Γκέι ιστορία – Βούλγαρος και πίπα (μέρος 1ο)

 Μετά από ένα διήμερο κραιπάλης  με φίλους τον 15 Αύγουστο του ‘11, σκέφτηκα να μην ακολουθήσω και την τρίτη μέρα αργίας την παρέα, αλλά να την αφιερώσω, για την προσωπική μου ευχαρίστηση!
Ξύπνησα αργά το απόγευμα της Κυριακής, πήγα για ένα καφέ ξεπέτα στη κολλητή μου, γιατί διαφορετικά θα μου κουβαλιόταν στο σπίτι και θα μου χαλούσε ότι σχεδίαζα για το βράδυ, αφού η αναζήτηση θα γινόταν από το σπίτι και με τον κλασικό τρόπο mirc.
Η διάθεση μου ήταν στα ύψη, είχα ετοιμαστεί κατάλληλα, άναψα και πολλά κεριά στο σαλόνι, έβαλα κι ένα ποτό, πήρα το λαπτοπ κοντά μου και συνδέθηκα στο mirc, ενώ η ώρα έδειχνε ήδη 00:30.
Οι ώρες περνούσαν και τίποτα το ιδιαίτερο δεν παρουσιαζόταν όπως σχεδόν πάντα γίνεται στο mirc. Τυπάκια που καυλώνουν και ξεκαυλώνουν στο πισι, τυπάκια που ελπίζουν να κονομήσουν κάνα φραγκάκι, τυπάκια που θέλουν να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους στο mirc… και πάει λέγοντας.

