Gay Domination & BDSM: Έρωτας & Υποταγή (2ο μέρος)

Η συνέχεια από εδώ
Το κωλαράκι μου πόναγε απο το γαμήσι που του έκανε ο Πέτρος . Όσο περνούσε η ώρα το σουφράκι μου ολοένα και πιο πολύ έτσουζε ενώ και τα κωλομαγουλά μου είχαν πάρει φωτιά! Υπάκουσα στις εντολές του Πέτρου και καθάρισα όλο το χώρο απο τα κάτουρά του με τα οποία με είχε γεμίσει λίγο πριν . Ήταν πολύ εξευτελιστική ατιγμή αλλά αισθανόμουν και μια περίεργη διέγερση να με κατακλύζει καθώς στο μυαλό μου επαναλαμβάνονται οι εικόνες απο το γαμήσι που μου είχε κάνει .

  

–       Άκόμα δεν τελείωσες πουστράκι ! Τσακίσου ! Κάνε ντους να καθαρίσεις! Άκουσα την βροντερή φωνή του Πέτρου .

–       Μάλιστα Αφέντη ! Απάντησα με σεβασμό και τρέχοντας πήγα στο ντούς

 

Καθώς το νερό έτρεχε επάνω μου , αισθάνθηκα δίπλα μου τον Πέτρο να με κοιτάει με μάτια που πετούσαν φλόγες . Ασυναίσθητα , γύρισα το κωλαράκι μου προς το μέρος του .

 

Αισθανόμουν μεγάλο πουτανάκι που τον προκαλούσα έτσι και το λάτρευα . Ο Πέτρος , χάιδευε το καβάλο του και βάζω στοίχημα ότι αν δεν ήταν ντυμένος θα έμπαινε κάτω απο το ντους να με γαμήσει . Οι σκέψεις έκαναν το σουφράκι μου να ανοιγοκλείνει απο πόθο .

 

Όταν σκουπιζόμουν , ο Πέτρος με αγκάλιασε και με φίλησε παθιασμένα ενώ το χέρι του χούφτωνε πρόστυχα το κωλαράκι μου .

 

–       Θα σε κάνω να βογγήξεις σήμερα πουστράκι ! Ο κώλος σου με έχει καυλώσει πάρα πολύ και να ξέρεις , θα σου κάνω πολλά και επώδυνα παιχνίδια ! Μου έστριψε δυνατά την ρώγα μου .

–       Πουστράκι ! Σου αρέσει να σου φέρομαι έτσι ; Το καταλαβαίνω ότι γουστάρεις να σε γαμάνε και να τρώς και τις ξυλιές σου ! Θα σου δώσω ένα μάθημα πριν φύγουμε είπε και με πήρε με την βία στα πόδια του

 

Με ακινητοποίησε στα γόνατά του και άρχισε να μου τις βρέχει τόσο δυνατά πάνω στα φρεσκοπλυμένα μου κωλομέρια που σχεδόν έβαλαν τα κλάματα .

 

Μου τις έριξε , σίγουρα πάνω απο 50 ξυλιές και όταν με άφησε το κωλαράκι μου είχε γίνει κατακόκκινο ! Το έτριψα λίγο ενώ τον κοίταξα με τα δακρυσμένα μου μάτια . Η Απάντησή του ήταν να μου βάλει στο κώλο το σαλιωμένο του κωλοδάκτυλο ενώ με έπιασε δυνατά στο πρόσωπο .

 

–       Θα σε ξεσκίσω πουστράκι σήμερα ! Στο σπίτι μου θα δείς τι θα πει βιασμός καριολάκι ! Μήπως δεν θέλεις να έρθεις ;

–       Το θέλω πολύ Αφέντη είπα ενώ εκείνος με γαμούσε με το κωλοδάκτυλό του .

–       Το θες πουστη ε ;Τα θέλει ο κώλος σου ;

 

Κάπου εκεί , αφού παραδέχτηκα ότι ήθελα να πάω σπίτι του και να γαμηθώ με ότι τρόπο εκείνος επιθυμούσε , με πήρε απο το χέρι , σχεδόν τραβώντας και πήγαμε στο αυτοκίνητό του .

 

Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά καθώς έμπαινα στο αυτοκίνητό του .

 

–       Θα σε πάω στον γαμιστρώνα μου ! Έχω ξεκολιάσει πολλά πουστράκια εκεί θα δείς θα σου αρέσει .

