όλο τον όροφο. Δεν είχα ξαναζήσει την καύλα σε τέτοιο βαθμό. Όσο ένιωθα τη  χοντροπουτσα  του Διονύση μέσα μου, τόσο πιο δυνατά γάμαγα τον Αποστολή. Ένιωθα τις φλέβες του καυλιού του να τρίβονται στο εσωτερικό του κωλου μου και ήθελα να ουρλιάξω. Τον τράβηξε τελείως έξω και ένιωσα την τρυπα μου να  παρεμενει  ανοικτή. Με μια κίνηση τον ξανάχωσε μέσα μου μέχρι τη ριζα. Αυτό με καύλωνε πιο πολύ. Τον έβγαζε και τον έχωνε στο κωλαράκι μου με την ευκολία που του έδινε το ότι είχε ανοίξει την τρυπούλα μου στο μέγεθος του χοντρού καυλιού του. Με έπιασε από την μέση και άρχισε να με γαμάει κανονικά. Όσο πιο δυνατά με έσπρωχνε μπροστά, τόσο πιο δυνατά τον κάρφωνα στα βάθη του κωλου του Αποστολή. Τα βαριά του αρχίδια τρίβονταν πάνω στο κωλαράκι του, ενώ τα χερια του με είχαν γραπώσει από την μέση και με κάρφωναν πάνω στο τεράστιο καυλί του, την στιγμή που εγώ έκανα το ίδιο ακριβώς πράγμα στον Αποστολή.

 

Είχαμε φτάσει και οι τρεις σε οριακό σημείο. Ένιωθα τον πούτσο μου να θέλει να εκραγεί από την καύλα, ενώ το καυλί του Διονύση χόντραινε επικίνδυνα μέσα στο κωλαράκι μου. Έπιασα τον πούτσο του Αποστολή και ήταν μούσκεμα. Κατάλαβα ότι δεν θα αργούσε να χύσει. Τράβηξα την ψωλή μου από το κωλαράκι του, έβγαλα τον πούτσο του Διονύση από τον κωλο μου και γονάτισα πίσω του. Η τρυπα του ήταν ορθάνοιχτη και δεν έχασα την ευκαιρία να την γευτώ, χώνοντας την άκρη τις γλώσσας μου μέσα της. Ο συνδυασμός τις μυρωδιάς και της γεύσης παραλίγο να με φέρουν σε οργασμό.

 

Πλησίασα τον πούτσο του Διονύση, και αφού έβγαλα το προφυλακτικό, άρχισα να τον τριβω πάνω τις. Ο Αποστολής βογγούσε όλο και πιο βαριά και κατάλαβα ότι είχε  ερθει  η ώρα. Γύρισε προς το μέρος μου, και πήγε να πιάσει τον πούτσο του, όταν ο Διονύσης του έβγαλε το χέρι και τον έπιασε με το δικό του. Τον έκλεισε στο χέρι του και άρχισε να του τον βαράει δυνατά, ενώ με το άλλο έβαζε δάχτυλο στην ξεσκισμένη τρυπα του. Ο Αποστολής έπιασε με το χέρι του το κεφάλι μου και το πλησίασε μπροστά στη ψωλή του. Με ένα δυνατό “AAAAA…” άρχισε να εκτοξεύει το  ψωλοχυμα  του στη μάπα μου.

 γκει γνωριμιες σεξ

Έχυνε πιο έντονα από πριν, καθώς οι ριπές από τα καυτά του υγρά πέφταν στο πρόσωπο μου. Τα μαγουλα μου είχαν γεμίσει από το χύσι του, ενώ ο Διονύσης συνέχιζε να του τη βαράει. Έβγαλα τη γλώσσα μου και αφησα μερικά να στάξουν πάνω της,  γευοντας  τα και αφήνοντας να τρέξουν από το πιγούνι μου. Το πρόσωπο μου έσταζε κυριολεκτικά από τα ζεστά χυσια του, αλλα αυτό που με καύλωνε πιο πολύ ήταν ότι το χέρι του Διονύση ήταν γεμάτο και αυτό με  ψωλοχυμα , ενώ παρατήρησα ότι είχε ακόμα τα δάχτυλα του στην τρυπα του Αποστολή. Άφησε την ψωλή του Αποστολή, και με το γεμάτο χύσια χέρι του έπιασε τη  χοντροπουτσα  του και άρχισε να τη μαλάζει. Μετά από λίγο γυάλιζε από τα υγρά του Αποστολή.