Δεν το έβαζα κάτω, η διάθεση μου παρέμενε ανεβασμένη, αφού έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να το ξημερώσω, ελπίζοντας ότι έστω μια ξεπέτα θα μου βγει.
Είχα σχεδόν παραιτηθεί από την προσπάθεια, ξάπλωνα στο πάτωμα ακούγοντας μουσική, έχοντας μια γλυκιά ζάλη στο κεφάλι, από τα ποτά που είχα πιει, όταν (μετά από πολύ ώρα) κάποιος μου χτύπησε στο mirc, πρόσεξα ότι ήδη είχε πάει 05:30
γκει ιστοριες
–          Τον παίρνεις;
–          Τον παίρνω, εσύ;
–          Εγώ μόνο πίπα δίνω και γαμάω
Περίμενα να δω αν θα συνεχίσει η αν είναι ακόμα μια περίπτωση ξεκαυλώματος στο πισι. Πέρασαν περίπου 5΄για να συνεχίσει
–          το πούτσα μου είναι τώρα σκληρό, το θέλεις στο στόμα; Κάνεις καλή πίπα;
Αν και ο τρόπος γραφής από την αρχή μου έλεγε κάτι, δεν το συνδύασα με το νικ του που ήταν
bulg-Poutsa και φυσικά σήμαινε Bulgaria.
–          τον θέλω, μόνο αν θέλεις για τώρα, όχι για άλλη φορά
–          για τώρα λέω, είναι πολύ σκληρός, θέλεις το πούτσα στο στόμα;
–          Θέλω
–          (στέλνει το νούμερο του κινητού του…) πάρε τώρα
Τηλεφωνώ. Η φωνή και ο τρόπος που μιλούσε, με καύλωσε περισσότερο από την γραφή του
–          που είσαι τώρα;
–          στο σπίτι μου, εσύ που είσαι;
–          Σε ιντερνετ καφέ. Θέλεις να πάρεις το πούτσα μου στο στόμα;
–          Σου είπα ναι
–          Ωραία! πιάνω το πούτσα μου τώρα και είναι πολύ πολύ σκληρό
–          Θέλεις να μιλήσουμε και να χύσεις εκεί στο καφέ η θελεις να σου παρω πιπα;
–          Να πάρεις πίπα. Κάνεις καλή πίπα;
–          Δεν θέλεις να δεις από κοντά;
–          Θέλω πολύ να γαμήσω στόμα σου
Η φωνή του με μπέρδευε, ακουγόταν καυλωμένος και δεν ήξερα αν τελικά ήθελε να χύσει στο τηλέφωνο η στη μάπα μου!!! συνέχισα διαφορετικά, αν ήταν να χύσει εκεί, ας το έκανε η ώρα ήταν εξάλλου περασμένη και δεν ήθελα να την χάνω σε ανούσια τηλεφωνήματα.
–          φίλε κάνω πολύ καλή πίπα, μου αρέσει να μου γαμάνε το στόμα σκληρές πούτσες και να μου πετάνε τα χύσια στη μάπα και με τον πούτσο να μου πασαλείβουν σε όλο το πρόσωπο…
–          θέλεις χύσια; (η φωνή του ακουγόταν πνιχτά, σίγουρα είχε τρομερές καύλες)
–          Πολλά χύσια φίλε και θέλω τα δικά σου χύσια τώρα!!!
–          Θα έρθεις τώρα;
–          Πες μου και ξεκινάω αμέσως!!!
Στο σημείο συνάντησης είδα ένα τυπα λιγάκι μούτρο που λέμε, περίπου 22-23 χρόνων το πολύ πολύ. Υπολόγισα το ύψος του γύρω στο 1,66 με 1,68 με το ζόρι και 60 κιλά περίπου. Φορούσε ένα μπλουτζίν ξεβαμμένο με τα σχετικά ξέφτια εδώ κι εκεί, στενό πάνω του αλλά όχι εφαρμοστό. Τα χέρια του ήταν μέσα στις τσέπες του λεπτού γκρι μπουφάν, που αν και ανοιχτό το φερμουάρ, το κρατούσε μπροστά του κλειστό. Αυτό με έκανε να χαμογελάσω, γιατί σκέφτηκα ότι θέλει να κρύψει πρησμένη ψωλή του από τα περίεργα βλέμματα του περαστικού κόσμου. Σταμάτησα λίγα μέτρα πιο πάνω και του τηλεφώνησα
–          εσύ είσαι με μπλε αυτοκίνητο;
–          ναι έλα
ήρθε και μπήκε στο αυτοκίνητο χωρίς καν να κοιτάξει μέσα κι εγώ ξεκίνησα αμέσως. Ήθελα να το κάνω να φαίνεται βρώμικη η συνάντηση, είχα σκοπό να μην μιλήσω καθόλου στην διαδρομή για το σπίτι κι εκεί μόλις μπούμε στο σπίτι να του πάρω κατευθείαν την πίπα! Αυτός όμως έσπασε την σιωπή σε ένα φανάρι που μας έπιασε και δεν είχε αλλά αυτοκίνητα γύρω μας. Μου χάιδεψε το μάγουλο με το αριστερό του χέρι και γυρίζοντας τον είδα να με το άλλο να πιέζει τον πούτσο του, που πλέον τον έβλεπα να διαγράφεται καθαρά μέσα από το παντελόνι του. Χαϊδεύοντας το μάγουλο μου και τον πούτσο του είπε
–          είναι καλό που δεν έχει γένι, πονάει πούτσα αν έχει γένι στο πρόσωπο