 

Φτάσαμε σε μια πολυκατοικία , παλιά , κάπου στο κέντρο της Αθήνα που ήταν πολύ σκοτεινή και βρώμικη .

 

–       Εδώ είναι ο γαμιστρώνας μου και όχι μόνο ! Είναι σχεδόν άδεια ! Ειδικά στο ρετιρέ που είμαι εγώ !

 

Στην είσοδο υπήρχε ένας περίεργος τύπο μεθυσμένος και άρχισα πραγματικά να φοβάμαι . Σε αυτή την σχεδόν έρημη πολυκατοικία , θα μπορούσα μέχρι και κακό να πάθω και να μην έπαιρνε κανείς χαμπάρι .

 

Στο βρώμικο ασανσέρ με το σπασμένο καθρέπτη και την καμμένη λάμπα ο Πέτρος χούφτωσε το κωλαράκι μου και η γλώσσα  του χώθηκε στο αυτί μου !

 

–       Θα σε κάνω τσουλάκι εδώ μέσα ! όχι όμως όπως στο Γυμναστήριο που σε γάμησα ! Εδώ δεν θα φας μόνο γαμήσι! Εδώ θα βγάλεις αίμα βρωμοπούτανο .

 

Με έπιασε απο το σβέρκο και με οδήγησε στο σκοτεινό διάδρομο μέχρι μια ξύλινη βαριά πόρτα που άνοιξε με τα κλειδιά του !

 

Μπήκα μέσα σε ένα σκοτεινό χώλ και όταν άνοιξε τα φώτα έπαθα κυριολεκτικά πλάκα !

 

Παντού υπήρχαν αλυσίδες , πάγκοι  , ειδικά διαμορφωμένα έπιπλα , μαστίγια, αλυσίδες , ενώ έβλεπα μόνο το ένα δωμάτιο . Απόρησα και κοίταξα τον Πέτρο με μια αγωνιά στο βλέμμα !

 

–       Εδώ είναι το Dungeon μου ! Μου αρέσουν τα σκληρά παιχνίδια και εδώ είναι ιδανικά ! Μπορείς να φωνάζεις όσο θές και οι λίγοι αλλοδαποί ένοικοι δεν κάνουν ερωτήσεις ! Αρκετά΄ομως ! Γδύσου !

 

Υπάκουσα και έμεινα ολόγυμνος μπροστά στον Αφέντη μου ο οποίος και αυτός είχε γδυθεί και φορούσε μόνο ένα δερμάτινο γιλέκο . Πήρε στα χέρια του το μαστίγιο , μου το έβαλε στο στόμα όση ώρα μου έδενε τα χέρια απο έναν κρίκο στο ταβάνι !

 

Μετά , πήρε λίγη απόσταση απο εμένα και μου έδωσε ένα δυνατό χτύπημα με το μαστίγιο που κυριολεκτικά ούρλιαξα απο πόνο .

 

–       Ούρλιαξε γαμημένε ! Δεν σε ακούει κανένας είπε ο Πέτρος και άρχισε να με μαστιγώνει με μανία πληγιάζοντας την πλάτη μου με το δερμάτινο μαστίγιο .

–       Έλεος Αφέντη  ! Θα κάνω ότι μου πεις ! Θα γαμιέμαι όπως μου λές έλεος έλεγα καθώς δεμένος όπως ήμουν δεν μπορούσα να απαλλαχθώ απο το ανελέητο μαστίγωμα .

–       Γαμιόλη ! Θα σε σκίσω ! Θα σε κάνω να ματώσεις έλεγε καθώς μου έδερνε το κωλαράκι με λύσσα .

 

Όταν σταμάτησε , έκλαιγα με λυγμούς αλλά ακόμα δεν είχε σκοπό να σταματήσει απο το να με κάνει να πονάω .

 

Μου έβαλε κλιπάκια στα γεννητικά όργανα που ήταν αρκετά βαριά και μάλιστα αρκετά επώδυνα . Με το που τα αγκίστρωσε πάνω μου , άρχισα να ουρλιάζω απο πόνο . Ο Πέτρος νευρίασε και με σκαμπήλισε δυνατά !

 

–       Βγάλε το σκασμό και να τα ανεχτείς ! Είπε .

–       Έλεος Αφέντη ! Έλεος ! Έλεγα αλλά μάταια ! Όχι μόνο μου έβαλε τα κλιπάκια αλλά πήρε και κάποια άλλα πιο βαριά και μου τα έβαλε στις ρόγες .