 

Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό. Την έπιασα και άρχισα να σκουπίζω τα  ψωλοχυματα  από το πρόσωπο μου. Τα μάζεψα όλα με τον πούτσο του και τον έχωσα στο στόμα μου. Γλυφοντας τον τα μάζεψα όλα στην άκρη τον χειλιών μου, τα έφτυσα πάνω στο πούτσο του και άρχισα να του τον παίζω. Βγάζοντας το χέρι του από τον κωλο του αποστολή το έφερε στο κεφάλι μου, και πιάνοντας με από τα μαλλιά με έστησε μπροστά από το καυλί του.

-Άνοιξε  , με  προσταξε  με ύφος γαμιά. Κόλλησα. Άνοιξε ρε μαλακα να σε ταΐσω τα χυσιά μου    ξανειπε . Άνοιξα μηχανικά το στόμα μου και περίμενα. Το χέρι του ανεβοκατέβαινε όλο και πιο γρήγορα πάνω στο πούτσο του, ενώ η ανάσα του γινόταν όλο και πιο γρήγορα. Έσφιξε τα μαλλιά μου στη χούφτα του, φώναξε

– Αααα χύνωωωω!   και ένιωσα μια δυνατή ριπή από καυτό  ψωλοχυμα  να χτυπάει στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Πριν προλάβω να αντιδράσω, άλλη μια χτύπησε στο ίδιο μέρος και ύστερα κι άλλη μια, κι άλλη μια..Λες κι είχε βάλει σημάδι. Δεν μπορούσα άλλο, έκλεισα το στόμα μου και τα ένιωθα να κατεβαίνουν ζεστά μέσα μου. Το καυλί του συνέχισε να με ραντίζει με τα υγρά του που τώρα έπεφταν πάνω στα χείλη μου. Ένιωθα σα να είχε χύσει τόνους χυσια στο πρόσωπο μου.

 

Την έπιασε από την βάση και άρχισε να την χτυπάει στο πρόσωπο μου. Τα υγρά του κόλλαγαν πάνω του και την έχωνε στο στόμα μου για να την καθαρίσω από τα ίδια του τα χυσια. Μου φαινόταν ακόμα πιο χοντρή και πιο βαριά έτσι όπως χτύπαγε πάνω μου. Είχε  έρθει  η σειρά μου τώρα, και ήξερα και που θα ‘ξέσπαγα’. Σηκώθηκα όρθιος, έπιασα τον Αποστολή από τους ωμους τον χαμήλωσα μπροστά μου, και άρχισα να τον παίζω. Ξαφνιάστηκα όταν είδα τον Διονύση να γονατίζει διπλα στον Αποστολή και να παίρνει τον πούτσο μου στο χέρι του. Δεν χρειάστηκε να μου τον παίξει πάνω από 3 φορες για να αρχίσω να χυνω. Από τους πιο δυνατούς οργασμούς που είχα, άρχισα να πετάω χύσι παντού.. Το περισσότερο έπεφτε στο πρόσωπο του Αποστολή, ενώ μερικές ριπές έπεσαν στο πρόσωπο και το στήθος του Διονύση. Τελειώνοντας, σωριάστηκα στο κρεβάτι προσπαθώντας να βρω την αναπνοή μου και να συνειδητοποιήσω τι είχε γίνει. Οι άλλοι δυο είχαν ξαπλώσει διπλα μου και ακούγονταν μονο οι βαριές μας ανάσες. Κανεις από μας δεν μίλαγε. Δεν ξέρω αν ένιωθαν ντροπή για ότι είχε γίνει. Δεν ξέρω καν αν με ένοιαζε. Το μονο που ξέρω είναι ότι είχαμε ακόμα αλλα 3 εξάμηνα στη σχολη. Και κάτι μου έλεγε ότι θα πέρναγαν πολύ, μα πολύ ευχάριστα…

 

γκει γνωριμιες

H ιστορία αυτή εστάλη από φίλο του site. 
Στείλε και συ την ιστορία σου με e-mail στο [email protected] και εμείς θα τη δημοσιεύσουμε!
(το e-mail σου θα δημοσιευτεί μόνο αν το ζητήσεις)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button