Έλα κι εσύ για ΛΟΑΤ βουτιές: Κυριακή 3 Ιουλίου!

Είσαι γκέι, bi, trans, queer whatever και θέλεις να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους; Έλα να γνωριστούμε, να παίξουμε και να γελάσουμε στις εκδρομές που οργανώνουμε. Η παρέα εκδρομών του 10% ξεκινά και πάλι τις εξορμήσεις.
Η παρέα εκδρομών του 10% είναι ένας άλλος τρόπος για να γνωριζόμαστε, να διασκεδάζουμε και να κάνουμε παρέες εκτός των μπαρ/apps. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον γνωστό για να έρθεις. Κι εμείς άγνωστοι ήμασταν μέχρι να γνωριστούμε στις εκδρομές μας.

 
Την Κυριακή 3 Ιουλίου θα πάμε για μπανάκι στην παραλία Salty Beach στο Λαγονήσι (όπως πέρσι).
 
Όσες/οι θέλετε να έρθετε μαζί μας, να είστε στον σταθμό μετρό Ελληνικό επί της Βουλιαγμένηςστις 3μμ. Άμεση επιβίβαση σε αυτοκίνητα και εμπρός για πολλά μπλουμ και γέλια.
 

Φέρτε μαζί σας νερά, κάτι να τσιμπήσετε, αντιηλιακό, καπέλα και καλή διάθεση. Και να είστε στην ώρα σας!

Βρείτε μας στην σελίδα στο Facebook

Αν δεν έχω μεταφορικό μέσο;

Αν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο, ειδοποιήστε μας εγκαίρως, για να δούμε πώς μπορούμε να οργανώσουμε το πώς θα πάμε όλες/οι μαζί.

Αν έρθω με το δικό μου μέσο;

Αν έχετε αυτοκίνητο, πείτε το μας, για να κανονίσουμε πώς θα χωρέσουμε όλες/οι.
 
Η ομάδα εκδρομών του 10% ξεκίνησε το 2004 και συνέχισε από την άνοιξη του 2005 μέχρι το 2009 ως Αθηνά Ολκεία. Δραστηριοποιήθηκε ξανά το 2011 ως το 2014, οργανώνοντας κοντινές εκδρομές σε Καισαριανή, Φιλοπάππου, Πάρνηθα, αλλά και μακριά σε Πήλιο, ορεινή Αχαΐα, Ναύπλιο, Χαλκίδα κτλ. δίνοντας την ευκαιρία σε γκέι ανθρώπους να γνωριστούν, να κάνουν φίλους σε άλλα πλαίσια και να διασκεδάσουν παρέα.
 
Για πληροφορίες και επικοινωνία: [email protected] , 6932 639 907
swim
πηγή: 10percent.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button