–       Λοιπόν ! Τι είσαι διατεθιμένος να κάνεις για να τα βγάλω πούστρα ;

–       Τα πάντα Αφέντη ! Τα πάντα !

–       Θα μου γλείψεις το καυλί ! Θα κάνεις την καλύτερη πίπα της ζωής σου αλλιώς θα τα ξαναβάλω είπε !

–       Μάλιστα Αφέντη .

 

Όταν τα έβγαλε απο το δέρμα μου , ο πόνος ήταν τόσο οξύς που κόντεψα να λιποθυμίσω απο τα ουρλιαχτά .

 

Χρειάστηκε να πάρω βαθιές ανάσες για να μου περάσει ο πόνος . ενώ στο μεταξύ ο Πέτρος με έλυσε .

 

–       Γονάτισε και δείξε μου την ευγνωμοσύνη σου αλλιώς…. ξέρεις τι θα πάθεις !

 

Γονάτισα και πήρα το καυλί του στο στόμα μου ! Άρχισα να το ρουφάω και να το γλείφω όσο πιο καλά μπορούσα και με μεγάλο πάθος για να μείνει ικανοποιημένος ο Αφέντης μου !

 

Ρούφαγα και φιλούσα με πάθος και το καυλί του σκλήρυνε για τα καλά !

 

–       Ρουφάς σαν την καλύτερη πουτάνα ! Ώρα για γαμήσι .

 

Με πήρε και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελά με τα πόδια ανοικτά σε μια κούνια που κρεμόταν απο την οροφή και αποτελούνταν απο δερμάτινα λουριά.

 

Έτσι ανάσκελα και με τα πόδια ανοικτά , ο Πέτρος ήρθε και μου έμπηξε το καυλί βαθιά στην κωλοτρυπίδα μου κάνοντάς με να βογγήξω απο καύλα και ηδονή .

 

–       Γαμιόλη ! Έκλεισε πάλι το σουφράκι σου αλλά θα σου το ανοίξω καλά !

 

Άρχισε να με γαμάει βαθιά , με όλο το καυλί να με σκάβει μιας και απο την θέση αυτή μπορούσα να απολαύσω το κάθε χιλιοστό !

 

Με γαμούσε δυνατά , μου άστραφτε σκαμπήλια και με έφτυνε στο πρόσωπο σαν να ήμουν η μεγαλύτερη πουτάνα . Με γάμησε αρκετή ώρα μέχρι που έχυσε στο κώλο μου !

 

–       Καριόλη ! Με τα χύσια μου για λιπαντικό , θα σου ανοίξω την κωλάρα ! Είπε όταν βγήκε απο μέσα μου !

 

Δεν άργησα να καταλάβω τι εννοούσε . Αφού έβγαλε την ψωλάρα του και η κωλοτρυπίδα μου έχασκε , την θέση πήραν τα τρία δάκτυλά του .

 

Θα φάς fisting παλιοπούστη που θα σου ξεχειλώσει η κωλάρα ! Είπε .

 

Έβαλε και άλλο δάκτυλο , σύνολο τέσσερα και μου γαμούσε την κωλοτρυπίδα που είχε φτάσει στα όριά της .

 

Ακόμα θυμάμαι που μου έβαλε και τον αντίχειρα μέσα μου ! Με ξέσκιζε ! Με άνοιξε στα δύο στην κυριολεξία !

 

–       Μουνί στην έκανα την κωλότρυπά σου ! Καριόλη ! Φάε την γροθιά !

 

Η τρύπα μου και η παρθενιά της ήταν πια παρελθόν ! Η Πέτρος με ξέσκιζε κανονικά με την γροθιά του που έμπαινε και έβγαινε με ταχύτητα μέσα μου !

 Μάτωσα λίγο αλλά η αίσθηση ήταν υπέροχη ! Πόνος και ηδονή μαζί ! Καύλα σκέτη !

 Το καυλάκι μου έχυσε απο τον ερεθισμό του γαμησιού στο προστάτη ! Έχυνα σαν τις γκόμενες , απο το γαμήσι !

 Όταν ο Πέτρος έβγαλε την γροθιά του , αισθανόμουν τον αέρα να με δροσίζει στην τρύπα που έχασκε !

 

Ήμουν πια η ξεσκισμένη κωλότρυπά του !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button