gay istoria

–          είμαι ξυρισμένος κόντρα δίπλα και τριπλά
–          και κώλο;
–          Όχι, πειράζει;
–          Όχι πρόσωπο μόνο πονάει αν τρίβω το πούτσα μου, εσένα είναι μαλακό, ωραίο
Σε κάθε ευκαιρία που έβρισκε στην διαδρομή, μου χάιδευε το πρόσωπο και πίεζε τον πούτσο του, η ανάσα του ακουγόταν έντονα.
–          δεν θα χύσεις μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι ε;
–          όχι. εσένα χύσω στο στόμα, πρόσωπο, όπου θέλεις. Που θέλεις να χύσω;
–          Στο πρόσωπο… στη μάπα που λέμε
–          Ναι μάπα, έτσι μου αρέσει να λέω.
–          Οκ τότε θέλω να με χύσεις στη κάπα μου
–          Παίρνεις όλο πούτσα μέσα στο στόμα;
Δεν φαινόταν να κρύβει κάτι το τρομερό για να απαντούσα ότι «αναλόγως» και άλλα τέτοια γλυκανάλατα
–          ναι όλο και μου αρέσει να μου γαμάνε το λαρύγγι…
δεν απάντησε. Είδα να παίρνει το χέρι από τον πούτσο του και κοιτούσε μπροστά, αλλά το χέρι του με χάιδευε και πίεζε στο σβέρκο. Για μια στιγμή πίστεψα ότι θα μου τραβούσε το κεφάλι στο πούτσο του, χωρίς να το βγάλει από το παντελόνι και τρίβοντας την μάπα μου πάνω στο πούτσο του να χύσει. Φτάσαμε.
Ήθελα να έστω και στο δεύτερο μέρος της γνωριμίας μας που ήταν στο σπίτι, να παιχτεί βρώμικα και πρόστυχα η πίπα. Έκλεισα την πόρτα πίσω μας και γονάτισα μπροστά του, απλώνοντας κατευθείαν τα χέρια μου στη ζώνη του παντελονιού του, γλύφοντας τα χείλια μου και κοιτάζοντας τον στα μάτια.
–          που είναι wc πλένω το πούτσα μου
–          ε;
–          πλένω λίγο πούτσα μου
–          εδώ
ήμασταν ακριβώς έξω από το wc, αφού είναι δίπλα στην εξώπορτα. Του άνοιξα την πόρτα και άναψα το φως. Σκεφτόμουν ότι χάθηκε το βρώμικο παιχνίδι που με καύλωνε όλη αυτήν την προηγούμενη ώρα. Ανοίγει την πόρτα διάπλατα, δεν φορούσε πλέον το παντελόνι του, με τον πούτσο του να στέκεται όρθιος! Ένα χαριτωμένο τοξωτό τερατάκι 17cm, που από την όψη και την στάση του φαινόταν η σκληράδα της ψωλής του!!!
–          θέλεις πλένεις εσύ το πούτσα μου;
δεν είπα τίποτα, πήγα δίπλα του και τον τράβηξα μέσα στη ντουζιέρα. Άνοιξα τα νερά, πήρα αφρόλουτρο και ξεκίνησα να του πλένω τον πούτσο! Όντως όπως φαινόταν κι από μακριά! Ο πούτσος του ήταν ΠΕΤΡΑ. Με τα χέρια χωρίς σφουγγάρι, του σαπούνιζα καλά τον πούτσο και τα αρχίδια, αυτός  το απολάμβανε, είχε ακουμπήσει στα πλακάκια, κάτι ψιθύριζε αλλά δεν καταλάβαινα. Πήρε το τηλέφωνο του ντουζ και ξεπλύθηκε μόνος του, με βιαστικές κινήσεις. Με τράβηξε και με κάθισε στη χέστρα, ήρθε ακριβώς μπροστά μου και κέντραρε τον πούτσο του στο στόμα μου. Με κρατούσε από τα μαλλιά και έσπρωχνε σιγά αλλά σταθερά τον πούτσο του βαθιά στο στόμα
–          όλο το πούτσο μέσα
με το πουτσοκέφαλο του σφηνωμένο στο λαρύγγι μου
–          θέλεις χύσω έτσι στο στόμα σου;
Σήκωσα τα μάτια και τον κοίταξα, έκανα νόημα με τα φρύδια… όχι
–          θέλεις χύσια μάπα σου πούστη;
Η συνέχεια εδώ 

Αναδημοσίευση από το http://kinaidos.blogspot.gr/

kinaidos

 

Ραδιοφωνική εκπομπή του Thessaloniki Pride

One Response to Γκέι ιστορία – Βούλγαρος και πίπα (μέρος 1ο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Call Now Button